ayy ewet öyle biliyom ben de hiç istemiyodu suni sancı ama açılması da az da olsa varmış
inş sağ salim doğururrr
ay vala doktora söylemiyom artık ne hissedersem de zaten herşeye normal diy herifff ne gerek var söylemeye diyom bana tehlikeli durumları da söyledi zatii
hee gözünaydınnnn benim de 40 gün kalmış heheeee
kızlar barım kk dan en az bi kişide olsun tlf numaramız ya ne olur ne olmaz haber alalım...
destnam inş iyi haberlerle gelır yaa...:Saruboceq:
28 günüm kalmış gıııı akannehir ay inş. 28 günüm kalmıştır kaydirigubbakcemile3
kartanemm c.tesi geliomusun benlee?
hee ne desen normal yaa ööff
ay ne güzel ağrımıyodu yaaaa dün peyda olduu
ya destna dün öğlen dr.a gidecedüü
önceki gece çok sancılanmış sonra da ses seda çıkmadıı yaaa
kız aç durma yaaa bi krep mrep yap bariii
aradı özge simdi hala aynı suni sancıya devam acılma 2 cm anca tık sancı hisseetmiyorum dıyor agrısı felan yokmus yanı sancı çekmiyorum dıyor bırazdaha bekleyecekler olmassa sezeryan olcak bugun kesın dogar dıyor dr da :lepi: sesi gayet ıyıdı moralıde ıyı
ay bende aradım demın ama müsait değildi heralde meşgule attı..
Rabbım tez zamanda kurtarsın,hayırlısı neyse o olsun...
buarada günaydın mı desem bılmıyorum kızlar ben anca kalktımda kahvaltı ettım.bugün bi arkadaşımla bebek şekeri bakmaya gidicez.bide nevresım takımı ve uyku seti bakcam varmı güsel modeller....
oh mamam geldii sositososito
abooooooooo 37. haftaya girmişiiim akannehir
http://www.kadinlarkulubu.com/ekim-anneleri/310520-2009ekim-annelerimizin-ilk-melekleri-65.html
ekim analarına bakın gııı erkenden doğurmuşlar çoğu da sezeryan akannehir
beni daha doğurtma nan ben istemim beklesin gününü oğlum yaavv kaydirigubbakcemile3
hemi ben izmirde olayım,kocam yanımda olsunn,yeni banyo yapmış olayımm :roflol::roflol: daha aklıma gelüse sölerimm :roflol::roflol:
:roflol::roflol: töbeeeee töbeeeee :roflol::roflol:
benden bi dene daaaaa kaydirigubbakcemile5
sağol gıııı çohk moral verdin haa :)
yap canım yap... kaç kişiyle konuştuysam doğumdan önce temizlik yapan ertesi gün doğuma gitmiş... ha gayret wannammmm.....klava:
en son doğum yapçak olanlar alsın ben dün bi liste yaptım yazdım ama kimseden ses çıkmadı
edooşşş ne yicennnn...
krep yer mi kızım o hatun ebru şallıyla yarışıyo hatun 5 kiloyla doğuma gidicekkk kaydirigubbakcemile5
ayy canımm inş çabucak kavuşur oğluşuna...:Saruboceq:
yaa ben bebek şekeri almıycaktım ama girdiniz aklıma...bi de o çıktı şimdi başıma...ne zaman gidicem nerden alıcam hiç bilmiyorummm akannehir
edooşşş ne yicennnn...
anammmm maşşaalllahhhhhhhhhhhhhhhkıs sen o kadar önde miydin benden :uhm:
vala ben yiyom gitsiiinn cokacimcoook ebru şallı güzel deel ki çok zayıf benceee :umursamaz:
inş ya özgecimde aklım aslında.....
ben de almıcağdım kimse gelmez deyü hemşirelere alırım bitekkk
kız internete de bakabilirsin
sanane.:mymeka:
vala ben yiyom gitsiiinn cokacimcoook ebru şallı güzel deel ki çok zayıf benceee :umursamaz:
aklıma yicek bişey gelmiyo fikir olsun...sen okuma a.s.
he ben en sondakileri kastettiydim şekerim yaaavalla dun gece herkesi dogurttum edacim.kaydirigubbakcemile3 napim herkes bagiriyo burda, nasil etkilendiysem artik.
deme kiz.akannehir az once kaynanam aradi yarin gelip beni gornek istiyorlarmis ben gitmeden. temizligin ustune bide misafir aksama. yarin dogurmazsam carsambaya kadar bekler herhalde benim akilli kizim.kaydirigubbakcemile3
ben cikardim ya ses. 14. siradayim dedim ya.lülülülülülü
he ben ulaşamamaktan deel de ben kendi zayıflığımdan memnun olmadığımdan sevmiyodum karıyı ne o öyle hastalıklı gibi azcık kilo lazım amaaaabende hic begenmem o kadini.:dilcikar:
kedi ulasamadigi cigere mundar dermis misali.:roflol:
aklıma yicek bişey gelmiyo fikir olsun...sen okuma a.s.
doğumda 7 kg almış ya ondan didimmm.......
he ben en sondakileri kastettiydim şekerim yaaa
kız bu enerjini boşa harcama diyom dinletemeyyom kimseyeeeee bak doğurursun karışmammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?