2009 Kasm Anneleri

ben artık doğuma hazırım walla kızımı görmek için sabırsızlanıyorum artık. en çok merak ettiğim ilk görüşte neler hissedicem, aşkların en büyüğü diyolar o an için, ağlarmıyım acaba yaa bi de eşimin kızımızı kucağına aldığında ne yapıcağını merak ediyorum. bebek bebek diye başımın etini yedi çünkü

inş. canım yaa inş.

valla bende kendimden çok eşimi merak ediyomm kaydirigubbakcemile3
gecen doğum olcak hastaneyi gezdik bebeği ilk kez görcekleri yere götürdü ebe bizi dediki bebeği ilk burdan görceksinizz aanaaammm eşimin gözleri doldu yaaa hemen çıktıı ordann :kedi::kedi:

bende hep ona kavuşacağım anı hayal ediyorum.ama o an geldiğinde neler yaşaıcamızı o zaman hissetcez...
napıcak acaba oğlusunu görünce eşim hep merak ediyorumm.yaşayıp görcez...
herseyın hayırlısı olsun canım ya...

kızlar ben çıkıyorummm...öptüm hepinizi...sorunsuz bi gece tatlı uykular diliyorummm Şenizopuyorumnanaktan

bizimkide kesin ağlar walla. doğursana artık diye başımın etini yiyo. böle diyo diyo bakalım gece uyandığında bebek kalkmasın o zaman görüşücez :)) senden önce ben kalkıcam diyo çünkü bakalım...

Nehiriverin suyu gelmiş hstaneye yatışı yapılmış arkadaşlarr
mete asrın geliyooooooooooooooo

o zaman kesin kendi bebeğine ağlamaktan krizlere girer
slm canımmm[/QUOTE
selam kız naber hade bakenm sıra size geliyo doğurun

Nehiriverin suyu gelmiş hstaneye yatışı yapılmış arkadaşlarr
mete asrın geliyooooooooooooooo

he canım ya en son 10 da aradı benı merak ediyom emme aranmaz kı bu saatte.msj cekmiştim ben haber verirsin tatlım saat kaç olursa deyi hadi hayırlısı her an aklımda inşş cabuca kurtulur canımmm

uni canım ii geceler
krispim 2 hafta daha dursunlar öle gelsinler bari :))
hem sen belki bizden önce alırsın bebişini kucagına

bende acıktım kııı
ama meyve yiyecem bu saatten sonra yemek olmaz

meyvede yedım ama kesmedı napem azcık ucundan bişiler atıştırcam yaa..
ben bu hafta gene akşam yemeği olarak bol bol salataya başlımm gene.korkımm valla doktor uçmuşun diyidir ikidir bi gecen son 2 haftada kılo almamışım kısınca oluyo dedi bana...
tatlı,unlu gıdalar yassak dediii ama canım çekı yaa.bu gecede yıyım bidaha acıkınca gece yımem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…