valla kalkamıom artıık bacak aramda sankim gülle varrr öle ağırki anlatamam bide kasılıomakannehirakannehirakannehir
bende öle diim kızz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bide ne diim bilinmi ya hastaneye gitcem zaman sular kesik olurda duş alamazsamm delikafaduldendelikafadulden aynen bölee kapayı yerimm delikafadulden
:
uni gıı onu bende çok düşünüyorum zaten süslüydüm doguma giderken eger sakin olursam saçımız düzleştirecem falan diyorum aksi halde saçım berbat görünüyor dogal hali kavgadan çıkmış gibi..ama her an berbat bir halde evde dolanıyorum...
evet ama kes kesebiliyosan şekerim sen:)) ben nerdeyse toz şeker yicem yavvv((
:roflol:
he valla bide kolumdada kolluk varya onlar durduruo beni yoksam baslardım:roflol::roflol::roflol::roflol:
kanala girmişmi yavrum seninki
valla kalkamıom artıık bacak aramda sankim gülle varrr öle ağırki anlatamam bide kasılıomakannehirakannehirakannehir
iki hafta oluoooo:lepi:
iki hafta oluoooo:lepi:
ayyy kanala girince de bacaklarının arasında mı hissediyosun...ben de dönmedi kabusgalarım kalbim sıkışıyo falan diyorum demek dönünce de başka dertler başlıyo :roflol::roflol::roflol:
maşallah gııııı.benimki dönmüş başı aşağıda ama inmemiş kanala daha.ayyy insin artık benimkide zaten zor ssabrediyom
uni çamaşır asmaya gider....
ne zaman döner bilinmez :gitme:
maşallah gııııı.benimki dönmüş başı aşağıda ama inmemiş kanala daha.ayyy insin artık benimkide zaten zor ssabrediyom
ay kafasını hissetmion tabi ama adım atman falan değişio zorlasıoo sağa sola dönmekkkzemuszemuszemuszemus
bende valla dayanamıom cıkarıp koyacam kenaraaa:roflol::roflol::roflol:
he aynen ama boşverdim gitti yicem gariii:))bende kesemiyom ya şu tatlı şeyleri.
evet herkesler normal istiyooo.çatır çatır doğurcaz inşyerimseniben
kız kalkma zati enerji topla bide doktor sitelerinde okuduydum eğer bu aralar bir iki gün kendini enerjik hissedersen sakın iş miş yapma o enerji senin yakında doğum yapacağını gösterirmiş 1-2 gün içinde yani vre doğumda annenin ihtiyaç duyduğu enerjiymiş onu başka şeylerde harcamayın diyolar kolay doğurmak için buna herkes dikkat etsin kızlar...valla kalkamıom artıık bacak aramda sankim gülle varrr öle ağırki anlatamam bide kasılıomakannehirakannehirakannehir
kanala girince ne oluyo nası anlaşılıyo benimki yan gelip yatıyo ya dr da kanal manal demedi amakanala girmişmi yavrum seninki
kusura bakma yaaa ne bilem canınız isticekayyy bu hiç aklıma gelmemişti akannehir aha dertlenicek bişey daha buldum saol edoşummm :roflol::roflol::roflol:
ayy evet yaa düşünsene saç baş karmakarış doğuma gitmişiz bi de hastaneye bi sürü insan gelicek hayırlı olsuna... savaştan çıkmış giibi karşıla milleti...bi de illa resim çekelim diye tutturanlar olur :roflol::roflol::roflol: anaam kabus gibi :lepi:
ben de yaa deli gibi tatlı yemek istiyorum son bi kaç haftadır... bak gene ağzım sulandı kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
al işte akannehir
benimki dee
ama inmesin daha yaaa haftaya evdeyken ineblir ama yoo o haftayı da gezerek geçiriimm sonra incekse insin :roflol: :roflol:
kız önce dönmesi lazım nasıl girsin yavrumun kafası başkahe aynen ama boşverdim gitti yicem gariii:))
he çatır çutur doğurcaz inş Allah kolayını vercek:)
kız kalkma zati enerji topla bide doktor sitelerinde okuduydum eğer bu aralar bir iki gün kendini enerjik hissedersen sakın iş miş yapma o enerji senin yakında doğum yapacağını gösterirmiş 1-2 gün içinde yani vre doğumda annenin ihtiyaç duyduğu enerjiymiş onu başka şeylerde harcamayın diyolar kolay doğurmak için buna herkes dikkat etsin kızlar...
kanala girince ne oluyo nası anlaşılıyo benimki yan gelip yatıyo ya dr da kanal manal demedi amagirse söylerdi heralde
kusura bakma yaaa ne bilem canınız isticekunim, ben de kocişe tembihliyom ben saçımı toplamadan sakın resim çekme kameraya alma diyom zaten doğumda tanıdıklarınıza hemen haber vermeyin diyolar sürekli kapıda bekleyenler çok olunca dr da anne de stres yapıyomuş iki ikişi yeter biri kociş zati safi panik olcaklar:) doğum da uzadıkça anne de kapıdakiler de sabırsızlanıp dr u bunaltıyomuş valla ben öyle okudum:)
selam kızlar
BİRAZ önce iş yerinden bir arkadaşımızın eşinin doğum haberini aldım. aaa süper çok sevimdim felan dedim ama olayı bir anlattılar şok oldum. gece eşinin sancısı tutumuş ve bulunduğumu yerdeki devlet hastanesine getirmiş. ebeler sabahı bulur doğum demişler........ama sabah sancılar sıklamş ve ebe bebeğin çok iri olduğuunu 4,4.5 kilo olduğunuveburada doğurmaunın sakıncalı olcağını soyleyip ilecedeki hastaneye sevk etmiş. adapazarında ki hastane buraya 35 km ama allahtan ki düz yolyani trafik felan yok. hemen yola cıkmışlar ambulansla. ama daha 15/20 km gitmişlerki sancılarv iyice sıklamş ve bir sağlık mememurunun yardımı ile yoılda giderken ambulansın içinde doğurmuş...... ve bebek de annede sağlıklıymışşş.. inannın şok oldum.. ve bebek 4.5 kilo doğmuş. Maşallah...... dedim ..........
amaiçim bir hoş oldu yaa hatta espirisini yaptık bebeğin adını ambulanms mı koymuşlar diye tabi işin şakası anne ve bebek iyi ya .................gerisi öenmli değil akannehirakannehir
gııı o kadar kolaysa çıkarak beeeeeeee
kızlar merhaba yaaa az önce yazıyı yazdım emme gelmedi görünmöedi yazım selam vermiştim ama şimdi yopk neyse ben yeniden selam verem bari
nasılsınız bakalım
kızlar dün gece bi tanıdık doğum yapmış sezeryan
doktor kan grubunu sormuş kadın özel hastanede baktırmıştı A pozitif denmişti
şimdi ikinci doğumunda dün gece taksim ilk yardıma geldiler acile doktor sezeryana almadan önce kan gurubunu sordu kadında A pozitif dedi doktor biz bi daha bakalım dedi bakmışlar negatif çıkmış bi daha bakmışlar yine negatif çıkmış herkes şok olmuış tabe
biliyosunuz annenin kanı negatif olunca iğne vurulması gerekiyo eğer doktor bakmasaymış kadına yanlış kan gurubunu vereceklerdi düşünebiliyomusunuz sonucunu allahım yarabbim yaa neler oluyor
ben iki kere baktırmıştım benimki pozitif çıktı hep aman diyem siz bi kere baktırdıysanız bi daha baktırın
dün benim koçiş göbeğimi severken birden durdu. şimdi elimi sokup çıkarcam valla diyo:roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?