2009 Kasm Anneleri

:teselli::teselli: ayy burcu cnm kıyamam sanaa :teselli::teselli:
ama bak bebişini düşün sıkma kendini gelmesin erkenden büyüsün dahaaa :Saruboceq::Saruboceq: şimdi eşinle aranızdaki durumu kayınvalinlerle aranız nasıl bilemem ama eşinide çok üzmee ama onada söle senide çok üzmesinler.lohusalık zamanında zaten psikolojin çok farklı olucak bide onlar tuz biber olmasın yaa opuyorumnanaktan

hadi bakalım hayırlı haberleride ver tubişiimm :Saruboceq::Saruboceq:

maşallah adacım kocaman olmuş yakışıklınnn

gunaydinlar.a.s.

dun gece ruyamda sabaha kadar hepimiz teker teker doguruyoduk. delikafadulden

dun kalktiniz hepiniz dogurucam diye ruyalarima girdi.akannehir

beni daha doğurtma nan ben istemim beklesin gününü oğlum yaavv kaydirigubbakcemile3
hemi ben izmirde olayım,kocam yanımda olsunn,yeni banyo yapmış olayımm :roflol::roflol: daha aklıma gelüse sölerimm :roflol::roflol:

ŞEKERCİKK sen bi de türküyü bi dinnesen bayılırsın çok manalı geliyi bağaaa
ayy çok heyecannandım gııııııııııı nehirim dooracamışş he miiiiiiiii

ebişimmmm bu kocişle benim uzak kaldığımızda birbirimize dinnettiğimiz türkü yaaaa :sinifsinif::sinifsinif:
bayılırıımmmm akannehir
yarin temizlik var ya, sabah beri evi topluyorum. esimde delimisin, madem yapican kadini niye cagirdin diyo.kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol: töbeeeee töbeeeee :roflol::roflol:
benden bi dene daaaaa kaydirigubbakcemile5

epidural olucak yarın gittiğimizdede hast. bakıcaz hayırlısı bakalım

gümüzşcüm slm cnmm opuyorumnanaktan
ben çınarlıda karar verdim cnm gittim gezdimm zemuszemuszemuszemus
haberin olaaaa opuyorumnanaktan

üfffff yaaaa ne kadar zordur keşke hast.gitmek için acele etmeseydi diyeceğim ama vardır bir bildiği allah yardımcısı olsun:Saruboceq:

ay ne bilem dr u suyun gelince gel demiş onun da suyu gelmiş akşam, ama daha doğuramamış sanırım açılması pek olmuyor açılma olsun die de sancı veriyolar olmassa sez a geçilir heraldeee zor valla ama suyu gelmese evde laflıyodu bizimle kızcağızz

nbr kıslar
nehir doğruo demeeeeeek çok sevindim
göğüs kremini nezaman kullanmaya başlıcaktık ya

yav bir ay önceden başlanmıycak mıydı ?? ben bugün sürdüm ilk defa... merak ettim nasıl bişeymiş diye kaydirigubbakcemile3 daha sürmiyim bari....:ecrin_bebek:

haydaaa niye yahu...ben göbişe badem yağı sürerken memişleri de es geçmiyorum opuyorumnanaktan

hepsini saat 9 a kadar mı yaptıınnnn akannehir

ayyy canımmmm allah kolaylık versin... böyle bi zamana denk gelmesi de hiç iyi olmamış...ama bunda da vardır bi hayır belki düşündüğün gibi olmaz...sana faydası olur...sen şimdi bunları hiç düşünme sadece bebişini düşün...zaman herşeyin ilacıdır...belki de başka bi şeye karar verirler...sonuçta sen nasıl onlarla rahat edemiceksen onlar da senle edemezler.. bi de senin evin senin düzenin ...uymak belki zor gelir de vazgeçerler...

ayyy canımmm ...suni sancı istemem hemen sezeryana alsınlar diyodu kıyamam :teselli: allah yardımcısı olsun.....

benim durumumda olan var mı bebği ters olan morelim çok bozuldu

kıs yarem geçen gün de yazdım ... benimki de ters...üzülme napalım ... sağlıklı olsunlar da ters olsunlar... başka dertlenicek şey mi bulamadın... zamanında gelsinler sağlıkları yerinde olsun da nasıl doğarlarsa doğsunlar napalım artık....kısmet...

Dün akşam doktora gittim oğluşumu gördüm 33+6 da 2562 gram olmuş. Daha 6 haftam var ama bakalım doğumda kilosu ne olacak.

oyyy maşallahhh...bi tosun paşa daha geliyo opuyorumnanaktan

yarin temizlik var ya, sabah beri evi topluyorum. esimde delimisin, madem yapican kadini niye cagirdin diyo.kaydirigubbakcemile3

yap canım yap... kaç kişiyle konuştuysam doğumdan önce temizlik yapan ertesi gün doğuma gitmiş... ha gayret wannammmm..... klava:

oleyyyy, sende bendensin.hihoyyyt hic birsey yapmamissin.kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol: işte dayanışma diye buna denir vereliniortak

kıss zeytin aşağıda seni görünce canım zeytin istedi :roflol::roflol::roflol: kahvaltımı yapim de geliyim Şeniz

valla benim dr.başlama dedi yaa erken doğumu tetiklermiş rahimi kasıyomuş akannehir
meraktan sürdün haaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
cnm ben çatlak kremi kullanıyorum onu sürme sakın gögsüne dedi dr.hem dr.eczacı sürme gögsüne çatlasada süte gecer dedii akannehirakannehir yani badem ayğı doğla yav bişe yapmaz sürrr opuyorumnanaktan

anaammm bende dün temizlik yaptım ne ddiysin seennn laelaelaelaelaelaelaelaelaelae

HE DOĞUMDAN ÖNCEKı ENERJıNıZı BOŞA HARCAMAYIN diyorum ama sakalım yok ki dinletemiyorum bi türlüüü
oturun oturduğunuz yerde ya başladık dökülmeye zatiiii

slm kızlar biraz önce aradım özgeyıı ama bakamadı telefonuna inşallah hayırlı haberlerını alırız saglıklı bir şekılde bebegide kendıde kurtur darısı bizlere alkisalkisalkis

cnm ya ben lierac sürüyorum hem de 5. aydan beri:) ama benm göğsüm çatlamıştı o zaman daha anneme ablama da sordm onların da sadece göğsü çatlamış ama karnıma sürüyorum ben gene de... hiç duymamıştım gerçi dr a da ayrıntılı sormamıştım yaaa
ben de mi sürmiycem şimdi kız

slm kızlar biraz önce aradım özgeyıı ama bakamadı telefonuna inşallah hayırlı haberlerını alırız saglıklı bir şekılde bebegide kendıde kurtur darısı bizlere alkisalkisalkis

kız nası baksın karı doğuruyo:))) :roflol:

ayy haber verir doğurunca heraldeeeee
slm cnm bu arada

suni sancı veriliyomuş daha anca....

:
ebişimmmm bu kocişle benim uzak kaldığımızda birbirimize dinnettiğimiz türkü yaaaa :sinifsinif::sinifsinif:
bayılırıımmmm akannehir
ayyy ben de pek severun bu türküyü niyeyse senin de sefmen pek hoşuma gitti gıı ben de oğluşuma buğday tanem diyommm başını dik tutacaak boy verecek inşallah

gümüzşcüm slm cnmm opuyorumnanaktan
ben çınarlıda karar verdim cnm gittim gezdimm zemuszemuszemuszemus
haberin olaaaa opuyorumnanaktan

yarın bende ege salığa gidcem canım hem d orayı önedi hemde sağlık sig anlaşmalı
çınarlı ne kadar istedi

o konuya hiç girmiyorummm klava:

:kedi::kedi:mafoldumbenmafoldumben

valla cnm ne bilem benim dr.öle dediydi eczacıda dedii.benimki lierac değil mustela cnmm :kedi:

ayyy ben de pek severun bu türküyü niyeyse senin de sefmen pek hoşuma gitti gıı ben de oğluşuma buğday tanem diyommm başını dik tutacaak boy verecek inşallah

inşallah ebişimmmm :Saruboceq::Saruboceq:

selam kızlar günaydın nasılsınız ben anca kahvaltımı ediyom millet öğlen yemeğine çıkacak nerdeyse

bende daha kahvaltı etmedim gıı evde bişe yok kocişi beklim bişeler getirsin deyiii

bende lierac kullanıyorum göğüs ucu içinde geçen kontrolde garmastan verdi onu kullanıyorum

ayy ne kaa duygusal kasım anaları böyle ya buğday tanem heee bi de ben edbçı geçiniyom yuh bana

selam kızlar günaydın nasılsınız ben anca kahvaltımı ediyom millet öğlen yemeğine çıkacak nerdeyse
kzı bu saate kaa aç durulur muuu
ölürüm ben beklersem heraldeee
selam cnm özgeden haber bekliyoz napalım

ya benim kafam karıştı amaaan bu zamana kaa olmadı bundan sonra olsa nolur die devam edem ben göğsümün çatlamasından iidir bi şi daha sorcam lansinoh ile lierac veya mustela aynı işlevi mi görüyo cnm yani lansinoh mutlaka alcaz mı napçanız siz

kız aç durma yaaa bi krep mrep yap bariii

bende lierac kullanıyorum göğüs ucu içinde geçen kontrolde garmastan verdi onu kullanıyorum

vala dr vermedi bişi bana ben de göğsüm çatlamaya başladı demedim acıyo kız annemle ablamın da sadece sol göğsü çatlıyomuş benm de öyle genetik diyler ya doğru valaaaa

abuuuu sen bu aralar baya kooy verdin zati şu yemek işini
benimde pek iştahım yoktu yaaa zorla bişeler yuttum bebek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…