2009 Kasm Anneleri

canım herşey yıkandı, bebeğin giysileri ütülendi
sadece yerleştirmem kaldı ama hala yerleştirecem
ufak tefek eksikler var onları da alsam bu hafta halledebilsem iyi olur

dimi nazlışım daimi müşteri olunca merak edilio insan kaydirigubbakcemile3 bu da ayrı bi güzellik ya bi yerde seni duşunen arkadaşların olduğunu bilmek insana mutlu edio gerçekten canlarım benimmmm Şeniz

Kesinlikle canım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Canım Maşallah gayet iyi kilosuda biliyorsun 2 kilo 2500 doğuyor sürekli bebekler canı yerinde olsun hayırlısı inşallah opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ohh ne güzel canım az kaldı artık gün saymaya başladınız.
ayy rezerve falan haletmişsiniz herşeyi ne güzel

hoşgeldin canım

Evet canım özellikle oğluşum gözümün içine baka baka hergün anne bugün bu kadar kaldı diyorkaydirigubbakcemile3 Ahh ahhhhhhhhhhhhhh ckaydirigubbakcemile3
bu arada gunaydin.a.s.

Hoşgeldin canım benim az önce sordum seni nerdesin diye iyimisin?
huuuuuuuuuuuuu
günaydın millet nasılsınız bugün bakalım

İyiyiz canımm sende hoşgeldin krispim biryandan okula hazırlıyorum Doğayı biryandan telaş başladık günümüze opuyorumnanaktan

slm millet herkes burada naaan bi ben eksik kalmışım
uykusuz bir gecenin ardından yine buradayıım:gitme:
Hoşgeldin birtanesiiii küçük annem benim öğlen uygun bir boşluklta uyu cnm zira uykusuz günlerimiz çok zor :Saruboceq:
günaydın kızlar, nasılsınız
Günaydın Özlemcim hoşgeldinopuyorumnanaktan

akannehirakannehirayyy benim kociş olmasa kafayı yerim valla sağolsun çok yardımcı oluyorda ben rahatlıyorum
akannehir benimki 40da gelsiiinn

normal bence tam senin gebelik haftana uyguuunn daha ne istiinn

günaydın fatoooo

slaam neden uyuamadın gıı
yaa ağrılar mahvediyor artık sağa sola dönemiyorum
ayyy ne güzel konuşuyon bacımŞeniz valla moral verdin.
ya sende dikiş ne kadar olmuştu.benim doktor a5 gün falan poposunun üstüne oturamıyo bazıları dedi korktum.kocişle kaldık öyle ne yapcaz diye diye
yok canım ama dikkat edersen rahatsın fazla ayakta falan kalmaki çabuk iyileşsin birde üşütmemeye falan dikkat edeceksin enfeksiyon kapmasın diye yoksa çok rahat geçirirsin inan bana
slm kızlar benımde işim yeni bitti bebk sekerlerımı yaptım aksamda sılıkonlucam kaydirigubbakcemile3
sızlerden nbr dogumada az kaldı ben hayacanlanmaya başladım delikafadulden
ohhhh hem para balyala hem iş yap marifetli gacı wallavereliniortakalkisalkisalkis
itekçim işin çok zor canımmmm diş çıkartmak fena bi durummm
hem hamişsinnn hemde ufaklıkla ilgilenmen gerekkk
allah yarrdımcın olsun yaaa,inş..koaly atlatır oğluşun...

sağol canım yaaa salyalar aldı başını gitti neyse katlanacağız artık

normal geliceklerse insallah 3000gr civari iyidir herhalde.

ben haftaya sali gidiyorum insallah. Allah kismet ederse haftaya bugun oralardan seslencem sizlere.kaydirigubbakcemile3

Nazlı'mmmm hadi gözünaydın...
Darısı basıma insallah... Banada sezeryan olursa 22 yada 23 ü demişti ya bende bu cuma gidiyorum dr uma artık bende kesin bir tarih alıpta odamı filan ayarlıycam inşallah......

Canım yaaa aynı gün dedik dedik istermisin aynı günde kavuşalım yavrulara ne kadar güzel olurr Rabbim sağlıkla nasip etsin :Saruboceq::Saruboceq:Hmm cumaya kadar bekleyeceğiz demek olsun varsın beklerizz hayırlı haberlerinle gel sen yeterki opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Hoşgeldin canım benim az önce sordum seni nerdesin diye iyimisin?

sagol canim benim.:1hug: bugun sanki biraz daha iyi gibiyim ama eve girmis mikrop herhalde. hepimizi dolasmadan gitmiycek.:sinifsinif:

akannehirakannehirayyy benim kociş olmasa kafayı yerim valla sağolsun çok yardımcı oluyorda ben rahatlıyorum

kocisinin kiymetini bil o zaman. ara sira ayaklarini falan yika.:roflol:

yok kıs iç dikiş diye birşey yok dikip geçiyorlar iştekaydirigubbakcemile3
2 cm birşey oluyor yaaa onunda izi bile belli değilkaydirigubbakcemile3
ayyy demek gün sayıyor haaa canım benim:roflol:

ben haftaya sali gidiyorum insallah. Allah kismet ederse haftaya bugun oralardan seslencem sizlere.kaydirigubbakcemile3

ayyy gideceksin demek wannam yaaa hayırlısıyla gidip dönersin inş. yanında kim olacak

Nazlicim, senin gununu ben sayiyorum valla. hergun su kadar kaldi diyorum, beni heyecan basiyor.kaydirigubbakcemile3

bakalim ben nolucam.:sinifsinif:

Hayırlısı Elifimm hoşgeldin cnm sendeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Şuan için durum onu gösteriyor canım ne bileyim kendimi tuhaf hissediyorum kaydirigubbakcemile3
Cümlemize kolay doğumlar nasip etsin inşallah:Saruboceq:
Ellerine sağlık ne güzel evini hazırlamışsın bizim yarın temizlik günümüz oda bittimi herşey hazır demektir..
Grçi şimdide hazır ama olsun son düzenlemeler vs derken vakit geçiyor kafam dağılıyor kaydirigubbakcemile3

sagol canim benim.:1hug: bugun sanki biraz daha iyi gibiyim ama eve girmis mikrop herhalde. hepimizi dolasmadan gitmiycek.:sinifsinif:

:roflol::roflol:yok kıs o kaaa da değil:roflol::roflol:
ama her istediğini yapmaya çalışırım

ayyy gideceksin demek wannam yaaa hayırlısıyla gidip dönersin inş. yanında kim olacak

Amin insallah canim ya. Rabbim nasip ederse tek gidip cift donucem insallah.opuyorumnanaktan

ablamla kizkardesim orda. hergun biri ariyor bende kalirsin diye. bakalim servis hangisinde iyiyse orda kalirim artik.kaydirigubbakcemile3

buse uyumuyor mu canım gündüzleri o uyuyunca sende kestir bence enes 12-1 gibi uyuyor taaa 3.30 da kalkıyor onun için rahatım yaniii 1 saat uyuyorum gerisindede işlerimi hallediyorum
buse son 1 aydır uyumuyor gündüzleri buse enes kadarken 2,3 saat uyurdu ama artık nerdeeeeeeeeeeeeeee
1 saat zar zor uyuyor ve gecede geç saatlere kadar uyumuyoduu bende kaldırdım gündüz uykularını akşam 10 da yatırıyorum sabah 10 da kalkıyo böle rahatıuz zati 3 yaşında oldu yeter ona o kaaa gündüz uykusu
akannehir benimki 40da gelsiiinn

normal bence tam senin gebelik haftana uyguuunn daha ne istiinn

günaydın fatoooo

slaam neden uyuamadın gıı

telaş ama tatlı telaşlar nazlım ne güzela.s

Amin insallah canim ya. Rabbim nasip ederse tek gidip cift donucem insallah.opuyorumnanaktan

ablamla kizkardesim orda. hergun biri ariyor bende kalirsin diye. bakalim servis hangisinde iyiyse orda kalirim artik.kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol:vıp özellikleri hangisindeyse ona git :roflol:
ben anneciğime gideceğim bu seferzemuszemus

he ya onlar daha bi heyecanlı.dün nst ye girdim geç kalmıştık nst odası kapanmıştı doğumhanede girdim diyoki kociş çok heveslendim yeter artık doğur.kaydirigubbakcemile3

anaaaaaaaam ben doktorla konuşam çok kesmesin beeeeee
kızlar ben oğlumu hazırlayayım
görüşmek üzere hoşçakalın
güle güle canım

amaaaaan haklısın ben çok gerildim yawww.gerçi normal sezzeryan ne farkeder dimi.

ayyy kıyamam o daha bi heyecanlıdır dimi.ay yerim ben onu

ayy dikkat ederiz ya ne olcak.kociş 20 gün yıllık izin alcakmış ben bol bol yatarım yaaaa.:lepi:

ohhh ne güzelllllll.kız al büyük bi bavul bende geliyom ama bavul bayaaaa bi büyük olsun zira anca sığarım koca göbeeemle

Aman canımm dikkat et bak bizdede geçen hafta sonu biliyorsun aynı durum vardı inan herşeylerini ayarladım ama yanlarına gram uğramadım baba oğul yaklaşmadılarda kolayca 2-3 günde atlattık şükür.Sende hep ılık şeyler iç korumaya al kendini hasta olma sakınopuyorumnanaktan

Evet küçük annem yaa abi ele avuca sığmıyor artık hayalleri heyecanını görmenizi isterdim akşam eve gelip bir sarılıyor öpüyo onu neler neler Allahım ayırmasın sağsalim kavuştursun inşallah ..Enesimizde diş çıkarıyor kuzucuk demek kıyamam en büyük sıkıntı ondadır annesiiii çok zor iş diş çıkarmak kıyamam ona ben öp benim için..opuyorumnanaktan

Nazlicim, senin gununu ben sayiyorum valla. hergun su kadar kaldi diyorum, beni heyecan basiyor.kaydirigubbakcemile3

bakalim ben nolucam.:sinifsinif:

akannehir akannehir akannehir akannehir
Wannam sorma gülüm ya akşam döndük eve dut gibiyim böyle..
Gece yattım oda gözümün önünde bir yandan iyi düşünceler karman çorman oldu kafam
bütün herkez moral veriyor ama tuhaf bir duygu
doktor bile hep böyle oluyor diyor2 lerde olsun varsın dedim sağ salim kavuşturun bizi.
kızım diyor zoru gitttttmişş azı kalmış 9 ay taşımışsın daha ne olacak kaydirigubbakcemile3
hayırlısı dedik çıktık geldik işteopuyorumnanaktan

ayyy bizim böyle iyi malum gece kociş baktığı için sorun olmuyor bende:roflol:
çocukları bölüştük artık enes onun ensarım benim herkes kendi veletiyle ilgilenecek:roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol:vıp özellikleri hangisindeyse ona git :roflol:
ben anneciğime gideceğim bu seferzemuszemus

valla boyle diyorum ama ozellikle ablam dort gozle bekliyor beni. o isten gelene kadar yemegi vs, yapip hazir edeyim diye. uleyyynnn ben size bakmayami geliyorum dedim.kaydirigubbakcemile3

anacim dogumdan sonra gelicek bana yardima insallah.

ohhh ne güzelllllll.kız al büyük bi bavul bende geliyom ama bavul bayaaaa bi büyük olsun zira anca sığarım koca göbeeemle

valla evdeki en buyuk bavulu cikardim icine ne atsam diye dusunuyorum. gel seni atam bari.kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol:hazır birini bulmuşken iş falanda yaptırırlar kıs dikkatli ol:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…