ay sormqa uni resim çekecekler ya ondan tırstım valla makyaj neyim falan yapma şansım olsa hafiften pudra neyim sürerdim cilt rengim tek ton olsun diye..neyse çok kaynatmışsınız hızınıza yetişemiyorum ben allah muhabbetinizi daim etsin gacılar ama ben rahatsızlandım oturup uzanmaktan ne yapcamı bilemedim hafif hafif altan sancı giriyor az dolanayım..bana müsade.öpüldünüz fıstıklar..
hayırlısı olsun canımslm kızlar nasılsınız iyisiniz inşallah nehircim hayırlısıyla bizde yaşayalım inşallah başı aşağıda kanala girdiğini bende normal doğum istiyorum ama bakalım nasip kısmet:Saruboceq:
bende büyüyen beşik aldım hem altta çekmecesi var hem yanda komidini ve çekmecesi var aldıklarımı oralara koydum iyi oldu vallakızlar nasipse yarın annem geliyo bebişime yatak bakmaya gidicez ama ben park yatakla normal karyola arasında kalmıştım ama yatak alayım diyorum ya hem çekmeceleri felanda var çünkü bizim odamız yok çekmeceler işeyarar diyorum alınca resmini çekip koyarım inşallahyerimseniben
abowww sular giderse yandığımızın resmidir haaaaaaaa.delikafadulden
ayy hiç aklıma gelmediydi kızzzzz naparız kova mı ılıştırırız ne ederiz bilmem kiiiiiiiiii
ayyy bu hiç aklıma gelmemişti akannehir aha dertlenicek bişey daha buldum saol edoşummm :roflol::roflol::roflol:
uni çamaşır asmaya gider....
ne zaman döner bilinmez :gitme:
selam kızlar
BİRAZ önce iş yerinden bir arkadaşımızın eşinin doğum haberini aldım. aaa süper çok sevimdim felan dedim ama olayı bir anlattılar şok oldum. gece eşinin sancısı tutumuş ve bulunduğumu yerdeki devlet hastanesine getirmiş. ebeler sabahı bulur doğum demişler........ama sabah sancılar sıklamş ve ebe bebeğin çok iri olduğuunu 4,4.5 kilo olduğunuveburada doğurmaunın sakıncalı olcağını soyleyip ilecedeki hastaneye sevk etmiş. adapazarında ki hastane buraya 35 km ama allahtan ki düz yolyani trafik felan yok. hemen yola cıkmışlar ambulansla. ama daha 15/20 km gitmişlerki sancılarv iyice sıklamş ve bir sağlık mememurunun yardımı ile yoılda giderken ambulansın içinde doğurmuş...... ve bebek de annede sağlıklıymışşş.. inannın şok oldum.. ve bebek 4.5 kilo doğmuş. Maşallah...... dedim ..........
amaiçim bir hoş oldu yaa hatta espirisini yaptık bebeğin adını ambulanms mı koymuşlar diye tabi işin şakası anne ve bebek iyi ya .................gerisi öenmli değil akannehirakannehir
kızlar merhaba yaaa az önce yazıyı yazdım emme gelmedi görünmöedi yazım selam vermiştim ama şimdi yopk neyse ben yeniden selam verem bari
nasılsınız bakalım
kızlar dün gece bi tanıdık doğum yapmış sezeryan
doktor kan grubunu sormuş kadın özel hastanede baktırmıştı A pozitif denmişti
şimdi ikinci doğumunda dün gece taksim ilk yardıma geldiler acile doktor sezeryana almadan önce kan gurubunu sordu kadında A pozitif dedi doktor biz bi daha bakalım dedi bakmışlar negatif çıkmış bi daha bakmışlar yine negatif çıkmış herkes şok olmuış tabe
biliyosunuz annenin kanı negatif olunca iğne vurulması gerekiyo eğer doktor bakmasaymış kadına yanlış kan gurubunu vereceklerdi düşünebiliyomusunuz sonucunu allahım yarabbim yaa neler oluyor
ben iki kere baktırmıştım benimki pozitif çıktı hep aman diyem siz bi kere baktırdıysanız bi daha baktırın
dün benim koçiş göbeğimi severken birden durdu. şimdi elimi sokup çıkarcam valla diyo:roflol::roflol:
delikafadulden allah korusun kızzz delikafadulden
ben valla gidemem delikafaduldendelikafadulden
suyu buldukta ılışması kaldıı delikafaduldendelikafadulden
bişe değil cnm her zaman :roflol::roflol::roflol:
nere gıı askere gidisin sankii :roflol::roflol:
:1shok::1shok: allahım şükürler olsunki sağlıkları iyiymişş :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
devlet hastanesinde doğuramaz derken ambulansta doğurmuş yaaa :1shok::1shok:
akannehirakannehir aman allahhım yaaaaaa akannehirakannehir
sen koruu biziii :Saruboceq::Saruboceq:
:roflol::roflol: alıver diyedin gııı :roflol:
5 kasım veriim iştee kafamçokkarıştısen tarih ver bebeye o o zaman insinkaydirigubbakcemile3
kızlar merhaba yaaa az önce yazıyı yazdım emme gelmedi görünmöedi yazım selam vermiştim ama şimdi yopk neyse ben yeniden selam verem bari
nasılsınız bakalım
kızlar dün gece bi tanıdık doğum yapmış sezeryan
doktor kan grubunu sormuş kadın özel hastanede baktırmıştı A pozitif denmişti
şimdi ikinci doğumunda dün gece taksim ilk yardıma geldiler acile doktor sezeryana almadan önce kan gurubunu sordu kadında A pozitif dedi doktor biz bi daha bakalım dedi bakmışlar negatif çıkmış bi daha bakmışlar yine negatif çıkmış herkes şok olmuış tabe
biliyosunuz annenin kanı negatif olunca iğne vurulması gerekiyo eğer doktor bakmasaymış kadına yanlış kan gurubunu vereceklerdi düşünebiliyomusunuz sonucunu allahım yarabbim yaa neler oluyor
ben iki kere baktırmıştım benimki pozitif çıktı hep aman diyem siz bi kere baktırdıysanız bi daha baktırın
ay sormqa uni resim çekecekler ya ondan tırstım valla makyaj neyim falan yapma şansım olsa hafiften pudra neyim sürerdim cilt rengim tek ton olsun diye..neyse çok kaynatmışsınız hızınıza yetişemiyorum ben allah muhabbetinizi daim etsin gacılar ama ben rahatsızlandım oturup uzanmaktan ne yapcamı bilemedim hafif hafif altan sancı giriyor az dolanayım..bana müsade.öpüldünüz fıstıklar..
kızlar nasipse yarın annem geliyo bebişime yatak bakmaya gidicez ama ben park yatakla normal karyola arasında kalmıştım ama yatak alayım diyorum ya hem çekmeceleri felanda var çünkü bizim odamız yok çekmeceler işeyarar diyorum alınca resmini çekip koyarım inşallahyerimseniben
he ya dursun egecik göbişinde sular gelene kadar.emin ol çok anlayışlı davranır ege bey annem duş almadı az sıkam dişimi der:roflol: :roflol:
5 kasım veriim iştee kafamçokkarıştı
fatoo aynısı bana da oldudu gıı eminim kan grubumdan a+ ehliyette falan hep öle ilkokuldan beri bilirim
işe başlıcam zaman kart lazım oldu kart için gene ölçtürdüm hiç bakmadan çıkıyom bi baktım AB+ yazıyo allah allah dedim diyom kıza insanın kan grubu değişirmi yoo diyo başka da kimse yoktu karışması imkansız diyo mal ölçmüyo bi daa neyse danışmaya gittim dedim böle böle
bi daha ölçtü A+ verdi bu sefer ama ben salak demiştim benimki A+ diye ölçtümü uğraşmamak için yazıverdimi orasını bilmiyom artık da ne kaa gerizekalılar varya insan hayatını etkileyen bişey bu sonuçtaa manyaklar dikkatsiz dikkatsiz iş yapıyolar:mymeka:
5 kasım veriim iştee kafamçokkarıştı
fatoo aynısı bana da oldudu gıı eminim kan grubumdan a+ ehliyette falan hep öle ilkokuldan beri bilirim
işe başlıcam zaman kart lazım oldu kart için gene ölçtürdüm hiç bakmadan çıkıyom bi baktım AB+ yazıyo allah allah dedim diyom kıza insanın kan grubu değişirmi yoo diyo başka da kimse yoktu karışması imkansız diyo mal ölçmüyo bi daa neyse danışmaya gittim dedim böle böle
bi daha ölçtü A+ verdi bu sefer ama ben salak demiştim benimki A+ diye ölçtümü uğraşmamak için yazıverdimi orasını bilmiyom artık da ne kaa gerizekalılar varya insan hayatını etkileyen bişey bu sonuçtaa manyaklar dikkatsiz dikkatsiz iş yapıyolar:mymeka:
dikkat mavişim kendineee opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bencede en iyisi yatak cnm :lepi:
:roflol: ne sanisin sen benim oğlumuu annesini kırmaz o beklerrr :roflol::roflol::roflol:
olmadı hamama giderün nan ben pek tikiyim yaavvv :roflol::roflol:
bencede en iyisi yatak cnm :lepi:
anaaaammm demekki olimiş böle şeyler allah allah yaaa ben iki kere baktırdım bi dahamı baktırsam acep nan tırstım şimdi iki kere yanılma olmaz demi nan
o iğneyi vurdurmayan annelerin bebekleride erken doğum riski varmış kadın hem birinci çocuğunu hem ikinci çocuğunu erken doğurdu ve çok sorunlu gebeli,kler doğumlar geçirdi görüyonmu sen
:mymeka: biz park yatak alıyoz nan
anam bi isim bi yatak
ama bunnar kocişin müdahil olduu konular yosam ben şimdiye bin kere aldıydım yataa :roflol:
heee oldu şimdi.saatte ver bebeyekaydirigubbakcemile3
bende gidemem o halde olmadı iki dakka içme suyunu ısıtırız bi duş alır çıkarız kız ne edek
isim daha belli değelmi nan yuuuuhhhh kız isimsiz kalacak nan :mymeka:
ya o iş acık karışık şimdi akşam olusa dr. girmezse deyü korkuyom
gündüz olursa kociş işten nasıl yetişcek kafamçokkarıştı
aslında 30 ekim ideal tarih hem randevu aldım o tarihe hem de kocişe tatil 5 gün önceden gelse bişe olmaz :roflol: :roflol: sezeryan kimin tarih belirlemeye çalışıom :roflol:
aslında 30 ekim ideal tarih hem randevu aldım o tarihe hem de kocişe tatil 5 gün önceden gelse bişe olmaz :roflol: :roflol: sezeryan kimin tarih belirlemeye çalışıom :roflol:
:mymeka: biz park yatak alıyoz nan
anam bi isim bi yatak
ama bunnar kocişin müdahil olduu konular yosam ben şimdiye bin kere aldıydım yataa :roflol:
isim daha belli değelmi nan yuuuuhhhh kız isimsiz kalacak nan :mymeka:
isim belli artık BERAAAYYY :lepi:
kız özele gitmiyonmu sen özeldeki doktorlar saat kaç olursa olsun gelmek zorundalar acil durumlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?