kız inanma wannaya bak kızar sonra ben verdim ya fikir ondan yaptım şimci yiyommm
he ama az be gerçi kaç kilo aldığın önemli deil de azcık kilo doğumdan sonra bikaç hafta kalcak ne o öyle çocuğu doğurmamış da emanet almış gelmiş gibiii eline de yakışmıy zatiii
kız ama öyle diy doktorlarrrrayy deme kiz, sali aksamina kadar dayansin bari insallah. bende ingiltereye kapagi atayim isterse gittigim gece gelsin diye diye getircem.kaydirigubbakcemile3
hadi eline sağlık şekerimmmmbende bebek şekerlerimi bitirdim kızlar ohh oda bitti zemuszemus
ekim annelerıne maşallah baya baya dogurmuslar bizde öle lıste yapsak ne güzel olur
kiz fikri vereli iki dakka oldu. hangi ara yaptinda yemeye basladin.:1shok:
kız ama öyle diy doktorlarrrr
ben demiyom vala hiç doğurmadım daha önce
ayy iyice tirsiyorum artik ya. enerji harcamadan da is olmuyor. valla yarin isim var, cumartesi son alinacaklari almaya gidicem, pazarteside kuafor isim var. Insallah dayanirim.akannehir
afiyet olsun bu arada.cokacimcoook
dun gece benim kiz sagdan sagdan ayagini dayayip durdu. sanki ordan cikmak istercesine.
esimde elalem ne kadar genisliyo, bebeklerine 3 oda 1 salon yer aciyo, sen kucucuk yere sikistirdin kizimi dedi.:roflol:
olduuu dedim, oyle genisleyince sonra nasil eski halime donceksem.kaydirigubbakcemile3
saol cnmm
ay yorma vala kendini sık sık dinlen hatta bizim ayakları uzatıp oturmamız lazımmış aşağı sarkıtmıcakmışız ayaklarımızı ya dr un verdiği egzersiz kağıdında yazıyodu
:roflol: :roflol: :roflol:
her kadının karnı farklıymış cnm yaaa kiminin daha 3. ayda kocaman oluyo benm 5. aya kaa kimse anlamadı bile
bi dünya ütüm birikti...hiç yapıcak halim yok...:umursamaz:
kahvaltı sonrası sendromu mide bulantım başladı...nefes alamıyorum gene ... otura otura da iyice hamladım... hiçbişey yapasım yok((
anaaam nedne kimseler yok yaaa
dilmuh da yok kızzzz
ay bi koşu pazara çıkam gelem bari karnım doydu hade görüşürüz gelince açarım ben:)
hee o zaman sık sık dinlencen hayatım demek yoruluyoruz bide bizde yaş da var ya şekerim ondan da çok etkileniyoz hade senn ikinci, daha ben ikinciyi doğurcam ya kızzz:=) beterin beteri var yanee:))ben hep ayaklarimi uzatip oturuyorum yada uzaniyorum zaten. ama arada kalkip is yapmak gerekiyor. o zaman vuruyo valla alttan alttan.:sinifsinif:
ben ütü masasını çekyatın önüne kurdum boyunu da çekyata göre ayarladım yanıma yığıyyourum kıyafetleri bi de su alıyorum oturup yapıyorum bi yandan da tv izliyorum ayakta yapma kız o kaa güç mü kaldı bizdeeeeeeebi dünya ütüm birikti...hiç yapıcak halim yok...:umursamaz:
kahvaltı sonrası sendromu mide bulantım başladı...nefes alamıyorum gene ... otura otura da iyice hamladım... hiçbişey yapasım yok((
hee o zaman sık sık dinlencen hayatım demek yoruluyoruz bide bizde yaş da var ya şekerim ondan da çok etkileniyoz hade senn ikinci, daha ben ikinciyi doğurcam ya kızzz:=) beterin beteri var yanee:))
ben ütü masasını çekyatın önüne kurdum boyunu da çekyata göre ayarladım yanıma yığıyyourum kıyafetleri bi de su alıyorum oturup yapıyorum bi yandan da tv izliyorum ayakta yapma kız o kaa güç mü kaldı bizdeeeeeee
bu bunalım havası herkeste var üzme kendini çık bi hava al kendine gelirsin yarım saat yürü gel
kız içi geniştir işte onu demeye çalışıyorum benn kimse baan da inanmıyo 7. ay filan sanıyolar karnıma bakıp daben oglumda doguma gittigimde bile ebe doguma geldigine eminmisin demisti.:roflol: o kadar kucuktu yani.
simdide her goren 7 aylik var mi diye soruyo. 9 deyince millet sokda.:1shok:
napim kapasite bu kadar.delikafadulden
akıl verene baKIN heleee habire işleniyon alttan alttan çaktırmadannnnyapma bosver, sal gitsin.
benimde gitmem gerekiyor ama ugrasamiycam. esim alsin gelsin bisiler.zemuszemus
he prensese nazire mi yapıyon kızzzzz:)))yas mi? bende yok ondan, daha yeni 18 oldum ben.lülülülülülü
he ben de eşiminkileri ütülüyom kendiminkilere üstten sürüveriyom yarı ütülü yarı ütüsüz gariban bi mahluk oluyo benm kıyafetler sanki ütülenmiş de bi kez giyilmiş gibiii :roflol: :roflol: :roflol:bende ayni sekilde yapiyorum unique. hatta isime gelmeyenleri utulemiyorum.:kedi:
kız içi geniştir işte onu demeye çalışıyorum benn kimse baan da inanmıyo 7. ay filan sanıyolar karnıma bakıp da
akıl verene baKIN heleee habire işleniyon alttan alttan çaktırmadannnn
ben gidecem eşim tee nere gidiyo işe geçen hafta da gitmediydim zatii ev tamtakır zor idare ettim ay gitmem lazım belki don da alırım bi gecelik bakem diyom belki mağazalarda o kaa bulamadım pazarda bulurum olur mu olurrrr
herkes okuldayken gidip gelem ben wanna sonra görenler aaaaa nolmuş sanaaa tanıyamadıkkk diyo moralim iice bozuluyo zati terelelliyim
he prensese nazire mi yapıyon kızzzzz:)))
he ben de eşiminkileri ütülüyom kendiminkilere üstten sürüveriyom yarı ütülü yarı ütüsüz gariban bi mahluk oluyo benm kıyafetler sanki ütülenmiş de bi kez giyilmiş gibiii :roflol: :roflol: :roflol:
kardenem dün face de senin profil resmini gördümmmm ...koptuuummmm ........ayyy pc me arka plan yaptım onu...baktıkça ağzını burnunu yemek geliyo... maşallahh yaaa nasıl bişey öyle o...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?