2009 Kasm Anneleri

evet şimdi hatırladım artık benimde hangisi olursa kısmet epidural sezeryan mi yoksa sipinal olan mı hangisini yaptıracan

canım benimkide 33+4 2.300 olmuş dok biraz iri olmuş dedi senin ki daha kilo almış maşallah fazlasıda iyi dedğil ama inşallah doğuma kadar normal olması gereken kiloda olurlar

Ben doktor kilosunu söylediğinde çok değilmi diye sordum, oda normal dedi.Önemli olan anne karnında sağlıklı büyümesi, erken doğup düşük kilolu olması iyi değil dedi. Doğduğunda eli gelir olursa senin içinde kolay olur dedi. Benim doktorum çok pozitif birisi tüm korkularımı yok ediyor sağolsun.

yarin temizlik var ya, sabah beri evi topluyorum. esimde delimisin, madem yapican kadini niye cagirdin diyo.kaydirigubbakcemile3

epidural anestezi oldum canim. hic bir sorunda yasamadim, dogar dogmazda bebegi gormek cok guzel.opuyorumnanaktan

inşallah bundada bir sorun yaşamazsın.bende panik atak var her şey kafama takılıyor normal doğumdanda korkuyom aslında acılara fazla dayaıklı değilim

daha 6 hafta var 1500 kilodana fazla alırsa normal doğum zor olur.aman sağlıkllı olsunlarda

benim durumumda olan var mı bebği ters olan morelim çok bozuldu

canım benim kızda ben bildiğim bileli ters duruyo. öyle inatçıki cadım. kaburgalarıma yerleşmiş vaziyette. ama bende sezeryan olucaktım zaten 29 ekime gün verdi doktorumuz bakalım. sende sıkma canını, bizler de bebeklerimizde sağlıklı olucaksa nasıl olduğu çok önemli diil.
bu arada kızlar sabahtır aralıklarla kuyruk sokumuma sancı giriyo nedir bu yaa?? yani yalancı sancı falan mıdır ?? gaz falan mıdır??

valal hastane çantam hazırlanacak oğluşun kıyafetleri yıkanıp ütülenecek beşik alınacak ev temizlenecek işim çooooooooooookk...
benim dr. randevum c.tesi ama ertelesemmi bilmiom

bilmem ki nedir canim. benim ilki sezeryan olunca normal dogumla ilgili hicbirsey bilmiyorum. benimde ara sira asagiya dogru vuruyor kizim. acele etmesinler ya.:sinifsinif:

valal hastane çantam hazırlanacak oğluşun kıyafetleri yıkanıp ütülenecek beşik alınacak ev temizlenecek işim çooooooooooookk...
benim dr. randevum c.tesi ama ertelesemmi bilmiom

oleyyyy, sende bendensin.hihoyyyt hic birsey yapmamissin.kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…