ewet cnm suyu gelmiş sancılar sıklaşmış ay geliyo mete asrınımız heraldeeeeii geceler şekerler...
özgeden haber var mı ????????????
nasılsa annendesin cnm senin odanıın acelesi yokk opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
filizcim bende aynen cnmm :sinifsinif:
gece olsun istemiyorum yaaaa dön sağa dön solaa bide artık kociş döndürüyo beniiii akannehirakannehir
suyu gelmiş benimannembir melek söyledi onda tel.i var da onu aramış acil gitmişler açılması yokmuş eve göndermiş dr baştan ama suyu gelince gitmiş tekrarrr
yeni haber bu işte başka yok
inş kolayca doğurcak ben gveniyom nehire
benm de uykum yok bide sabah 6da kalktım he sonra gene yattım ama zor uyudum ne yana yatsam ööle kalıyom çürüyo bi tarafım öyle korkuyorum ki dönerken bebeğe zarar verirsem diye hiç kıpırdamıyorum nası bi bilinçaltıysa
hala beklioz adam yapıcak sergilicek diye ses cıkmadı daha babamın dükkan komsusu bide takımı kesmiş ama bitirmemiş eger biz begeirsek o yaptıgı takımı alıcaz hazır getircez eve beklemek zorundada kalmıcaz artık cokta ugrasmıyorum cok heves ettim böle oldu işte dogumdan sonrada gelse sorun deil artık nasıl olsa annemde kalıcam yaa kimse gormicek
ben heves ediyom o kadar
nehirden yeni bi haber var mı kızlar yaa. ay şimdi girdim foruma çok heyecanladım bende. Allah yardımcısı olsun en kolay şekilde alsın bebişini kucağına.
Bu arada gecelerden nefret ediyorum yaa hiç uykum gelmiyo kızlar benim :1no2:
cnm üsteleme pek zaten ilk günler yatamıcak odasında seninle aynı yerde yatması lazımm bebeğe ne kaa yakın olursan o kaa sütün olurmuş psikolojikmiş
bide annende kalcaksan boşver sonra rahat rahat yerleştirirsin şimdi bu ağırlıkla zor olur iş yapmak
ben de oda istemedim hiç, ama kızlarınkini gördüm topik açmışlar çok hoşuma gitti ne gerek var diyodum hep ama çok güzel olmuş gene de yapamam oda filan... insan özeniyo işte ama durumlar bunca uygun deil ben çalışmıcam zaten kociş de aylardır maaş alamıyo klasik durumlar yanii ama napalım gene de bu yıl evde oturup bakıcam oğluşuma:)
hem kiracıyız hem de başka yere gitme ihtimalimiz var hepsini düşününce oda aklımıza bile gelmediii herkesin şartları farklı oluyo işte sen de sonra yaparsın üzme kendini cnm:)))
:1hug:
amin cnm he doğuruyo kız doğurcam diye diye doğuruyo korkmuyodu en son sadece muayenede ürkmüş birazzz dinlencem dedi sonra tel gelmiş işteayyy özgeee doğğuruyooo o zamannn
ben dedim ama en ggeçyarına doğarrr diyeeee
hadi bakalım ikincii bebişte geliyoooo
allah yardımcısı olsun...
kız ben de diyom zaten loğusalık kiloları verilmiyomuş hamilelik kiloları veriliyomuş süt verirken en çok süt yapan şey bol miktarda su içmekmiş ben emziriyom die homidi gırtlak yersen tabii kilo alırsın yerleşir o kilolar da normal beslenmek lazımmış asıl o zaman dikkat etçez beslenmeye şimdi çok da kısmıyorum ondan ben.valla şekercik ben de emzirirken büütün kilolar gidiyo diye seviniyodum ama benim bi arkadaş sütüm olsun diye yiye yiye 10 kilo aldı...toplamda 20 kilo fazlası var şimdi.... !!!
ayyy inanmıyoruuummmm bebiş geliyo yaniiii :lepi: ayyy acaip heyecanladın sıcak bastı kalbim falan çarpmaya başladııı delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
inş alırız canm yaaaAllah yardımcısı olsun, inşallah biran önce güzel haberi verirler bize. bende 7de kalktım eşimi işe yolladım sonra uyumak ne mümkün geceler eziyet resmen ya. nefesim darlanıyo yatınca dönemiyorum uyuşuyo her tarafım
hepimiz elımızden gelenın en iyisini yapmaya çalışıyoruz kızlar demı.sağlıklı olsunlarda elımızden gelenın en iyisini yaparız bebişlerimize...bunada şükür neler var neler....
inş hepimizin gönlünden gectiği şekilde olur....
bende uyuyamıyorum geceleri ya dalamıyorum hiç.sabaha karşı uyuyom ama kalktığımda hiç uykumu almış gibi değilim yaa daha da artar mı kı uykusuzlukk sorunu....
ben de izlediydim ama tam açılmadıydı video yarımdı bide bu baya uzun baksanızaaa
ayy inş kolay doğururuz öyle düşünüyorum ben
bu arada destna dogursun artik zaten. biraz daha beklerse cocuk anne karnindan cikip askere gidecek.:roflol:
aman tek derdimiz kilo olsun beeee:içelim:
kıs bende doğumdan 15 gün sonra tartıldığımda 1 kilo fazlam vardı ve o da fazlasıyla gittikaydirigubbakcemile3
Allah yardımcısı olsun, inşallah biran önce güzel haberi verirler bize. bende 7de kalktım eşimi işe yolladım sonra uyumak ne mümkün geceler eziyet resmen ya. nefesim darlanıyo yatınca dönemiyorum uyuşuyo her tarafım
nasılsa annendesin cnm senin odanıın acelesi yokk opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
gece olsun istemiyorum yaaaa dön sağa dön solaa bide artık kociş döndürüyo beniiii akannehirakannehir
ewet cnm suyu gelmiş sancılar sıklaşmış ay geliyo mete asrınımız heraldeeee
ay bende de aynı şey varrr
hepimiz elımızden gelenın en iyisini yapmaya çalışıyoruz kızlar demı.sağlıklı olsunlarda elımızden gelenın en iyisini yaparız bebişlerimize...bunada şükür neler var neler....
bende uyuyamıyorum geceleri ya dalamıyorum hiç.sabaha karşı uyuyom ama kalktığımda hiç uykumu almış gibi değilim yaa daha da artar mı kı uykusuzlukk sorunu....
canımm en azından evde sıkılmamışsın ben bi ara bakkal gittim geldim o kaa kociş de şehirdışında geç gelcek bu gece ben de habire meyve tıkınıyorum bakalımmm kahve içmiyom kız ben artık hiç ama çay içtim limonluu aslında çay da denemez ya sıcak limon oluyo benm yaptığım:)
yok başka doğuran ama destnadan haber yok diyip durdular bugün o da dr a gitmiş heralde
benm de arada kasıklarım ağrıy ama dr bana belden kasığa inen ağrı olur dediydi ondan pek takmıyom o ağrıları
normaldir heralde
bende sıkıldım çok şişko geliyorum kendi kendime yaaa hantallaştım iice bebeğimi de çok merak ediyorum kokusunu duymak istiyorum ama acele de etmesin diyorum gününde doğsun ne bilem böyle karışığım işte kociş de meraklı ama o da beklesin diyo
hemoroit gene çıktı ama artık eskisi gibi acımıyo cnm ya ben alıştım ya da eskisi kaa kötü deil bilmiyorum takmıyorum pek
valla şekercik ben de emzirirken büütün kilolar gidiyo diye seviniyodum ama benim bi arkadaş sütüm olsun diye yiye yiye 10 kilo aldı...toplamda 20 kilo fazlası var şimdi.... !!!
ayyy inanmıyoruuummmm bebiş geliyo yaniiii :lepi: ayyy acaip heyecanladın sıcak bastı kalbim falan çarpmaya başladııı delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
cnm üsteleme pek zaten ilk günler yatamıcak odasında seninle aynı yerde yatması lazımm bebeğe ne kaa yakın olursan o kaa sütün olurmuş psikolojikmiş
bide annende kalcaksan boşver sonra rahat rahat yerleştirirsin şimdi bu ağırlıkla zor olur iş yapmak
ben de oda istemedim hiç, ama kızlarınkini gördüm topik açmışlar çok hoşuma gitti ne gerek var diyodum hep ama çok güzel olmuş gene de yapamam oda filan... insan özeniyo işte ama durumlar bunca uygun deil ben çalışmıcam zaten kociş de aylardır maaş alamıyo klasik durumlar yanii ama napalım gene de bu yıl evde oturup bakıcam oğluşuma:)
hem kiracıyız hem de başka yere gitme ihtimalimiz var hepsini düşününce oda aklımıza bile gelmediii herkesin şartları farklı oluyo işte sen de sonra yaparsın üzme kendini cnm:)))
:1hug:
ay ne güzel doğurdu hatun ya,epidural işte..
dün gece 1 de dedim eşime hadi uykum geldi yatalım die. ya ne oluyosa yatağa girince oluyo. yok çişim geliyo, kızım başlıyo tekmelemeye, midem başlıyo yanmaya. neyse 2 gibi uyudum 4 te sabah oldu die uyandım wc ye gittim kraker yedim bi kaç tane yine yattım zoraki. yatakta çıtı çıkmayan eşim horlamaya başladı sanki bana inat :))
bi de kızlar ben çok terliyorum uyurken 1 haftadır sizde var mı öle bişi ??
tabi canım ii oldu gezmek evde gecenin bi yarısı gelio esim canım cok sıkılıyo valla
ben bir haftadır hergun kahve içtim canım istiyo yaa herseyi kısıtlamaktan sıkıldım valla
hemoroid bayadır cıkmıyo benim Allaha sukur ama kesin dogumöda cıkar
evet yaaa ben de takıldım sonradan epidural mi denesek ne etsek deyüü
yaw ben şimdiden 16 kg aldım depresyona girdim.eski fotolara bakıyorum iice bunalıyorum arada.verememekten çok korkuyorum...
ama gercekten gecende sağlık ocağındada dediler sütünüzün olması için bol bol su için dediler....
işte soğan,bulgur fln yedirilirmiş ya neden sizce dedi çünkü bu yıyecekler susatırda ondan dedi.sadece bol bol su için,stress yapmayın dediler...
kzı benm kaç gündür gene çıktı ama takmıyorum ıo da acımıyo ağrı acı zaten psikolojikmiş ya:) umursamıyorumtabi canım ii oldu gezmek evde gecenin bi yarısı gelio esim canım cok sıkılıyo valla
ben bir haftadır hergun kahve içtim canım istiyo yaa herseyi kısıtlamaktan sıkıldım valla
hemoroid bayadır cıkmıyo benim Allaha sukur ama kesin dogumöda cıkar
evet sadece su yeterliymiş kızlaryaw ben şimdiden 16 kg aldım depresyona girdim.eski fotolara bakıyorum iice bunalıyorum arada.verememekten çok korkuyorum...
ama gercekten gecende sağlık ocağındada dediler sütünüzün olması için bol bol su için dediler....
işte soğan,bulgur fln yedirilirmiş ya neden sizce dedi çünkü bu yıyecekler susatırda ondan dedi.sadece bol bol su için,stress yapmayın dediler...
akannehirakannehir offf bende aynıyım yaa inanmazsıınn akannehirakannehir
ben terlemiyorum buralar hala sıcak bizim pencere açık oluyo ama ayaklarımın altında varyaa ateş topu var sankiii :sinifsinif::sinifsinif: o kaaa yanıyokii annatamam akannehirakannehir
ayy bende 2 gündürr cola içiimm yaaaa :kedi::kedi::kedi:
inş cnm ben de drla bi konuşsam yaparım inş bu gidişimde de konuşmadı doğum filan beklemiyoz senden daha dedi o kaa bn de kurcalamadım gerisiniayy allah bi mani vermezse ben kesin yapıcaammm :lepi::lepi:
kız bebek günde 7-8 defa çişini bi kere de kakasını yaptı mı yetiyo demekmiş süt, anneler yetmiyo sanıp ya herşeyi yiyolarmış ya da mamaya başlıyolarmış ikisi de yanlışmış hem sütte bebenin o an neye ihtiyacı varsa o oluomuş su gibi olmasına aldanmamak lazımmış yetiyomuş bebeğe o süt.valla canımcım etrafımda bi sürü yeni doğum yapmış arkadaş var...hepsinin söylediği yemeyince sütün olmadığı...ama kitaplara bakarsan sadece su içmek yetiyo ve çok fazla kalori harcandığı için kilo veriliyo...biz de deneyip görücez heralde....
inş su yeterli oluyodur...sütün bolluğundan ziyade kalitesi önemli çünkü... su gibi olursa bebeği beslemiyo... annelik ağır basınca da kilo falan dert edilmiyo heralde bebiş doysun diye yiyolar....
ayyy var mısın yok musunu açim dedim... herkes ağlıyo...kutuyu falan yere fırlattı adam birden ödüm koptu :))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?