2009 Kasm Anneleri

Amin insallah canim ya. Rabbim nasip ederse tek gidip cift donucem insallah.opuyorumnanaktan

ablamla kizkardesim orda. hergun biri ariyor bende kalirsin diye. bakalim servis hangisinde iyiyse orda kalirim artik.kaydirigubbakcemile3
,
Çatlıycaz senden haber nasıl alıcaz cnm biz?
İnşallah çift döneceksin Nazımızla birlikte oyyy düşünmesi bile ne kadar güzel sağlıkla inşallah :ecrin_bebek:

Evet kesinlikle tatlı telaşlar canımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Hemde nasıl bak okula yolluyorum şimdi bekliyor servisi bak diyo bana bebek geliyo okula bi, telefon koşa koşa gelirim benkıyamam yaaasenağlama yok dedim annecim baban gelir seni alır sakın böyle birşey yapma bak çok üzülürüm tamam diyor vaktinde gelsinn Rabbim oğlum heyecanlanmasın çok :Saruboceq:

he geliyom bacım.gamyoncuiremsu

kızlar ben kaçiyim artık ufaktan evi biraz daha toparlıyıp hazırlanıyım hayırlsı heyecan yaptım fena ufak ufak sancılarım var yine bakalım doktor ne diicek bu işee duadan unutmayın sizlerde duamdasınızz

ayyy canım benim yaaa.ne güzel kıskançlık falan olmayacak.bende 10 sene düşünmüyom dedim ya sen bunları söyledikçe nasıl mutlu oluyorum maşallah oğluşuna.

aksam kaynattim biseyler hepimiz ictik. ilacda alinmiyor, daha beter olmam insallah.:sinifsinif:

ikincilerde bizi neleri bekledigini biliyoruz ya, daha cok heyecan oluyor nazlim. valla benim aklima geldikce yuregim agzimdan cikicak gibi atiyor. gece yatip gozumu kapatip, dogunca giydircekleri kiyafetler uzerinde bir bebek dusunuyorum, heyecan tavan yapiyo valla.kaydirigubbakcemile3

Rabbim hepimizin yuzunu guldursun, gazini, kakasini, yemesini konustugumuz gunleri gostersin insallah.

slm kasımın kasım kasım kasılan annelerii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bende temizlik var bugün malum.Ne kadar unicime yapmıcam desemde sabah beri ablanın peşinde dolanımm nan mafoldumben öle oturunca yatınca kendimi tuhaf hiissedim utanım nan :1ninca::1ninca::1ninca:

ayyy canım benim yaaa.ne güzel kıskançlık falan olmayacak.bende 10 sene düşünmüyom dedim ya sen bunları söyledikçe nasıl mutlu oluyorum maşallah oğluşuna.

Canım benimm Allahım hep gönlüne göre versin seninde yok kıskançlık çok şükür ama sabırsızlıkhat safhada birde bizde şöyle bir sorun olacak kimseye kolay kolay sevdirmez acayip titiz bir çocuk Doğa yandı milletkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Aminnnnnnnnnn wannam beni öyle iyi anlıyorsunkiiiiiiiiiiiiiiiii yüreğim ağzımda korku vs hikaye değişik düşünceler bunlar oğluşa eşime bakıp ağlıyorum ne bileyim sen anlıyorsun opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

sekerlerimm nasilsinizzzz herkes iyi mi
dün aksam cok eski bir ilkokul arkadasimi gördüm rüyamda hemde evli falan degil dogum yapmis gördüm onu..bugün icimizden biri dogurmazsa cok iyidir.ben bugün dogum haberi bekliyorum birinden

Canımmm kolay gelsin birtanesi sen bugün atlat yarın sıra bende ama ben bişi yapmıyorum alışıyor insan süreklilikle zaten bugünler içinyapabilsek ihtiyacımız olmasa alırmıyız cnm yaa..Dikkat et bak dolanıyorsun madem o bile yetecek sana kaç gün kendine gelemzsin son günler bırak cnm yaaa:umursamaz:Utanacak hiç birşey yok Allahım elden ayaktan çekmesin hepimizi şurada ne kaldı bir kasımdan sonra herkez yavaş yavaş işine gücüne dönecek sonra varyaaaa görücem ben sizi :jeyyar::jeyyar:

:roflol::roflol:hazır birini bulmuşken iş falanda yaptırırlar kıs dikkatli ol:roflol::roflol:

valla yaptirirlar.:roflol: ayiptir soylemesi 3 kizin en marifetliside benim de.:kedi:

,
Çatlıycaz senden haber nasıl alıcaz cnm biz?
İnşallah çift döneceksin Nazımızla birlikte oyyy düşünmesi bile ne kadar güzel sağlıkla inşallah :ecrin_bebek:

canim, habersiz birakirmiyim. ablamlarda da, kardesimde de adam basina bir laptop dusuyo. eee, birini baha tahsis ederler artik.kaydirigubbakcemile3

valla kiskanclik azda olsa her yasta oluyor herhalde. ben simdi bebege ne yapsam oglum soruyor, banada yapmismiydin diye. mesela bebek sekerlerini halletmeye calisiyorum, bende de aldin mi diyor. senin zamaninda yoktu bu kadar secenek diyorum surat asiyor, sanki benim sucum.kaydirigubbakcemile3

yada diyorum ki kizim dogunca gobek deligine nohut koyup baglayayim da gobek deligi guzel cukur olsun diyorum. hemen bana yaptin mi diyor, hayir deyince o zaman kardesimede yapamazsin diyor. yani kiskanclik iyi kotu her yasta oluyor.

hoşgedin canım.kolay gele

amin canım cümlemizin inşallah.
ayy minicik olcak yağmurcuk ohhh doğa abimizde sevdirmesin boşver.sen bişey diyemezsin millete öperler falan doğacım canım korur işte ne güzeeeeeeel

hoşgeldin canım.ayy hayırlısı olsun canım.

Hoşgeldin tatlı Elifim sende aman gülüm burda bi nehircik doğuracam diye bas bas bağırıyo gerisi gününü bekliyo inşallah odur bu kişi zira doğurmasada doğurtacak artık kendini kaydirigubbakcemile3 :Saruboceq::Saruboceq:
Rüyanın gerçek yorumuna gelirsek arkadaşın sıkıntısı bir çırpıda atacak ferah günler onu bekliyor opuyorumnanaktan

ayy bunlar ufak tefek şeyler canım okadar olur ama dimi.kız sende yaptım de kıskanmasın kıyamaaaam

Ohhh süper bu haberrrr düşsün düşsün laptoplar merakta bırakmasınlar bizleri sıkı sıkı tembihle sen onlara gidince kaydirigubbakcemile3Kıyamam ben oğluşuna gülüm yaa yaptı tabii annesi yapmazmı onada aynısını .Bende biliyorsun bu duygular olmasın die çaktırmadan biryandan onun odasınada düzenlemeler yaptık belki ondan sesi çıkmıyor fırsat vermiyoruz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bak o kesin birtanem o konuda içim rahat yaşadık valla ben söylesemmm olmayacak ama onu biliyorlar çocukk bişicikte diyemezler böyle korur kardeşini kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

dolanda ayip olmasin. Allah'im burdaki kadinlarin hepsi ayni kiz. ben de kadin temizlik yaparken iki dakika oturamam, toz falan alirim. sonra dane anlami kaliyosa kadin almanin.:roflol:

ya benide dogumdan hemen sonra oglusumun yanimda olmayacagi duygusalligi sarmis durumda. aklima geldikce gozlerim doluyo, aksamlari oglus bana sarilip agliyo anne seni cok ozliycem diye. ayyy, hersey onlarin gelecegi icin diyorum, dayanacaksin diyorum. Insallah dayanicaz ve atlaticaz.

esim desen ayri duygusal yapiyor gidicem diye. durup durup sarilip opuyo. ne desem, ne yapsam alttan aliyor. dunde dogumu konustuk herhalde normal olucak falan diye, adamin ses tonu degisti. keske boyle yapmasalar, biraz kotu davransalarda bende bu kadar dugusala baglamasam.:sinifsinif:

:lepi: :lepi:

hoşgeldin canım.ayy hayırlısı olsun canım.

hosbuldum canlarim insallah hayirli bir rüyadir gördügüm ...
zaten bu nehir dogmasa bilel zorla cagiriyo cocugu gelmeyecegi varsada annesinin israrlarina dayanamayip gelicek asrin bebebkkaydirigubbakcemile3

senağlamasenağlamasenağlamasenağlama Aynen wannam yaaaa senağlama senağlama senağlama Allahım ayırmasın hiç birimizi :Saruboceq::Saruboceq: mafoldumben

Şeniz Şeniz Şeniz

ayy bunlar ufak tefek şeyler canım okadar olur ama dimi.kız sende yaptım de kıskanmasın kıyamaaaam

bundan sonra yaptim derim.kaydirigubbakcemile3

bizde bebege 1 aldiysak oglusa 2 aldik. ne zaman birsey alsak yan gozle bakiyor. bende kiyamiyorum hadi sana da sunu alalim diyorum seviniyor.

gecen hafta dogum gununde parti isterim diye tutturdu. normalde boyle seyler bana viz gelir ama bu halde yapamam annecim dedim. baya surat asti. bu sefer baktim olmiycak, ingiltereye geldiginde sana pasta alirim, tum aile kutlariz, hem insallah kardesinde olur dedim, sevindi kabul etti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…