2009 Kasm Anneleri

senağlamasenağlamasenağlamasenağlama Aynen wannam yaaaa senağlama senağlama senağlama Allahım ayırmasın hiç birimizi :Saruboceq::Saruboceq: mafoldumben

Amin canim insallah.

oglus oglus dedik, kac gundur birsey yapmami istiyor. markete gidip eksikleri alayimda okuldan gelene kadar yapip hazir edeyim sevinsin.opuyorumnanaktan

Çok güzel düşünmüşsün canım yaaaa harika bir kutlama olacak sizler için :lepi::lepi:
Asık suratını öpsün teyzesi kıyamıyor insan yaa iç huzurunu illa onada birşey yapınca yakalıyor yanlışmı değilmi bilemiyorum ama ne olursa olsun yaaakaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3Yeterki hepsi mutlu olsun dimi alkisalkisalkisalkisalkisalkis

canım herşey yıkandı, bebeğin giysileri ütülendi
sadece yerleştirmem kaldı ama hala yerleştirecem
ufak tefek eksikler var onları da alsam bu hafta halledebilsem iyi olur
ıyı senınde bısı kalmamıs canım bende bırsey hazır deıl sandım sen öle yazınca opuyorumnanaktan

he kız ıkı işi birden yaptım aferüm baga opuyorumnanaktan

az kaldı dılmuhum sabredekk barı :kedi: senın daha az benden ohh

Amin canim insallah.

oglus oglus dedik, kac gundur birsey yapmami istiyor. markete gidip eksikleri alayimda okuldan gelene kadar yapip hazir edeyim sevinsin.opuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Bende ceket örüyorum onaaa babasıyla takım aynı model ona devam ederim sizler yokken biryandan okuldayken Yağmura idare ediyoruz yerimsenibenKolay gelsin canım benimm yaşadı desene bu akşam kaydirigubbakcemile3

evet ya, onlarin yuzu gulerse insanin yuzu guluyor. cocuktan sonra onlar icin yasiyor insan zaten.opuyorumnanaktan

ohh masallah sana marifetli hatun. gule gule giysinler baba-ogul. bitince bi takimda kizinla kendine orersin.:hulya:

he ya şükür benimki baya az kaldı.doktor gelecek gibi görünmüyo şimdilik dedi ama belli olmazmış

napıyosunuz kızlar...
benim için geceleri tam bi kabus oldu...belim 20 gündür geçmedi ne tarafıma yatarsam o tarafımda kalıyorum... dönmeye kalksam belim kırılıcak gibi oluyo... burnum ve kulağım tıkandı nefes alamıyorum... göbiş zaten öyle bi büyüdü ki bütün dengem bozuldu... ayy böyle şikayet eder gibi konuşunca kızım duyucak da üzülücek diye çok üzülüyorum ama bu son ay baya zor geçicek galiba.....
sabah açtım pc yi biraz geçmişi okim dedim birden midem bulanmaya başladı...bıraktım gittim kahvaltı yaptım...biraz düzelmişti şimdi de kahvaltıdan dolayı bulanmaya başladı...

puuffff :sinifsinif:

ohh masallah sana marifetli hatun. gule gule giysinler baba-ogul. bitince bi takimda kizinla kendine orersin.:hulya:

neyse ben kactim, gelirim sonra.:gitme:

İnşallah canımmm sadece oğluşun kaldı ondada kollar ve bir ön okadar kaydirigubbakcemile3
Görüşürüz cnm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan Bende ara ara bakıyorum ara ara devam günlük işlere yerimseniben

:kedi: napim nazlım yaa :kedi::kedi::kedi: utanimmmm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hoşgedin canım.kolay gele

sağol diloşummm opuyorumnanaktan
iyimi yağızcık ne dedi dr.. zemuszemus

dolanda ayip olmasin. Allah'im burdaki kadinlarin hepsi ayni kiz. ben de kadin temizlik yaparken iki dakika oturamam, toz falan alirim. sonra dane anlami kaliyosa kadin almanin.:roflo:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 hepimizmi böleyik beaa kaydirigubbakcemile5

hoşgeldin canım.
emin ol hepimiz aynıyız çok zor artık herşey.bende artık doğurmak istiyorum falan diyorum sonra üzülüyorum.

Canım yaa hepsi normal burun tıkanıklığı bel ağırların hepsi birden geçecek kızın hiç üzülmez annesi merak etme sen..Yaşıyoruz hepimizde burun tıkanıklığı ,gece dönememe sorunu e hep var senin birazcık daha fazla anladığım inşallah çabuk atlatırsın:Saruboceq: Geçmiş olsun tatlımm ara ara bakarım pc açık Şeniz

şimdilik herşey normal görünüyo canım.yağız bey 2900 olmuş 4 e yakın gelirse sezeryan olur dedi doktor.gerçi 3500 civarı doğarmış.nst de sancı falan çıkmadı.tahlil verdik dün iki gün sonra sonucu alcaz bakalım nedir

:teselli::teselli: unimmm sık dişini cnm yaa az kaldı bakk :teselli:
bebiişleri koklayınca hepsini unutcazz :Saruboceq::Saruboceq:

slm güzel anneler...unicim aynı sıkıntılr maalesef hepimizde var bende oturamıyorum uzanıamıyorum uyumak ne kelime geceleri sürekli dolanıyorum..şimdi bile kucagımda laptop ne oturarak ne yatarak yazabiliyorum sırtım belim popom zaten tıkanıyorum benim kzıın gövdesi yukarıda oldugu için daha zor oluyor nefes almam tıkanıyorum valla bide üstüne üstlük habire burnum tıkanıyor grip olcam olamıyorum göz yanması burun akıntısı baş agrısı öyle geçiriyorum ....ammada nazlı çıktık sanırım ..

hoşgeldin canım

selam kızlarrrr nasılsınız bi terslik yok kimsede dimiiii

benim kociş şehir dışına gitçekti sabahın 6sında kalktım kahvaltı yaptık gitti akşam da geç gelir heralde diyom
karnım bilem acıktı yav az oyalanayım da öyle yiyeyim barii

dilmuhcum çok sevindim maşallah tosuncuk olmuş kız yağızzz neyle besliyon bakem onuuu
ben de çok kilo aldım deyü az mı yesem artık diyom emme annem de kızıyo eğer şimdi az yemeye kalkarsan doğumda gücün kalmaz diyo belkim haklıdır hem açıldı bi kere boğazım nası durdurcam ayol

maşallah yağızcımaa
heerşeyin hayırlısı cnm en sağlıklısı nasılsa öle olsun farketmez sezeryan falan opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ayy mavişimm hoşgeldinn opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ne oluyo bize böleee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 sabredelim tatlımm normal artık yaa opuyorumnanaktan

anam benimki 3 ü geckindi yinede doktor baa sukadar doğar yada sezercik yaparum demedi sizin doktorlar hazırcıızemuszemuszemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…