ayy sorma yaa ben sürekli ona bakem de kızım ona benzesin diyom kociş her açıştaa ay yerim ben onu ya diyo sonra da bu rus falandır kaç yaşına gelmiştir şimdi diyoo :mymeka:
bi de kızımız kıskanmasın deyü sessiz sessiz bakıyoz :roflol:
kızlar hepinize günaydın
kızlar hepinize günaydın
anaaam nedne kimseler yok yaaa
dilmuh da yok kızzzz
ay bi koşu pazara çıkam gelem bari karnım doydu hade görüşürüz gelince açarım ben:)
ben oglumda doguma gittigimde bile ebe doguma geldigine eminmisin demisti.:roflol: o kadar kucuktu yani.
simdide her goren 7 aylik var mi diye soruyo. 9 deyince millet sokda.:1shok:
napim kapasite bu kadar.delikafadulden
yapma bosver, sal gitsin.
ben ütü masasını çekyatın önüne kurdum boyunu da çekyata göre ayarladım yanıma yığıyyourum kıyafetleri bi de su alıyorum oturup yapıyorum bi yandan da tv izliyorum ayakta yapma kız o kaa güç mü kaldı bizdeeeeeee
bu bunalım havası herkeste var üzme kendini çık bi hava al kendine gelirsin yarım saat yürü gel
ayy sorma yaa ben sürekli ona bakem de kızım ona benzesin diyom kociş her açıştaa ay yerim ben onu ya diyo sonra da bu rus falandır kaç yaşına gelmiştir şimdi diyoo :mymeka:
bi de kızımız kıskanmasın deyü sessiz sessiz bakıyoz :roflol:
nazlı zaten bizim listemizi değiştirdiydi demiii yosam şu ekim analarının listesinden kopya çekem dediydiiimmm ayy doğuranlardan haber yok muuuuuu
bi de çok kilo aldım diye ortalığı ayağa kaldırdınklava:
diyene bak :roflol::roflol::roflol: temizlikçi gelmeden ev temizleyen insan :roflol::roflol::roflol:
baslarda cok almistim valla, ama bazi arkadaslar beni solladi da rahat ettim.kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol:
yav bu ekim analarının hepsi sezeryanla doğurmuş :1shok: biz normal yapıcaz diye boşa mı konuşuyoruz acaba kafamçokkarıştı
ayy ben de açem de bi bakem özledim gıı :roflol: ayy kızım da beele olsuuunnnayyy şimdi gene baktımmmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan bakışları içime işliyo sanki yaa...ne akdar tatlıı opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hee ben de ondan korktum yaaa akannehiryav bu ekim analarının hepsi sezeryanla doğurmuş :1shok: biz normal yapıcaz diye boşa mı konuşuyoruz acaba kafamçokkarıştı
baslarda cok almistim valla, ama bazi arkadaslar beni solladi da rahat ettim.kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol:
kızlar biz dün 4 boyutluya gittik benim minik prensesim aynı babası yahu yav bu kuzuyu ben taşıyorum. sen git hık de babanın burnundan düş iyimi......bide 1940 gr geldi dr biraz az dedi haftasına göre.....sizce çokmu zayıf arkadaşlar............
kızlar biz dün 4 boyutluya gittik benim minik prensesim aynı babası yahu yav bu kuzuyu ben taşıyorum. sen git hık de babanın burnundan düş iyimi......bide 1940 gr geldi dr biraz az dedi haftasına göre.....sizce çokmu zayıf arkadaşlar............
anam sus bunalıma girerler şimdi :roflol::roflol::roflol:
benim eşim bankacı canım ben eş durumundan çok az fark ödeyerek sigortalı oluyoruz bebişte öyle o yüzden olabilir tabi canım hiç olmamasından iyidir :lepi:
edooşşş ne yicennnn...
bende hic begenmem o kadini.:dilcikar:
kedi ulasamadigi cigere mundar dermis misali.:roflol:
tamam kapadim gozumu.:1ninca:
ayy ben de açem de bi bakem özledim gıı :roflol: ayy kızım da beele olsuuunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?