:mymeka: genemi değişti nan fikrinizzz :mymeka:
delikafadulden diyene bak nan sen kesin karar verdin sankiii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol: olur cnmm :roflol::roflol:
sabah 10.30 eyimii kahvaltını falan yapmış olumusunn :roflol::roflol:
sus nan çaktırma sazan :jeyyar::jeyyar:
ayy yemek yiyom şimdi her lokmada midem daha çok yanıyo oyyy oyyyyy
kızlar adet olcam gibi bi sancı var karnımda 3 dakkadır gecmediiiiiiiiiiiiiii
heee kıı banada oli öle her lokmayı yutuşumda sanki ateş yutuyom yaka yaka :1no2:
kızlar adet olcam gibi bi sancı var karnımda 3 dakkadır gecmediiiiiiiiiiiiiii
doğum sancısı adet sancısı gibi gelebilirmiş haberin ola kitapta yazıyo.
ay bi şeyler hazırlıyorum mutfakta delüler düşmüş çeneniz hemencecük...ay kafasını hissetmion tabi ama adım atman falan değişio zorlasıoo sağa sola dönmekkkzemuszemuszemuszemus
bende valla dayanamıom cıkarıp koyacam kenaraaa:roflol::roflol::roflol:
he ben de atıştırcam şimciiiikolay gesin bende yemek yiyip gelecemmopuyorumnanaktan
oldu cnm spiariş usulüüüü:roflol:benimki dee
ama inmesin daha yaaa haftaya evdeyken ineblir ama yoo o haftayı da gezerek geçiriimm sonra incekse insin :roflol: :roflol:
he kız çıkarılım bebeyi koyalım beşiğe hem kocişlere de süpriz olur akşam gelince :sm_cool:gııı o kadar kolaysa çıkarak beeeeeeee
abov Allah kolayını vermiş şükür ki anne de bebek de iyiymiş ya...selam kızlar
BİRAZ önce iş yerinden bir arkadaşımızın eşinin doğum haberini aldım. aaa süper çok sevimdim felan dedim ama olayı bir anlattılar şok oldum. gece eşinin sancısı tutumuş ve bulunduğumu yerdeki devlet hastanesine getirmiş. ebeler sabahı bulur doğum demişler........ama sabah sancılar sıklamş ve ebe bebeğin çok iri olduğuunu 4,4.5 kilo olduğunuveburada doğurmaunın sakıncalı olcağını soyleyip ilecedeki hastaneye sevk etmiş. adapazarında ki hastane buraya 35 km ama allahtan ki düz yolyani trafik felan yok. hemen yola cıkmışlar ambulansla. ama daha 15/20 km gitmişlerki sancılarv iyice sıklamş ve bir sağlık mememurunun yardımı ile yoılda giderken ambulansın içinde doğurmuş...... ve bebek de annede sağlıklıymışşş.. inannın şok oldum.. ve bebek 4.5 kilo doğmuş. Maşallah...... dedim ..........
amaiçim bir hoş oldu yaa hatta espirisini yaptık bebeğin adını ambulanms mı koymuşlar diye tabi işin şakası anne ve bebek iyi ya .................gerisi öenmli değil akannehirakannehir
iki saat benm de sayfa açılmadı kız çatırtı:) selam sana da :))kızlar merhaba yaaa az önce yazıyı yazdım emme gelmedi görünmöedi yazım selam vermiştim ama şimdi yopk neyse ben yeniden selam verem bari
nasılsınız bakalım
kızlar dün gece bi tanıdık doğum yapmış sezeryan
doktor kan grubunu sormuş kadın özel hastanede baktırmıştı A pozitif denmişti
şimdi ikinci doğumunda dün gece taksim ilk yardıma geldiler acile doktor sezeryana almadan önce kan gurubunu sordu kadında A pozitif dedi doktor biz bi daha bakalım dedi bakmışlar negatif çıkmış bi daha bakmışlar yine negatif çıkmış herkes şok olmuış tabe
biliyosunuz annenin kanı negatif olunca iğne vurulması gerekiyo eğer doktor bakmasaymış kadına yanlış kan gurubunu vereceklerdi düşünebiliyomusunuz sonucunu allahım yarabbim yaa neler oluyor
ben iki kere baktırmıştım benimki pozitif çıktı hep aman diyem siz bi kere baktırdıysanız bi daha baktırın
he ben de öyle aldım büyüyen beşik ben de yapamıyom oda filan o zaman en iyisi o oluyo cnmkızlar nasipse yarın annem geliyo bebişime yatak bakmaya gidicez ama ben park yatakla normal karyola arasında kalmıştım ama yatak alayım diyorum ya hem çekmeceleri felanda var çünkü bizim odamız yok çekmeceler işeyarar diyorum alınca resmini çekip koyarım inşallahyerimseniben
he bizim banyoda her an su kesilir die hep koca bi bidon su var dolu onu arada boşaltıyorum banyo yıkarken her hafta sonra gene dolduruyorum en kötü ihtimal onu ılıştırırım:) ama sıcak su daha iyimiş açılmayı hızlandırıyomuşheee oldu şimdi.saatte ver bebeyekaydirigubbakcemile3
bende gidemem o halde olmadı iki dakka içme suyunu ısıtırız bi duş alır çıkarız kız ne edek
kız yetişir doğum on dk.da mı oluyo sanıyon sen:) ama ablam da geçen gün bana dediki 10 saat filan sürüyo ilk doğum ama sne son 4 saatini anlıyosun eğer çok hassas deilsen dedi, haberiniz olsun kızlar... dr lar zaten normal doğumda her dk durmazmış başında öyle beklerse saatlerce adamda hayır mı kalır kız gelir gider son zaman durur önemli olan o zatiiiya o iş acık karışık şimdi akşam olusa dr. girmezse deyü korkuyom
gündüz olursa kociş işten nasıl yetişcek kafamçokkarıştı
aslında 30 ekim ideal tarih hem randevu aldım o tarihe hem de kocişe tatil 5 gün önceden gelse bişe olmaz :roflol: :roflol: sezeryan kimin tarih belirlemeye çalışıom :roflol:
he bende öyle biliyom.bende belki girmez doktorum diye geçen gidişimde ısrarla sordum siz giriyosunuz dimi diye.oda evet ben giriyorum dedi.bazı yerlerde ebeler yaptırıyomuş doğumu.
ay ne bilem sankim az sonra adet olacam ağrıoo halaaaakannehirakannehir
kız bebiş aşağı inice geçer dimi.son zamanlarda oldu böyle.midem yanıyodu ama dediğin gibi sanki ateş yutuyom bende.
kız ne oluyo sana sonunda çocukta yazık anneme çıkammı dedi nedir.
şu dakika işini öğren ve tut bence.belki geliyodur mete asrın.
ay ne bilem sankim az sonra adet olacam ağrıoo halaaaakannehirakannehir
ayy yemek yiyom şimdi her lokmada midem daha çok yanıyo oyyy oyyyyy
geçen bana da oldu ama geçti sonra.
kız bize böyle oluyo ya bence en son bizler doğurcaz, sen ben destna dilmuh
kız ben de yiyom :)
nehirrr dakika tut bacımmm ama korkma hemen uzan istersen biraz sol yanına doğru bakalım dakikalar sıklaşırsa duşa gir he
bide benm dr bana yarım dakika bi dk sürer sancı dediydi?
5 dk dır ağzırıoo ama beni cok sıkıstıracak bi ağrı değil ilk bas cok sert oluo sonra azalıooo:sinifsinif:
geçen bana da oldu ama geçti sonra.
kız bize böyle oluyo ya bence en son bizler doğurcaz, sen ben destna dilmuh
kız ben de yiyom :)
nehirrr dakika tut bacımmm ama korkma hemen uzan istersen biraz sol yanına doğru bakalım dakikalar sıklaşırsa duşa gir he
bide benm dr bana yarım dakika bi dk sürer sancı dediydi?
kız bebiş aşağı inice geçer dimi.son zamanlarda oldu böyle.midem yanıyodu ama dediğin gibi sanki ateş yutuyom bende.
kız ne oluyo sana sonunda çocukta yazık anneme çıkammı dedi nedir.
şu dakika işini öğren ve tut bence.belki geliyodur mete asrın.
[
kız biraz uzan yürü belki yalancı sancıdır
yaaaaa deme öyleeeeemafoldumben
afiyet olsun kuşum
ay şimdi gecti bajımcım ama şimdide bebek böle içerde gerilme hareketleri yapıyy ama varya akıntım coğaldı bi iki gündür gel bebeğim artıkımmm anne hazırrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:roflol:
uzanığım bajım yaaa belim ağrıy zatennn:kedi:
bilmi,mki kıı ben çok farklı şeyler yaşim nan bu gebelikte heç kızın hamileliğine benzemiki
mide yanması bile kat kat fazla busede belim çok ağrırdı son ayda bunda belim değilde kasılmam ççok oliii çok farklı yani dilmuhcum :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?