2009 Kasm Anneleri

sus nan çaktırma sazan :jeyyar::jeyyar:

kızlar adet olcam gibi bi sancı var karnımda 3 dakkadır gecmediiiiiiiiiiiiiii

heee kıı banada oli öle her lokmayı yutuşumda sanki ateş yutuyom yaka yaka :1no2:

kız bebiş aşağı inice geçer dimi.son zamanlarda oldu böyle.midem yanıyodu ama dediğin gibi sanki ateş yutuyom bende.

kızlar adet olcam gibi bi sancı var karnımda 3 dakkadır gecmediiiiiiiiiiiiiii

kız ne oluyo sana sonunda çocukta yazık anneme çıkammı dedi nedir.
şu dakika işini öğren ve tut bence.belki geliyodur mete asrın.

ay kafasını hissetmion tabi ama adım atman falan değişio zorlasıoo sağa sola dönmekkkzemuszemuszemuszemus
bende valla dayanamıom cıkarıp koyacam kenaraaa:roflol::roflol::roflol:
ay bi şeyler hazırlıyorum mutfakta delüler düşmüş çeneniz hemencecük...
abovv dha o günler de var görülcek:) ben şimdi de dönemiyom kız sağa sola yatarken:)
kolay gesin bende yemek yiyip gelecemmopuyorumnanaktan
he ben de atıştırcam şimciiii
benimki dee
ama inmesin daha yaaa haftaya evdeyken ineblir ama yoo o haftayı da gezerek geçiriimm sonra incekse insin :roflol: :roflol:
oldu cnm spiariş usulüüüü:roflol:
gııı o kadar kolaysa çıkarak beeeeeeee
he kız çıkarılım bebeyi koyalım beşiğe hem kocişlere de süpriz olur akşam gelince :sm_cool:
abov Allah kolayını vermiş şükür ki anne de bebek de iyiymiş ya...
iki saat benm de sayfa açılmadı kız çatırtı:) selam sana da :))
ben bi de bu dr.a söyledim baktırdım kız en baştan, üniv.de baktılardı güvenemedim ama aynısı çıktı. ay Allah bizi deneyimsiz ve sarsak hast. görevlilerindne korusunnn
he ben de öyle aldım büyüyen beşik ben de yapamıyom oda filan o zaman en iyisi o oluyo cnm
heee oldu şimdi.saatte ver bebeyekaydirigubbakcemile3
bende gidemem o halde olmadı iki dakka içme suyunu ısıtırız bi duş alır çıkarız kız ne edek
he bizim banyoda her an su kesilir die hep koca bi bidon su var dolu onu arada boşaltıyorum banyo yıkarken her hafta sonra gene dolduruyorum en kötü ihtimal onu ılıştırırım:) ama sıcak su daha iyimiş açılmayı hızlandırıyomuş
kız yetişir doğum on dk.da mı oluyo sanıyon sen:) ama ablam da geçen gün bana dediki 10 saat filan sürüyo ilk doğum ama sne son 4 saatini anlıyosun eğer çok hassas deilsen dedi, haberiniz olsun kızlar... dr lar zaten normal doğumda her dk durmazmış başında öyle beklerse saatlerce adamda hayır mı kalır kız gelir gider son zaman durur önemli olan o zatiii
he bende öyle biliyom.bende belki girmez doktorum diye geçen gidişimde ısrarla sordum siz giriyosunuz dimi diye.oda evet ben giriyorum dedi.bazı yerlerde ebeler yaptırıyomuş doğumu.

evet ana sürekli beklmez kız adamda enerji kalmaz valla biz çekeriz sancıları usul usul en son herif de girer doğuma:)

5 dk dır ağzırıoo ama beni cok sıkıstıracak bi ağrı değil ilk bas cok sert oluo sonra azalıooo:sinifsinif:

ayy yemek yiyom şimdi her lokmada midem daha çok yanıyo oyyy oyyyyy

kız ben de yiyom :)

nehirrr dakika tut bacımmm ama korkma hemen uzan istersen biraz sol yanına doğru bakalım dakikalar sıklaşırsa duşa gir he

bide benm dr bana yarım dakika bi dk sürer sancı dediydi?

nehirrr dakika tut bacımmm ama korkma hemen uzan istersen biraz sol yanına doğru bakalım dakikalar sıklaşırsa duşa gir he

ay şimdi gecti bajımcım ama şimdide bebek böle içerde gerilme hareketleri yapıyy ama varya akıntım coğaldı bi iki gündür gel bebeğim artıkımmm anne hazırrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:roflol:

[
5 dk dır ağzırıoo ama beni cok sıkıstıracak bi ağrı değil ilk bas cok sert oluo sonra azalıooo:sinifsinif:

kız biraz uzan yürü belki yalancı sancıdır
geçen bana da oldu ama geçti sonra.

kız bize böyle oluyo ya bence en son bizler doğurcaz, sen ben destna dilmuh

yaaaaa deme öyleeeeemafoldumben

afiyet olsun kuşum

bilmi,mki kıı ben çok farklı şeyler yaşim nan bu gebelikte heç kızın hamileliğine benzemiki
mide yanması bile kat kat fazla busede belim çok ağrırdı son ayda bunda belim değilde kasılmam ççok oliii çok farklı yani dilmuhcum :1no2:

ay şimdi gecti bajımcım ama şimdide bebek böle içerde gerilme hareketleri yapıyy ama varya akıntım coğaldı bi iki gündür gel bebeğim artıkımmm anne hazırrropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:roflol:

bacım bence yakın doğum akıntı artar diye duymuştum.anaaaam doğur sonra bana gelsin sıra

uzanığım bajım yaaa belim ağrıy zatennn:kedi:

yalancı sancıda yürümek uzanmak iyi geliyomuş

ayy tecrübeninde faydası yok desene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…