canım herşey yıkandı, bebeğin giysileri ütülendikocam bile heyacan yaptı gııı kafamçokkarıştı ne zman cıkcak ne kadar kaldı deyip duruyoo bende az tırsım azda heyacan derken karuştum eycee laelaelaelaelae
hosbulduk özlemcim sen daha hazırlık yapmamıssın kafamçokkarıştı bi el at gari gıı bu işe dogurcan az kaldı
dimi nazlışım daimi müşteri olunca merak edilio insan kaydirigubbakcemile3 bu da ayrı bi güzellik ya bi yerde seni duşunen arkadaşların olduğunu bilmek insana mutlu edio gerçekten canlarım benimmmm Şeniz
Canım Maşallah gayet iyi kilosuda biliyorsun 2 kilo 2500 doğuyor sürekli bebekler canı yerinde olsun hayırlısı inşallah opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanselam kızlar. bende dün gittim doktora kızım hala ters duruyo ve duruş pozisyonundan dolayı 2 haftada sadece 200 gr almış2.500 gr sizce normal mi ?? herşeye takar oldum bu ara bunada taktım dünden beri. bu arada 29 ekimde sezeryana alıcak doktorum bi terslik olmazsa..
ohh ne güzel canım az kaldı artık gün saymaya başladınız.
ayy rezerve falan haletmişsiniz herşeyi ne güzel
hoşgeldin canım
bu arada gunaydin.a.s.
huuuuuuuuuuuuu
günaydın millet nasılsınız bugün bakalım
Hoşgeldin birtanesiiii küçük annem benim öğlen uygun bir boşluklta uyu cnm zira uykusuz günlerimiz çok zor :Saruboceq:slm millet herkes burada naaan bi ben eksik kalmışım
uykusuz bir gecenin ardından yine buradayıım:gitme:
Günaydın Özlemcim hoşgeldinopuyorumnanaktangünaydın kızlar, nasılsınız
akannehirakannehirayyy benim kociş olmasa kafayı yerim valla sağolsun çok yardımcı oluyorda ben rahatlıyorumayyy dis cikarma evresi cok zor.:sinifsinif: Allah kolaylik versin canim hem sana hem enese.
hic unutmuyorum, oglum 1,5 yasinda azi dislerini cikartirken esim ayagini kirmisti. Allah'im 6 hafta ne cektigimi bi ben bide Allah bilir.akannehir
Şeniz
kizim senin doktor turp gibisin diye diye is yerinde dogurtuvercek seni.:roflol:
yaa ağrılar mahvediyor artık sağa sola dönemiyorumakannehir benimki 40da gelsiiinn
normal bence tam senin gebelik haftana uyguuunn daha ne istiinn
günaydın fatoooo
slaam neden uyuamadın gıı
yok canım ama dikkat edersen rahatsın fazla ayakta falan kalmaki çabuk iyileşsin birde üşütmemeye falan dikkat edeceksin enfeksiyon kapmasın diye yoksa çok rahat geçirirsin inan banaayyy ne güzel konuşuyon bacımŞeniz valla moral verdin.
ya sende dikiş ne kadar olmuştu.benim doktor a5 gün falan poposunun üstüne oturamıyo bazıları dedi korktum.kocişle kaldık öyle ne yapcaz diye diye
ohhhh hem para balyala hem iş yap marifetli gacı wallavereliniortakalkisalkisalkisslm kızlar benımde işim yeni bitti bebk sekerlerımı yaptım aksamda sılıkonlucam kaydirigubbakcemile3
sızlerden nbr dogumada az kaldı ben hayacanlanmaya başladım delikafadulden
itekçim işin çok zor canımmmm diş çıkartmak fena bi durummm
hem hamişsinnn hemde ufaklıkla ilgilenmen gerekkk
allah yarrdımcın olsun yaaa,inş..koaly atlatır oğluşun...
benimkide 2900 deyince ben maşallah kocaman olmuş dedim.oda maşallahta fazla kilolu olursa nasıl normal doğurcan çokta almasın dedi.4 e yakın olursa sezeryan olur dedi.seninkide maşallah kocaman olmuş
kız sen ne zaman gidiyon haftayamı
Nazlı'mmmm hadi gözünaydın...
Darısı basıma insallah... Banada sezeryan olursa 22 yada 23 ü demişti ya bende bu cuma gidiyorum dr uma artık bende kesin bir tarih alıpta odamı filan ayarlıycam inşallah......
Hoşgeldin canım benim az önce sordum seni nerdesin diye iyimisin?
akannehirakannehirayyy benim kociş olmasa kafayı yerim valla sağolsun çok yardımcı oluyorda ben rahatlıyorum
yok kıs iç dikiş diye birşey yok dikip geçiyorlar iştekaydirigubbakcemile3kaynanamda bana inşallah normal dogurursun sen sakın sezeryan isteme kızım allahdan mani olmadıgı sürece diyi kaydirigubbakcemile3 ben ben tombişim ya dikişlerim iç dikiplerim zayıflara göre daha gec kapana bılırmıs kaynanam öle didi :lepi: peküüüü anacım didim vereliniortak
2 cm birşey oluyor yaaa onunda izi bile belli değilkaydirigubbakcemile3hımmmdilmuhcum bebek 2900 olmuş son ayda zati 1 kilo alıyolar bencede 3500 üstünde doğar 40 haftayı beklersen
canım ben kaç dikiş olduğunu bilmiyorum valla ama 16 cm kesi izi var
normal doğumda 16 cm kesi yapacaklarını sanmıyorum vajinal bölge esnek olduğu için kendi kendinede açılır sadece 3,5 cm kesi yaparlar bence korkma bacım normal olursa normal yok olmazsa sezeryan bu kaaa germe kendini
ayyy demek gün sayıyor haaa canım benim:roflol:Kesinlikle canım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Canım Maşallah gayet iyi kilosuda biliyorsun 2 kilo 2500 doğuyor sürekli bebekler canı yerinde olsun hayırlısı inşallah opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Evet canım özellikle oğluşum gözümün içine baka baka hergün anne bugün bu kadar kaldı diyorkaydirigubbakcemile3 Ahh ahhhhhhhhhhhhhh ckaydirigubbakcemile3
İyiyiz canımm sende hoşgeldin krispim biryandan okula hazırlıyorum Doğayı biryandan telaş başladık günümüze opuyorumnanaktan
Hoşgeldin birtanesiiii küçük annem benim öğlen uygun bir boşluklta uyu cnm zira uykusuz günlerimiz çok zor :Saruboceq:
Günaydın Özlemcim hoşgeldinopuyorumnanaktan
normal geliceklerse insallah 3000gr civari iyidir herhalde.
ben haftaya sali gidiyorum insallah. Allah kismet ederse haftaya bugun oralardan seslencem sizlere.kaydirigubbakcemile3
Canım yaaa aynı gün dedik dedik istermisin aynı günde kavuşalım yavrulara ne kadar güzel olurr Rabbim sağlıkla nasip etsin :Saruboceq::Saruboceq:Hmm cumaya kadar bekleyeceğiz demek olsun varsın beklerizz hayırlı haberlerinle gel sen yeterki opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
günaydın kızlarrrr
uykusuz bi gece geçirmiş çoğumuzzz
bundan sonra çok sık yaşayacaz sanırım bu durummu...
bende bu sabah koltuklarımı sildimmmm mis gibi oldularrrr
doğum temizliği için bir tek onlar kalmıştı oda bittii
bi işim yok artık çok şükürrrr
artık ablama da gerek yok oda kalmıyor bendeee
doğuma yakın dip köşe her yer silinir süpürülür o kadarrrr..
haftasonuda koçişeee duvarları sildirmiştim çamaşır suyuylannn
ohhh her yer mis gibimmm oldu içim çok rahat..
artık kelebeği mi bekleyecez,onu kalan eksiklerini tamamlıcaz
bakalım zaman geçecek mi bizleree...
nazlıcım hadi bakalım en kesin senin doğum tarihin
eğer bir sürpriz olmassa son anda karakızdan sonra ilk sen doğurucannnn
kolay doğumlar nasip etsin rabbim önce sana sonra bizlere...
sagol canim benim.:1hug: bugun sanki biraz daha iyi gibiyim ama eve girmis mikrop herhalde. hepimizi dolasmadan gitmiycek.:sinifsinif:
kocisinin kiymetini bil o zaman. ara sira ayaklarini falan yika.:roflol:
ayyy gideceksin demek wannam yaaa hayırlısıyla gidip dönersin inş. yanında kim olacak
buse son 1 aydır uyumuyor gündüzleri buse enes kadarken 2,3 saat uyurdu ama artık nerdeeeeeeeeeeeeeeebuse uyumuyor mu canım gündüzleri o uyuyunca sende kestir bence enes 12-1 gibi uyuyor taaa 3.30 da kalkıyor onun için rahatım yaniii 1 saat uyuyorum gerisindede işlerimi hallediyorum
akannehir benimki 40da gelsiiinn
normal bence tam senin gebelik haftana uyguuunn daha ne istiinn
günaydın fatoooo
slaam neden uyuamadın gıı
Kesinlikle canım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Canım Maşallah gayet iyi kilosuda biliyorsun 2 kilo 2500 doğuyor sürekli bebekler canı yerinde olsun hayırlısı inşallah opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Evet canım özellikle oğluşum gözümün içine baka baka hergün anne bugün bu kadar kaldı diyorkaydirigubbakcemile3 Ahh ahhhhhhhhhhhhhh ckaydirigubbakcemile3
İyiyiz canımm sende hoşgeldin krispim biryandan okula hazırlıyorum Doğayı biryandan telaş başladık günümüze opuyorumnanaktan
Hoşgeldin birtanesiiii küçük annem benim öğlen uygun bir boşluklta uyu cnm zira uykusuz günlerimiz çok zor :Saruboceq:
Amin insallah canim ya. Rabbim nasip ederse tek gidip cift donucem insallah.opuyorumnanaktan
ablamla kizkardesim orda. hergun biri ariyor bende kalirsin diye. bakalim servis hangisinde iyiyse orda kalirim artik.kaydirigubbakcemile3
kocam bile heyacan yaptı gııı kafamçokkarıştı ne zman cıkcak ne kadar kaldı deyip duruyoo bende az tırsım azda heyacan derken karuştum eycee laelaelaelaelae
hosbulduk özlemcim sen daha hazırlık yapmamıssın kafamçokkarıştı bi el at gari gıı bu işe dogurcan az kaldı
benim görümcemin de çok dikişii olmuştu normal doğumdaa
doktoru kesmiştiiii katır kutur
çok zor iyileşti vallaaa çok zorluk çektiii
hala da üşüttüğüm de sızlıyor diyor uzun zaman geçmesine rağmennn
ayyy inşallah bi kaç dikişleee atlatırız yaa...
güle güle canımkızlar ben oğlumu hazırlayayım
görüşmek üzere hoşçakalın
hımmmdilmuhcum bebek 2900 olmuş son ayda zati 1 kilo alıyolar bencede 3500 üstünde doğar 40 haftayı beklersen
canım ben kaç dikiş olduğunu bilmiyorum valla ama 16 cm kesi izi var
normal doğumda 16 cm kesi yapacaklarını sanmıyorum vajinal bölge esnek olduğu için kendi kendinede açılır sadece 3,5 cm kesi yaparlar bence korkma bacım normal olursa normal yok olmazsa sezeryan bu kaaa germe kendini
ayyy kıyamam o daha bi heyecanlıdır dimi.ay yerim ben onuKesinlikle canım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
akannehirakannehirayyy benim kociş olmasa kafayı yerim valla sağolsun çok yardımcı oluyorda ben rahatlıyorum
yaa ağrılar mahvediyor artık sağa sola dönemiyorum
yok canım ama dikkat edersen rahatsın fazla ayakta falan kalmaki çabuk iyileşsin birde üşütmemeye falan dikkat edeceksin enfeksiyon kapmasın diye yoksa çok rahat geçirirsin inan bana
ohhhh hem para balyala hem iş yap marifetli gacı wallavereliniortakalkisalkisalkis
sağol canım yaaa salyalar aldı başını gitti neyse katlanacağız artık
normal geliceklerse insallah 3000gr civari iyidir herhalde.
ben haftaya sali gidiyorum insallah. Allah kismet ederse haftaya bugun oralardan seslencem sizlere.kaydirigubbakcemile3
sagol canim benim.:1hug: bugun sanki biraz daha iyi gibiyim ama eve girmis mikrop herhalde. hepimizi dolasmadan gitmiycek.:sinifsinif:
kocisinin kiymetini bil o zaman. ara sira ayaklarini falan yika.:roflol:
yok kıs iç dikiş diye birşey yok dikip geçiyorlar iştekaydirigubbakcemile3
2 cm birşey oluyor yaaa onunda izi bile belli değilkaydirigubbakcemile3
ayyy demek gün sayıyor haaa canım benim:roflol:
ayyy gideceksin demek wannam yaaa hayırlısıyla gidip dönersin inş. yanında kim olacak
Nazlicim, senin gununu ben sayiyorum valla. hergun su kadar kaldi diyorum, beni heyecan basiyor.kaydirigubbakcemile3
bakalim ben nolucam.:sinifsinif:
buse son 1 aydır uyumuyor gündüzleri buse enes kadarken 2,3 saat uyurdu ama artık nerdeeeeeeeeeeeeeee
1 saat zar zor uyuyor ve gecede geç saatlere kadar uyumuyoduu bende kaldırdım gündüz uykularını akşam 10 da yatırıyorum sabah 10 da kalkıyo böle rahatıuz zati 3 yaşında oldu yeter ona o kaaa gündüz uykusu
telaş ama tatlı telaşlar nazlım ne güzela.s
:roflol::roflol:vıp özellikleri hangisindeyse ona git :roflol:
ben anneciğime gideceğim bu seferzemuszemus
ohhh ne güzelllllll.kız al büyük bi bavul bende geliyom ama bavul bayaaaa bi büyük olsun zira anca sığarım koca göbeeemle
valla boyle diyorum ama ozellikle ablam dort gozle bekliyor beni. o isten gelene kadar yemegi vs, yapip hazir edeyim diye. uleyyynnn ben size bakmayami geliyorum dedim.kaydirigubbakcemile3
anacim dogumdan sonra gelicek bana yardima insallah.
valla evdeki en buyuk bavulu cikardim icine ne atsam diye dusunuyorum. gel seni atam bari.kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?