bizimki %100 cnm tamamını karşılıyo opuyorumnanaktan
ayaktan tedavide %80 ama doğum %100.
sen siğorta şirketinle görüştünmü yatış olduğu zaman genelde %100 karşılanıyo hep yaaa kaydirigubbakcemile5
oh mamam geldii sositososito
eşim yeni sordu yatarak tedevide %100 karşılıyor ancak doğum farklı oluyormuş aile planlaması diye geçiyor o %80 , muayneyi %100 karşılıyor sen sordunmu sonra süpriz olmasın
afiyet olsun canım bebişine yarasın...
sordum cnm bendee 5000 tl ye kadar %100 karşılıyolarr opuyorumnanaktan benimki aksigorta.senin şirket nee
hmm düşünem ben madem biiianladım canım evet o göğüs uçlarıda işe yarıyormuş bende çatlama yokta önlem olsun diye verdi garmastanı bitkisel bi merhemmiş yanlızca çok ovalamadan sür dedi süt gelmesin diye
he bana da öyle diyler zaten kalcak eksikSorma edecım beklediğimden fazla kilo almış maşallah oğluma
Sanırım tatlım allah doğumda yardım etsin.
Bana hep birşeyler eksik kalsın diyorlar. Ne olur ne olmaz doğunca alırsınız diyorlar. Bende milleti dinleyip yavaş yavaş alıyorum.
yapı kredi limit 7000 ama doğumun %80 demişler
valla çok saçmaymış cnm yaa :umursamaz::umursamaz:
bu şirketlerin sözleşmelerini iyice incelemek lazım sonuçta doğum olucak hastanede yatıcaksin aile planlaması olunca ne değişiyo :umursamaz:
neysee %80 de iyi bi meblag olur cnmm hayırlısı olsunn :Saruboceq:
tünaydın canımmmmmm hoşgeldın kenyammmtünaydın kıslarrrr ben kahvaltımı ettim
az evi toparlayayım
gelirirm
sağol cnmm opuyorumnanaktan
zaten artık heç bişe bize yaramasın yaa hepsi onlara yarasınn :Saruboceq: bu saatten sonra sadece kilo almaları için beklicez dedi dr.opuyorumnanaktan
naber kızlaaarrrr?
özge bugün doğuruyo heralde hayırlısıylaaa
ay destna doğurdumuki yaa ebiiş sende numarası varmıdı destnanın yaa bi arasak onu da çok merak ettim beeen
bende de iki gündür baş ağrısı peyda oldu keyfim yok yaaa mafoldumben
ebiş cts gelem bende kaçta gidecen sen gıı
naber kızlaaarrrr?
özge bugün doğuruyo heralde hayırlısıylaaa
ay destna doğurdumuki yaa ebiiş sende numarası varmıdı destnanın yaa bi arasak onu da çok merak ettim beeen
bende de iki gündür baş ağrısı peyda oldu keyfim yok yaaa mafoldumben
ebiş cts gelem bende kaçta gidecen sen gıı
hee ne desen normal yaa ööffiyidir fıstıkk yerimseniben
özge suni sancı alıyo cnm inş doğurcak bugün :lepi:
destnadan haber yok kimde tel.i var onu da bilmiyorum :uhm:
ay baş ağrısı olabiliyomuş hamilelikte her b.. normal sıkıldım ben haaaaaaa :bbo:
oh buluşun gezin ben tek tek takılam burdaaaaaaaa
senağlama
geç kaldın bugün
hayırlısıyla gelicek asrın bebek
destnada mıakannehir
bende 2 gün çektim geçti şimdi bel ağrısı var
ayy ewet öyle biliyom ben de hiç istemiyodu suni sancı ama açılması da az da olsa varmışkızlar okudum nehrıver doguruyomus dua edelım sancı iğnesi fena oluyo 5 saat sonra falan gırıyo sancılar anca .......
ay vala doktora söylemiyom artık ne hissedersem de zaten herşeye normal diy herifff ne gerek var söylemeye diyom bana tehlikeli durumları da söyledi zatiihee ne desen normal yaa ööff
ay ne güzel ağrımıyodu yaaaa dün peyda olduu
ya destna dün öğlen dr.a gidecedüü
önceki gece çok sancılanmış sonra da ses seda çıkmadıı yaaa
hee gözünaydınnnn benim de 40 gün kalmış heheeeeabooooooooo 37. haftaya girmişiiim akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?