edoşşş kızzz nehirin suyu gelmişşşşşşşşşşşşşş
durma aşağıdaaaa gel burayaaa
ayy kız bende de acayip heyecan oldu fenalaşcam şimciii
kimse de yok ne varsa bu yaprak dökümündeee konuşur yatışırdık bariii
ayy suyu geldiyse artık açılmaya bakar inş rahatlar cnm yaaa uzandıydı en son dinlen dediydim
sakin olalım dur :) bi güne bi doğum yeter kızzz
ayyy hadi bakalım rabbim eylemesin bu yoldaaa hemen kurtarsınn :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
hayırlısı ile alsın bebişini kucagına inş.
gördüm cnmmm hade hayırkısı sonundaa çağıra çağıra getirdi asrınıı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
inşallah çabucak çıkıverirr :Saruboceq::Saruboceq:
ay inşş hayırlısı olur ya nasıl heyecan yaptımm.eşimde diyo valla unuttun diziyi hemen pc başındasın...sakın ol bide toplu doğurursunuz heyecandan diyi....
Allahım hayırlı haberler alalım
inş cnm yaaaagördüm cnmmm hade hayırkısı sonundaa çağıra çağıra getirdi asrınıı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
inşallah çabucak çıkıverirr :Saruboceq::Saruboceq:
hayırlısı ile alsın bebişini kucagına inş.
toplu doğum hee kaydirigubbakcemile3 toplu sünnetin bi şeklii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
inş alcaz yaaa korkmayalım özge güçlüdür doğurcak sağ salimmmay inşş hayırlısı olur ya nasıl heyecan yaptımm.eşimde diyo valla unuttun diziyi hemen pc başındasın...sakın ol bide toplu doğurursunuz heyecandan diyi....
Allahım hayırlı haberler alalım
he toplu doğum:))))toplu doğum hee kaydirigubbakcemile3 toplu sünnetin bi şeklii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
demı yaaa.sen naptın bugün yormuşun gene bugün kendını dikkat et tatlım yaa senınde az kaldı artık bu kadar yorma canımmmm
kenyam sen nasılsınnn
he toplu doğum:))))
ii fikir aslında yaaaa konuşa konuşa doğururuz zati düşük çenemizzz
off bugün sonunda zaten cnmm :sinifsinif:
bi daaa yapmıcam bişee :kedi::kedi:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kenyaa cnm benimm napisinnn opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
oda ne oldu kızz :uhm:
sekercik
annembirmelek
iyiyim kızlar napiim halamın kızı bişiler yapıyodu kısa hazırlık ona yardıma gittik
ayy cokta yemedim ama kötü tıkandım yaniii
daha yeni yeni midemde yer acıldı
:)))
kahve içmek istiyorum kalkabilirsem yapıcam sizler nasılsnız bakalımmm
baska doguran yok dimi
ben iyiyim sükürler olsun
arada gece saga sola donerken kasıklarıma agrılar giriyo ama bunlar artık bu haftalardan sonra olacak herhal
bende cok sıkıldım hamilelikten bir an önce melegimi kucagıma almak istiyorum
eşimde cok istiyo ama benim doktorum 40 haftayı doldurursun buyuk ihtimalle dedi bakalım haftaya cumaya ne diyecek
sizlerde durumlar nasıl
hala beklioz adam yapıcak sergilicek diye ses cıkmadı daha babamın dükkan komsusu bide takımı kesmiş ama bitirmemiş eger biz begeirsek o yaptıgı takımı alıcaz hazır getircez eve beklemek zorundada kalmıcaz artık cokta ugrasmıyorum cok heves ettim böle oldu işte dogumdan sonrada gelse sorun deil artık nasıl olsa annemde kalıcam yaa kimse gormicek
ben heves ediyom o kadar
nehirden yeni bi haber var mı kızlar yaa. ay şimdi girdim foruma çok heyecanladım bende. Allah yardımcısı olsun en kolay şekilde alsın bebişini kucağına.
Bu arada gecelerden nefret ediyorum yaa hiç uykum gelmiyo kızlar benim :1no2:
hala beklioz adam yapıcak sergilicek diye ses cıkmadı daha babamın dükkan komsusu bide takımı kesmiş ama bitirmemiş eger biz begeirsek o yaptıgı takımı alıcaz hazır getircez eve beklemek zorundada kalmıcaz artık cokta ugrasmıyorum cok heves ettim böle oldu işte dogumdan sonrada gelse sorun deil artık nasıl olsa annemde kalıcam yaa kimse gormicek
ben heves ediyom o kadar
nehirden yeni bi haber var mı kızlar yaa. ay şimdi girdim foruma çok heyecanladım bende. Allah yardımcısı olsun en kolay şekilde alsın bebişini kucağına.
Bu arada gecelerden nefret ediyorum yaa hiç uykum gelmiyo kızlar benim :1no2:
ii geceler şekerler...
özgeden haber var mı ????????????
hele emzirince daha kolay veriliyomuş diyete filan gerek olmuyomuşşş
benim de 5 haftam var ama sözdeee hiçbi bebek SATa göre doğmazmış tam tarihinde doğma ihtimali %3 imiş
ayy ne kaa güzel yaaa:)
bana da en son gidişimde kayıttaki kız ne dedi çok duygulandım kimse gelmez bana diyodum ya hep, kız dedi ki ne kaa kaldı doğuma söyledim işte, o da dedi ki biz burda ilk kayıtlarınızı yapıyoruz sonra ay ay izliyoruz gelişiminizi sonra doğuma giriyorsunuz bebek geliyor heyecanla bakmaya sizi tebrike çıkıyoruz sonra da bebeğin girişlerini yapıyoruz dedi ay bi duygulandım hepsi çok şeker davranıyo zaten bana:) biraz yuvarlağım ya ondan mı acep diyodum:)))
he öyleymiş kız özellikle emzircem bennn
hastanede unicimm opuyorumnanaktan
suyu gelmiş,sancıları 10dk.da bir zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?