bacım bence yakın doğum akıntı artar diye duymuştum.anaaaam doğur sonra bana gelsin sıra
ayyy sorma yaa bende 1 günlüğüne babannesine bırakacağım gözlerim doluyor nasıl ayrılacağım diye doğumda aklıma geldikçe ağlarım vallamafoldumbendolanda ayip olmasin. Allah'im burdaki kadinlarin hepsi ayni kiz. ben de kadin temizlik yaparken iki dakika oturamam, toz falan alirim. sonra dane anlami kaliyosa kadin almanin.:roflol:
ya benide dogumdan hemen sonra oglusumun yanimda olmayacagi duygusalligi sarmis durumda. aklima geldikce gozlerim doluyo, aksamlari oglus bana sarilip agliyo anne seni cok ozliycem diye. ayyy, hersey onlarin gelecegi icin diyorum, dayanacaksin diyorum. Insallah dayanicaz ve atlaticaz.
esim desen ayri duygusal yapiyor gidicem diye. durup durup sarilip opuyo. ne desem, ne yapsam alttan aliyor. dunde dogumu konustuk herhalde normal olucak falan diye, adamin ses tonu degisti. keske boyle yapmasalar, biraz kotu davransalarda bende bu kadar dugusala baglamasam.:sinifsinif:
ayyyyyyyy bu neeeee iyi dayanmış wallaakannehirakannehirselam kızlar
BİRAZ önce iş yerinden bir arkadaşımızın eşinin doğum haberini aldım. aaa süper çok sevimdim felan dedim ama olayı bir anlattılar şok oldum. gece eşinin sancısı tutumuş ve bulunduğumu yerdeki devlet hastanesine getirmiş. ebeler sabahı bulur doğum demişler........ama sabah sancılar sıklamş ve ebe bebeğin çok iri olduğuunu 4,4.5 kilo olduğunuveburada doğurmaunın sakıncalı olcağını soyleyip ilecedeki hastaneye sevk etmiş. adapazarında ki hastane buraya 35 km ama allahtan ki düz yolyani trafik felan yok. hemen yola cıkmışlar ambulansla. ama daha 15/20 km gitmişlerki sancılarv iyice sıklamş ve bir sağlık mememurunun yardımı ile yoılda giderken ambulansın içinde doğurmuş...... ve bebek de annede sağlıklıymışşş.. inannın şok oldum.. ve bebek 4.5 kilo doğmuş. Maşallah...... dedim ..........
amaiçim bir hoş oldu yaa hatta espirisini yaptık bebeğin adını ambulanms mı koymuşlar diye tabi işin şakası anne ve bebek iyi ya .................gerisi öenmli değil akannehirakannehir
amanin dikkat etmek lazım valla benimki Arh+şimdilik bi aksilik yok bakalımkızlar merhaba yaaa az önce yazıyı yazdım emme gelmedi görünmöedi yazım selam vermiştim ama şimdi yopk neyse ben yeniden selam verem bari
nasılsınız bakalım
kızlar dün gece bi tanıdık doğum yapmış sezeryan
doktor kan grubunu sormuş kadın özel hastanede baktırmıştı A pozitif denmişti
şimdi ikinci doğumunda dün gece taksim ilk yardıma geldiler acile doktor sezeryana almadan önce kan gurubunu sordu kadında A pozitif dedi doktor biz bi daha bakalım dedi bakmışlar negatif çıkmış bi daha bakmışlar yine negatif çıkmış herkes şok olmuış tabe
biliyosunuz annenin kanı negatif olunca iğne vurulması gerekiyo eğer doktor bakmasaymış kadına yanlış kan gurubunu vereceklerdi düşünebiliyomusunuz sonucunu allahım yarabbim yaa neler oluyor
ben iki kere baktırmıştım benimki pozitif çıktı hep aman diyem siz bi kere baktırdıysanız bi daha baktırın
ben dr.um gelmeden asla doğuramamlülülülülülülülülülülülühe bende öyle biliyom.bende belki girmez doktorum diye geçen gidişimde ısrarla sordum siz giriyosunuz dimi diye.oda evet ben giriyorum dedi.bazı yerlerde ebeler yaptırıyomuş doğumu.
yok canım herkeste farklı olur benim kasıktan girmişti ve öyle devam ettibacım belden gelirmiş ağrı varmı belinde ağrı.
uzanığım bajım yaaa belim ağrıy zatennn:kedi:
yalancı sancıda yürümek uzanmak iyi geliyomuş
ayy tecrübeninde faydası yok desene
ayyy sorma yaa bende 1 günlüğüne babannesine bırakacağım gözlerim doluyor nasıl ayrılacağım diye doğumda aklıma geldikçe ağlarım vallamafoldumben
doğumdan sonra isteyeceğim ilk şey enes olur heraldeopuyorumnanaktan
ayyyyyyyy bu neeeee iyi dayanmış wallaakannehirakannehir
amanin dikkat etmek lazım valla benimki Arh+şimdilik bi aksilik yok bakalım
ben dr.um gelmeden asla doğuramamlülülülülülülülülülülülü
yok canım herkeste farklı olur benim kasıktan girmişti ve öyle devam etti
yat canım biraz dinlen bakalım
dak.tut bakalım yalancıklar mı gerçek mi
bacım bence yakın doğum akıntı artar diye duymuştum.anaaaam doğur sonra bana gelsin sıra
ayyy sorma yaa bende 1 günlüğüne babannesine bırakacağım gözlerim doluyor nasıl ayrılacağım diye doğumda aklıma geldikçe ağlarım vallamafoldumben
doğumdan sonra isteyeceğim ilk şey enes olur heraldeopuyorumnanaktan
ayyyyyyyy bu neeeee iyi dayanmış wallaakannehirakannehir
amanin dikkat etmek lazım valla benimki Arh+şimdilik bi aksilik yok bakalım
ben dr.um gelmeden asla doğuramamlülülülülülülülülülülülü
yok canım herkeste farklı olur benim kasıktan girmişti ve öyle devam etti
yat canım biraz dinlen bakalım
dak.tut bakalım yalancıklar mı gerçek mi
sol bacaımdan tutuo ağrı kasığımdan gelioo bitane daha vurdu şimdiiiiiiiiiiiiii kafamçokkarıştı
akannehirakannehirakannehiro zaman sırada ben varım çünkü dünden beri acayip arttı akıntım ve ağrılardan duramıyorum şuanda kemiklerimin olduğu yerler sızlıyor belime doğru ne yapacağım ben yaaa benim daha çok erken
kocişte diyip duruyor sen bu çocuğu erken doğuracaksın diyeakannehir
ne bilem bacım öyle okudum hah bende ordan anlarım diyodum sancıyı
yok gıı sen doğurursun yakında.
ay canım sen tecrübelisin kursun gibi sol kasıgıma girio yayılıooo sonraa karnıma doğru sankim adet olacam gibi oluoo yaa ne bu sonrada bebek tepinmeye baslıookafamçokkarıştı
yalancı sancıda yürümek uzanmak iyi geliyomuş
ayy tecrübeninde faydası yok desene
doğruıım demiiiŞeniz
anaaaam dur gı seninki erken.ben nehirden sonra doğurcam rezerve edildi yani
walla bahsettiklerini 2 gündür bende çekiyorum
sancın var işte canım ama dediğim gibi yat dinlen bakalım geçerse önemli değil birde dak.tut düzenli mi benim ilk sancılarım yarım saatte bir gelmişti
napak farklı olii işte bende yanıltıcı bilgiler vermek istemem bacım a.s
neyse ben şimdi çıkam buseyi yedirem sonra kendim yiyem gelürüm yine
doğruıım demiiiŞeniz
anaaaaam dur gı ne acelen var.
gerçi senin belirtiler artmış baksana.yakın seninki bence.ama asrın beyin keyfine kalmış tabiki
araya bir yere sıkıştırın bari beni:roflol::roflol:
tamam canım dediklerini denerim ama hiç bukaa cok gelmediydi opuyorumnanaktan
tamam canım dediklerini denerim ama hiç bukaa cok gelmediydi opuyorumnanaktan
ay hersey hazır bi oğlum noksan havalr sıcakken doğsun diommm ilk ayını sıcak sıcak atlatırrrkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?