2009 Kasm Anneleri

bende fazla almışım kilo canım.doktorda ödem olabilir dedi tahlil falan yapıldı dün alcaz iki güne sonuçları.amaaan akşamda kilolar çatlaklar baya taktım kafaya sonrada amaaaaaan veririm dedim.ne bilem sapıttı herşey.
kız çok yemiyom hergün bi bardak süt içiyom abur cubur işte.pekmez falanda yemiyom ıyyyy hiç sevmem almıyo midem.kilosu çok değilmiş gerçi normal dedi doktor.

sağol canım.öyle valla hayırlısı olsun

slm kızlarr nasılsınız bakalım ben bugun gezmeklere gidicem hazırlanmadan yazıyım dedim umarım hersey yolundadır

kız benim doktor rahat bi adam.ne edem artık sezeryan normal hangisi olursa.valla kafam karıştı saldım bende.

bana bak vücut senin salmaya hakkın yok öle kendini kestirme durduk yere ben karar verdim norm al doğum yapacam acılmam olmaz veya bebek gecikirse kesinlikle suni sancı almayacağımı belirttim kendimi ve bebeği strese sokmadan genel anestezili sezercik istediğimi belirttim doktora oda bana en doğru secimler bu sekilde dedi anlasmaya vardıkzemuszemuszemuszemuszemuszemus

vala ben de bi süre oturunca belim popom ağrımya başlıyo gene hemoroit çıktı ama umursamıyorum artık, takınca daha fena hissediyo insan acısını.
gece uykum şükür iyi ama zırt pırt tuvalete kalkıyorum uyanınca da hemen tekrr dalamıyorum ben uyanınca bebek de başlıyo tekmelemeye ona ne oluyosaaa
benm bebek yan gelip yatıyo daha ne dik duruyo ne yukarıda ne de doğum kanalında tam anlamıyla yan yatıyo yani pek keyif ehli yumurcak
gribe dikkat edin elma portakal limonu kabuğuyla cezvede kaynatın nane ve bal ekleyin bide tarçın süzerek için çok iyi geliyo özellikle boğaz tıkanıklığına birebir ben hamileyken de içmiştim naneyi az katın ama nolur nolmaz die

doktorda dediki 4 e yakın olursa sezeryan olur.bide suyun erken gelirse ve açılman olmazsa işte bebişin kalp atışları yavaşlarsa sezeryan olur dedi.ben normal istiyorum deyince dedi bunları.ama çoğu hastasına normal yaptırmış yani son anda bişey çıkaracağını sanmıyom ama bellide olmaz.kocişin arkadaşının karısı doğum yapmış normal memnunmuş.senin dediklerin en mantıklısı bencede:lepi:

hadi bakem inş hiç bi aksilik cıkmazda normal normal doğarlarropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ahhh canlarııımmm... şimdi ben bu şikayetler sizde de var diye seviniyim mi yaniiii :roflol::roflol::roflol: ayy kıyamam size... bebişler gelince unutucaz biliyorum ama normalde çok hareketli olan bi insan için bu hale gelmek biraz rahatsız edici tabi....allah hepimizi kurtarsın ne diyim

cnm ödem filan demedi benm dr, ben önceden pek zayıf olduğumdan çok takmıyoruz bi de bebek 1 ayda 1 kilo almış ben 2,5 kilo almıştım demek 1i bebeğe gitmiş çok takmıyorum sen de takma boşver bi tek biz mi hamişiz ayol biz mi yaşıyoz bunları... yememek doğru deil ama annem haklı doğumda gücümüz kalmaz sezeryan da olsak güce ihtiyacımız olcak o yorgunlukla bebekle de ilgilencez cnm zaten normal doğumda gücümüz mutlaka olmalı. bence boğazdan bu saatten sonra kısmamak lazım
kız benim doktor rahat bi adam.ne edem artık sezeryan normal hangisi olursa.valla kafam karıştı saldım bende.
benm dr da pek rahat ama tam bana göre yav... ben normal istiyorum ama eğer risk olacaksa da sezr.e geçmek isterse de illa normal die diretmicem öyle diretince içim rahat etmez çünkü en iyisi pek düşünmemek hayırlısı
slm kızlarr nasılsınız bakalım ben bugun gezmeklere gidicem hazırlanmadan yazıyım dedim umarım hersey yolundadır
slm cnm iyi gezmeler ohh ben eve kapandım bi bakkala gittim geldim:)
stres yapma be cnm sanki memleketteki ilk sezeryan senmi olcan kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bence de stres olmaması lazım sez. kolay geliyo insana ama toparlanmak için morale ihtiyaç var nası doğurursak doğuralım stres yaparsak ağrımız sızımız da çok olur dimi
suni sancı pek fena diyler kız ben de ondan korkuyorum bide açılmam az olursa yada bebek tombiş olursa bi dünya dikiş olur da çabuk iyileşemessem die tırsıyorum yoksa sancı çekmek korkutmuyo beni ben sancı çektikçe bebek de nefes alıyo ciğerleri dış dünyaya hazırlanıyomuş kk da okuduydum bi ara, katlanırım emme doğum sonrası o kaa dikiş nası düzelir die düşünüyorum. senin düşüncen çok mantıklı cnm evet normal istiyoruz ama bi terslik olursa da ne kendimi ne de bebeği riske atarım biz drla doğum şeklini konuşmadık daha olmaz dedi doğum bende kurcalamadım :)

evet çok söylendik farkındayım...sagolun kızlar bu arada..şekercik valla dedigin şeylerdden yapmadım hiç geçen komuşumun biri yapmıştı öyle bir karışım zor içtim valla..çekilmez huysuz oldum bu ara ...

bende gezmek istiyorum hemde nasıl gerçi halimde yok ama.tek çıkamam..doktor istirahat et dedi..tüm gün evde olunca aç baş dagınık öyle tokalıyorum ordan burdan çıkıyor üstümde sürekli pijama of ne bu halim yaaa...

bence de stres olmaması lazım sez. kolay geliyo insana ama toparlanmak için morale ihtiyaç var nası doğurursak doğuralım stres yaparsak ağrımız sızımız da çok olur dimi

vereliniortakvereliniortak

kız simdi gezelim bi kapancaz eve tam kapancaz vallaa

:lepi: katılıyorum ama ben eve kapanam kızz gezmemden geri kalmamm :kedi::kedi:

kızlaar nabersiniz bakiim

slm ebişimmmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

evet benm dr da daha olmaz doğum beklemiyoruz dedi ama ekledi hemen suyun gelirse acil bana ulaş hemen gel, nişan gelirse gene gel ama çok acele etmene gerek yok dedi. her an bi terslik çıkabilir cnm senn dr da ondan dolayı uyarmış işte napsın
normal doğumdan çoğunluk memnun zaten anne hemen toparlanıyo ya ondan
hadi bakem inş hiç bi aksilik cıkmazda normal normal doğarlarropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
inş cnmmmmm
ay cnm yaaa napalım burda birbirimizi teselli ediyoz aslında herkes yaşıyo bunları az çok ama dediğin gibi hiçbirini hatırlamıcaz bile:)
cnm o bıkkınlık hepimizde var üzme kendini ben böyle hissedince bi duşa giriyorum saçımı fönledim dün mesela ben de hep evdeyim, oje sürüyorum kırmızı:) ama giycekler konusunda yapçak fazla bişi yok biçok şey artık olmuyo, mecbur aynı şeyleri giyiyorum. nane limon gibi benm dediğim bi tek elma portakal veya mandalina katılıyo ekstradan ama içemiyosan da zorlama tabii
kız simdi gezelim bi kapancaz eve tam kapancaz vallaa
he ben kapanmıcam ki:) gezebildiğim kaa gezcem ayollll

kızlaar ben ebişimle yimek yidim geldiiimm siz napıonuuus
ay tatlım yaa şu ebişi görmek bende öle bi pozitif wtki yaratii ki annatamam haaa

inşallah yaaaa

yok canım yemekten kesmek olmaz tabi.ama bence az abur cuburdan kesmeliyiz.
ha tabi bencede herşey normalse normal ama bi risk varsa beklemenin hiçbir anlamı yok

iyi canım senden

evt işte öyle gezince daha bi morali bozuluyo insanın hasta psikolojisine giriyo... geçen gün aklıma şey geldi böyle paspal paspal geziyorum bi de sancım falan tutar da acilen hastaneye gitmem gerekirse naparım dedim :roflol::roflol::roflol:

ebişimmm biz idare ediyoruz sen napıyosunnn ? var mı dedikoducular cephesinden yeni haberler ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…