ayyy var mısın yok musunu açim dedim... herkes ağlıyo...kutuyu falan yere fırlattı adam birden ödüm koptu :))))))))
kzı benm kaç gündür gene çıktı ama takmıyorum ıo da acımıyo ağrı acı zaten psikolojikmiş ya:) umursamıyorum
ay ben de yasakladıydım kendime çikolatayı sonra dayanamadım yemeye başldım işte
insan patlıyo bi yerden sonra
.
çıldıran annelerin isyanı:)))bişiolmaz yaa artık buyuduler dogsalar kuvoze bile gerek kalmıcak artık içicem kahveyi canım istiyo bananeeeeeeeeeee:kedi:
ayy bu dizilerde ne görsem canım çekii yaa :roflol::roflol:
portakal suyu var masada kadın hamileemiş onu içiyy :roflol:
bende hamileyimm ve istiiimmmm :sm_cool:
kzı benm kaç gündür gene çıktı ama takmıyorum ıo da acımıyo ağrı acı zaten psikolojikmiş ya:) umursamıyorum
ay ben de yasakladıydım kendime çikolatayı sonra dayanamadım yemeye başldım işte
evet sadece su yeterliymiş kızlar
bven de 16 kilo aldım kızzzz aynımıyız senlen:)))
bunalma vericez zor deil vermekkk
sadece sonrasında beslenmeye dikkat edicez loğusayız die götürmücez önümüze ne gelirse
alıntıdır kızlar:
35. haftadan itibaren doğumun olma olasılığı artmaktadır. Bu nedenle ağrılı rahim kasılmaları açısından hazırlıklı olunmalıdır. Ayrıca bebeğin içinde bulunduğu kesenin erken yırtılması ile amniyotik sıvı vajinadan gelebilir. Çiş kaçırma şeklinde olabilecek amniyon sıvı gelmesi doğum başlaması olarak kabul edilir ve doktorunuza haber verilmeli ya da doğum yapacağınız hastaneye gitmelidir. Endişesiz ama gecikmeksizin hastaneye gidilmelidir. Bazı doğumlar ağrısız su gelmesi (erken kese açılması) ile başlayabilir. Yani su gelmesi doğumun başladığını gösterir.
bişiolmaz yaa artık buyuduler dogsalar kuvoze bile gerek kalmıcak artık içicem kahveyi canım istiyo bananeeeeeeeeeee:kedi:
ayy bu dizilerde ne görsem canım çekii yaa :roflol::roflol:
portakal suyu var masada kadın hamileemiş onu içiyy :roflol:
bende hamileyimm ve istiiimmmm :sm_cool:
canım bende söyledım ama sağlık ocağında öyle anlattılar bakalım bebişimiz olunca anlıcaz herseyi......herseyın hayırlısı olsunnvalla canımcım etrafımda bi sürü yeni doğum yapmış arkadaş var...hepsinin söylediği yemeyince sütün olmadığı...ama kitaplara bakarsan sadece su içmek yetiyo ve çok fazla kalori harcandığı için kilo veriliyo...biz de deneyip görücez heralde....
inş su yeterli oluyodur...sütün bolluğundan ziyade kalitesi önemli çünkü... su gibi olursa bebeği beslemiyo... annelik ağır basınca da kilo falan dert edilmiyo heralde bebiş doysun diye yiyolar....
ayyy var mısın yok musunu açim dedim... herkes ağlıyo...kutuyu falan yere fırlattı adam birden ödüm koptu :))))))))
he annem aynıyız sanırım 16 kg oldu tatlım oğlum için kendı rekorumu kırdım hiç bu kadar kılo almamıştım ben.napalım öylede böylede veririm napalaım demı yeterkı beişler sağlıklı olsun...kzı benm kaç gündür gene çıktı ama takmıyorum ıo da acımıyo ağrı acı zaten psikolojikmiş ya:) umursamıyorum
evet sadece su yeterliymiş kızlar
bven de 16 kilo aldım kızzzz aynımıyız senlen:)))
bunalma vericez zor deil vermekkk
sadece sonrasında beslenmeye dikkat edicez loğusayız die götürmücez önümüze ne gelirse
alıntıdır kızlar:
35. haftadan itibaren doğumun olma olasılığı artmaktadır. Bu nedenle ağrılı rahim kasılmaları açısından hazırlıklı olunmalıdır. Ayrıca bebeğin içinde bulunduğu kesenin erken yırtılması ile amniyotik sıvı vajinadan gelebilir. Çiş kaçırma şeklinde olabilecek amniyon sıvı gelmesi doğum başlaması olarak kabul edilir ve doktorunuza haber verilmeli ya da doğum yapacağınız hastaneye gitmelidir. Endişesiz ama gecikmeksizin hastaneye gidilmelidir. Bazı doğumlar ağrısız su gelmesi (erken kese açılması) ile başlayabilir. Yani su gelmesi doğumun başladığını gösterir.
kenyam o kadar çok canın istiyosa iç bişey olmaz... millet sigara içiyo ...
:
çıldıran annelerin isyanı:)))
izleme kız ben açmıyom heç tv siz yetiyonuz bana
Eyvah Sütüm Yetmiyor, Mama Vermeliyim
.
kız bebek günde 7-8 defa çişini bi kere de kakasını yaptı mı yetiyo demekmiş süt, anneler yetmiyo sanıp ya herşeyi yiyolarmış ya da mamaya başlıyolarmış ikisi de yanlışmış hem sütte bebenin o an neye ihtiyacı varsa o oluomuş su gibi olmasına aldanmamak lazımmış yetiyomuş bebeğe o süt.
emzirdikçe de geliyomuş bi göğüs bitmeden diğerine geçilirse de azalıyomuş süt üzülmek stres zararlıymış bide bebeğe ne kaa yakın olursak o kaa süt salgılanıyomuş
bence anneler abartıyo durumu, yeter canım yeter az gelirse de ilk zamanlar humanın çayını veya vitamaltı alırız napalım drlar bilir sorarız bi
nolmuşki ölee dellenmişlerrr kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
görmedim benn akannehir
günlük 200 kalori emzirken veriliyormus annenin bu donemde diet yapması sakıncalıymıs
ortalama 12 kilo almıs bir anne adayı 6. aydan sonra 3 ayda 12 kiloyu verebilirmiş
herseyi yemelisiniz ama abartmamalısınız diyor uzmanlar
bakalım emzirelimde nasıl bişi gorucez artık :)))
insan cok acıkıyormus
yaa ben evdekiler bitsin diye bekliyorum benim kociş alıp alıp geliyo deli etti beni... o da taktı kafayı bana hamileyken bile kendini rahat bırakmıyosun ne istiyosan yemiyosun çocuğu strese soktun diye...nerde kalorili şeyler var zorla ağzıma tıkmaya uğraşıyo...
allahtan herşeyi göstermiyolar :roflol::roflol::roflol:
ya kızlar bişi sorcam bebek doğduktan sonra bebişimizi çoçuk doktoru götürücez demı.siz karar verdınız mı doktor meselesınde.
valla gülmeyın bılmediğimden soruyorum haaa
ayyy kiloları vermeye taaa mayısda başlıycaz yani
ya kızlar bişi sorcam bebek doğduktan sonra bebişimizi çoçuk doktoru götürücez demı.siz karar verdınız mı doktor meselesınde.
valla gülmeyın bılmediğimden soruyorum haaa
bu gün dok dedi 35 haftada bebğin başı kanala giriyor ve doğum yaklaşıyor 40 haftaya kadarda sürebilir yani sence benim bebek döner mi en son 3 hafta önce gitmiştim normaldi şşimdi başı yukarı çıkmış ayakalr aşağıda acaba dönmesi için ne yapabilirim:gitme:
valla yaza kadar versek ii olurda bizim iki kardes akrabamız 1 ay arayla dogum yaptılar dogumdan sonra dahada kilo aldırlar bide ek mama veriyolar bebişlere bilemiyorum diette yapsak cabucak veremicez herhalde yada bunyeyle alakalı
bakı n ne buldum belgelerime kaydetmişim gene kk dan aldıydım işime ne yararsa bulup dosyalıyorum zatiiii
32 ye kadar %80 dönermiş bbeişler
36/37 haftaya kadarda diğer %15 i dönermiş
37 den sonra yani miladında bundan sonra dönmeleri çoook zormuş hatta imkansız gibi sadece %5 bebeiş ters gelirmiş
doktor 36. haftada bebek nasıl oturursa öyle gider o zamandan sıonra dönmez dedi. 36.37 de bakılır bebek hala tersse zorlamaya gerek yok sezeryanla alınsın sancılarını beklemeye gerek yok dedi.
benim kadın doğumcumun karısıda çocuk doktoruu :roflol::roflol::roflol:
doğumada o gircek çocuk doktoru olarakk :lepi:ama bir adette marmariste dr.bulucam daha onu araştırmadımm :kedi:
ayyy geçmişe baktım ...özgenin yazdıklarını okudum içim şişti....kafamçokkarıştı sezeryan olasım geldi valla :1shok:
oy ne güsel ya şanslısın.bende 2 doktor ismi duymuştum etrafımdakılerden birini secicem bakalım...
zormuş anne baba olmak...
vallahı anneciğimi daha iyi anlıyorum şimdi nur içinde yatsın....
insanın akılından neler gecıyo neler....
ayy cnm düşünki daha ne yüzlerini gördük nede kokularını duydukk bide öle olunca nasıl olucaz ben tahmin edemiyorumm :sinifsinif::sinifsinif:
selam kızlar napıyonuz bakem yatmadınızmı daha
evt canım haklısın kucağımıza aldığımızda nasıl duygular içinde olcaz....
Rabbım hayırlısını yaşatsın hepimize....
anne olunca anlarsın derler yaa o misalll...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?