ay herkes meraklandı zati hadi toptan gidip aynı gün doğuralım :))özge bırazdan eve gelınce gırebılırse gırecek nete kızlar
ben en son görünüyom mam heran dogura bılırım nan cok heveslendım kaydirigubbakcemile3
ben kaçar yavrular kocişim geliyo yemek hazırlayam
kızlarrr özgeyle konuştum şimdiii....
sancılar 10 dk bir oluyomuş.doktor muayene etmiş...eve git demış sancılar 5 dk bir olduğunda,suyun fln geldiğinde gel hemen demiş.....
size haber vereyım dedım hemen merakta kalmayın dedım..Asrınımız yolda heran gelebilir yane....
allahh yardımcısı olsunn :Saruboceq: sağlıkla kucaklasın mete asrını :Saruboceq:
ayyy inanmıyorum harbiden doğuruyo özgeeee :lepi:
kıyamam ben onaaaaa :1hug:
ayy Allahım sabır versin :Saruboceq:
güç versin inş kızlarrrr :Saruboceq:
tam dediğim gibi oldu heeee biz kasım anaları tam çatlak çıktık :) :sm_cool:
kopamıyoz birbirimizden:)))
he ben de vaktinde gelsin diyim kız edo özge doğuruyooooo,
destnadan da haber alınamıyoooo
bugün tam karışık burasııı
kız açılma varmıymış.hadi gözü aydın sonunda istediği oldu
e sen hem kadın çağır hemde oturma 5 dk tabi anan ağlar
kız bende merak ediyom bende kocişte yeşil gözlüyüz.
ya gene aynı yemeğimizi yeriz amma süt olsun diye abartmayız.su bol içilecek unutmamak lazım.
destna ne durumda acaba.
özge doğuruyo ya nasıl heveslendim yaa.
rabbim sağlıkla kurtarsın ikisinide
yarına kaadar 5 dk bire inermi acepppp
nasıl bişey bu sancı çok merak ettimm yaaa
ayy bi ki güne kalmaz doğuruyoo o zaman özzgeee
hadi bakalım darısı bizim başımıza..
hatun deye deye doğurtcak kendini hee :roflol:
hadi allah gönlüne göre versin ne dielim :ecrin_bebek:
ayy ben de kara kaşlı kara gözlü bi karıyım kocam da kumral yeşil gözlü:) biz de meraktan ölcez bebe neye benzicek dieeee
ben geldim parmak gazisiiiiiiiiiiiiii(((((((((((((((((
ben geldim parmak gazisiiiiiiiiiiiiii(((((((((((((((((
ay bilmiyom kız destna da dr a gitmiş heral bugün emme haber çıkmadı dahaaaainş hayırlısıyla gelsın asrın bebeğimiz...
yemek yıyodum tam anam aklıma özge geldi kalktım tlfa bakayım dedim aramış benı ben duymamışım odadaydı tlf.aradım meşgule atıp benı aradı...
işte eve gidene kadar yazıver dedı...
inş herseyın hayırlı olsun özgem için,hepimiz için.....
buarada destnaya ne oldu yaaa
ayy benzesin kız kocama pek yakışıklı benm kocişimmmmmbende kara kas kara gozluyum. esim esmer yesil gozlu. bizim oglus pamuk gibi kumral. tipatip babaya benzemese kimden bu cocuk diycekler.:roflol:
nehir dr a gitti doğumu çok yakınmı ş cnmmmm sancıları başlamışşşşselam kızlar noliii bişeler okim ben ama heç bi pok anlamadım birileri bağa özetlesin
he hem izledim hem ağladım teyyy yemek bilem yemeyi unutmuşum kalkıp yiyem bariisekercik, pek bi arastirmaci gazeteci gordum seni bu aksam.kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin cnm hadi özet geç hemenben geldim parmak gazisiiiiiiiiiiiiii(((((((((((((((((
ben sofrayı kuram hala gelmedi benimki eli kulağındadır....
özgecimmmm canım allah yardımcın olsun...
şükür hoşgeldin özgemmm....
Hoşgeldin canım elimiz yüreğimizde senden haber bekliyoduk sanırsam doğuruyon ne olmuş açılma varmııı
hoş geldin gecmiş olsun neler oldu anlatsana
kafamçokkarıştı
KIZLAR HEPİNİZE ÖNCELİKLE İİ DİLEKLERİNİZ İÇİN TEK TEK TEŞEKKÜRDERİM ALLAH RAZI OLSUN Bİ EKŞIN YAŞADIK ANLATAYIM SABAH BERİ SANCILARIM VARDI AMA CİDDİYE ALMIODUM HER İHTİMALE KARSI Bİ DOKTORUMA SORAM DEDİM SORDUM ODA BANA SEN GEBE GEBE KUM DÖKTÜN HABERİN OLMADI TAS DÜŞÜRDÜN DAYANDIN SENİN AĞRI EŞİĞİN BİRAZ YÜKSEK BASKASI OLSA GEL DEME DEDİ Bİ GEL HASTANEYE NST FALAN BAKILSIN DEDİ GİTTİM NST YE HAKİKATEN DÜZENLİ 10 DK BİR SANCILARIM CIKTI BEBİŞİM GAYET İİ HAREKETLERİ BİDE AÇILMANA BAKALIM DEDİLER BENDE NORMAL Bİ ALTTAN MUANE GİBİ OLIY SANDIM SALAK SALAK YATTIM PARMAĞI Bİ YEDİM AMELİYATHANEDEN KACISIMI Bİ BEN BİLİOMMkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı SONRA DOKTORUM EVE GİTCEN ACILMAN YOK SANCILARIN COĞALIRSA KANAMAN SUYUN GELİRSE GELECEN DEDİ BU SANCI SABAH BERİ VAR BENDE HATTA HALA HAFİF HAFİF VAR BÖLE SÜREDEBİLİRMİŞ KESİLEDEBİLİRMİŞ GELEDEBİLİRMİŞ BEBEK NE BİLİYİM DURUM BUNDAN İBARETTopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
geçmiş olsun kız alttan muane mi oldun :hulya:
HE CANIM SAĞLAM Bİ PARMAK YOK YOK KOL YEDİM:roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?