2009 Kasm Anneleri

ayyy sorma yaa bende 1 günlüğüne babannesine bırakacağım gözlerim doluyor nasıl ayrılacağım diye doğumda aklıma geldikçe ağlarım vallamafoldumben
doğumdan sonra isteyeceğim ilk şey enes olur heraldeopuyorumnanaktan
ayyyyyyyy bu neeeee iyi dayanmış wallaakannehirakannehir
amanin dikkat etmek lazım valla benimki Arh+şimdilik bi aksilik yok bakalım
he bende öyle biliyom.bende belki girmez doktorum diye geçen gidişimde ısrarla sordum siz giriyosunuz dimi diye.oda evet ben giriyorum dedi.bazı yerlerde ebeler yaptırıyomuş doğumu.
ben dr.um gelmeden asla doğuramamlülülülülülülülülülülülü
bacım belden gelirmiş ağrı varmı belinde ağrı.
yok canım herkeste farklı olur benim kasıktan girmişti ve öyle devam etti
uzanığım bajım yaaa belim ağrıy zatennn:kedi:

yat canım biraz dinlen bakalım
dak.tut bakalım yalancıklar mı gerçek mi

ay canım sen tecrübelisin kursun gibi sol kasıgıma girio yayılıooo sonraa karnıma doğru sankim adet olacam gibi oluoo yaa ne bu sonrada bebek tepinmeye baslıookafamçokkarıştı

bacım bence yakın doğum akıntı artar diye duymuştum.anaaaam doğur sonra bana gelsin sıra

akannehirakannehirakannehiro zaman sırada ben varım çünkü dünden beri acayip arttı akıntım ve ağrılardan duramıyorum şuanda kemiklerimin olduğu yerler sızlıyor belime doğru ne yapacağım ben yaaa benim daha çok erken
kocişte diyip duruyor sen bu çocuğu erken doğuracaksın diyeakannehir

ne bilem bacım öyle okudum hah bende ordan anlarım diyodum sancıyı
sol bacaımdan tutuo ağrı kasığımdan gelioo bitane daha vurdu şimdiiiiiiiiiiiiii kafamçokkarıştı

yok gıı sen doğurursun yakında.

anaaaam dur gı seninki erken.ben nehirden sonra doğurcam rezerve edildi yani

ay canım sen tecrübelisin kursun gibi sol kasıgıma girio yayılıooo sonraa karnıma doğru sankim adet olacam gibi oluoo yaa ne bu sonrada bebek tepinmeye baslıookafamçokkarıştı

walla bahsettiklerini 2 gündür bende çekiyorum
sancın var işte canım ama dediğim gibi yat dinlen bakalım geçerse önemli değil birde dak.tut düzenli mi benim ilk sancılarım yarım saatte bir gelmişti

walla bahsettiklerini 2 gündür bende çekiyorum
sancın var işte canım ama dediğim gibi yat dinlen bakalım geçerse önemli değil birde dak.tut düzenli mi benim ilk sancılarım yarım saatte bir gelmişti

tamam canım dediklerini denerim ama hiç bukaa cok gelmediydi opuyorumnanaktan

napak farklı olii işte bende yanıltıcı bilgiler vermek istemem bacım a.s

neyse ben şimdi çıkam buseyi yedirem sonra kendim yiyem gelürüm yine

kız seninki daha zor ondan dedim.aynı şeyi önceden yaşamana rağmen şekli farklı.
hadi afiyet bal şeker olsun busecime
ay sanada tabi

anaaaaam dur gı ne acelen var.
gerçi senin belirtiler artmış baksana.yakın seninki bence.ama asrın beyin keyfine kalmış tabiki

ay hersey hazır bi oğlum noksan havalr sıcakken doğsun diommm ilk ayını sıcak sıcak atlatırrrkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

araya bir yere sıkıştırın bari beni:roflol::roflol:

olmaz sen dur bekle daha erken.sırada ben varım bak kızarım haaaaaaklava:

tamam canım dediklerini denerim ama hiç bukaa cok gelmediydi opuyorumnanaktan

kız sen yazdıkça bana ateş basıyo heyecan yapıyom.dakka tut bacım al kağıt kalem sancı vurdukça not al saati dakikayı bakalım düzenlimi hadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…