2009 Kasm Anneleri

günlük 200 kalori emzirken veriliyormus annenin bu donemde diet yapması sakıncalıymıs
ortalama 12 kilo almıs bir anne adayı 6. aydan sonra 3 ayda 12 kiloyu verebilirmiş
herseyi yemelisiniz ama abartmamalısınız diyor uzmanlar
bakalım emzirelimde nasıl bişi gorucez artık :)))
insan cok acıkıyormus

bişiolmaz yaa artık buyuduler dogsalar kuvoze bile gerek kalmıcak artık içicem kahveyi canım istiyo bananeeeeeeeeeee:kedi:
çıldıran annelerin isyanı:)))

ayy bu dizilerde ne görsem canım çekii yaa :roflol::roflol:
portakal suyu var masada kadın hamileemiş onu içiyy :roflol:
bende hamileyimm ve istiiimmmm :sm_cool:

izleme kız ben açmıyom heç tv siz yetiyonuz bana

Eyvah Sütüm Yetmiyor, Mama Vermeliyim

Yeni doğum yapmış annelerin en çok endişe ettiği konulardan biri, bebeğin aç kalma ihtimali. Bu nedenle de çoğu zaman bebekler gereksiz yere mamayla besleniyor. Oysa anneler, sütünün yetip yetmediğini bebeğinin çişini takip ederek anlayabilir. 24 saatte en az 5-6 kez bezini ıslatan bebek, anne sütüyle doyuyor demektir. Anne sütü yetersizliğine ancak bir çocuk hastalıkları uzmanı doktor karar verebilir ve onun tavsiyesi gereğince mama takviyesine başlanabilir.

yaa ben evdekiler bitsin diye bekliyorum benim kociş alıp alıp geliyo deli etti beni... o da taktı kafayı bana hamileyken bile kendini rahat bırakmıyosun ne istiyosan yemiyosun çocuğu strese soktun diye...nerde kalorili şeyler var zorla ağzıma tıkmaya uğraşıyo...

şekercik yaa bugün hepimiz doğurma modundayız.. ben de 40 hafta bekliceni hiç sanmıyorum...ay sonu gelir gibi geliyo...38. haftaya kadar dayansın kuşum sonra gelsin istiyorummmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bişiolmaz yaa artık buyuduler dogsalar kuvoze bile gerek kalmıcak artık içicem kahveyi canım istiyo bananeeeeeeeeeee:kedi:

kenyam o kadar çok canın istiyosa iç bişey olmaz... millet sigara içiyo ...

ayy bu dizilerde ne görsem canım çekii yaa :roflol::roflol:
portakal suyu var masada kadın hamileemiş onu içiyy :roflol:
bende hamileyimm ve istiiimmmm :sm_cool:

allahtan herşeyi göstermiyolar :roflol::roflol::roflol:

canım bende söyledım ama sağlık ocağında öyle anlattılar bakalım bebişimiz olunca anlıcaz herseyi......herseyın hayırlısı olsunn
he annem aynıyız sanırım 16 kg oldu tatlım oğlum için kendı rekorumu kırdım hiç bu kadar kılo almamıştım ben.napalım öylede böylede veririm napalaım demı yeterkı beişler sağlıklı olsun...
ama insan işte arada depresyona giriyo yaaa:gitme:

evt tatlım ama bebişi aylık kontrollere götürdüğünde dr kilosunu ölçüyo söylüyo zaten az kilo aldıysa..o zaman da dayanıyo anneler tahin helvasına falan filan işte :))))

nolmuşki ölee dellenmişlerrr kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
görmedim benn akannehir

son bi tane 500 bin kalmış ... dört tane falan da mavi vardı heralde...500 bini açtırdı !

ayyy kiloları vermeye taaa mayısda başlıycaz yani

ya kızlar bişi sorcam bebek doğduktan sonra bebişimizi çoçuk doktoru götürücez demı.siz karar verdınız mı doktor meselesınde.
valla gülmeyın bılmediğimden soruyorum haaa

aayy unım valla benim kocişte aynı bilimisinn kaydirigubbakcemile3
habire sayıyo telefondaa şunumu alim bunumu alimm,tatlıcıdayım,manavdayım,marketteyimm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
heç bişe dersem herşeyden getiriyoo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

daha ne göstercek gıı zatiii delikafaduldendelikafadulden
benim için behlülü göstermeleri bile sakıncalı gıııı delikafaduldendelikafadulden

ya kızlar bişi sorcam bebek doğduktan sonra bebişimizi çoçuk doktoru götürücez demı.siz karar verdınız mı doktor meselesınde.

evt canım aylık kontrolü olucak...
benim aklımda bi kaç hastane var...onu da netleştirmek lazım aslında........

ayyy kiloları vermeye taaa mayısda başlıycaz yani

valla yaza kadar versek ii olurda bizim iki kardes akrabamız 1 ay arayla dogum yaptılar dogumdan sonra dahada kilo aldırlar bide ek mama veriyolar bebişlere bilemiyorum diette yapsak cabucak veremicez herhalde yada bunyeyle alakalı

benim kadın doğumcumun karısıda çocuk doktoruu :roflol::roflol::roflol:
doğumada o gircek çocuk doktoru olarakk :lepi:ama bir adette marmariste dr.bulucam daha onu araştırmadımm :kedi:

canım benimki de ters ... 19 unda kontrolüm var...36 hafta dolmuş oluyo... hala dönmezse sezeryan için gün verir diye düşünüyorum bakalım... herşeyin hayırlısı..

valla yaza kadar versek ii olurda bizim iki kardes akrabamız 1 ay arayla dogum yaptılar dogumdan sonra dahada kilo aldırlar bide ek mama veriyolar bebişlere bilemiyorum diette yapsak cabucak veremicez herhalde yada bunyeyle alakalı

oofff inş çabucak veririz kenyam yaa ...bana fazla kilo hiç yakışmıyo ...vücudum çok orantısız oluyo...(

inanmıyorum yaa benimki gider şimdi % 5lik dilime girer akannehir

ayyy geçmişe baktım ...özgenin yazdıklarını okudum içim şişti....kafamçokkarıştı sezeryan olasım geldi valla :1shok:

benim kadın doğumcumun karısıda çocuk doktoruu :roflol::roflol::roflol:
doğumada o gircek çocuk doktoru olarakk :lepi:ama bir adette marmariste dr.bulucam daha onu araştırmadımm :kedi:

oy ne güsel ya şanslısın.bende 2 doktor ismi duymuştum etrafımdakılerden birini secicem bakalım...
zormuş anne baba olmak...
vallahı anneciğimi daha iyi anlıyorum şimdi nur içinde yatsın....
insanın akılından neler gecıyo neler....

ayyy geçmişe baktım ...özgenin yazdıklarını okudum içim şişti....kafamçokkarıştı sezeryan olasım geldi valla :1shok:

cnm benimm herkes yaşıyo aynı şeyii,düşünmemek ve kimsenin ne yaşadığına bakmamak bence en iyisii opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
tabikii acılı bişedir ama herkes dayanıyo zemuszemus

ayy cnm düşünki daha ne yüzlerini gördük nede kokularını duydukk bide öle olunca nasıl olucaz ben tahmin edemiyorumm :sinifsinif::sinifsinif:

ayy cnm düşünki daha ne yüzlerini gördük nede kokularını duydukk bide öle olunca nasıl olucaz ben tahmin edemiyorumm :sinifsinif::sinifsinif:

evt canım haklısın kucağımıza aldığımızda nasıl duygular içinde olcaz....
Rabbım hayırlısını yaşatsın hepimize....
anne olunca anlarsın derler yaa o misalll...

selam kızlar napıyonuz bakem yatmadınızmı daha

slm fatomm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

evt canım haklısın kucağımıza aldığımızda nasıl duygular içinde olcaz....
Rabbım hayırlısını yaşatsın hepimize....
anne olunca anlarsın derler yaa o misalll...

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: ayy görelimde o günleriii :Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…