ayyy dis cikarma evresi cok zor.:sinifsinif: Allah kolaylik versin canim hem sana hem enese.
hic unutmuyorum, oglum 1,5 yasinda azi dislerini cikartirken esim ayagini kirmisti. Allah'im 6 hafta ne cektigimi bi ben bide Allah bilir.akannehir
Şeniz
kizim senin doktor turp gibisin diye diye is yerinde dogurtuvercek seni.:roflol:
ayy nazlıımm ne güzel anlatıyon yaa ikinciyi biz de 10 yıl sonra düşünelim barii ne güzeelll heyecanla bekleniyo yağmurumuz zemuszemus,
Çatlıycaz senden haber nasıl alıcaz cnm biz?
İnşallah çift döneceksin Nazımızla birlikte oyyy düşünmesi bile ne kadar güzel sağlıkla inşallah :ecrin_bebek:
Evet kesinlikle tatlı telaşlar canımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Hemde nasıl bak okula yolluyorum şimdi bekliyor servisi bak diyo bana bebek geliyo okula bi, telefon koşa koşa gelirim benkıyamam yaaasenağlama yok dedim annecim baban gelir seni alır sakın böyle birşey yapma bak çok üzülürüm tamam diyor vaktinde gelsinn Rabbim oğlum heyecanlanmasın çok :Saruboceq:
anam doğuracak gidecek hala ev topliyim diyo bu da yaaa :mymeka:kızlar ben kaçiyim artık ufaktan evi biraz daha toparlıyıp hazırlanıyım hayırlsı heyecan yaptım fena ufak ufak sancılarım var yine bakalım doktor ne diicek bu işee duadan unutmayın sizlerde duamdasınızz
yat nan ne utaniin :mymeka:slm kasımın kasım kasım kasılan annelerii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bende temizlik var bugün malum.Ne kadar unicime yapmıcam desemde sabah beri ablanın peşinde dolanımm nan mafoldumben öle oturunca yatınca kendimi tuhaf hiissedim utanım nan :1ninca::1ninca::1ninca:
selam ebisim iyi herkes sanırsam:) sen napıyosunnnkızlaar nabersiniz bakiim
bence de eve kapanırsak bebek ufak die sonra her dışarı çıkışımızda bebek hemen hastalanır korkar nası alışırsa öyle gider diyom ben şimdi pek çıkamıyom bi tek yürüyüşe akşamları o da, ama olunca hafta sonları şehir dışına filan çıkıcaz bi de kocişin memlekete gidice kyınvalde glemicek ona götürcez bebeği, ama kırkım çıksın tabii toparlanayım sonra her gün yürüyüşe çıkıcam gene öyle dombili gibi kalmak istemiyorum hem spor hem sağlık olur:)vereliniortakvereliniortak
:lepi: katılıyorum ama ben eve kapanam kızz gezmemden geri kalmamm :kedi::kedi
slm ebişimmmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
evet benm dr da daha olmaz doğum beklemiyoruz dedi ama ekledi hemen suyun gelirse acil bana ulaş hemen gel, nişan gelirse gene gel ama çok acele etmene gerek yok dedi. her an bi terslik çıkabilir cnm senn dr da ondan dolayı uyarmış işte napsın
normal doğumdan çoğunluk memnun zaten anne hemen toparlanıyo ya ondan
inş cnmmmmm
ay cnm yaaa napalım burda birbirimizi teselli ediyoz aslında herkes yaşıyo bunları az çok ama dediğin gibi hiçbirini hatırlamıcaz bile:)
cnm o bıkkınlık hepimizde var üzme kendini ben böyle hissedince bi duşa giriyorum saçımı fönledim dün mesela ben de hep evdeyim, oje sürüyorum kırmızı:) ama giycekler konusunda yapçak fazla bişi yok biçok şey artık olmuyo, mecbur aynı şeyleri giyiyorum. nane limon gibi benm dediğim bi tek elma portakal veya mandalina katılıyo ekstradan ama içemiyosan da zorlama tabii
he ben kapanmıcam ki:) gezebildiğim kaa gezcem ayollll
kızlaar ben ebişimle yimek yidim geldiiimm siz napıonuuus
ay tatlım yaa şu ebişi görmek bende öle bi pozitif wtki yaratii ki annatamam haaa
cnm ödem filan demedi benm dr, ben önceden pek zayıf olduğumdan çok takmıyoruz bi de bebek 1 ayda 1 kilo almış ben 2,5 kilo almıştım demek 1i bebeğe gitmiş çok takmıyorum sen de takma boşver bi tek biz mi hamişiz ayol biz mi yaşıyoz bunları... yememek doğru deil ama annem haklı doğumda gücümüz kalmaz sezeryan da olsak güce ihtiyacımız olcak o yorgunlukla bebekle de ilgilencez cnm zaten normal doğumda gücümüz mutlaka olmalı. bence boğazdan bu saatten sonra kısmamak lazım
benm dr da pek rahat ama tam bana göre yav... ben normal istiyorum ama eğer risk olacaksa da sezr.e geçmek isterse de illa normal die diretmicem öyle diretince içim rahat etmez çünkü en iyisi pek düşünmemek hayırlısı
slm cnm iyi gezmeler ohh ben eve kapandım bi bakkala gittim geldim:)
bence de stres olmaması lazım sez. kolay geliyo insana ama toparlanmak için morale ihtiyaç var nası doğurursak doğuralım stres yaparsak ağrımız sızımız da çok olur dimi
suni sancı pek fena diyler kız ben de ondan korkuyorum bide açılmam az olursa yada bebek tombiş olursa bi dünya dikiş olur da çabuk iyileşemessem die tırsıyorum yoksa sancı çekmek korkutmuyo beni ben sancı çektikçe bebek de nefes alıyo ciğerleri dış dünyaya hazırlanıyomuş kk da okuduydum bi ara, katlanırım emme doğum sonrası o kaa dikiş nası düzelir die düşünüyorum. senin düşüncen çok mantıklı cnm evet normal istiyoruz ama bi terslik olursa da ne kendimi ne de bebeği riske atarım biz drla doğum şeklini konuşmadık daha olmaz dedi doğum bende kurcalamadım :)
edoş sakın iş yaptığını görmiyim...ben de kadın gelince utancımdan oturamıyorum bi yerde...sonra bi bakıyorum her tarafım tutulmuş koşuşturmaktan...şimdi annemi çağırıyorum temizlik günü onla başka işler yapıp oyalanıyorum yoksa bi sn oturamıyorum....
yaa deli miyiz neyiz...nerdeyse kadına dicem sen otur ben yaparım....:roflol::roflol::roflol:
destnaaa akannehirsekerlerimm nasilsinizzzz herkes iyi mi
dün aksam cok eski bir ilkokul arkadasimi gördüm rüyamda hemde evli falan degil dogum yapmis gördüm onu..bugün icimizden biri dogurmazsa cok iyidir.ben bugün dogum haberi bekliyorum birinden
:roflol::roflol::roflol:Hoşgeldin tatlı Elifim sende aman gülüm burda bi nehircik doğuracam diye bas bas bağırıyo gerisi gününü bekliyo inşallah odur bu kişi zira doğurmasada doğurtacak artık kendini kaydirigubbakcemile3 :Saruboceq::Saruboceq:
Rüyanın gerçek yorumuna gelirsek arkadaşın sıkıntısı bir çırpıda atacak ferah günler onu bekliyor opuyorumnanaktan
ay kıyamam yaa bu da zor tabiii uzakta olcan ayy allah yardımcınız olsun hele onlara ne kadar zor olurdolanda ayip olmasin. Allah'im burdaki kadinlarin hepsi ayni kiz. ben de kadin temizlik yaparken iki dakika oturamam, toz falan alirim. sonra dane anlami kaliyosa kadin almanin.:roflol:
ya benide dogumdan hemen sonra oglusumun yanimda olmayacagi duygusalligi sarmis durumda. aklima geldikce gozlerim doluyo, aksamlari oglus bana sarilip agliyo anne seni cok ozliycem diye. ayyy, hersey onlarin gelecegi icin diyorum, dayanacaksin diyorum. Insallah dayanicaz ve atlaticaz.
esim desen ayri duygusal yapiyor gidicem diye. durup durup sarilip opuyo. ne desem, ne yapsam alttan aliyor. dunde dogumu konustuk herhalde normal olucak falan diye, adamin ses tonu degisti. keske boyle yapmasalar, biraz kotu davransalarda bende bu kadar dugusala baglamasam.:sinifsinif:
aynen öle canımcımjmopuyorumnanaktan
mavideniz kartanesi hosgeldinizzz kız şuursuz bende ebişi cok seviommmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kızlaar ben ebişimle yimek yidim geldiiimm siz napıonuuus
ay tatlım yaa şu ebişi görmek bende öle bi pozitif wtki yaratii ki annatamam haaa
evt işte öyle gezince daha bi morali bozuluyo insanın hasta psikolojisine giriyo... geçen gün aklıma şey geldi böyle paspal paspal geziyorum bi de sancım falan tutar da acilen hastaneye gitmem gerekirse naparım dedim :roflol::roflol::roflol:
yat nan ne utaniin :mymeka:
bence de eve kapanırsak bebek ufak die sonra her dışarı çıkışımızda bebek hemen hastalanır korkar nası alışırsa öyle gider diyom ben şimdi pek çıkamıyom bi tek yürüyüşe akşamları o da, ama olunca hafta sonları şehir dışına filan çıkıcaz bi de kocişin memlekete gidice kyınvalde glemicek ona götürcez bebeği, ama kırkım çıksın tabii toparlanayım sonra her gün yürüyüşe çıkıcam gene öyle dombili gibi kalmak istemiyorum hem spor hem sağlık olur:)
edoş sakın iş yaptığını görmiyim...ben de kadın gelince utancımdan oturamıyorum bi yerde...sonra bi bakıyorum her tarafım tutulmuş koşuşturmaktan...şimdi annemi çağırıyorum temizlik günü onla başka işler yapıp oyalanıyorum yoksa bi sn oturamıyorum....
yaa deli miyiz neyiz...nerdeyse kadına dicem sen otur ben yaparım....:roflol::roflol::roflol:
kızlar burda gök gürlüyo elektrik gidebilir offf gitmesin çok sıkılıyom bnen zaten bide net falan gidince offfffff.
kız bende iki hafta önce öle yatım sonra geberdim şimdi geldi benim de evde temizlikci var kardesinide cagırdı ikisi bir yapıo hiç kalkmıom yerimden vallaakaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
evet ama kes kesebiliyosan şekerim sen:)) ben nerdeyse toz şeker yicem yavvvyok canım yemekten kesmek olmaz tabi.ama bence az abur cuburdan kesmeliyiz.
ha tabi bencede herşey normalse normal ama bi risk varsa beklemenin hiçbir anlamı yok
ay hiç aklıma gelmediydi kız bu ihtimal heee ama hemen koşmaya gerek yok hast.ye be, girer bi duş alırım saçıma fön çekerim diyorum ama oje sürmücem hafif de makyaj:) sonra daha çantamı hazırlamadım onu hazırlarım zaten bi saat de yol sürüyo zikzaklı bi yol gidene kaa doğururum ben o yolda doktor da dikişi atara biter:))))evt işte öyle gezince daha bi morali bozuluyo insanın hasta psikolojisine giriyo... geçen gün aklıma şey geldi böyle paspal paspal geziyorum bi de sancım falan tutar da acilen hastaneye gitmem gerekirse naparım dedim
ay bence dr.lar ilk doğum deyü korkutmamaya çalışaraktan ihtimali söylüyolar yoksa kötü niyetli değiller ben de sıramı beklerken dr.n kapısı açıldı içerden son haftasında bi hamiş çıktı dr ona eğer şu güne kaa sancın olmazsa gel mutlaka kontrol edelim diyodu olursa tabii hemen gel diyodu demek dedim benm dr da normal doğum destekliyyy içim rahatladı valla olmazsa ne etsin herüf mecbur sez.ne alcak tabüü bozma kalbini cnm sen hiç...ya doğru doktor uyardı belkide ben hemen kurdum kafamda ne bilem işte.
ohhh siz buluşun gezin yiyin için afiyet olsun bacım
he aynen yaaa ben de kadın çağırdıydım biz kibarlığa alışmamışız kızlar heral ben de bi dünya iş yaptım yoruldum valaa oturmak çok ayıp geldi kasıklarım ağrıyınca mecbur uzandım utandım bi yandan da ama mecburdum ya çok ağrıdıydı napiimedoş sakın iş yaptığını görmiyim...ben de kadın gelince utancımdan oturamıyorum bi yerde...sonra bi bakıyorum her tarafım tutulmuş koşuşturmaktan...şimdi annemi çağırıyorum temizlik günü onla başka işler yapıp oyalanıyorum yoksa bi sn oturamıyorum....
ayy cnm ben seni çok ii anlıyom yaaa kıyamam kız kitap okusana ben hep el altında bulunduruyorum annelik hamilleik bebek konulu bi kaç kitabım var arada dönüp okuyorum iyi oluyo hem....kızlar burda gök gürlüyo elektrik gidebilir offf gitmesin çok sıkılıyom bnen zaten bide net falan gidince offfffff.
o sancılar olmasaydı koştururdun gene ortalıkta ....klava: klava: klava: son haftaya gelmiş bi de hala kalkmıyorum yerimden diyo duyan da büyük bişey yapıyo sanır yaa kaydirigubbakcemile
yaa ebişime benim içinde bi sarılsadın gıııı ŞenizŞeniz
bende öle diim kızz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bide ne diim bilinmi ya hastaneye gitcem zaman sular kesik olurda duş alamazsamm delikafaduldendelikafadulden aynen bölee kapayı yerimm delikafadulden
utaniiimm yaaavv :kedi::kedi:kaydirigubbakcemile3
kapanamammm eve kapanamamm kaydirigubbakcemile3
allahım büyük konuşmim yarabbimmmm :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bizi seçmece toplamışlar buna kesin inanıyorumm :roflol::roflol::roflol::roflol:
anammm inşallah gitmesinn :Saruboceq::Saruboceq:
evet ama kes kesebiliyosan şekerim sen:)) ben nerdeyse toz şeker yicem yavvv((
herkes aynı şeyi düşünüyo heralde olursa normal risk varsa sez.
ay hiç aklıma gelmediydi kız bu ihtimal heee ama hemen koşmaya gerek yok hast.ye be, girer bi duş alırım saçıma fön çekerim diyorum ama oje sürmücem hafif de makyaj:) sonra daha çantamı hazırlamadım onu hazırlarım zaten bi saat de yol sürüyo zikzaklı bi yol gidene kaa doğururum ben o yolda doktor da dikişi atara biter:))))
ama moralin düzelmesi için bakmamız lazım kendimize yoksa zaten şiştik kaldık aynaya bakamaz oldum ayolll
ay bence dr.lar ilk doğum deyü korkutmamaya çalışaraktan ihtimali söylüyolar yoksa kötü niyetli değiller ben de sıramı beklerken dr.n kapısı açıldı içerden son haftasında bi hamiş çıktı dr ona eğer şu güne kaa sancın olmazsa gel mutlaka kontrol edelim diyodu olursa tabii hemen gel diyodu demek dedim benm dr da normal doğum destekliyyy içim rahatladı valla olmazsa ne etsin herüf mecbur sez.ne alcak tabüü bozma kalbini cnm sen hiç...
he aynen yaaa ben de kadın çağırdıydım biz kibarlığa alışmamışız kızlar heral ben de bi dünya iş yaptım yoruldum valaa oturmak çok ayıp geldi kasıklarım ağrıyınca mecbur uzandım utandım bi yandan da ama mecburdum ya çok ağrıdıydı napiim
ayy cnm ben seni çok ii anlıyom yaaa kıyamam kız kitap okusana ben hep el altında bulunduruyorum annelik hamilleik bebek konulu bi kaç kitabım var arada dönüp okuyorum iyi oluyo hem....
kızlar yaaa ewet acele etmeyin doğurmaktaaaaa herşey zamanında ii oluyooodestnaaa akannehir
ay şaka bi yana olmasın kimse daha erkeeen
gerçi nehir istiyo o olabülüü yerimseniben
:roflol::roflol::roflol:
ay kıyamam yaa bu da zor tabiii uzakta olcan ayy allah yardımcınız olsun hele onlara ne kadar zor olur
heyecanla beklerleer
he kalk da bak noluyooo hele bi kalk:roflol:
he valla bide kolumdada kolluk varya onlar durduruo beni yoksam baslardım:roflol::roflol::roflol::roflol:
ayy hiç aklıma gelmediydi kızzzzz naparız kova mı ılıştırırız ne ederiz bilmem kiiiiiiiiiiabowww sular giderse yandığımızın resmidir haaaaaaaa.delikafadulden
kızlar yaaa ewet acele etmeyin doğurmaktaaaaa herşey zamanında ii oluyooo
he kalk da bak noluyooo hele bi kalkklava: yersin kfana heee dinlen bakim zati bebek doğunca gece en az 7-8 kez kalkacak zombiye döncez o zaman
ayy hiç aklıma gelmediydi kızzzzz naparız kova mı ılıştırırız ne ederiz bilmem kiiiiiiiiii
kızlar yaaa ewet acele etmeyin doğurmaktaaaaa herşey zamanında ii oluyooo
he kalk da bak noluyooo hele bi kalkklava: yersin kfana heee dinlen bakim zati bebek doğunca gece en az 7-8 kez kalkacak zombiye döncez o zaman
ayy hiç aklıma gelmediydi kızzzzz naparız kova mı ılıştırırız ne ederiz bilmem kiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?