2009 Kasm Anneleri

slm kızlar yemek yedimde geldim kızmayın ama bende doğurmak istiyorum artık sabredemiyorumkaydirigubbakcemile3

Hadi bakalım bidene daha :roflol::roflol:
Sen durrr sen durrrrrrr daha çok erken kıpraşma yerinden bekle bakalım38. haftaları dua et vaktinde sağlıkla gelsin Allahım korusun :Saruboceq:

hoşbulduk kızlar
nazlıyı delirtmişiniz nan delikafadulden
noliy kim doğuri kim doğurmak için can atii
son demlere gelince herkese bi haller oli gabaaa naniknanik
falla ben sessiz sessiz köşemde durimm işallah hayırlısılan sağlıkla sıhhatle 40 ta gelsin deyu bi kendime bide kartanesine dua ediiimm şakkıdı

canım benim ayırt edemiom ne oldugunu acaip terletio alttan bi geliooo fenaaa böle rahmimi sanki elleriyle ceviriolar gbi tabi tecrübeszlik yalancıda olabilir sabah beri yatıom tek bi iş yapmadım anlamadım bilmeyince tabi sen daha iisini bilirsin canımcımhayırlısı olsunopuyorumnanaktan

ben doğuruıyımmmm gamyoncuiremsugamyoncuiremsu

bize dua etme biz erken doğurak dimi:mymeka::mymeka::mymeka:
daha işlerim var diyorum kıs gelmesin
kendimi sıksam geri kaçar mı acep diye düşünüyorum:roflol::roflol::roflol:

he gül gül senide gördük suyum geldi die catına kadar baktırdın :roflol::roflol::roflol:

anam sizin oğlanlar tembelse ben napam bak 37 te dayandınıs tık yokkkk
benim kızçe pek hevesli 30.haftadan beri alarm veriii nstde sancı çıki doktor ara ara ilaç veri ben doğurmayan deyu uğraşimm sizde çık diye yalvarisizzzzzz :roflol::roflol::roflol:

Yav ne zaman açıyom hah doğuruyorlar okuyom gerisini normal bir daha bakıyom amanin geliyo bebek bunlara bakmaktan kendim doğurucam :roflol::roflol: Kasım analarına bakın hele ekimin başı çoştu hepsi klava:

hatta oturup ağlamıştı kıs:roflol::roflol::roflol:

ulen allan kıtlarıııııııııı aynı şeymiiiiiiii ben doğucuk deyuuuuuu ağlidim bunnar hadi doğsun deye ağliyyyyyyyyyy farkı fark edelim lütfennnnnnn ben vakti zamanında gelsin deyu dua ede ede bi hal oldum naannn :mymeka:

cıksın gıı senin kıza söle benim velede örnek olsunda cıksın artıkk:roflol::roflol:
Yav ne zaman açıyom hah doğuruyorlar okuyom gerisini normal bir daha bakıyom amanin geliyo bebek bunlara bakmaktan kendim doğurucam :roflol::roflol: Kasım analarına bakın hele ekimin başı çoştu hepsi klava:

qnam beni sayma ben cakma kasım anasıyım bilion ben ekim anasıyım esasında geldim kaldım burda szilere aşık oldumŞenizŞeniz

sen dur yavrum ne ettin.ohoooooo her gelen benim yerimi almaya çalışıyo.dur yerinde erken bacım erken
ne erken doğumlar var bişiycik olmaz bebek geliyorum der ve gelir bilinmez belkide erkenden doğuru veririm ya işin şakası tabi sağlıcakla gelsinde bebişim ne zaman gelirse gelsin
ben istemiyiiim
biraz daha işlerim var onlarıda halledeyim öyle pazarlık yapacağım artık oğlumla:roflol::roflol:

kaydirigubbakcemile3yapın bakalım pazarlığıkaydirigubbakcemile5

hem sizene nan oğlan benm doğururum doğurmam sezercik isteyeydim haftaya gün veriydi herrüff ben istemedimm :))))

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ayyyy böyle netten çok güsel oluyor :roflol::roflol:
bende keşke böyle haber vererek gitsem doğuma:roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

yazamıyom gülmektennnn :roflol: :roflol::hooray:

bize dua etme biz erken doğurak dimi:mymeka::mymeka::mymeka:
daha işlerim var diyorum kıs gelmesin
kendimi sıksam geri kaçar mı acep diye düşünüyorum:roflol::roflol::roflol:

ben ne bülem nan kim erken isti kim geç istiii
ben bi kendimi bide kartanesini bilimmm tam vaktinde gelsin deyu kendini paralayan kaydirigubbakcemile3 taam madem işlerin duriyy sağada dua edek bacııııııııımmm kaydirigubbakcemile3 sanki bizim duamızlan oluyda ama neysem yinede biz duamızı edektee yerimseniben

bendede rahmim çıkacakmış gibi oluyo nedense akşamları bi başlıyo rahim kasılmasımı rahim sancısımı Allah bilir bakalım ayın 14ünü bekliyorum nst için

ay muhabbete bak eşşeğin kualağına suyu iiice kacırdıkkkk :)))))))))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…