2009 Kasm Anneleri

Ayyyyyyyyyyyyyyyy doğuricimmmm opuyorumnanaktan
Yav varyaaaa film gibisiniz kaydirigubbakcemile3
Hemi yazarım pc başında hemi çekerim ağrıları hemi doğururum yok öyle bişiii :roflol:
yaa o ağrı öyle bir gelirki pcyi kaldırıp atarsın aşağıya delikafadulden
Allah sizi bildiği gibi yapsın emi :roflol:
Doğurunda kurtulalım imdatttttttttttttttttt :sm_cool:

kız zaten geliyy gecmeye yakın yazıomm:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol:
Bişiciği kırk kez dersen olurmuş nehir doğuruyooooo 39 :sm_cool::sm_cool:

aha ii haberi verem doktorum cagırdı bi zaman daha gecmezse gel didi kociş gelene kadar durabilirsem duracam nazlımmmopuyorumnanaktan

slm kızlar yemek yedimde geldim kızmayın ama bende doğurmak istiyorum artık sabredemiyorumkaydirigubbakcemile3

:lepi: :roflol::roflol::roflol:

aha ii haberi verem doktorum cagırdı bi zaman daha gecmezse gel didi kociş gelene kadar durabilirsem duracam nazlımmmopuyorumnanaktan

demeeeeeeeeeeeeeeeee delikafadulden delikafadulden delikafadulden
benim katkıya ihtiyaç yokmuş nazlı yanlış hesap yapmış

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Oyyy oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy 40 ettiiiiiiiii hayırlısı canım hayırlısı şaka bir yana madem aşağıda azıcık git duvara doğru uzat ayaklarını gerçek sancıysa doğum sancısı yani oşekildede gelir ama baktın geçmeye başladı yorulmuşsundur dinlenmen gerekiyordur..Rabbim hayırlısını versin inşallah..Çok istiyorsun gönlüne göre olsun inşallah sağlıkla kavuş yavruna :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

slm kızlar yemek yedimde geldim kızmayın ama bende doğurmak istiyorum artık sabredemiyorumkaydirigubbakcemile3

ben istemiyiiim
biraz daha işlerim var onlarıda halledeyim öyle pazarlık yapacağım artık oğlumla:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…