slm kızlar kız sende berra bırakacaktın demi bakalım hangi berra doğacak önce
berramı bırakcam anlamadım gıı? valla doktorum 10 kasım diye gün verdi salıya denk geliyor..ama bakalım önce gelmezse..sen kaç haftalık oldun ?
evet doğurmaya gitti haber var mı ondan tubiş bir arasaydı ne oldu diye merak ediyom valla rabbim yardımcısı olsun.canım çocuklan olan sorunlarınızı halledebildiniz mi
kız berra bırakcan deyince anlamadım berra koyacaktık ismini deseydin anlardım neyse...biliyorum sende bu ismi düşündügünü ama bırakcam deyince...bende senden 1 hafta önde gidiyorum ama derdim şimdide 37 tamamlayabilmek...benimki hala ters pozisyondan olsa gerek zor döner dedi zaten doktorum..
hallettik canım sağol babası ciddi ciddi konuştu halletti şimdilik.normalmi doğumu sezeryanmı kaçıncı haftasıydı ne oldu da doğuma gitti çok merak ettim biraz anlatsanıza yaaa ..............
cok sıkılıyorum yaa
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: tabi tabi.............
eda karnin doymus belli. cenen acilmis, behlul mehlul.:roflol::roflol:
murat enişte de baya lightmış haa :roflol:
ben tvye dikkat kesilsem sen neree bakıyon öle olii hemen :roflol:
bende behlulun oldugu sahneleri kacamak kacamak seyrediyorum, pur dikkat baksam kiyamet kopar.:roflol:
sagol cnm diyorum teysesi hep sık dişini 2 hafta daha ..şiştt berra duymasın geçenlerdede 2 hafta daha kuzum deyip duruyordum şimdi 35 geldik ya yine 2 hafta daha diyorum yakında eee yeter artık deyip gelmezse..
cok sıkılıyorum yaa
eşim yeni sordu yatarak tedevide %100 karşılıyor ancak doğum farklı oluyormuş aile planlaması diye geçiyor o %80 , muayneyi %100 karşılıyor sen sordunmu sonra süpriz olmasın
ne oldu cnm beniimm opuyorumnanaktan
ayse_on, boncukx, ebisce, mart09, mavi deniz, Msa, MUREDA, nazlııı, october34, tugbArif, yarem21 selam kızlar hepinize;
nasılsınız bugun;
doktora giden gunu belli olan var mı?
ben de cuma gunu nstye giraceğim bakalım ne cıkacak.
3 gundur de bas agrım var keyfim yok
preeklempsi suphesi ile 24 saat idrar topluyorum protein kacağı var mı diye arastırılacak
tam kan ile karaciğer enzimlerine bakılacak dun kan verdim onun için yarın da topladığım idrarı goturup aksam da sonucları doktorumla paylaşacağım umarım preeklempsi belirtileri cıkmaz da rahat nefes aluırım insallah bebeişim de buyumustur
pazartesi de tekrar doppler kontrolum olacak.
insallah hersey yolunda gider
naber kızlaaarrrr?
özge bugün doğuruyo heralde hayırlısıylaaa
ay destna doğurdumuki yaa ebiiş sende numarası varmıdı destnanın yaa bi arasak onu da çok merak ettim beeen
bende de iki gündür baş ağrısı peyda oldu keyfim yok yaaa mafoldumben
ebiş cts gelem bende kaçta gidecen sen gıı
boncuxx sevindim sorunu hallettiğinizehallettik canım sağol babası ciddi ciddi konuştu halletti şimdilik.normalmi doğumu sezeryanmı kaçıncı haftasıydı ne oldu da doğuma gitti çok merak ettim biraz anlatsanıza yaaa ..............
selam kızlar hepinize;
nasılsınız bugun;
preeklempsi suphesi ile 24 saat idrar topluyorum protein kacağı var mı diye arastırılacak
tam kan ile karaciğer enzimlerine bakılacak dun kan verdim onun için yarın da topladığım idrarı goturup aksam da sonucları doktorumla paylaşacağım umarım preeklempsi belirtileri cıkmaz da rahat nefes aluırım insallah bebeişim de buyumustur
anaaaaaaaaam bu kaa uzun mu sürüyo nan bu doğum bahsi ben sancılanacaz gidecez hadi yallahh saniidiimm akannehir suni sancı etkisini yeni gösterii gaabakızlae nehiriveri aradım şimdi başka birisi çıktı telefona nehiriver müsait değil dedi hala sancı çekiyomuş daha doğum olmamış anlıcağınızz
hee benim kociş ondan kıskanii dimekkiiayy niye kıskansınkii çıkıp gelcek hali yok yaaa :roflol::roflol:
hemi gelsede beni napssınnn :roflol::roflol:
ayse_on, boncukx, ebisce, mart09, mavi deniz, Msa, MUREDA, nazlııı, october34, tugbArif, yarem21 selam kızlar hepinize;
nasılsınız bugun;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?