slm kızlar yemek yedimde geldim kızmayın ama bende doğurmak istiyorum artık sabredemiyorumkaydirigubbakcemile3
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Oyyy oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy 40 ettiiiiiiiii hayırlısı canım hayırlısı şaka bir yana madem aşağıda azıcık git duvara doğru uzat ayaklarını gerçek sancıysa doğum sancısı yani oşekildede gelir ama baktın geçmeye başladı yorulmuşsundur dinlenmen gerekiyordur..Rabbim hayırlısını versin inşallah..Çok istiyorsun gönlüne göre olsun inşallah sağlıkla kavuş yavruna :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ben istemiyiiim
biraz daha işlerim var onlarıda halledeyim öyle pazarlık yapacağım artık oğlumla:roflol::roflol:
he gül gül senide gördük suyum geldi die catına kadar baktırdın :roflol::roflol::roflol:
hoşbulduk kızlar
nazlıyı delirtmişiniz nan delikafadulden
noliy kim doğuri kim doğurmak için can atii
son demlere gelince herkese bi haller oli gabaaa naniknanik
falla ben sessiz sessiz köşemde durimm işallah hayırlısılan sağlıkla sıhhatle 40 ta gelsin deyu bi kendime bide kartanesine dua ediiimm şakkıdı
hoşbulduk kızlar
falla ben sessiz sessiz köşemde durimm işallah hayırlısılan sağlıkla sıhhatle 40 ta gelsin deyu bi kendime bide kartanesine dua ediiimm şakkıdı
he gül gül senide gördük suyum geldi die catına kadar baktırdın :roflol::roflol::roflol:
hoşbulduk kızlar
hatta oturup ağlamıştı kıs:roflol::roflol::roflol:
anam sizin oğlanlar tembelse ben napam bak 37 te dayandınıs tık yokkkk
benim kızçe pek hevesli 30.haftadan beri alarm veriii nstde sancı çıki doktor ara ara ilaç veri ben doğurmayan deyu uğraşimm sizde çık diye yalvarisizzzzzz :roflol::roflol::roflol:
Yav ne zaman açıyom hah doğuruyorlar okuyom gerisini normal bir daha bakıyom amanin geliyo bebek bunlara bakmaktan kendim doğurucam :roflol::roflol: Kasım analarına bakın hele ekimin başı çoştu hepsiklava:
ben doğuruıyımmmm gamyoncuiremsugamyoncuiremsu
ne erken doğumlar var bişiycik olmaz bebek geliyorum der ve gelir bilinmez belkide erkenden doğuru veririm ya işin şakası tabi sağlıcakla gelsinde bebişim ne zaman gelirse gelsinsen dur yavrum ne ettin.ohoooooo her gelen benim yerimi almaya çalışıyo.dur yerinde erken bacım erken
ben istemiyiiim
biraz daha işlerim var onlarıda halledeyim öyle pazarlık yapacağım artık oğlumla:roflol::roflol:
ulen allan kıtlarıııııııııı aynı şeymiiiiiiii ben doğucuk deyuuuuuu ağlidim bunnar hadi doğsun deye ağliyyyyyyyyyy farkı fark edelim lütfennnnnnn ben vakti zamanında gelsin deyu dua ede ede bi hal oldum naannn :mymeka:
cıksın gıı senin kıza söle benim velede örnek olsunda cıksın artıkk:roflol::roflol:
qnam beni sayma ben cakma kasım anasıyım bilion ben ekim anasıyım esasında geldim kaldım burda szilere aşık oldumŞenizŞeniz
ayyyy böyle netten çok güsel oluyor :roflol::roflol:
bende keşke böyle haber vererek gitsem doğuma:roflol:
bize dua etme biz erken doğurak dimi:mymeka::mymeka::mymeka:
daha işlerim var diyorum kıs gelmesin
kendimi sıksam geri kaçar mı acep diye düşünüyorum:roflol::roflol::roflol:
ayyyy böyle netten çok güsel oluyor :roflol::roflol:
bende keşke böyle haber vererek gitsem doğuma:roflol:
canım benim ayırt edemiom ne oldugunu acaip terletio alttan bi geliooo fenaaa böle rahmimi sanki elleriyle ceviriolar gbi tabi tecrübeszlik yalancıda olabilir sabah beri yatıom tek bi iş yapmadım anlamadım bilmeyince tabi sen daha iisini bilirsin canımcımhayırlısı olsunopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?