2009 Kasm Anneleri

eşim yeni sordu yatarak tedevide %100 karşılıyor ancak doğum farklı oluyormuş aile planlaması diye geçiyor o %80 , muayneyi %100 karşılıyor sen sordunmu sonra süpriz olmasın

eşim yeni sordu yatarak tedevide %100 karşılıyor ancak doğum farklı oluyormuş aile planlaması diye geçiyor o %80 , muayneyi %100 karşılıyor sen sordunmu sonra süpriz olmasın

sordum cnm bendee 5000 tl ye kadar %100 karşılıyolarr opuyorumnanaktan benimki aksigorta.senin şirket nee

anladım canım evet o göğüs uçlarıda işe yarıyormuş bende çatlama yokta önlem olsun diye verdi garmastanı bitkisel bi merhemmiş yanlızca çok ovalamadan sür dedi süt gelmesin diye
hmm düşünem ben madem biii
madem bitkisel ya da doktora iki hafta sonra gene gitçem olmadı bi daha sorayım belki ben sormadan o söyler haftaya da sağlık ocağından çağırdılar emzirme eğitimi için belki ebe de bilgi verebilir
he bana da öyle diyler zaten kalcak eksik

yapı kredi limit 7000 ama doğumun %80 demişler

valla çok saçmaymış cnm yaa :umursamaz::umursamaz:
bu şirketlerin sözleşmelerini iyice incelemek lazım sonuçta doğum olucak hastanede yatıcaksin aile planlaması olunca ne değişiyo :umursamaz:
neysee %80 de iyi bi meblag olur cnmm hayırlısı olsunn :Saruboceq:

naber kızlaaarrrr?
özge bugün doğuruyo heralde hayırlısıylaaa
ay destna doğurdumuki yaa ebiiş sende numarası varmıdı destnanın yaa bi arasak onu da çok merak ettim beeen
bende de iki gündür baş ağrısı peyda oldu keyfim yok yaaa mafoldumben
ebiş cts gelem bende kaçta gidecen sen gıı

benim eşim bankacı canım ben eş durumundan çok az fark ödeyerek sigortalı oluyoruz bebişte öyle o yüzden olabilir tabi canım hiç olmamasından iyidir :lepi:

tünaydın kıslarrrr ben kahvaltımı ettim

az evi toparlayayım
gelirirm
tünaydın canımmmmmm hoşgeldın kenyammm
sağol cnmm opuyorumnanaktan
zaten artık heç bişe bize yaramasın yaa hepsi onlara yarasınn :Saruboceq: bu saatten sonra sadece kilo almaları için beklicez dedi dr.opuyorumnanaktan

demı canım bebişlere yarasın bize yaramasın 1 gr bılemm....onlar olsunlar tombişde sıkı sıkı verelımmm

iyidir fıstıkk yerimseniben

özge suni sancı alıyo cnm inş doğurcak bugün :lepi:

destnadan haber yok kimde tel.i var onu da bilmiyorum :uhm:

ay baş ağrısı olabiliyomuş hamilelikte her b.. normal sıkıldım ben haaaaaaa :bbo:

oh buluşun gezin ben tek tek takılam burdaaaaaaaa

senağlama

geç kaldın bugün
hayırlısıyla gelicek asrın bebek
destnada mıakannehir
bende 2 gün çektim geçti şimdi bel ağrısı var

kızlar okudum nehrıver doguruyomus dua edelım sancı iğnesi fena oluyo 5 saat sonra falan gırıyo sancılar anca .......

hee ne desen normal yaa ööff
ay ne güzel ağrımıyodu yaaaa dün peyda olduu
geç kaldın bugün
hayırlısıyla gelicek asrın bebek
destnada mıakannehir
bende 2 gün çektim geçti şimdi bel ağrısı var

ya destna dün öğlen dr.a gidecedüü
önceki gece çok sancılanmış sonra da ses seda çıkmadıı yaaa

kızlar barım kk dan en az bi kişide olsun tlf numaramız ya ne olur ne olmaz haber alalım...
destnam inş iyi haberlerle gelır yaa...:Saruboceq:

kızlar okudum nehrıver doguruyomus dua edelım sancı iğnesi fena oluyo 5 saat sonra falan gırıyo sancılar anca .......
ayy ewet öyle biliyom ben de hiç istemiyodu suni sancı ama açılması da az da olsa varmış
inş sağ salim doğururrr
hee ne desen normal yaa ööff
ay ne güzel ağrımıyodu yaaaa dün peyda olduu

ya destna dün öğlen dr.a gidecedüü
önceki gece çok sancılanmış sonra da ses seda çıkmadıı yaaa
ay vala doktora söylemiyom artık ne hissedersem de zaten herşeye normal diy herifff ne gerek var söylemeye diyom bana tehlikeli durumları da söyledi zatii
abooooooooo 37. haftaya girmişiiim akannehir
hee gözünaydınnnn benim de 40 gün kalmış heheeee

kızlar ben çıkıyorum herkes evgiyle sağlıcakla kalsın.çarşıya gidim bebek şekeri bakmaya....
öptümm bütün hamişleriiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…