2009 Kasm Anneleri

canım yalancı sancılar mı gerçek mii :kedi: şu an nasılsıın sen de gitme doğuma bekle azzz

bende çatlak yok heralde yaaa
badem yağına da yeni başladım bebe yağı sürüyodum ama hergün sürmeyi unutuyom ben yaa

ayyy maviş sen doğurursan ben iyice panik olurum yaa satlar aynı ya... dur azcık daha sabret 38 e kadar bekleyelim bari...:Saruboceq:

benim bacaklarımda oldu mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben göbişte olduysa da şimdi çok gergin olduğu için belli olmazmış...doğumdan sonra görücez onu ((

mavişim geçmiş olsun cnmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ayy berracık azcık daha sık dişini yavruumm,azcık daha büyüde gelll olurmuu kaydirigubbakcemile3:Saruboceq::Saruboceq:
bende henüz çatlak başlamadıı bide diyolarki doğumdan sonra esas çatlaklar çıkıyomuşşş :sinifsinif::sinifsinif:
takma kafana cnm napalım bebişler için değerr opuyorumnanaktan

canim ya, hepimiz biraz daha kalsinlar diye dua ediyoruz. sen bol bol dinlen, ama gelirse de en fazla dusuk kilolu olur. onun disinda bir sorun olmaz herhalde. Insallah vakti zamaninda gelirler.

otura otura bi taraflarım uyuştu...şu ütüye bi yerinden başlıyım bakim...artık ne kadar yapabilirsem... çok konuşmayın aklım burda kalıyo :roflol::roflol:

ay kızlar ben rüyamda berrayı doguruyordum uykudan kaldırdılar beni kalktım dogum odasına orada sezeryanla aldılar bebegimi az acım oldu sonra kucagıma verdiler ama altında düz bir tahta gibi bi yatak vardı düzgün tutalım diye öyle koyup verdiler elime saçları vardı kuzumun ama siyahtı benim tenimin aksine hafiften esmer di sanırım eşimin tenine benziyordu yüzünü net göremedim..ama küçük ya kıyamıyorum dokunmaya tuhaftı be sabah uyandıgımda yanımda olmasını istedim gözüm bir an aradı ..dogdugundada bir süreligine bizim yanımızda yatacagı için hemen bakındım etrafa..

.zaten geçenlerdede odasının önünden geçerken ışık kapalı idi diger odalardan gelen ışıkla birden odasındaki yatagının üstünde bir bebek görür gibi oldum iananın bi an şok olup geri dönüp baktım içim ürperdi ...eşime diyorum biizmki ışık yakmaya başladı galinba gelebilirim diye..

murat enişte de baya lightmış haa :roflol:
ben tvye dikkat kesilsem sen neree bakıyon öle olii hemen :roflol:
kartanem niye destna yı soruyn gıı doormaya giden nehirr bi yannışlık olmasın :)

gıı destna da geçen gece sancılanmış dün öğlen dr.a gitti bi daa ses çıkmadıı
ben ondan da şüpheleniimm :sinifsinif:

ben pek belenemedim bu ay ondan oldu sanırım sabah kocişle kahvaltı yapıyorum.akşam yine onunla yiyorum arada canım hiç birşey istemedi bu ay geçen ay haftasına göre çok normal hatta tam çıkmıştı bu ay sanırım yeteri kadar beslenemedim ondan olsa gerek.ama ben napim geçen ay dr dikkat et 3 kilo almışsın hızlı gidiyo dedi bende dikkat ettim biraz e bide iştah pek yoktu bu ay ondan oldu galiba...........bide çok hareketli olmanın çocuğun kilo alamaması ile bir ilgisi varmı biliyormusunuz...............

kızlar benim jeton geç düşüyo yaaaa...nehir doğurmayamı gitti gerçekten....................benmi yanlış anladım

slm kızlar kız sende berra bırakacaktın demi bakalım hangi berra doğacak önce

satdaşım benim ...valla derdim hiç degilse 37 bitirmek dayan kızım diye söyleniyorum valla.. kaç gündür yoktu önceki gün oldu dünde akşam belim kasıklarım agrıdı bayagı duşta aldım gerçi duşta iyi gelirmiş..

elimden geldigince sıkıyorum ..yalancımı gerçekmi bilemeyecem yukarıda yazdıgım gibi dünkü biraz uzun sürdü ya bu saat olayı kafamı karıştırıyor başlayıpla bitmesi arasındaki zmanı tutcam dimi..başka nasıl tutulurki soruya bak bendeki ne bilem o an çok aklıma gelmiyor..valla badem yagıda sürdüm bir ara bebe yagı lieracda kullanıyorum..

sagol cnm diyorum teysesi hep sık dişini 2 hafta daha ..şiştt berra duymasın geçenlerdede 2 hafta daha kuzum deyip duruyordum şimdi 35 geldik ya yine 2 hafta daha diyorum yakında eee yeter artık deyip gelmezse..

canim ya, hepimiz biraz daha kalsinlar diye dua ediyoruz. sen bol bol dinlen, ama gelirse de en fazla dusuk kilolu olur. onun disinda bir sorun olmaz herhalde. Insallah vakti zamaninda gelirler.

haklısın cnm dualarımız aynı zaten..evet kilolarıda önemli ben daha çok ciger gelişimi için tedirginim doktorum 37 haftada oluşuyor demişti .

kızlar benim jeton geç düşüyo yaaaa...nehir doğurmayamı gitti gerçekten....................benmi yanlış anladım

evet doğurmaya gitti haber var mı ondan tubiş bir arasaydı ne oldu diye merak ediyom valla rabbim yardımcısı olsun.canım çocuklan olan sorunlarınızı halledebildiniz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…