günaydın kızlar dün gelemedim ne kadar çok döktürmüşsünüz. hepsini okuyamadım valla bir ara geçmişi okurum artık.
dün nts ye girdim tam bir kabustu 15 dakika içinde 3 kasılma çıktı ve doktorum hemen yatırdı 2 şişe serum verdiler daha sonra tekrar nts ye girdim bu sefer allahtan 1 kasılma çıktıda geceyi hastanede geçirmek zorunda kalmadım rapor verdi dinlenmem gerekiyormuş erken doğum olabilir dedi ay çok korktum daha hiç bişeyim hazır değil ne odası nede benim hastane çantam akannehir
neyse bu gün annem gelicek oğlumun giysilerini yıkamaya başlıycaz annem anca hazırlanır diyor.
eğer ben erken doğurursam bilinki kaynanam yüzünden. kadın xaten 3 aydır burda yoktu yazlıktaydı geldi ve evini sattı 20 yıllık evmiş uğraşamazmış neyse yeni ev alıcam dedi para onun pul onun keyfi nasıl isterse dedik. Ama ala ala daha bitmemiş bir ev aldı adam haziranda evi teslim edicekmiş sattığı evide kasımda boşaltıcakmış eşyalarını bir yere kapatıp karı koca bizim yanımıza yerleşmeye karar verdiler çok sinirlerim bozuldu senağlama oturdum koca göce ağladım. eşimede bişey diyemiyorum çünkü tek çocuk oda etraf ne der bi annesine babasına sahip çıkamadı der diyo mecburen kabullenicem ama nasıl olucak bilmiyorum. ben ve oğlum için çok zor olucak onu biliyorum. kayınvalidem zaten buzdolabı gibi bi kadın kayınpederimde tam tersi doğum yapıcam eve gelen giden adam evdende çıkmıyo misafirleri ben karşılarım diyo ay bayılcam var ya. bütün plan ve düzen hazırlanmış ve en son benim haberim oluyor.
kızlar bana bi akıl verin sizce ben ne yapayım. evliliğimin bozulmasından korkuyorum. Biliyorum onlara bişey diyemiycem ve eşime söylenicem adamda bi yere kadar dayanır...
:teselli::teselli: ayy burcu cnm kıyamam sanaa :teselli::teselli:
ama bak bebişini düşün sıkma kendini gelmesin erkenden büyüsün dahaaa :Saruboceq::Saruboceq: şimdi eşinle aranızdaki durumu kayınvalinlerle aranız nasıl bilemem ama eşinide çok üzmee ama onada söle senide çok üzmesinler.lohusalık zamanında zaten psikolojin çok farklı olucak bide onlar tuz biber olmasın yaa opuyorumnanaktan
günaydın kızlarr a.s.
nehiriverle konuştum şimdi henüz doğuramamış maaleseff açılması olmuyomuş delikafadulden
şimdi suni sancı vermeye başlamışlarr inşallah bugün doğurtcaklarr beni dedii delikafadulden
herkesee çok selamıı warr
hadi bakalım hayırlı haberleride ver tubişiimm :Saruboceq::Saruboceq:
Ne olsun ebiscem ben hala çalışmaya devam ediyorum. Senin az kaldı hadi iyisin.
Dün akşam doktora gittim oğluşumu gördüm 33+6 da 2562 gram olmuş. Daha 6 haftam var ama bakalım doğumda kilosu ne olacak.
Sen naptın hazırlıkların bittimi ?
maşallah adacım kocaman olmuş yakışıklınnn
gunaydinlar.a.s.
dun gece ruyamda sabaha kadar hepimiz teker teker doguruyoduk. delikafadulden
dun kalktiniz hepiniz dogurucam diye ruyalarima girdi.akannehir
beni daha doğurtma nan ben istemim beklesin gününü oğlum yaavv kaydirigubbakcemile3
hemi ben izmirde olayım,kocam yanımda olsunn,yeni banyo yapmış olayımm :roflol::roflol: daha aklıma gelüse sölerimm :roflol::roflol:
ŞEKERCİKK sen bi de türküyü bi dinnesen bayılırsın çok manalı geliyi bağaaa
ayy çok heyecannandım gııııııııııı nehirim dooracamışş he miiiiiiiii
ebişimmmm bu kocişle benim uzak kaldığımızda birbirimize dinnettiğimiz türkü yaaaa :sinifsinif::sinifsinif:
bayılırıımmmm akannehir
yarin temizlik var ya, sabah beri evi topluyorum. esimde delimisin, madem yapican kadini niye cagirdin diyo.kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol: töbeeeee töbeeeee :roflol::roflol:
benden bi dene daaaaa kaydirigubbakcemile5
epidural olucak yarın gittiğimizdede hast. bakıcaz hayırlısı bakalım
gümüzşcüm slm cnmm opuyorumnanaktan
ben çınarlıda karar verdim cnm gittim gezdimm zemuszemuszemuszemus
haberin olaaaa opuyorumnanaktan