bizim hast.de drmun odasının karşısında çocuk doktoru var ona götürürüm hstanemden çok memnunum çünkü. ama ilk muayenesi zaten doğurduğun hastde yapılıyo ya:)))ya kızlar bişi sorcam bebek doğduktan sonra bebişimizi çoçuk doktoru götürücez demı.siz karar verdınız mı doktor meselesınde.
valla gülmeyın bılmediğimden soruyorum haaa
ayy ben de merak ediyorum ben kesin ağlarım zır zır:) rezil olurum dr.maaa ağlamaktan konuşamam heralde bi süre de kismeye vermemem oğluşumu:))) söke söke alırlar kucağımdan:)))ben artık doğuma hazırım walla kızımı görmek için sabırsızlanıyorum artık. en çok merak ettiğim ilk görüşte neler hissedicem, aşkların en büyüğü diyolar o an için, ağlarmıyım acaba yaabi de eşimin kızımızı kucağına aldığında ne yapıcağını merak ediyorum. bebek bebek diye başımın etini yedi çünkü
benm eşim çok duygusal davranır gibime geliyo kesin gözleri dolar ama bilemiyom tabii kız senn kociş de baya romantik:))) anaaam ben görmedim oda moda:)valla bende kendimden çok eşimi merak ediyomm kaydirigubbakcemile3
gecen doğum olcak hastaneyi gezdik bebeği ilk kez görcekleri yere götürdü ebe bizi dediki bebeği ilk burdan görceksinizz aanaaammm eşimin gözleri doldu yaaa hemen çıktıı ordann :kedi::kedi:
eee ben hep lierac sürüyorum göğüslerime özellikle, bi de karnıma.. bazen bacaklarımın üst kısmına da sürüyorum? alla alla lansinoh mu acep erken doğum riski yapıyo? ben mecburum sürmeye göğüs ucum çatlıyodu yoksa çok da acıyo yaaanam kasıma kızzzlmaz: lmaz:
ben su lansinohtan bahsediyom yaa gögüs ucuna sürcezz yaa ama 10 gün kala falann...
kasınması için bişe sürmee benim dr.gögüse bişe süremezsin çatlasada dedi :kedi::kedi:
ıslak mendiilee siliver cnm ferahlarsınn opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
günydın cnm dün doğurmak istiyom die bağırdı sonra sancısı tuttu dr a gitti dr 10 dk da bir sancvın var açılman yok git dinlen deyü eve gönderdi onunla laflıyoduk gene var sancım dedi uzan dedim bi daha da gelmedi benmannembirmelekte tel.i varmış ona mesaj atmış suyum geldi hast.ye gidiyoruz die daha haber yok işteeeee gala beliy mete asrınımız bi de abimiz olcak kasım bebelerinde:)) ablamız vardı abimiz de geliyyy kızlarrrrrrgünaydın kızlarr
eşime kahvaltı hazırladım çamaşırları makinaya doldurdum öğlen için türlü yapacam onun malzemelerini hazırlayıp suya kodum. bulaşıklarımıda makinaya attım mutfagımda tertemiz sildim geldim bi yatak odam kaldı. canım çıktı yahuuuuuuuuuuuuu.
dötüm belim nasıl ağrıyorrrr. bu kramplar beni öldürcek
bu arada nehire noldu üstte öyle bişeler yazmışsınız doğurdu mu yoksammmm akannehir
nazar değmesin şekerimmmValla kendim kendime nazar değdirmeyeyim maaşallah maaşallah
Geçen geceyi ne kadar zor geçirdiysem dün geceyide o kadar rahat gecirdim
.buğday tanem oğluma,
bekle kar altında kalan buğday tanesi
yine onun sularıyla yeşereceksin
gözyaşların çare değil ağlama büyü
başını dik tutabilirsen boy vereceksin
her yanında allı morlu güller açar türlü türlü
bu fırtına dünden belli başedeceksin
korku kar eylemez bir kez
yola düşene
sen bir aşkın içindesin yaşayacaksınn
dört yanını börtü böcek sarsa ne çıkar
toprağa sıkı sarıll başedeceksin ..
çok güzel ebissbuğday tanem oğluma,
bekle kar altında kalan buğday tanesi
yine onun sularıyla yeşereceksin
gözyaşların çare değil ağlama büyü
başını dik tutabilirsen boy vereceksin
her yanında allı morlu güller açar türlü türlü
bu fırtına dünden belli başedeceksin
korku kar eylemez bir kez
yola düşene
sen bir aşkın içindesin yaşayacaksınn
dört yanını börtü böcek sarsa ne çıkar
toprağa sıkı sarıll başedeceksin...
buarada SEKERCİK, YAREM21 hoşgeldiniz a.s.
günaydın kızlar dün gelemedim ne kadar çok döktürmüşsünüz. hepsini okuyamadım valla bir ara geçmişi okurum artık.
dün nts ye girdim tam bir kabustu 15 dakika içinde 3 kasılma çıktı ve doktorum hemen yatırdı 2 şişe serum verdiler daha sonra tekrar nts ye girdim bu sefer allahtan 1 kasılma çıktıda geceyi hastanede geçirmek zorunda kalmadım rapor verdi dinlenmem gerekiyormuş erken doğum olabilir dedi ay çok korktum daha hiç bişeyim hazır değil ne odası nede benim hastane çantam akannehir
neyse bu gün annem gelicek oğlumun giysilerini yıkamaya başlıycaz annem anca hazırlanır diyor.
eğer ben erken doğurursam bilinki kaynanam yüzünden. kadın xaten 3 aydır burda yoktu yazlıktaydı geldi ve evini sattı 20 yıllık evmiş uğraşamazmış neyse yeni ev alıcam dedi para onun pul onun keyfi nasıl isterse dedik. Ama ala ala daha bitmemiş bir ev aldı adam haziranda evi teslim edicekmiş sattığı evide kasımda boşaltıcakmış eşyalarını bir yere kapatıp karı koca bizim yanımıza yerleşmeye karar verdiler çok sinirlerim bozuldu senağlama oturdum koca göce ağladım. eşimede bişey diyemiyorum çünkü tek çocuk oda etraf ne der bi annesine babasına sahip çıkamadı der diyo mecburen kabullenicem ama nasıl olucak bilmiyorum. ben ve oğlum için çok zor olucak onu biliyorum. kayınvalidem zaten buzdolabı gibi bi kadın kayınpederimde tam tersi doğum yapıcam eve gelen giden adam evdende çıkmıyo misafirleri ben karşılarım diyo ay bayılcam var ya. bütün plan ve düzen hazırlanmış ve en son benim haberim oluyor.
kızlar bana bi akıl verin sizce ben ne yapayım. evliliğimin bozulmasından korkuyorum. Biliyorum onlara bişey diyemiycem ve eşime söylenicem adamda bi yere kadar dayanır...
günaydın şekerimmmmgünaydın kızlar
ewet yaaa söyledi söyledi nerdeyse online doğuruyodu hatunnn:))) ben de sabırsızlandım dün baya çaktırmıyom emmeeeeSEKERCİK valla bişeyi 40kere deyince olurmuş derler oda bi dünya dün sohbetini etmiş hayırlarla gelsin oğluşu inş. ayy gün geçtikçe sıra bizede gelecek oğluma kavuşacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum kaydirigubbakcemile2
saol cnm hoşbuldukkbuarada SEKERCİK, YAREM21 hoşgeldiniz a.s.
günaydın kızlar dün gelemedim ne kadar çok döktürmüşsünüz. hepsini okuyamadım valla bir ara geçmişi okurum artık.
dün nts ye girdim tam bir kabustu 15 dakika içinde 3 kasılma çıktı ve doktorum hemen yatırdı 2 şişe serum verdiler daha sonra tekrar nts ye girdim bu sefer allahtan 1 kasılma çıktıda geceyi hastanede geçirmek zorunda kalmadım rapor verdi dinlenmem gerekiyormuş erken doğum olabilir dedi ay çok korktum daha hiç bişeyim hazır değil ne odası nede benim hastane çantam akannehir
neyse bu gün annem gelicek oğlumun giysilerini yıkamaya başlıycaz annem anca hazırlanır diyor.
eğer ben erken doğurursam bilinki kaynanam yüzünden. kadın xaten 3 aydır burda yoktu yazlıktaydı geldi ve evini sattı 20 yıllık evmiş uğraşamazmış neyse yeni ev alıcam dedi para onun pul onun keyfi nasıl isterse dedik. Ama ala ala daha bitmemiş bir ev aldı adam haziranda evi teslim edicekmiş sattığı evide kasımda boşaltıcakmış eşyalarını bir yere kapatıp karı koca bizim yanımıza yerleşmeye karar verdiler çok sinirlerim bozuldu senağlama oturdum koca göce ağladım. eşimede bişey diyemiyorum çünkü tek çocuk oda etraf ne der bi annesine babasına sahip çıkamadı der diyo mecburen kabullenicem ama nasıl olucak bilmiyorum. ben ve oğlum için çok zor olucak onu biliyorum. kayınvalidem zaten buzdolabı gibi bi kadın kayınpederimde tam tersi doğum yapıcam eve gelen giden adam evdende çıkmıyo misafirleri ben karşılarım diyo ay bayılcam var ya. bütün plan ve düzen hazırlanmış ve en son benim haberim oluyor.
kızlar bana bi akıl verin sizce ben ne yapayım. evliliğimin bozulmasından korkuyorum. Biliyorum onlara bişey diyemiycem ve eşime söylenicem adamda bi yere kadar dayanır...
günaydın kızlarr a.s.
nehiriverle konuştum şimdi henüz doğuramamış maaleseff açılması olmuyomuş delikafadulden
şimdi suni sancı vermeye başlamışlarr inşallah bugün doğurtcaklarr beni dedii delikafadulden
herkesee çok selamıı warr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?