2009 Kasm Anneleri

deliiii:roflol::roflol:

nazlı zaten bizim listemizi değiştirdiydi demiii yosam şu ekim analarının listesinden kopya çekem dediydiiimmm ayy doğuranlardan haber yok muuuuuu

anaaam nedne kimseler yok yaaa
dilmuh da yok kızzzz
ay bi koşu pazara çıkam gelem bari karnım doydu hade görüşürüz gelince açarım ben:)

koşu mu akannehirakannehirakannehir

ben oglumda doguma gittigimde bile ebe doguma geldigine eminmisin demisti.:roflol: o kadar kucuktu yani.

simdide her goren 7 aylik var mi diye soruyo. 9 deyince millet sokda.:1shok:

napim kapasite bu kadar.delikafadulden

bi de çok kilo aldım diye ortalığı ayağa kaldırdın klava:

yapma bosver, sal gitsin.

diyene bak :roflol::roflol::roflol: temizlikçi gelmeden ev temizleyen insan :roflol::roflol::roflol:

ben de öle deniyim bari...
kıs ne yürümesi belimden ütü yapacağım yere zor yürücem ben mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

ayyy şimdi gene baktımmmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan bakışları içime işliyo sanki yaa...ne akdar tatlıı opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

nazlı zaten bizim listemizi değiştirdiydi demiii yosam şu ekim analarının listesinden kopya çekem dediydiiimmm ayy doğuranlardan haber yok muuuuuu

yav bu ekim analarının hepsi sezeryanla doğurmuş :1shok: biz normal yapıcaz diye boşa mı konuşuyoruz acaba kafamçokkarıştı

bi de çok kilo aldım diye ortalığı ayağa kaldırdın klava:

diyene bak :roflol::roflol::roflol: temizlikçi gelmeden ev temizleyen insan :roflol::roflol::roflol:

baslarda cok almistim valla, ama bazi arkadaslar beni solladi da rahat ettim.kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol:

kızlar biz dün 4 boyutluya gittik benim minik prensesim aynı babası yahu yav bu kuzuyu ben taşıyorum. sen git hık de babanın burnundan düş iyimi......bide 1940 gr geldi dr biraz az dedi haftasına göre.....sizce çokmu zayıf arkadaşlar............

ayyy şimdi gene baktımmmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan bakışları içime işliyo sanki yaa...ne akdar tatlıı opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ayy ben de açem de bi bakem özledim gıı :roflol: ayy kızım da beele olsuuunnn
yav bu ekim analarının hepsi sezeryanla doğurmuş :1shok: biz normal yapıcaz diye boşa mı konuşuyoruz acaba kafamçokkarıştı
hee ben de ondan korktum yaaa akannehir
baslarda cok almistim valla, ama bazi arkadaslar beni solladi da rahat ettim.kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

canım belli olmaz bakarsın birden kilo alır... sen dert etme kilosunu... hem kilo sağlık göstergesi diil diyo çoğu dr...doğunca nasıl olsa tombullaşıcak...

ayy bizimki de babasına benziyo galiba... kociş de başından beri bana benzesin diye dua ediyo... her kontrolden sonra resmi alıyo eline herkese soruyo kime benziyo diye sana benziyo derlerse bunalıma giriyo :roflol::roflol::roflol::roflol:

slm kızlar ben geldim nasılsınız?

ya dün akşam yine sancım girdi sabahta artık sıklaşmaya başladı sanırım iki hafta daha sabretseydi kuzum?33 günümüz kaldı zaten normal şartlarda..

kızlar ya bende çok fazla çatlak oldu bu zmana kadar göbegimde yoktu ama birden bire çogaldı alt kımımda göbegimin çizgi çizgi oldular.canım sıkıldı bacaklarımı falan geçmiştim neredeyse ilk aylardan başlamıştı ama göbegimi görünce tırstım..siz ne yaptınız acaba dogumdan hemen sonra kullanacagım bir krem varmıdır? henüz çatlaklar yeniyken?

benim oglus hik demis babasinin burnundan dusmus. eline ayagina kadar benziyo. bi tek goz rengi bana benziyo, oda kahverengi dominant diye. 4 boyutluda kizima dikkatlice bakiyorum oglusa benziyo sanki. buda babasina benzeyen bir yaramaz daha demek.kaydirigubbakcemile3 bi kendime benzetemiycem herhalde.:mymeka:

bebegin kiloyu hizlida alabilir canim. bebegine yarayacak seyler ye ve bol bol yat dinlen.

anam sus bunalıma girerler şimdi :roflol::roflol::roflol:

benim eşim bankacı canım ben eş durumundan çok az fark ödeyerek sigortalı oluyoruz bebişte öyle o yüzden olabilir tabi canım hiç olmamasından iyidir :lepi:

benimde eşimin sirketi yapıyo cnm cok az bi miktar biz veriyoz sadeceee :lepi:

edooşşş ne yicennnn...

ayy demeyem gıı aramaaaa :kedi::kedi:

bende hic begenmem o kadini.:dilcikar:

kedi ulasamadigi cigere mundar dermis misali.:roflol:

bende beğenmiyommm laelaelaelaelae o kaa zayıflık heç eyi değill :dilcikar::dilcikar::dilcikar:

tamam kapadim gozumu.:1ninca:

sölemem aç aççç :roflol::roflol:

maşallah cnmm
bence çokta az değil alır daha kilo üzme kendini bol bol meyve felan yee sık sık yemek yee kaydirigubbakcemile5

ayy ben de açem de bi bakem özledim gıı :roflol: ayy kızım da beele olsuuunnn

kızz bende behlülü yaptım masa üstü oğlum ona benzesin deyüü delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…