2009 Kasm Anneleri

edoşşş kızzz nehirin suyu gelmişşşşşşşşşşşşşş

durma aşağıdaaaa gel burayaaa

gördüm cnmmm hade hayırkısı sonundaa çağıra çağıra getirdi asrınıı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
inşallah çabucak çıkıverirr :Saruboceq::Saruboceq:

ayyy hadi bakalım rabbim eylemesin bu yoldaaa hemen kurtarsınn :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

hayırlısı ile alsın bebişini kucagına inş.

gördüm cnmmm hade hayırkısı sonundaa çağıra çağıra getirdi asrınıı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ay inşş hayırlısı olur ya nasıl heyecan yaptımm.eşimde diyo valla unuttun diziyi hemen pc başındasın...sakın ol bide toplu doğurursunuz heyecandan diyi....
Allahım hayırlı haberler alalım

ay inşş hayırlısı olur ya nasıl heyecan yaptımm.eşimde diyo valla unuttun diziyi hemen pc başındasın...sakın ol bide toplu doğurursunuz heyecandan diyi....

toplu doğum hee kaydirigubbakcemile3 toplu sünnetin bi şeklii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

inş cnm yaaaa
üf sıkıldım net başında durmaktan ama merak ediyom özgemizi

hayırlısı ile alsın bebişini kucagına inş.

inş cnmm sen naptın bugün

toplu doğum hee kaydirigubbakcemile3 toplu sünnetin bi şeklii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

demı yaaa.sen naptın bugün yormuşun gene bugün kendını dikkat et tatlım yaa senınde az kaldı artık bu kadar yorma canımmmm
kenyam sen nasılsınnn

inş alcaz yaaa korkmayalım özge güçlüdür doğurcak sağ salimmm
bebesi de iii olcak inş
he bence elele doğuralım gitsin:)))
he toplu doğum:))))

ii fikir aslında yaaaa konuşa konuşa doğururuz zati düşük çenemizzz

demı yaaa.sen naptın bugün yormuşun gene bugün kendını dikkat et tatlım yaa senınde az kaldı artık bu kadar yorma canımmmm
kenyam sen nasılsınnn

off bugün sonunda zaten cnmm :sinifsinif:
bi daaa yapmıcam bişee :kedi::kedi:

he toplu doğum:))))
ii fikir aslında yaaaa konuşa konuşa doğururuz zati düşük çenemizzz

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kenyaa cnm benimm napisinnn opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
oda ne oldu kızz :uhm:

sekercik
annembirmelek
iyiyim kızlar napiim halamın kızı bişiler yapıyodu kısa hazırlık ona yardıma gittik
ayy cokta yemedim ama kötü tıkandım yaniii
daha yeni yeni midemde yer acıldı
:)))
kahve içmek istiyorum kalkabilirsem yapıcam sizler nasılsnız bakalımmm
baska doguran yok dimi
ben iyiyim sükürler olsun
arada gece saga sola donerken kasıklarıma agrılar giriyo ama bunlar artık bu haftalardan sonra olacak herhal
bende cok sıkıldım hamilelikten bir an önce melegimi kucagıma almak istiyorum
eşimde cok istiyo ama benim doktorum 40 haftayı doldurursun buyuk ihtimalle dedi bakalım haftaya cumaya ne diyecek

sizlerde durumlar nasıl

off bugün sonunda zaten cnmm :sinifsinif:
bi daaa yapmıcam bişee :kedi::kedi:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kenyaa cnm benimm napisinnn opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
oda ne oldu kızz :uhm:

hala beklioz adam yapıcak sergilicek diye ses cıkmadı daha babamın dükkan komsusu bide takımı kesmiş ama bitirmemiş eger biz begeirsek o yaptıgı takımı alıcaz hazır getircez eve beklemek zorundada kalmıcaz artık cokta ugrasmıyorum cok heves ettim böle oldu işte dogumdan sonrada gelse sorun deil artık nasıl olsa annemde kalıcam yaa kimse gormicek
ben heves ediyom o kadar

canımm en azından evde sıkılmamışsın ben bi ara bakkal gittim geldim o kaa kociş de şehirdışında geç gelcek bu gece ben de habire meyve tıkınıyorum bakalımmm kahve içmiyom kız ben artık hiç ama çay içtim limonluu aslında çay da denemez ya sıcak limon oluyo benm yaptığım:)
yok başka doğuran ama destnadan haber yok diyip durdular bugün o da dr a gitmiş heralde
benm de arada kasıklarım ağrıy ama dr bana belden kasığa inen ağrı olur dediydi ondan pek takmıyom o ağrıları
normaldir heralde
bende sıkıldım çok şişko geliyorum kendi kendime yaaa hantallaştım iice bebeğimi de çok merak ediyorum kokusunu duymak istiyorum ama acele de etmesin diyorum gününde doğsun ne bilem böyle karışığım işte kociş de meraklı ama o da beklesin diyo
hemoroit gene çıktı ama artık eskisi gibi acımıyo cnm ya ben alıştım ya da eskisi kaa kötü deil bilmiyorum takmıyorum pek

nehirden yeni bi haber var mı kızlar yaa. ay şimdi girdim foruma çok heyecanladım bende. Allah yardımcısı olsun en kolay şekilde alsın bebişini kucağına.

Bu arada gecelerden nefret ediyorum yaa hiç uykum gelmiyo kızlar benim :1no2:

cnm üsteleme pek zaten ilk günler yatamıcak odasında seninle aynı yerde yatması lazımm bebeğe ne kaa yakın olursan o kaa sütün olurmuş psikolojikmiş

bide annende kalcaksan boşver sonra rahat rahat yerleştirirsin şimdi bu ağırlıkla zor olur iş yapmak

ben de oda istemedim hiç, ama kızlarınkini gördüm topik açmışlar çok hoşuma gitti ne gerek var diyodum hep ama çok güzel olmuş gene de yapamam oda filan... insan özeniyo işte ama durumlar bunca uygun deil ben çalışmıcam zaten kociş de aylardır maaş alamıyo klasik durumlar yanii ama napalım gene de bu yıl evde oturup bakıcam oğluşuma:)
hem kiracıyız hem de başka yere gitme ihtimalimiz var hepsini düşününce oda aklımıza bile gelmediii herkesin şartları farklı oluyo işte sen de sonra yaparsın üzme kendini cnm:)))
:1hug:

suyu gelmiş benimannembir melek söyledi onda tel.i var da onu aramış acil gitmişler açılması yokmuş eve göndermiş dr baştan ama suyu gelince gitmiş tekrarrr

yeni haber bu işte başka yok

inş kolayca doğurcak ben gveniyom nehire

benm de uykum yok bide sabah 6da kalktım he sonra gene yattım ama zor uyudum ne yana yatsam ööle kalıyom çürüyo bi tarafım öyle korkuyorum ki dönerken bebeğe zarar verirsem diye hiç kıpırdamıyorum nası bi bilinçaltıysa

nasılsa annendesin cnm senin odanıın acelesi yokk opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

filizcim bende aynen cnmm :sinifsinif:
gece olsun istemiyorum yaaaa dön sağa dön solaa bide artık kociş döndürüyo beniiii akannehirakannehir

ayyy özgeee doğğuruyooo o zamannn
ben dedim ama en ggeçyarına doğarrr diyeeee
hadi bakalım ikincii bebişte geliyoooo
allah yardımcısı olsun...

valla şekercik ben de emzirirken büütün kilolar gidiyo diye seviniyodum ama benim bi arkadaş sütüm olsun diye yiye yiye 10 kilo aldı...toplamda 20 kilo fazlası var şimdi.... !!!

hastanede unicimm opuyorumnanaktan
suyu gelmiş,sancıları 10dk.da bir zemuszemus

ayyy inanmıyoruuummmm bebiş geliyo yaniiii :lepi: ayyy acaip heyecanladın sıcak bastı kalbim falan çarpmaya başladııı delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…