2009 Kasm Anneleri

ayy nazlıımm ne güzel anlatıyon yaa ikinciyi biz de 10 yıl sonra düşünelim barii ne güzeelll heyecanla bekleniyo yağmurumuz zemuszemus
anam doğuracak gidecek hala ev topliyim diyo bu da yaaa :mymeka:
yat nan ne utaniin :mymeka:

kızlaar nabersiniz bakiim
selam ebisim iyi herkes sanırsam:) sen napıyosunnn
vereliniortakvereliniortak

:lepi: katılıyorum ama ben eve kapanam kızz gezmemden geri kalmamm :kedi::kedi

slm ebişimmmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bence de eve kapanırsak bebek ufak die sonra her dışarı çıkışımızda bebek hemen hastalanır korkar nası alışırsa öyle gider diyom ben şimdi pek çıkamıyom bi tek yürüyüşe akşamları o da, ama olunca hafta sonları şehir dışına filan çıkıcaz bi de kocişin memlekete gidice kyınvalde glemicek ona götürcez bebeği, ama kırkım çıksın tabii toparlanayım sonra her gün yürüyüşe çıkıcam gene öyle dombili gibi kalmak istemiyorum hem spor hem sağlık olur:)

ya doğru doktor uyardı belkide ben hemen kurdum kafamda ne bilem işte.
kızlaar ben ebişimle yimek yidim geldiiimm siz napıonuuus
ay tatlım yaa şu ebişi görmek bende öle bi pozitif wtki yaratii ki annatamam haaa

ohhh siz buluşun gezin yiyin için afiyet olsun bacım

edoş sakın iş yaptığını görmiyim...ben de kadın gelince utancımdan oturamıyorum bi yerde...sonra bi bakıyorum her tarafım tutulmuş koşuşturmaktan...şimdi annemi çağırıyorum temizlik günü onla başka işler yapıp oyalanıyorum yoksa bi sn oturamıyorum....
yaa deli miyiz neyiz...nerdeyse kadına dicem sen otur ben yaparım....:roflol::roflol::roflol:

kızlar burda gök gürlüyo elektrik gidebilir offf gitmesin çok sıkılıyom bnen zaten bide net falan gidince offfffff.

aynen öle canımcımjmopuyorumnanaktan

mavideniz kartanesi hosgeldinizzz kız şuursuz bende ebişi cok seviommmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kız bende iki hafta önce öle yatım sonra geberdim şimdi geldi benim de evde temizlikci var kardesinide cagırdı ikisi bir yapıo hiç kalkmıom yerimden vallaakaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

destnaaa akannehir
ay şaka bi yana olmasın kimse daha erkeeen
gerçi nehir istiyo o olabülüü yerimseniben
:roflol::roflol::roflol:
ay kıyamam yaa bu da zor tabiii uzakta olcan ayy allah yardımcınız olsun hele onlara ne kadar zor olur
heyecanla beklerleer

kızlaar ben ebişimle yimek yidim geldiiimm siz napıonuuus
ay tatlım yaa şu ebişi görmek bende öle bi pozitif wtki yaratii ki annatamam haaa

yaa ebişime benim içinde bi sarılsadın gıııı ŞenizŞeniz

bende öle diim kızz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bide ne diim bilinmi ya hastaneye gitcem zaman sular kesik olurda duş alamazsamm delikafaduldendelikafadulden aynen bölee kapayı yerimm delikafadulden

yat nan ne utaniin :mymeka:

utaniiimm yaaavv :kedi::kedi:kaydirigubbakcemile3

kapanamammm eve kapanamamm kaydirigubbakcemile3
allahım büyük konuşmim yarabbimmmm :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bizi seçmece toplamışlar buna kesin inanıyorumm :roflol::roflol::roflol::roflol:

kızlar burda gök gürlüyo elektrik gidebilir offf gitmesin çok sıkılıyom bnen zaten bide net falan gidince offfffff.

anammm inşallah gitmesinn :Saruboceq::Saruboceq:

kız bende iki hafta önce öle yatım sonra geberdim şimdi geldi benim de evde temizlikci var kardesinide cagırdı ikisi bir yapıo hiç kalkmıom yerimden vallaakaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

o sancılar olmasaydı koştururdun gene ortalıkta .... klava:klava:klava: son haftaya gelmiş bi de hala kalkmıyorum yerimden diyo duyan da büyük bişey yapıyo sanır yaa kaydirigubbakcemile

uni gıı onu bende çok düşünüyorum zaten süslüydüm doguma giderken eger sakin olursam saçımız düzleştirecem falan diyorum aksi halde saçım berbat görünüyor dogal hali kavgadan çıkmış gibi..ama her an berbat bir halde evde dolanıyorum...

yok canım yemekten kesmek olmaz tabi.ama bence az abur cuburdan kesmeliyiz.
ha tabi bencede herşey normalse normal ama bi risk varsa beklemenin hiçbir anlamı yok
evet ama kes kesebiliyosan şekerim sen:)) ben nerdeyse toz şeker yicem yavvv((
herkes aynı şeyi düşünüyo heralde olursa normal risk varsa sez.
evt işte öyle gezince daha bi morali bozuluyo insanın hasta psikolojisine giriyo... geçen gün aklıma şey geldi böyle paspal paspal geziyorum bi de sancım falan tutar da acilen hastaneye gitmem gerekirse naparım dedim
ay hiç aklıma gelmediydi kız bu ihtimal heee ama hemen koşmaya gerek yok hast.ye be, girer bi duş alırım saçıma fön çekerim diyorum ama oje sürmücem hafif de makyaj:) sonra daha çantamı hazırlamadım onu hazırlarım zaten bi saat de yol sürüyo zikzaklı bi yol gidene kaa doğururum ben o yolda doktor da dikişi atara biter:))))
ama moralin düzelmesi için bakmamız lazım kendimize yoksa zaten şiştik kaldık aynaya bakamaz oldum ayolll
ya doğru doktor uyardı belkide ben hemen kurdum kafamda ne bilem işte.
ohhh siz buluşun gezin yiyin için afiyet olsun bacım
ay bence dr.lar ilk doğum deyü korkutmamaya çalışaraktan ihtimali söylüyolar yoksa kötü niyetli değiller ben de sıramı beklerken dr.n kapısı açıldı içerden son haftasında bi hamiş çıktı dr ona eğer şu güne kaa sancın olmazsa gel mutlaka kontrol edelim diyodu olursa tabii hemen gel diyodu demek dedim benm dr da normal doğum destekliyyy içim rahatladı valla olmazsa ne etsin herüf mecbur sez.ne alcak tabüü bozma kalbini cnm sen hiç...
he aynen yaaa ben de kadın çağırdıydım biz kibarlığa alışmamışız kızlar heral ben de bi dünya iş yaptım yoruldum valaa oturmak çok ayıp geldi kasıklarım ağrıyınca mecbur uzandım utandım bi yandan da ama mecburdum ya çok ağrıdıydı napiim
ayy cnm ben seni çok ii anlıyom yaaa kıyamam kız kitap okusana ben hep el altında bulunduruyorum annelik hamilleik bebek konulu bi kaç kitabım var arada dönüp okuyorum iyi oluyo hem....

:roflol:
o sancılar olmasaydı koştururdun gene ortalıkta .... klava:klava:klava: son haftaya gelmiş bi de hala kalkmıyorum yerimden diyo duyan da büyük bişey yapıyo sanır yaa kaydirigubbakcemile

he valla bide kolumdada kolluk varya onlar durduruo beni yoksam baslardım:roflol::roflol::roflol::roflol:

abowww sular giderse yandığımızın resmidir haaaaaaaa.delikafadulden

bende kesemiyom ya şu tatlı şeyleri.

evet herkesler normal istiyooo.çatır çatır doğurcaz inşyerimseniben

kızlar yaaa ewet acele etmeyin doğurmaktaaaaa herşey zamanında ii oluyooo
:roflol:

he valla bide kolumdada kolluk varya onlar durduruo beni yoksam baslardım:roflol::roflol::roflol::roflol:
he kalk da bak noluyooo hele bi kalk klava: yersin kfana heee dinlen bakim zati bebek doğunca gece en az 7-8 kez kalkacak zombiye döncez o zaman
abowww sular giderse yandığımızın resmidir haaaaaaaa.delikafadulden
ayy hiç aklıma gelmediydi kızzzzz naparız kova mı ılıştırırız ne ederiz bilmem kiiiiiiiiii

valla kalkamıom artıık bacak aramda sankim gülle varrr öle ağırki anlatamam bide kasılıomakannehirakannehirakannehir

ayy hiç bilmiyom biteriz heralde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…