,Amin insallah canim ya. Rabbim nasip ederse tek gidip cift donucem insallah.opuyorumnanaktan
ablamla kizkardesim orda. hergun biri ariyor bende kalirsin diye. bakalim servis hangisinde iyiyse orda kalirim artik.kaydirigubbakcemile3
buse son 1 aydır uyumuyor gündüzleri buse enes kadarken 2,3 saat uyurdu ama artık nerdeeeeeeeeeeeeeee
1 saat zar zor uyuyor ve gecede geç saatlere kadar uyumuyoduu bende kaldırdım gündüz uykularını akşam 10 da yatırıyorum sabah 10 da kalkıyo böle rahatıuz zati 3 yaşında oldu yeter ona o kaaa gündüz uykusu
telaş ama tatlı telaşlar nazlım ne güzela.s
he ya onlar daha bi heyecanlı.dün nst ye girdim geç kalmıştık nst odası kapanmıştı doğumhanede girdim diyoki kociş çok heveslendim yeter artık doğur.kaydirigubbakcemile3
anaaaaaaaam ben doktorla konuşam çok kesmesin beeeeee
güle güle canım
amaaaaan haklısın ben çok gerildim yawww.gerçi normal sezzeryan ne farkeder dimi.
ayyy kıyamam o daha bi heyecanlıdır dimi.ay yerim ben onu
ayy dikkat ederiz ya ne olcak.kociş 20 gün yıllık izin alcakmış ben bol bol yatarım yaaaa.:lepi:
ohhh ne güzelllllll.kız al büyük bi bavul bende geliyom ama bavul bayaaaa bi büyük olsun zira anca sığarım koca göbeeemle
valla boyle diyorum ama ozellikle ablam dort gozle bekliyor beni. o isten gelene kadar yemegi vs, yapip hazir edeyim diye. uleyyynnn ben size bakmayami geliyorum dedim.kaydirigubbakcemile3
anacim dogumdan sonra gelicek bana yardima insallah.
valla evdeki en buyuk bavulu cikardim icine ne atsam diye dusunuyorum. gel seni atam bari.kaydirigubbakcemile3
,
Çatlıycaz senden haber nasıl alıcaz cnm biz?
İnşallah çift döneceksin Nazımızla birlikte oyyy düşünmesi bile ne kadar güzel sağlıkla inşallah :ecrin_bebek:
Evet kesinlikle tatlı telaşlar canımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Hemde nasıl bak okula yolluyorum şimdi bekliyor servisi bak diyo bana bebek geliyo okula bi, telefon koşa koşa gelirim benkıyamam yaaasenağlama yok dedim annecim baban gelir seni alır sakın böyle birşey yapma bak çok üzülürüm tamam diyor vaktinde gelsinn Rabbim oğlum heyecanlanmasın çok :Saruboceq:
Aman canımm dikkat et bak bizdede geçen hafta sonu biliyorsun aynı durum vardı inan herşeylerini ayarladım ama yanlarına gram uğramadım baba oğul yaklaşmadılarda kolayca 2-3 günde atlattık şükür.Sende hep ılık şeyler iç korumaya al kendini hasta olma sakınopuyorumnanaktan
akannehir akannehir akannehir akannehir
Wannam sorma gülüm ya akşam döndük eve dut gibiyim böyle..
Gece yattım oda gözümün önünde bir yandan iyi düşünceler karman çorman oldu kafam
bütün herkez moral veriyor ama tuhaf bir duygu
doktor bile hep böyle oluyor diyor2 lerde olsun varsın dedim sağ salim kavuşturun bizi.
kızım diyor zoru gitttttmişş azı kalmış 9 ay taşımışsın daha ne olacak kaydirigubbakcemile3
hayırlısı dedik çıktık geldik işteopuyorumnanaktan
ayyy canım benim yaaa.ne güzel kıskançlık falan olmayacak.bende 10 sene düşünmüyom dedim ya sen bunları söyledikçe nasıl mutlu oluyorum maşallah oğluşuna.
aksam kaynattim biseyler hepimiz ictik. ilacda alinmiyor, daha beter olmam insallah.:sinifsinif:
ikincilerde bizi neleri bekledigini biliyoruz ya, daha cok heyecan oluyor nazlim. valla benim aklima geldikce yuregim agzimdan cikicak gibi atiyor. gece yatip gozumu kapatip, dogunca giydircekleri kiyafetler uzerinde bir bebek dusunuyorum, heyecan tavan yapiyo valla.kaydirigubbakcemile3
Rabbim hepimizin yuzunu guldursun, gazini, kakasini, yemesini konustugumuz gunleri gostersin insallah.
slm kasımın kasım kasım kasılan annelerii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bende temizlik var bugün malum.Ne kadar unicime yapmıcam desemde sabah beri ablanın peşinde dolanımm nan mafoldumben öle oturunca yatınca kendimi tuhaf hiissedim utanım nan :1ninca::1ninca::1ninca:
:roflol::roflol:hazır birini bulmuşken iş falanda yaptırırlar kıs dikkatli ol:roflol::roflol:
,
Çatlıycaz senden haber nasıl alıcaz cnm biz?
İnşallah çift döneceksin Nazımızla birlikte oyyy düşünmesi bile ne kadar güzel sağlıkla inşallah :ecrin_bebek:
ayyy canım benim yaaa.ne güzel kıskançlık falan olmayacak.bende 10 sene düşünmüyom dedim ya sen bunları söyledikçe nasıl mutlu oluyorum maşallah oğluşuna.
hoşgedin canım.kolay geleslm kasımın kasım kasım kasılan annelerii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bende temizlik var bugün malum.Ne kadar unicime yapmıcam desemde sabah beri ablanın peşinde dolanımm nan mafoldumben öle oturunca yatınca kendimi tuhaf hiissedim utanım nan :1ninca::1ninca::1ninca:
Canım benimm Allahım hep gönlüne göre versin seninde yok kıskançlık çok şükür ama sabırsızlıkhat safhada birde bizde şöyle bir sorun olacak kimseye kolay kolay sevdirmez acayip titiz bir çocuk Doğa yandı milletkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Aminnnnnnnnnn wannam beni öyle iyi anlıyorsunkiiiiiiiiiiiiiiiii yüreğim ağzımda korku vs hikaye değişik düşünceler bunlar oğluşa eşime bakıp ağlıyorum ne bileyim sen anlıyorsun opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sekerlerimm nasilsinizzzz herkes iyi mi
dün aksam cok eski bir ilkokul arkadasimi gördüm rüyamda hemde evli falan degil dogum yapmis gördüm onu..bugün icimizden biri dogurmazsa cok iyidir.ben bugün dogum haberi bekliyorum birinden
sekerlerimm nasilsinizzzz herkes iyi mi
dün aksam cok eski bir ilkokul arkadasimi gördüm rüyamda hemde evli falan degil dogum yapmis gördüm onu..bugün icimizden biri dogurmazsa cok iyidir.ben bugün dogum haberi bekliyorum birinden
valla yaptirirlar.:roflol: ayiptir soylemesi 3 kizin en marifetliside benim de.:kedi:
canim, habersiz birakirmiyim. ablamlarda da, kardesimde de adam basina bir laptop dusuyo. eee, birini baha tahsis ederler artik.kaydirigubbakcemile3
valla kiskanclik azda olsa her yasta oluyor herhalde. ben simdi bebege ne yapsam oglum soruyor, banada yapmismiydin diye. mesela bebek sekerlerini halletmeye calisiyorum, bende de aldin mi diyor. senin zamaninda yoktu bu kadar secenek diyorum surat asiyor, sanki benim sucum.kaydirigubbakcemile3
yada diyorum ki kizim dogunca gobek deligine nohut koyup baglayayim da gobek deligi guzel cukur olsun diyorum. hemen bana yaptin mi diyor, hayir deyince o zaman kardesimede yapamazsin diyor. yani kiskanclik iyi kotu her yasta oluyor.
valla yaptirirlar.:roflol: ayiptir soylemesi 3 kizin en marifetliside benim de.:kedi:
canim, habersiz birakirmiyim. ablamlarda da, kardesimde de adam basina bir laptop dusuyo. eee, birini baha tahsis ederler artik.kaydirigubbakcemile3
valla kiskanclik azda olsa her yasta oluyor herhalde. ben simdi bebege ne yapsam oglum soruyor, banada yapmismiydin diye. mesela bebek sekerlerini halletmeye calisiyorum, bende de aldin mi diyor. senin zamaninda yoktu bu kadar secenek diyorum surat asiyor, sanki benim sucum.kaydirigubbakcemile3
yada diyorum ki kizim dogunca gobek deligine nohut koyup baglayayim da gobek deligi guzel cukur olsun diyorum. hemen bana yaptin mi diyor, hayir deyince o zaman kardesimede yapamazsin diyor. yani kiskanclik iyi kotu her yasta oluyor.
hoşgedin canım.kolay gele
amin canım cümlemizin inşallah.
ayy minicik olcak yağmurcuk ohhh doğa abimizde sevdirmesin boşver.sen bişey diyemezsin millete öperler falan doğacım canım korur işte ne güzeeeeeeel
hoşgeldin canım.ayy hayırlısı olsun canım.
slm kasımın kasım kasım kasılan annelerii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Aminnnnnnnnnn wannam beni öyle iyi anlıyorsunkiiiiiiiiiiiiiiiii yüreğim ağzımda korku vs hikaye değişik düşünceler bunlar oğluşa eşime bakıp ağlıyorum ne bileyim sen anlıyorsun opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Ohhh süper bu haberrrr düşsün düşsün laptoplar merakta bırakmasınlar bizleri sıkı sıkı tembihle sen onlara gidince kaydirigubbakcemile3Kıyamam ben oğluşuna gülüm yaa yaptı tabii annesi yapmazmı onada aynısını .Bende biliyorsun bu duygular olmasın die çaktırmadan biryandan onun odasınada düzenlemeler yaptık belki ondan sesi çıkmıyor fırsat vermiyoruz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Bak o kesin birtanem o konuda içim rahat yaşadık valla ben söylesemmm olmayacak ama onu biliyorlar çocukk bişicikte diyemezler böyle korur kardeşini kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin canım.ayy hayırlısı olsun canım.
Hoşgeldin tatlı Elifim sende aman gülüm burda bi nehircik doğuracam diye bas bas bağırıyo gerisi gününü bekliyo inşallah odur bu kişi zira doğurmasada doğurtacak artık kendini kaydirigubbakcemile3 :Saruboceq::Saruboceq:
Rüyanın gerçek yorumuna gelirsek arkadaşın sıkıntısı bir çırpıda atacak ferah günler onu bekliyor opuyorumnanaktan
dolanda ayip olmasin. Allah'im burdaki kadinlarin hepsi ayni kiz. ben de kadin temizlik yaparken iki dakika oturamam, toz falan alirim. sonra dane anlami kaliyosa kadin almanin.:roflol:
ya benide dogumdan hemen sonra oglusumun yanimda olmayacagi duygusalligi sarmis durumda. aklima geldikce gozlerim doluyo, aksamlari oglus bana sarilip agliyo anne seni cok ozliycem diye. ayyy, hersey onlarin gelecegi icin diyorum, dayanacaksin diyorum. Insallah dayanicaz ve atlaticaz.
esim desen ayri duygusal yapiyor gidicem diye. durup durup sarilip opuyo. ne desem, ne yapsam alttan aliyor. dunde dogumu konustuk herhalde normal olucak falan diye, adamin ses tonu degisti. keske boyle yapmasalar, biraz kotu davransalarda bende bu kadar dugusala baglamasam.:sinifsinif:
:lepi: :lepi:
ayy bunlar ufak tefek şeyler canım okadar olur ama dimi.kız sende yaptım de kıskanmasın kıyamaaaam
Ohhh süper bu haberrrr düşsün düşsün laptoplar merakta bırakmasınlar bizleri sıkı sıkı tembihle sen onlara gidince kaydirigubbakcemile3Kıyamam ben oğluşuna gülüm yaa yaptı tabii annesi yapmazmı onada aynısını .Bende biliyorsun bu duygular olmasın die çaktırmadan biryandan onun odasınada düzenlemeler yaptık belki ondan sesi çıkmıyor fırsat vermiyoruz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?