2009 Kasm Anneleri

28 günüm kalmış gıııı akannehir ay inş. 28 günüm kalmıştır kaydirigubbakcemile3

kız aç durma yaaa bi krep mrep yap bariii

krep yer mi kızım o hatun ebru şallıyla yarışıyo hatun 5 kiloyla doğuma gidicekkk kaydirigubbakcemile5

ayy canımm inş çabucak kavuşur oğluşuna...:Saruboceq:

yaa ben bebek şekeri almıycaktım ama girdiniz aklıma...bi de o çıktı şimdi başıma...ne zaman gidicem nerden alıcam hiç bilmiyorummm akannehir

oh mamam geldii sositososito

edooşşş ne yicennnn...

abooooooooo 37. haftaya girmişiiim akannehir

anammmm maşşaalllahhhhhhhhhhhhhhh kıs sen o kadar önde miydin benden :uhm:

valla dun gece herkesi dogurttum edacim.kaydirigubbakcemile3 napim herkes bagiriyo burda, nasil etkilendiysem artik.

heee, gidim de silip supurem bari yarin kadin gelmeden.delikafadulden

sağol gıııı çohk moral verdin haa :)

:roflol:

yap canım yap... kaç kişiyle konuştuysam doğumdan önce temizlik yapan ertesi gün doğuma gitmiş... ha gayret wannammmm..... klava:

deme kiz.akannehir az once kaynanam aradi yarin gelip beni gornek istiyorlarmis ben gitmeden. temizligin ustune bide misafir aksama. yarin dogurmazsam carsambaya kadar bekler herhalde benim akilli kizim.kaydirigubbakcemile3

en son doğum yapçak olanlar alsın ben dün bi liste yaptım yazdım ama kimseden ses çıkmadı

ben cikardim ya ses. 14. siradayim dedim ya.lülülülülülü

vala ben yiyom gitsiiinn cokacimcoook ebru şallı güzel deel ki çok zayıf benceee :umursamaz:
inş ya özgecimde aklım aslında.....
ben de almıcağdım kimse gelmez deyü hemşirelere alırım bitekkk
kız internete de bakabilirsin

aha şu anda da tıkınma hazırlığı yapıyom

bende hic begenmem o kadini.:dilcikar:

kedi ulasamadigi cigere mundar dermis misali.:roflol:

kardenem dün face de senin profil resmini gördümmmm ...koptuuummmm ........ayyy pc me arka plan yaptım onu...baktıkça ağzını burnunu yemek geliyo... maşallahh yaaa nasıl bişey öyle o...

he ben en sondakileri kastettiydim şekerim yaaa
kız bu enerjini boşa harcama diyom dinletemeyyom kimseyeeeee bak doğurursun karışmammm
bende hic begenmem o kadini.:dilcikar:

kedi ulasamadigi cigere mundar dermis misali.:roflol:
he ben ulaşamamaktan deel de ben kendi zayıflığımdan memnun olmadığımdan sevmiyodum karıyı ne o öyle hastalıklı gibi azcık kilo lazım amaaaa

aklıma yicek bişey gelmiyo fikir olsun...sen okuma a.s.

doğumda 7 kg almış ya ondan didimmm.......

kız inanma wannaya bak kızar sonra ben verdim ya fikir ondan yaptım şimci yiyommm

he ama az be gerçi kaç kilo aldığın önemli deil de azcık kilo doğumdan sonra bikaç hafta kalcak ne o öyle çocuğu doğurmamış da emanet almış gelmiş gibiii eline de yakışmıy zatiii

he ben en sondakileri kastettiydim şekerim yaaa
kız bu enerjini boşa harcama diyom dinletemeyyom kimseyeeeee bak doğurursun karışmammm

ayy deme kiz, sali aksamina kadar dayansin bari insallah. bende ingiltereye kapagi atayim isterse gittigim gece gelsin diye diye getircem.kaydirigubbakcemile3

bende bebek şekerlerimi bitirdim kızlar ohh oda bitti zemuszemus

ekim annelerıne maşallah baya baya dogurmuslar bizde öle lıste yapsak ne güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…