2009 Kasm Anneleri

ii geceler şekerler...
özgeden haber var mı ????????????
ewet cnm suyu gelmiş sancılar sıklaşmış ay geliyo mete asrınımız heraldeeee

ay bende de aynı şey varrr

Allah yardımcısı olsun, inşallah biran önce güzel haberi verirler bize. bende 7de kalktım eşimi işe yolladım sonra uyumak ne mümkün geceler eziyet resmen ya. nefesim darlanıyo yatınca dönemiyorum uyuşuyo her tarafım

hepimiz elımızden gelenın en iyisini yapmaya çalışıyoruz kızlar demı.sağlıklı olsunlarda elımızden gelenın en iyisini yaparız bebişlerimize...bunada şükür neler var neler....
inş hepimizin gönlünden gectiği şekilde olur....
bende uyuyamıyorum geceleri ya dalamıyorum hiç.sabaha karşı uyuyom ama kalktığımda hiç uykumu almış gibi değilim yaa daha da artar mı kı uykusuzlukk sorunu....

ayyy özgeee doğğuruyooo o zamannn
ben dedim ama en ggeçyarına doğarrr diyeeee
hadi bakalım ikincii bebişte geliyoooo
allah yardımcısı olsun...
amin cnm he doğuruyo kız doğurcam diye diye doğuruyo korkmuyodu en son sadece muayenede ürkmüş birazzz dinlencem dedi sonra tel gelmiş işte

kız ben de diyom zaten loğusalık kiloları verilmiyomuş hamilelik kiloları veriliyomuş süt verirken en çok süt yapan şey bol miktarda su içmekmiş ben emziriyom die homidi gırtlak yersen tabii kilo alırsın yerleşir o kilolar da normal beslenmek lazımmış asıl o zaman dikkat etçez beslenmeye şimdi çok da kısmıyorum ondan ben.
he kaç saattir heyecanlıyım ben kalbim durcak gibi
inş alırız canm yaaa
ama anca sabaha bence

ay son aylar artıyo dediler bende yok daha şükür öyle bariz bişey uyudum mu uyuyorum ama...

bu arada destna dogursun artik zaten. biraz daha beklerse cocuk anne karnindan cikip askere gidecek.:roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol:

aman tek derdimiz kilo olsun beeee:içelim:

kıs bende doğumdan 15 gün sonra tartıldığımda 1 kilo fazlam vardı ve o da fazlasıyla gittikaydirigubbakcemile3

allahım sen nasıl bi insansın yaaa kaydirigubbakcemile normal doğum yapar zırt diye..kilo almaz...aldığını 15 günde verir... bi yeri çatlamaz patlamaz....sus hiç konuşma....yeter yasakkelime

ayyy filizcim ben de aynı durumdayım...yatmak tam bi eziyet ...sabah resmen canım çıkmış vaziyette kalkıyorum...sanırsın ki tüm gece taş taşımışım...her tarafım ağrımış uyuşmuş... bi de belim yzünden günlerdir evdeyim yürüyüş falan da yok...iyice hantallaştım galiba...(((

ewet cnm suyu gelmiş sancılar sıklaşmış ay geliyo mete asrınımız heraldeeee

ay bende de aynı şey varrr

dün gece 1 de dedim eşime hadi uykum geldi yatalım die. ya ne oluyosa yatağa girince oluyo. yok çişim geliyo, kızım başlıyo tekmelemeye, midem başlıyo yanmaya. neyse 2 gibi uyudum 4 te sabah oldu die uyandım wc ye gittim kraker yedim bi kaç tane yine yattım zoraki. yatakta çıtı çıkmayan eşim horlamaya başladı sanki bana inat :))
bi de kızlar ben çok terliyorum uyurken 1 haftadır sizde var mı öle bişi ??

tabi canım ii oldu gezmek evde gecenin bi yarısı gelio esim canım cok sıkılıyo valla
ben bir haftadır hergun kahve içtim canım istiyo yaa herseyi kısıtlamaktan sıkıldım valla
hemoroid bayadır cıkmıyo benim Allaha sukur ama kesin dogumöda cıkar

yaw ben şimdiden 16 kg aldım depresyona girdim.eski fotolara bakıyorum iice bunalıyorum arada.verememekten çok korkuyorum...
ama gercekten gecende sağlık ocağındada dediler sütünüzün olması için bol bol su için dediler....
işte soğan,bulgur fln yedirilirmiş ya neden sizce dedi çünkü bu yıyecekler susatırda ondan dedi.sadece bol bol su için,stress yapmayın dediler...

takmıyorum canım sonra yapıcam yetismesse artık sorun deil
hayırlısı ile kurtuılalımda

öle canım yaa yetismezse yetismez acelesi yok zaten gec olsun güç olmasın

akannehirakannehir offf bende aynıyım yaa inanmazsıınn akannehirakannehir
ben terlemiyorum buralar hala sıcak bizim pencere açık oluyo ama ayaklarımın altında varyaa ateş topu var sankiii :sinifsinif::sinifsinif: o kaaa yanıyokii annatamam akannehirakannehir

ayy bende 2 gündürr cola içiimm yaaaa :kedi::kedi::kedi:

ayy en önemlisi o zaten saglıklı olsunda gerisi hallolur bi şekilde

valla canımcım etrafımda bi sürü yeni doğum yapmış arkadaş var...hepsinin söylediği yemeyince sütün olmadığı...ama kitaplara bakarsan sadece su içmek yetiyo ve çok fazla kalori harcandığı için kilo veriliyo...biz de deneyip görücez heralde....
inş su yeterli oluyodur...sütün bolluğundan ziyade kalitesi önemli çünkü... su gibi olursa bebeği beslemiyo... annelik ağır basınca da kilo falan dert edilmiyo heralde bebiş doysun diye yiyolar....

ayyy var mısın yok musunu açim dedim... herkes ağlıyo...kutuyu falan yere fırlattı adam birden ödüm koptu :))))))))

kzı benm kaç gündür gene çıktı ama takmıyorum ıo da acımıyo ağrı acı zaten psikolojikmiş ya:) umursamıyorum
ay ben de yasakladıydım kendime çikolatayı sonra dayanamadım yemeye başldım işte
insan patlıyo bi yerden sonra

evet sadece su yeterliymiş kızlar
bven de 16 kilo aldım kızzzz aynımıyız senlen:)))
bunalma vericez zor deil vermekkk
sadece sonrasında beslenmeye dikkat edicez loğusayız die götürmücez önümüze ne gelirse

alıntıdır kızlar:
35. haftadan itibaren doğumun olma olasılığı artmaktadır. Bu nedenle ağrılı rahim kasılmaları açısından hazırlıklı olunmalıdır. Ayrıca bebeğin içinde bulunduğu kesenin erken yırtılması ile amniyotik sıvı vajinadan gelebilir. Çiş kaçırma şeklinde olabilecek amniyon sıvı gelmesi doğum başlaması olarak kabul edilir ve doktorunuza haber verilmeli ya da doğum yapacağınız hastaneye gitmelidir. Endişesiz ama gecikmeksizin hastaneye gidilmelidir. Bazı doğumlar ağrısız su gelmesi (erken kese açılması) ile başlayabilir. Yani su gelmesi doğumun başladığını gösterir.

bişiolmaz yaa artık buyuduler dogsalar kuvoze bile gerek kalmıcak artık içicem kahveyi canım istiyo bananeeeeeeeeeee:kedi:

ayy bu dizilerde ne görsem canım çekii yaa :roflol::roflol:
portakal suyu var masada kadın hamileemiş onu içiyy :roflol:
bende hamileyimm ve istiiimmmm :sm_cool:

ayy allah bi mani vermezse ben kesin yapıcaammm :lepi::lepi:
inş cnm ben de drla bi konuşsam yaparım inş bu gidişimde de konuşmadı doğum filan beklemiyoz senden daha dedi o kaa bn de kurcalamadım gerisini

kız bebek günde 7-8 defa çişini bi kere de kakasını yaptı mı yetiyo demekmiş süt, anneler yetmiyo sanıp ya herşeyi yiyolarmış ya da mamaya başlıyolarmış ikisi de yanlışmış hem sütte bebenin o an neye ihtiyacı varsa o oluomuş su gibi olmasına aldanmamak lazımmış yetiyomuş bebeğe o süt.
emzirdikçe de geliyomuş bi göğüs bitmeden diğerine geçilirse de azalıyomuş süt üzülmek stres zararlıymış bide bebeğe ne kaa yakın olursak o kaa süt salgılanıyomuş
bence anneler abartıyo durumu, yeter canım yeter az gelirse de ilk zamanlar humanın çayını veya vitamaltı alırız napalım drlar bilir sorarız bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…