2009 Kasm Anneleri

hımmm bakalım beni kesecekmi meyve aslında canım kola çeki gene ama bu ara kolayı çok içtim accuk ara vermem lazım

özgecim sağlıcakla kavuşacak inşallah mete asrınımıza:Saruboceq:
ay meraklandım şimdi
telefonu da ben de yok olan biri atsında arayak kızı yaaa
olmadı mesaj çekeriz geç oldu diye
ayy çok heyecanlandım delikafadulden

nbr kıslar
nehir doğruo demeeeeeek çok sevindim
göğüs kremini nezaman kullanmaya başlıcaktık ya

cnm cebine msj atımmiii ??

nbr kıslar
nehir doğruo demeeeeeek çok sevindim
göğüs kremini nezaman kullanmaya başlıcaktık ya

benim dr.sakın o kaa erken başlama dedii anlattım yaa erken doğumu tetiklermiş,rahimi kasarmış.ama doğum sonra rahimin toparlanmasına yardım edermiş zemuszemuszemuszemus
son 10 gün kala falan başlarım benn opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ya benim yine göğsüm kaşınmaya başladı kaşıdım bu kezde süt geldi ay napsamki acaba

saol meleğim yaaaa
millet doğuruy ben hala bişeyler yapacam deyü uğraşıyomkaydirigubbakcemile3
ben de panikledim artık
her an hazırlıklı olmak lazım delikafadulden

ya benim yine göğsüm kaşınmaya başladı kaşıdım bu kezde süt geldi ay napsamki acaba

anam kasıma kızzz lmaz:lmaz:
ben su lansinohtan bahsediyom yaa gögüs ucuna sürcezz yaa ama 10 gün kala falann...
kasınması için bişe sürmee benim dr.gögüse bişe süremezsin çatlasada dedi :kedi::kedi:
ıslak mendiilee siliver cnm ferahlarsınn opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

zeytin attım cnmmm opuyorumnanaktan

saol meleğim yaaaa
millet doğuruy ben hala bişeyler yapacam deyü uğraşıyomkaydirigubbakcemile3
ben de panikledim artık
her an hazırlıklı olmak lazım delikafadulden

benımde göğüs ucum kaşınıyo ya neden acaba cersu yaaaa

zeytınım demı nasıl heyecan bastı hepimizi..Allahım sağlıkla gelsın hepsi...
ben şimdi hastaneye götürücem çarşafları ütüledım haftasonuna kadar doğum çantalarımız hazır olsun....
Rabbım herseyın hayırlısını ver,hepimiz kolayca kurtulalım,bi avazda....

meleğim ya ben de hastaneye baktıydım geçen hafta
odaları gezdik kocişle gayet iyi görünüyordu odalar nevresim falan götürmeyi düşünmüyorum
ama bir daha ki kontrolümde sorayım ben en iyisi
benim de gecelik eksik bu hafta sonu kısa kolluda olsa bi tane alam deyom
bir de emzirme atleti alcam bedenimi bulamadıydım da
ondan sonra da herşey tamam oluyor herhalde

Son düzenleme:

özgeme mesaj attım ama ses yok
geç oldu belkim uyuyrodur deyü aramadım yarın sabahtan güsel haberler alırız inşallah

bende cumartesi fln alcam emzirme südyenı ve atleti...canım sen kaç tane aldın emzirme südyenı
hastanede giymek için bende gecelık bakcam cuma günü pazardan ama ben uzun kollu düşünüyorum...
ben devlet hastanesinde yapıcam için beyaz çarsaf istemıyorum yaa..
ondan kendım evden götürcem ama hangi renk götürsem bilemedım.kırmızı mı yeşilli beyazlı mı bide beyaz takımım var..
canım bende özge benı aradıktan sonra arayamadım şimdi sancısı neyım vardır ne oluyo ne bitiyo bılmıyoruz yanlış bi durumda ararım diye yarın sabah arıcamm...
inşşş Asrınıı kollarındadır....

günaydın millettttttttt a.s.
dün bir doğurma muhabbetidir gidiodu heh sonunda nehir hastanelik oldu inşallah bugun guzel haberleri gelirrr.
Destnamı çooookkk merakk ediyommmm bi suprisde o yapmasın abuuu akannehir

bende birazdan çıkıcam annemi doktor arkadaşa götürcem menepoz durumları falan bi muayene edicek tahlil mahlil heralde hastanede olurum akşama kaaaa gitmişkeneee bide beni bi ultrasona sokuverirrr bende pamuğumu görerim inşallahhhhhhh kaydirigubbakcemile2 bi bakam cimcimem ne alemde büyüdü mü serpildi mi kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…