2009 Kasm Anneleri

güle güle canım dikkat et kendine
slm kızlar nasılsınız iyisiniz inşallah nehircim hayırlısıyla bizde yaşayalım inşallah başı aşağıda kanala girdiğini bende normal doğum istiyorum ama bakalım nasip kısmet:Saruboceq:
hayırlısı olsun canım
bende büyüyen beşik aldım hem altta çekmecesi var hem yanda komidini ve çekmecesi var aldıklarımı oralara koydum iyi oldu valla

abowww sular giderse yandığımızın resmidir haaaaaaaa.delikafadulden

delikafadulden allah korusun kızzz delikafadulden
ben valla gidemem delikafaduldendelikafadulden

ayy hiç aklıma gelmediydi kızzzzz naparız kova mı ılıştırırız ne ederiz bilmem kiiiiiiiiii

suyu buldukta ılışması kaldıı delikafaduldendelikafadulden

ayyy bu hiç aklıma gelmemişti akannehir aha dertlenicek bişey daha buldum saol edoşummm :roflol::roflol::roflol:

bişe değil cnm her zaman :roflol::roflol::roflol:

uni çamaşır asmaya gider....
ne zaman döner bilinmez :gitme:

nere gıı askere gidisin sankii :roflol::roflol:

:1shok::1shok: allahım şükürler olsunki sağlıkları iyiymişş :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
devlet hastanesinde doğuramaz derken ambulansta doğurmuş yaaa :1shok::1shok:

akannehirakannehir aman allahhım yaaaaaa akannehirakannehir
sen koruu biziii :Saruboceq::Saruboceq:

dün benim koçiş göbeğimi severken birden durdu. şimdi elimi sokup çıkarcam valla diyo:roflol::roflol:

:roflol::roflol: alıver diyedin gııı :roflol:

he ya dursun egecik göbişinde sular gelene kadar.emin ol çok anlayışlı davranır ege bey annem duş almadı az sıkam dişimi der:roflol: :roflol:

sen tarih ver bebeye o o zaman insinkaydirigubbakcemile3
5 kasım veriim iştee kafamçokkarıştı

fatoo aynısı bana da oldudu gıı eminim kan grubumdan a+ ehliyette falan hep öle ilkokuldan beri bilirim
işe başlıcam zaman kart lazım oldu kart için gene ölçtürdüm hiç bakmadan çıkıyom bi baktım AB+ yazıyo allah allah dedim diyom kıza insanın kan grubu değişirmi yoo diyo başka da kimse yoktu karışması imkansız diyo mal ölçmüyo bi daa neyse danışmaya gittim dedim böle böle
bi daha ölçtü A+ verdi bu sefer ama ben salak demiştim benimki A+ diye ölçtümü uğraşmamak için yazıverdimi orasını bilmiyom artık da ne kaa gerizekalılar varya insan hayatını etkileyen bişey bu sonuçtaa manyaklar dikkatsiz dikkatsiz iş yapıyolar:mymeka:

dikkat mavişim kendineee opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bencede en iyisi yatak cnm :lepi:

he ya dursun egecik göbişinde sular gelene kadar.emin ol çok anlayışlı davranır ege bey annem duş almadı az sıkam dişimi der:roflol: :roflol:

:roflol: ne sanisin sen benim oğlumuu annesini kırmaz o beklerrr :roflol::roflol::roflol:
olmadı hamama giderün nan ben pek tikiyim yaavvv :roflol::roflol:

anaaaammm demekki olimiş böle şeyler allah allah yaaa ben iki kere baktırdım bi dahamı baktırsam acep nan tırstım şimdi iki kere yanılma olmaz demi nan

o iğneyi vurdurmayan annelerin bebekleride erken doğum riski varmış kadın hem birinci çocuğunu hem ikinci çocuğunu erken doğurdu ve çok sorunlu gebeli,kler doğumlar geçirdi görüyonmu sen

heee oldu şimdi.saatte ver bebeyekaydirigubbakcemile3

bende gidemem o halde olmadı iki dakka içme suyunu ısıtırız bi duş alır çıkarız kız ne edek

bak işte yaaa insanın hayatıyla oynuyoo basit bi iş görüp dikkatsizce yapiler demekkii
kazada mazada olsan ölçmeden verecekler herhal :1shok:

heee oldu şimdi.saatte ver bebeyekaydirigubbakcemile3

bende gidemem o halde olmadı iki dakka içme suyunu ısıtırız bi duş alır çıkarız kız ne edek

ya o iş acık karışık şimdi akşam olusa dr. girmezse deyü korkuyom
gündüz olursa kociş işten nasıl yetişcek kafamçokkarıştı
aslında 30 ekim ideal tarih hem randevu aldım o tarihe hem de kocişe tatil 5 gün önceden gelse bişe olmaz :roflol: :roflol: sezeryan kimin tarih belirlemeye çalışıom :roflol:

kız özele gitmiyonmu sen özeldeki doktorlar saat kaç olursa olsun gelmek zorundalar acil durumlarda

ooo bacım senin işte zor ha.öyle olursa o olmaz böyle olursa olmaz ne etcen kız.
sen doğururken kocişin yetişemezmiki uzakmı ev iş arası.
kız sancın başladıktan hemen sonra doğurmuyomuşun zati sıkma canını yetişir

:mymeka: biz park yatak alıyoz nan
anam bi isim bi yatak
ama bunnar kocişin müdahil olduu konular yosam ben şimdiye bin kere aldıydım yataa :roflol:

:mymeka: genemi değişti nan fikrinizzz :mymeka:

isim daha belli değelmi nan yuuuuhhhh kız isimsiz kalacak nan :mymeka:

delikafadulden diyene bak nan sen kesin karar verdin sankiii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol: olur cnmm :roflol::roflol:
sabah 10.30 eyimii kahvaltını falan yapmış olumusunn :roflol::roflol:

kız özele gitmiyonmu sen özeldeki doktorlar saat kaç olursa olsun gelmek zorundalar acil durumlarda

he bende öyle biliyom.bende belki girmez doktorum diye geçen gidişimde ısrarla sordum siz giriyosunuz dimi diye.oda evet ben giriyorum dedi.bazı yerlerde ebeler yaptırıyomuş doğumu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…