canım benimki de ters ... 19 unda kontrolüm var...36 hafta dolmuş oluyo... hala dönmezse sezeryan için gün verir diye düşünüyorum bakalım... herşeyin hayırlısı..
oofff inş çabucak veririz kenyam yaa ...bana fazla kilo hiç yakışmıyo ...vücudum çok orantısız oluyo...(
inanmıyorum yaa benimki gider şimdi % 5lik dilime girer akannehir
ayyy geçmişe baktım ...özgenin yazdıklarını okudum içim şişti....kafamçokkarıştı sezeryan olasım geldi valla :1shok:
ben artık doğuma hazırım walla kızımı görmek için sabırsızlanıyorum artık. en çok merak ettiğim ilk görüşte neler hissedicem, aşkların en büyüğü diyolar o an için, ağlarmıyım acaba yaabi de eşimin kızımızı kucağına aldığında ne yapıcağını merak ediyorum. bebek bebek diye başımın etini yedi çünkü
ben artık doğuma hazırım walla kızımı görmek için sabırsızlanıyorum artık. en çok merak ettiğim ilk görüşte neler hissedicem, aşkların en büyüğü diyolar o an için, ağlarmıyım acaba yaabi de eşimin kızımızı kucağına aldığında ne yapıcağını merak ediyorum. bebek bebek diye başımın etini yedi çünkü
selam kızlar napıyonuz bakem yatmadınızmı daha
kızlar ben çıkıyorummm...öptüm hepinizi...sorunsuz bi gece tatlı uykular diliyorummm Şenizopuyorumnanaktan
kızlar ben çıkıyorummm...öptüm hepinizi...sorunsuz bi gece tatlı uykular diliyorummm Şenizopuyorumnanaktan
Nehiriverin suyu gelmiş hstaneye yatışı yapılmış arkadaşlarr
mete asrın geliyooooooooooooooo
o zaman kesin kendi bebeğine ağlamaktan krizlere girervalla bende kendimden çok eşimi merak ediyomm kaydirigubbakcemile3
gecen doğum olcak hastaneyi gezdik bebeği ilk kez görcekleri yere götürdü ebe bizi dediki bebeği ilk burdan görceksinizz aanaaammm eşimin gözleri doldu yaaa hemen çıktıı ordann :kedi::kedi:
slm canımmm[/QUOTE
selam kız naber hade bakenm sıra size geliyo doğurun
Nehiriverin suyu gelmiş hstaneye yatışı yapılmış arkadaşlarr
mete asrın geliyooooooooooooooo
uni canım ii geceler
krispim 2 hafta daha dursunlar öle gelsinler bari :))
hem sen belki bizden önce alırsın bebişini kucagına
yok anam benim daha 4 haftam daha var önce siz
gece gece gene yemeye başladım ama çok acıktım yawww....mafoldumben
bende acıktım kııı
ama meyve yiyecem bu saatten sonra yemek olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?