2009 Kasm Anneleri

Günaydın kızlar....
Nabersiniz ?
slm cnm senden naber
cnm bu türkü y.bingöl çok güsel söler bunu
Ebiscem döktürmüşsün, çok güzel olmuş.
he gıı çohh severun bu türküyü ösledim adacım seni ne alemdesin?

valla ben olsam gerekirse bizde maddi destek verelim ev tutun derdim

ayyy olmamış mı ben de sabaha karşı olmuştur diyodum tüh yaaa dün de suni sancı vermesinler istemiyorum direk sezaryene alsınlar diyoduuu cnm yaaaa

benim durumumda olan var mı bebği ters olan morelim çok bozuldu

valla dr bana bebekle ilgili döndü möndü demedi benm bebek yan yatıyo dik filan deil bu durumda dönmemiş oluyo dimi:) ay ne safım yaaaa.... ama kafası sağ yanda poposu sol yanda karnıma yan yatıyor işte ne bilem ben dönmesi nasıl oluyor?

ve bloguma faydalı olduğuna inandığım bilgiler ayzdıydım ordan kopyaladım canım belki bi faydası olur sana ama bildiğim kadarıyla son haftasında bile dönen bebeler oluyomuş...

32 ye kadar %80 dönermiş bebişler

36/37 haftaya kadar da diğer %15 i dönermiş

37 den sonra yani miladında bundan sonra dönmeleri çoook zormuş hatta imkansız gibi sadece %5 bebiş ters gelirmiş

doktor 36. haftada bebek nasıl oturursa öyle gider o zamandan sıonra dönmez dedi. 36.37 de bakılır bebek hala tersse zorlamaya gerek yok sezeryanla alınsın sancılarını beklemeye gerek yok imişşş

ayy hayırlısı olsun inşş
nazlım 2. bebek de geliyo bakalım sıra kimde?

slm cnm senden naber
cnm bu türkü y.bingöl çok güsel söler bunu
he gıı çohh severun bu türküyü ösledim adacım seni ne alemdesin?

valla ben olsam gerekirse bizde maddi destek verelim ev tutun derdim

ben hiç duymadım bu türkü müymüş?
çok güzel ama sözleri yaaaa

he bak ev tutulması da diğer bi alternatif akıl akıldan üstündür

canım bende 33 haftamdayım doktor iki hafta sonra tekrar gel dedi 35 haftaya girmiş olacak o zmana kadar dönerse normal doğum dönmezse sezeryan bakalım berra hanım dönecek mi onunla konuşuyom ne olur bebğim dön diyom sezaryandan korkuyom

günaydın kızlar.
asrın geliyo demek.
yalnız pek akıllı bebişmiş.
odası 2 gün önce bitti. dünde kadın geldi temizlilik yapıldı tamam herşey hazır deyip geliyo. hazırlıksız yakalamadı özgeyi

canım korkma korkulcak bişi olsa bunca insan sez. yaptırmazdı dimi hem sen keyfi deil mecburiyetten yaptırcaksın öyle düşün önemli olan bebeğine bi şekilde kavuşman deil mi sağlıklı olsun da elbet iyileşiriz herkesin doğumu farklı oluyo kimisi diyo sez. çok kolaydı ertesi günü kalktım ayağa kimisi diyo normal iyidir hemen kalktım ayağa benc eönemli olan tek bi şey var: kendini nasıl şartlandırırsan doğumun da öyle oluyooo eğer ben kolayca doğurcam dersen öyle doğuruyosun çünkü ağrı sancı gibi şeyler psikolojik etkenlere bağlı olarak artıyor azalıyor sez.den ben de korkuyorum hiç ameliyat olmadım hayatımda ama mecbur kalırsam da yoo olmam die diretemem ki bebeğimi düşüncem o an, inş döner daha zamanı varmış bak... benimki de dönmedi heralde:) ama kendini korkutma hiç inş gönlündeki gibi olur ama olmassa da yıpratma kendini olur mu?

ayy ewet bak tam bitti işleri o zaman gelmeye kalktı maşallah:)

ama özgemiz in çabucak doğurur yaaaaaa

Ne olsun ebiscem ben hala çalışmaya devam ediyorum. Senin az kaldı hadi iyisin.

Dün akşam doktora gittim oğluşumu gördüm 33+6 da 2562 gram olmuş. Daha 6 haftam var ama bakalım doğumda kilosu ne olacak.

Sen naptın hazırlıkların bittimi ?

saol canım kendimi hep normal doğuma şartlandırmıştım o yüzden yoksa bebğimi tehlikeye atacak bir şey yapmam hayırlısı neyse o olsun sadec bekleyecez akalım ne olacak senin bebkte mi ters kaçıncı haftadasın

gunaydinlar.a.s.

dun gece ruyamda sabaha kadar hepimiz teker teker doguruyoduk. delikafadulden

dun kalktiniz hepiniz dogurucam diye ruyalarima girdi.akannehir

canım benimkide 33+4 2.300 olmuş dok biraz iri olmuş dedi senin ki daha kilo almış maşallah fazlasıda iyi dedğil ama inşallah doğuma kadar normal olması gereken kiloda olurlar

günaydın kızlar a.s.
allah nehriverin asrınımızın yardımcısı olsun :Saruboceq:
amin senin durumun nasıl bebeğin kanala inmiş mi benim ki ters dönmüş
gunaydinlar.a.s.

dun gece ruyamda sabaha kadar hepimiz teker teker doguruyoduk. delikafadulden

dun kalktiniz hepiniz dogurucam diye ruyalarima girdi.akannehir

nehiri ver doğuruyor işte arkasından destna gelir

bir cok kez yazdim. benim oglan 32. haftadan sonra donmemisti. mecbur sezeryan oldum. ama sezeryan olacagima kendimi psikolojik olarak hazirladigim icin cok rahat atlattim sonrasini. sende kendini yavas yavas hazirla canim.

ŞEKERCıKK sen bi de türküyü bi dinnesen bayılırsın çok manalı geliyi bağaaa
ayy çok heyecannandım gııııııııııı nehirim dooracamışş he miiiiiiiii

amin senin durumun nasıl bebeğin kanala inmiş mi benim ki ters dönmüş

nehiri ver doğuruyor işte arkasından destna gelir

yarın gidicem kontrole en son gittiğimde normaldi duruşu ama zaten büyük ihtimal sezeryan olucak benimki daha öncede bahsemiştim ya izmir merkezde değiliz diye. yaremcim sende çok kendini korkutma hayırlısı neyse o olsun yarın doktorum programında epidural sezeryanı göstericekermiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…