senağlamasenağlamasenağlamasenağlama Aynen wannam yaaaa senağlama senağlama senağlama Allahım ayırmasın hiç birimizi :Saruboceq::Saruboceq: mafoldumben
bundan sonra yaptim derim.kaydirigubbakcemile3
bizde bebege 1 aldiysak oglusa 2 aldik. ne zaman birsey alsak yan gozle bakiyor. bende kiyamiyorum hadi sana da sunu alalim diyorum seviniyor.
gecen hafta dogum gununde parti isterim diye tutturdu. normalde boyle seyler bana viz gelir ama bu halde yapamam annecim dedim. baya surat asti. bu sefer baktim olmiycak, ingiltereye geldiginde sana pasta alirim, tum aile kutlariz, hem insallah kardesinde olur dedim, sevindi kabul etti.
ıyı senınde bısı kalmamıs canım bende bırsey hazır deıl sandım sen öle yazınca opuyorumnanaktancanım herşey yıkandı, bebeğin giysileri ütülendi
sadece yerleştirmem kaldı ama hala yerleştirecem
ufak tefek eksikler var onları da alsam bu hafta halledebilsem iyi olur
he kız ıkı işi birden yaptım aferüm baga opuyorumnanaktanakannehirakannehirayyy benim kociş olmasa kafayı yerim valla sağolsun çok yardımcı oluyorda ben rahatlıyorum
yaa ağrılar mahvediyor artık sağa sola dönemiyorum
yok canım ama dikkat edersen rahatsın fazla ayakta falan kalmaki çabuk iyileşsin birde üşütmemeye falan dikkat edeceksin enfeksiyon kapmasın diye yoksa çok rahat geçirirsin inan bana
ohhhh hem para balyala hem iş yap marifetli gacı wallavereliniortakalkisalkisalkis
sağol canım yaaa salyalar aldı başını gitti neyse katlanacağız artık
he ya onlar daha bi heyecanlı.dün nst ye girdim geç kalmıştık nst odası kapanmıştı doğumhanede girdim diyoki kociş çok heveslendim yeter artık doğur.kaydirigubbakcemile3
anaaaaaaaam ben doktorla konuşam çok kesmesin beeeeee
güle güle canım
amaaaaan haklısın ben çok gerildim yawww.gerçi normal sezzeryan ne farkeder dimi.
ayyy kıyamam o daha bi heyecanlıdır dimi.ay yerim ben onu
ayy dikkat ederiz ya ne olcak.kociş 20 gün yıllık izin alcakmış ben bol bol yatarım yaaaa.:lepi:
ohhh ne güzelllllll.kız al büyük bi bavul bende geliyom ama bavul bayaaaa bi büyük olsun zira anca sığarım koca göbeeemle
Amin canim insallah.
oglus oglus dedik, kac gundur birsey yapmami istiyor. markete gidip eksikleri alayimda okuldan gelene kadar yapip hazir edeyim sevinsin.opuyorumnanaktan
Çok güzel düşünmüşsün canım yaaaa harika bir kutlama olacak sizler için :lepi::lepi:
Asık suratını öpsün teyzesi kıyamıyor insan yaa iç huzurunu illa onada birşey yapınca yakalıyor yanlışmı değilmi bilemiyorum ama ne olursa olsun yaaakaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3Yeterki hepsi mutlu olsun dimi alkisalkisalkisalkisalkisalkis
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Bende ceket örüyorum onaaa babasıyla takım aynı model ona devam ederim sizler yokken biryandan okuldayken Yağmura idare ediyoruz yerimsenibenKolay gelsin canım benimm yaşadı desene bu akşam kaydirigubbakcemile3
ıyı senınde bısı kalmamıs canım bende bırsey hazır deıl sandım sen öle yazınca opuyorumnanaktan
he kız ıkı işi birden yaptım aferüm baga opuyorumnanaktan
az kaldı dılmuhum sabredekk barı :kedi: senın daha az benden ohh
ohh masallah sana marifetli hatun. gule gule giysinler baba-ogul. bitince bi takimda kizinla kendine orersin.:hulya:
neyse ben kactim, gelirim sonra.:gitme:
Canımmm kolay gelsin birtanesi sen bugün atlat yarın sıra bende ama ben bişi yapmıyorum alışıyor insan süreklilikle zaten bugünler içinyapabilsek ihtiyacımız olmasa alırmıyız cnm yaa..Dikkat et bak dolanıyorsun madem o bile yetecek sana kaç gün kendine gelemzsin son günler bırak cnm yaaa:umursamaz:Utanacak hiç birşey yok Allahım elden ayaktan çekmesin hepimizi şurada ne kaldı bir kasımdan sonra herkez yavaş yavaş işine gücüne dönecek sonra varyaaaa görücem ben sizi :jeyyar::jeyyar:
hoşgedin canım.kolay gele
dolanda ayip olmasin. Allah'im burdaki kadinlarin hepsi ayni kiz. ben de kadin temizlik yaparken iki dakika oturamam, toz falan alirim. sonra dane anlami kaliyosa kadin almanin.:roflo:
napıyosunuz kızlar...
benim için geceleri tam bi kabus oldu...belim 20 gündür geçmedi ne tarafıma yatarsam o tarafımda kalıyorum... dönmeye kalksam belim kırılıcak gibi oluyo... burnum ve kulağım tıkandı nefes alamıyorum... göbiş zaten öyle bi büyüdü ki bütün dengem bozuldu... ayy böyle şikayet eder gibi konuşunca kızım duyucak da üzülücek diye çok üzülüyorum ama bu son ay baya zor geçicek galiba.....
sabah açtım pc yi biraz geçmişi okim dedim birden midem bulanmaya başladı...bıraktım gittim kahvaltı yaptım...biraz düzelmişti şimdi de kahvaltıdan dolayı bulanmaya başladı...
puuffff :sinifsinif:
napıyosunuz kızlar...
benim için geceleri tam bi kabus oldu...belim 20 gündür geçmedi ne tarafıma yatarsam o tarafımda kalıyorum... dönmeye kalksam belim kırılıcak gibi oluyo... burnum ve kulağım tıkandı nefes alamıyorum... göbiş zaten öyle bi büyüdü ki bütün dengem bozuldu... ayy böyle şikayet eder gibi konuşunca kızım duyucak da üzülücek diye çok üzülüyorum ama bu son ay baya zor geçicek galiba.....
sabah açtım pc yi biraz geçmişi okim dedim birden midem bulanmaya başladı...bıraktım gittim kahvaltı yaptım...biraz düzelmişti şimdi de kahvaltıdan dolayı bulanmaya başladı...
:kedi: napim nazlım yaa :kedi::kedi::kedi: utanimmmm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sağol diloşummm opuyorumnanaktan
iyimi yağızcık ne dedi dr.. zemuszemus
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 hepimizmi böleyik beaa kaydirigubbakcemile5
napıyosunuz kızlar...
slm güzel anneler...unicim aynı sıkıntılr maalesef hepimizde var bende oturamıyorum uzanıamıyorum uyumak ne kelime geceleri sürekli dolanıyorum..şimdi bile kucagımda laptop ne oturarak ne yatarak yazabiliyorum sırtım belim popom zaten tıkanıyorum benim kzıın gövdesi yukarıda oldugu için daha zor oluyor nefes almam tıkanıyorum valla bide üstüne üstlük habire burnum tıkanıyor grip olcam olamıyorum göz yanması burun akıntısı baş agrısı öyle geçiriyorum ....ammada nazlı çıktık sanırım ..
şimdilik herşey normal görünüyo canım.yağız bey 2900 olmuş 4 e yakın gelirse sezeryan olur dedi doktor.gerçi 3500 civarı doğarmış.nst de sancı falan çıkmadı.tahlil verdik dün iki gün sonra sonucu alcaz bakalım nedir
slm güzel anneler...unicim aynı sıkıntılr maalesef hepimizde var bende oturamıyorum uzanıamıyorum uyumak ne kelime geceleri sürekli dolanıyorum..şimdi bile kucagımda laptop ne oturarak ne yatarak yazabiliyorum sırtım belim popom zaten tıkanıyorum benim kzıın gövdesi yukarıda oldugu için daha zor oluyor nefes almam tıkanıyorum valla bide üstüne üstlük habire burnum tıkanıyor grip olcam olamıyorum göz yanması burun akıntısı baş agrısı öyle geçiriyorum ....ammada nazlı çıktık sanırım ..
şimdilik herşey normal görünüyo canım.yağız bey 2900 olmuş 4 e yakın gelirse sezeryan olur dedi doktor.gerçi 3500 civarı doğarmış.nst de sancı falan çıkmadı.tahlil verdik dün iki gün sonra sonucu alcaz bakalım nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?