2009 Kasm Anneleri

özge bırazdan eve gelınce gırebılırse gırecek nete kızlar
ben en son görünüyom mam heran dogura bılırım nan cok heveslendım kaydirigubbakcemile3
ay herkes meraklandı zati hadi toptan gidip aynı gün doğuralım :))

ay inş girer nete canm benm yaaa

ben kaçar yavrular kocişim geliyo yemek hazırlayam

hadi hazırla sen benm kociş aradı geç gelcek

hatun deye deye doğurtcak kendini hee :roflol:
hadi allah gönlüne göre versin ne dielim :ecrin_bebek:

allahh yardımcısı olsunn :Saruboceq: sağlıkla kucaklasın mete asrını :Saruboceq:

destna ne durumda acaba.
özge doğuruyo ya nasıl heveslendim yaa.
rabbim sağlıkla kurtarsın ikisinide

yarına kaadar 5 dk bire inermi acepppp
nasıl bişey bu sancı çok merak ettimm yaaa
ayy bi ki güne kalmaz doğuruyoo o zaman özzgeee
hadi bakalım darısı bizim başımıza..

hatun deye deye doğurtcak kendini hee :roflol:
hadi allah gönlüne göre versin ne dielim :ecrin_bebek:

inş hayırlısıyla gelsın asrın bebeğimiz...
yemek yıyodum tam anam aklıma özge geldi kalktım tlfa bakayım dedim aramış benı ben duymamışım odadaydı tlf.aradım meşgule atıp benı aradı...
işte eve gidene kadar yazıver dedı...
inş herseyın hayırlı olsun özgem için,hepimiz için.....
buarada destnaya ne oldu yaaa

ayy ben de kara kaşlı kara gözlü bi karıyım kocam da kumral yeşil gözlü:) biz de meraktan ölcez bebe neye benzicek dieeee

bende kara kas kara gozluyum. esim esmer yesil gozlu. bizim oglus pamuk gibi kumral. tipatip babaya benzemese kimden bu cocuk diycekler.:roflol:

Hoşgeldin canım elimiz yüreğimizde senden haber bekliyoduk sanırsam doğuruyon ne olmuş açılma varmııı

ay bilmiyom kız destna da dr a gitmiş heral bugün emme haber çıkmadı dahaaaa

bende kara kas kara gozluyum. esim esmer yesil gozlu. bizim oglus pamuk gibi kumral. tipatip babaya benzemese kimden bu cocuk diycekler.:roflol:
ayy benzesin kız kocama pek yakışıklı benm kocişimmmmm

selam kızlar noliii bişeler okim ben ama heç bi pok anlamadım birileri bağa özetlesin
nehir dr a gitti doğumu çok yakınmı ş cnmmmm sancıları başlamışşşş
sekercik, pek bi arastirmaci gazeteci gordum seni bu aksam.kaydirigubbakcemile3
he hem izledim hem ağladım teyyy yemek bilem yemeyi unutmuşum kalkıp yiyem barii
ben geldim parmak gazisiiiiiiiiiiiiii (((((((((((((((((
hoşgeldin cnm hadi özet geç hemen

kafamçokkarıştı
ben sofrayı kuram hala gelmedi benimki eli kulağındadır....
özgecimmmm canım allah yardımcın olsun...

şükür hoşgeldin özgemmm....

Hoşgeldin canım elimiz yüreğimizde senden haber bekliyoduk sanırsam doğuruyon ne olmuş açılma varmııı

hoş geldin gecmiş olsun neler oldu anlatsana

KIZLAR HEPİNİZE ÖNCELİKLE İİ DİLEKLERİNİZ İÇİN TEK TEK TEŞEKKÜRDERİM ALLAH RAZI OLSUN Bİ EKŞIN YAŞADIK ANLATAYIM SABAH BERİ SANCILARIM VARDI AMA CİDDİYE ALMIODUM HER İHTİMALE KARSI Bİ DOKTORUMA SORAM DEDİM SORDUM ODA BANA SEN GEBE GEBE KUM DÖKTÜN HABERİN OLMADI TAS DÜŞÜRDÜN DAYANDIN SENİN AĞRI EŞİĞİN BİRAZ YÜKSEK BASKASI OLSA GEL DEME DEDİ Bİ GEL HASTANEYE NST FALAN BAKILSIN DEDİ GİTTİM NST YE HAKİKATEN DÜZENLİ 10 DK BİR SANCILARIM CIKTI BEBİŞİM GAYET İİ HAREKETLERİ BİDE AÇILMANA BAKALIM DEDİLER BENDE NORMAL Bİ ALTTAN MUANE GİBİ OLIY SANDIM SALAK SALAK YATTIM PARMAĞI Bİ YEDİM AMELİYATHANEDEN KACISIMI Bİ BEN BİLİOMMkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı SONRA DOKTORUM EVE GİTCEN ACILMAN YOK SANCILARIN COĞALIRSA KANAMAN SUYUN GELİRSE GELECEN DEDİ BU SANCI SABAH BERİ VAR BENDE HATTA HALA HAFİF HAFİF VAR BÖLE SÜREDEBİLİRMİŞ KESİLEDEBİLİRMİŞ GELEDEBİLİRMİŞ BEBEK NE BİLİYİM DURUM BUNDAN İBARETTopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

slm kızlar nasılsınız ayy bugün giremedim bilg. evde değildi
şimdide anneme geldim yarın yiğenim olacak yaa
doğuran felan yok dimi kaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun kız alttan muane mi oldun :hulya:

slm kızlar bende bu gün dok ya bebek ters dönmüş başı yukarıda normalde aşağı inmesi gerekiyor dedi iki hafta bekleyelim dedi dok dönebilir dedi dönmezse sezeryan of ya ondanda korkuyom bebği, ters dönen var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…