yarın bende ege salığa gidcem canım hem d orayı önedi hemde sağlık sig anlaşmalı
çınarlı ne kadar istedi
slm krispi
vala dr vermedi bişi bana ben de göğsüm çatlamaya başladı demedim acıyo kız annemle ablamın da sadece sol göğsü çatlıyomuş benm de öyle genetik diyler ya doğru valaaaa
kız nası baksın karı doğuruyo:))) :roflol:
ayy haber verir doğurunca heraldeeeee
slm cnm bu arada
suni sancı veriliyomuş daha anca....
ya benim kafam karıştı amaaan bu zamana kaa olmadı bundan sonra olsa nolur die devam edem ben göğsümün çatlamasından iidir bi şi daha sorcam lansinoh ile lierac veya mustela aynı işlevi mi görüyo cnm yani lansinoh mutlaka alcaz mı napçanız siz
kız aç durma yaaa bi krep mrep yap bariii
abuuuu sen bu aralar baya kooy verdin zati şu yemek işini
benimde pek iştahım yoktu yaaa zorla bişeler yuttum bebek için
valal hastane çantam hazırlanacak oğluşun kıyafetleri yıkanıp ütülenecek beşik alınacak ev temizlenecek işim çooooooooooookk...
benim dr. randevum c.tesi ama ertelesemmi bilmiom
göğüs ucunmu çatladı canım
ayy ne kaa duygusal kasım anaları böyle ya buğday tanem heee bi de ben edbçı geçiniyom yuh bana
kzı bu saate kaa aç durulur muuu
ölürüm ben beklersem heraldeee
selam cnm özgeden haber bekliyoz napalım
ya benim kafam karıştı amaaan bu zamana kaa olmadı bundan sonra olsa nolur die devam edem ben göğsümün çatlamasından iidir bi şi daha sorcam lansinoh ile lierac veya mustela aynı işlevi mi görüyo cnm yani lansinoh mutlaka alcaz mı napçanız siz
kız aç durma yaaa bi krep mrep yap bariii
:kedi::kedi: ayy ben parasını sormadım yaa :kedi:
bizim özel sağlık siğortamız var o karşılıcak diyee sormadımdı :kedi:
benim dr.da çınarlıyı önerdi ondan oraya gittim cnm.Ege sağlık süper bi hastane çok temiz ve konforlu eşim dizinden ameliyat oldu gecen yıl akannehir
selam canım nasılsın
ayy sancı hissetmiyomu alla alaaaa... ilginç yaa.. suni sancıda hissetmiyo ha.. ne güçlü karı bu ya... açılması az yaaa Allah kolaylık versin ama birden de açılabiliyomuş. belli olmaz ama bugğün doğcakya kesin :) ne güzelllaradı özge simdi hala aynı suni sancıya devam acılma 2 cm anca tık sancı hisseetmiyorum dıyor agrısı felan yokmus yanı sancı çekmiyorum dıyor bırazdaha bekleyecekler olmassa sezeryan olcak bugun kesın dogar dıyor dr da :lepi: sesi gayet ıyıdı moralıde ıyı
he ben de kestiremiyodum nası etsem deyü alayım ben de benm kesin çatlıcak eminim yane. kız ben sabaha karşı wcye kalkıyorum bazen 6 buçukta kalkıyorum o zaman içiyorum kan hapını sonra da gene yatıyorum 7de kalkıyorum kahvaltı hazırlayana kaa o süre geçmiş oluyo zati yapıyorum bazen gene yatıyorum bazen kitap okuyorum bugün kitap okudum meselaaaaa....cnm onlar çatlak kremi o ayrı o ayrı.ben lansinoh aldım o bebişi emzirirken ucuna sürülen bi krem yara olmasın emmekten diyee zemuszemuszemuszemus
ben yumurta yemem cnm krepte olmaz yaniiii akannehirakannehir şimdi geliy kocam yaa anca uyandım zati..
kızz zaten anca uyandım bide kan hapı içiyom yaa onun saati bilem gelmedii bekliyom yaa 45 dk.. zemuszemuszemuszemus
Bende bir beşiği sipariş ettim okadar benimde yıkanacaklar ütülenecekler duruyo çanta desen daha hiç hazır değil. Bacım siz benden önce başladınız hazırlığa ben bitmiştir diyordum. Ama olsun bitmesede olur sağlıklı doğsunda bebişlerimiz hepsi halledilir.
tamamını karşılıyormu bizimki %80ini karşııyormuş
geç kalkıyosan tabe ama ben gene de pazar günü geç kalkam diyorum gene de açlıktan ölcek gibi oluyorum ya öyle alışmışım ya ondan heral kahvaltı yapıp yatıyorum:)kız geç kalkarsan tabe durursun bu saate kadar önce kızı yediriyom anca bana sıra geliyo
kız şekercik sakın ben doğurmadan sen doğurma haaa sıranı bekle a.sa.s
cnm yaaa benm de ağrıy belimmmiyiyimde bugün biraz belim ağrıyor yattığım yerdeb yazıyorum sen nasılsın
iyiyimde bugün biraz belim ağrıyor yattığım yerdeb yazıyorum sen nasılsın
aradı özge simdi hala aynı suni sancıya devam acılma 2 cm anca tık sancı hisseetmiyorum dıyor agrısı felan yokmus yanı sancı çekmiyorum dıyor bırazdaha bekleyecekler olmassa sezeryan olcak bugun kesın dogar dıyor dr da :lepi: sesi gayet ıyıdı moralıde ıyı
Sorma edecım beklediğimden fazla kilo almış maşallah oğluma
oyyy maşallahhh...bi tosun paşa daha geliyo opuyorumnanaktan
Sanırım tatlım allah doğumda yardım etsin.
cnm sözde ben de hemen bitirenlerdenim ama hast çantam eksik gecelik alamadım daha bak lansinoh da lazım o da listeye eklendi daha çantaya giremedi yani hiçbi şey. dondy aldık onun da kumaşlı kısmını sileyim diyorum ama sadece diyorum daha eyleme geçemedim anlayacağın, yünlüleri yıkamadım ben de annem gelince yıkıcakmış of bitmiyo ne kadar uğraşsan da annem bi de bişeyi de eksik bırak iyi değildir her şeyini tamamlamak dedi tamam batıl inanç ama zaten kalıyo eksik:)
Bana hep birşeyler eksik kalsın diyorlar. Ne olur ne olmaz doğunca alırsınız diyorlar. Bende milleti dinleyip yavaş yavaş alıyorum.
vala benm daha 5. ayda çatladı ben de doktora söyledim çatladığını da anlamadıydım o zaman noldu buna diyodum sonra keşfedince krem kullanmaya başladım baya düşündüm sonra kreme karar verdim filan... ama daha çatlamaya yeni başlamıştı baya acıyo o halde nası emzircem die düşünüyodum ama olmadı göğüs ucu alırım bazı bebeler yadırgıyomuş ya hayırlısı
krem kullanmaya başladığmdan beri şükür bişi kalmadı ama son ayı bilemiyorum
aradı özge simdi hala aynı suni sancıya devam acılma 2 cm anca tık sancı hisseetmiyorum dıyor agrısı felan yokmus yanı sancı çekmiyorum dıyor bırazdaha bekleyecekler olmassa sezeryan olcak bugun kesın dogar dıyor dr da :lepi: sesi gayet ıyıdı moralıde ıyı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?