2009 Kasm Anneleri

yarın bende ege salığa gidcem canım hem d orayı önedi hemde sağlık sig anlaşmalı
çınarlı ne kadar istedi

:kedi::kedi: ayy ben parasını sormadım yaa :kedi:
bizim özel sağlık siğortamız var o karşılıcak diyee sormadımdı :kedi:
benim dr.da çınarlıyı önerdi ondan oraya gittim cnm.Ege sağlık süper bi hastane çok temiz ve konforlu eşim dizinden ameliyat oldu gecen yıl akannehir

kız nası baksın karı doğuruyo:))) :roflol:

ayy haber verir doğurunca heraldeeeee
slm cnm bu arada

suni sancı veriliyomuş daha anca....

aradı özge simdi hala aynı suni sancıya devam acılma 2 cm anca tık sancı hisseetmiyorum dıyor agrısı felan yokmus yanı sancı çekmiyorum dıyor bırazdaha bekleyecekler olmassa sezeryan olcak bugun kesın dogar dıyor dr da :lepi: sesi gayet ıyıdı moralıde ıyı

cnm onlar çatlak kremi o ayrı o ayrı.ben lansinoh aldım o bebişi emzirirken ucuna sürülen bi krem yara olmasın emmekten diyee zemuszemuszemuszemus

ben yumurta yemem cnm krepte olmaz yaniiii akannehirakannehir şimdi geliy kocam yaa anca uyandım zati..

abuuuu sen bu aralar baya kooy verdin zati şu yemek işini
benimde pek iştahım yoktu yaaa zorla bişeler yuttum bebek için

kızz zaten anca uyandım bide kan hapı içiyom yaa onun saati bilem gelmedii bekliyom yaa 45 dk.. zemuszemuszemuszemus

valal hastane çantam hazırlanacak oğluşun kıyafetleri yıkanıp ütülenecek beşik alınacak ev temizlenecek işim çooooooooooookk...
benim dr. randevum c.tesi ama ertelesemmi bilmiom

Bende bir beşiği sipariş ettim okadar benimde yıkanacaklar ütülenecekler duruyo çanta desen daha hiç hazır değil. Bacım siz benden önce başladınız hazırlığa ben bitmiştir diyordum. Ama olsun bitmesede olur sağlıklı doğsunda bebişlerimiz hepsi halledilir.

göğüs ucunmu çatladı canım

vala benm daha 5. ayda çatladı ben de doktora söyledim çatladığını da anlamadıydım o zaman noldu buna diyodum sonra keşfedince krem kullanmaya başladım baya düşündüm sonra kreme karar verdim filan... ama daha çatlamaya yeni başlamıştı baya acıyo o halde nası emzircem die düşünüyodum ama olmadı göğüs ucu alırım bazı bebeler yadırgıyomuş ya hayırlısı
krem kullanmaya başladığmdan beri şükür bişi kalmadı ama son ayı bilemiyorum

kız geç kalkarsan tabe durursun bu saate kadar önce kızı yediriyom anca bana sıra geliyo

kız şekercik sakın ben doğurmadan sen doğurma haaa sıranı bekle a.sa.s

tamamını karşılıyormu bizimki %80ini karşııyormuş

ayy sancı hissetmiyomu alla alaaaa... ilginç yaa.. suni sancıda hissetmiyo ha.. ne güçlü karı bu ya... açılması az yaaa Allah kolaylık versin ama birden de açılabiliyomuş. belli olmaz ama bugğün doğcakya kesin :) ne güzelll
he ben de kestiremiyodum nası etsem deyü alayım ben de benm kesin çatlıcak eminim yane. kız ben sabaha karşı wcye kalkıyorum bazen 6 buçukta kalkıyorum o zaman içiyorum kan hapını sonra da gene yatıyorum 7de kalkıyorum kahvaltı hazırlayana kaa o süre geçmiş oluyo zati yapıyorum bazen gene yatıyorum bazen kitap okuyorum bugün kitap okudum meselaaaaa....

cnm sözde ben de hemen bitirenlerdenim ama hast çantam eksik gecelik alamadım daha bak lansinoh da lazım o da listeye eklendi daha çantaya giremedi yani hiçbi şey. dondy aldık onun da kumaşlı kısmını sileyim diyorum ama sadece diyorum daha eyleme geçemedim anlayacağın, yünlüleri yıkamadım ben de annem gelince yıkıcakmış of bitmiyo ne kadar uğraşsan da annem bi de bişeyi de eksik bırak iyi değildir her şeyini tamamlamak dedi tamam batıl inanç ama zaten kalıyo eksik:)

tamamını karşılıyormu bizimki %80ini karşııyormuş

bizimki %100 cnm tamamını karşılıyo opuyorumnanaktan
ayaktan tedavide %80 ama doğum %100.
sen siğorta şirketinle görüştünmü yatış olduğu zaman genelde %100 karşılanıyo hep yaaa kaydirigubbakcemile5

kız geç kalkarsan tabe durursun bu saate kadar önce kızı yediriyom anca bana sıra geliyo

kız şekercik sakın ben doğurmadan sen doğurma haaa sıranı bekle a.sa.s
geç kalkıyosan tabe ama ben gene de pazar günü geç kalkam diyorum gene de açlıktan ölcek gibi oluyorum ya öyle alışmışım ya ondan heral kahvaltı yapıp yatıyorum:)
he bi gün var arada kızım meraklı deelim doğurmaya emme belli de olmaz bu işler keşke sırayla olsaaaaaaaa

iyiyimde bugün biraz belim ağrıyor yattığım yerdeb yazıyorum sen nasılsın
cnm yaaa benm de ağrıy belimmm

allah kurtarsın biran önce

anladım canım evet o göğüs uçlarıda işe yarıyormuş bende çatlama yokta önlem olsun diye verdi garmastanı bitkisel bi merhemmiş yanlızca çok ovalamadan sür dedi süt gelmesin diye

ay bende aradım demın ama müsait değildi heralde meşgule attı..
Rabbım tez zamanda kurtarsın,hayırlısı neyse o olsun...
buarada günaydın mı desem bılmıyorum kızlar ben anca kalktımda kahvaltı ettım.bugün bi arkadaşımla bebek şekeri bakmaya gidicez.bide nevresım takımı ve uyku seti bakcam varmı güsel modeller....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…