2009 Kasm Anneleri

berramı bırakcam anlamadım gıı? valla doktorum 10 kasım diye gün verdi salıya denk geliyor..ama bakalım önce gelmezse..sen kaç haftalık oldun ?

he kız ikimizde berra bırakacaktık unutmuşsun anlaşılan vbenim 33+4 oldu bakalım bizim berra ters dönmüş 35 haftaya kadar dönmezse sezeryan olacam iki hafta önce alır o zman

kızlae nehiriveri aradım şimdi başka birisi çıktı telefona nehiriver müsait değil dedi hala sancı çekiyomuş daha doğum olmamış anlıcağınızz

kız berra bırakcan deyince anlamadım berra koyacaktık ismini deseydin anlardım neyse...biliyorum sende bu ismi düşündügünü ama bırakcam deyince...bende senden 1 hafta önde gidiyorum ama derdim şimdide 37 tamamlayabilmek...benimki hala ters pozisyondan olsa gerek zor döner dedi zaten doktorum..

evet doğurmaya gitti haber var mı ondan tubiş bir arasaydı ne oldu diye merak ediyom valla rabbim yardımcısı olsun.canım çocuklan olan sorunlarınızı halledebildiniz mi

hallettik canım sağol babası ciddi ciddi konuştu halletti şimdilik.normalmi doğumu sezeryanmı kaçıncı haftasıydı ne oldu da doğuma gitti çok merak ettim biraz anlatsanıza yaaa ..............

seninkide mi ters geliyor bebek

hallettik canım sağol babası ciddi ciddi konuştu halletti şimdilik.normalmi doğumu sezeryanmı kaçıncı haftasıydı ne oldu da doğuma gitti çok merak ettim biraz anlatsanıza yaaa ..............

zannedersem 36 haftasında şimdi hastanedelermiş sancısı varmış yani doğum yapacak bekliyor öyle

normaql dogum yapanların en erkeni 36+5 te olmus
ekim analarında
bakalım bizlerin neler olacak

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: tabi tabi.............

ne var gıı siz bakınca oluyda benimki neen olmasın heee :mymeka::mymeka:

eda karnin doymus belli. cenen acilmis, behlul mehlul.:roflol::roflol:

:roflol::roflol: behlülü açkende düşünrüm gııı :roflol::roflol::roflol:

murat enişte de baya lightmış haa :roflol:
ben tvye dikkat kesilsem sen neree bakıyon öle olii hemen :roflol:

ayy niye kıskansınkii çıkıp gelcek hali yok yaaa :roflol::roflol:
hemi gelsede beni napssınnn :roflol::roflol:

bende behlulun oldugu sahneleri kacamak kacamak seyrediyorum, pur dikkat baksam kiyamet kopar.:roflol:

:roflol: anaaaa ne var beeeee :roflol:

sagol cnm diyorum teysesi hep sık dişini 2 hafta daha ..şiştt berra duymasın geçenlerdede 2 hafta daha kuzum deyip duruyordum şimdi 35 geldik ya yine 2 hafta daha diyorum yakında eee yeter artık deyip gelmezse..

anaam annessii kandırıyomusun kızınııı kaydirigubbakcemile3
berracım cnm bekle sen kuzum beklee az daha sabırr opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan biraz daha tontiş bi kız olda öle gell :Saruboceq::Saruboceq:

cok sıkılıyorum yaa

ne oldu cnm beniimm opuyorumnanaktan

ayse_on, boncukx, ebisce, mart09, mavi deniz, Msa, MUREDA, nazlııı, october34, tugbArif, yarem21 selam kızlar hepinize;

nasılsınız bugun;

doktora giden gunu belli olan var mı?

ben de cuma gunu nstye giraceğim bakalım ne cıkacak.
3 gundur de bas agrım var keyfim yok
preeklempsi suphesi ile 24 saat idrar topluyorum protein kacağı var mı diye arastırılacak
tam kan ile karaciğer enzimlerine bakılacak dun kan verdim onun için yarın da topladığım idrarı goturup aksam da sonucları doktorumla paylaşacağım umarım preeklempsi belirtileri cıkmaz da rahat nefes aluırım insallah bebeişim de buyumustur

pazartesi de tekrar doppler kontrolum olacak.

insallah hersey yolunda gider

eşim yeni sordu yatarak tedevide %100 karşılıyor ancak doğum farklı oluyormuş aile planlaması diye geçiyor o %80 , muayneyi %100 karşılıyor sen sordunmu sonra süpriz olmasın

benim sigortata ayakta tedavi %80 karşılıyor limitim bittiği için cepten oduyorum simdi(
doğum 8500 TL %100 karşılıyor ustune cıkarsa cepten odeyeceğiz

ne oldu cnm beniimm opuyorumnanaktan

yaa evdeyim iş yapamıyorum eşim süpürdü falan ama içime sinmiyo gozlerim o kadar kotu yanıyo ki anlatamam
uykumu almadım desem onuda aldım
anneme gitsem hep evde olmaktan sıkılıyorum cunku esim gece ggeliyor saatlerce yalnız kalıcam offfffffffff öle işte

inş. canım inş. hersey yoluna girer :Saruboceq:

ciidi misiniz kızlar doğuranlar mı var allah yardım etsin her ikisine de bir avazda kurtulsunlar insalalh

hoşgeldin arzucum opuyorumnanaktan
benim kontrolüm nasipse c.tesi zemuszemuszemuszemus
sanada çok geçmiş olsun baş ağrın için hemen hap alsaydın çok fazla artmadann :kedi:
insallah testlerinde normal çıkar cnm :Saruboceq::Saruboceq:

kızlae nehiriveri aradım şimdi başka birisi çıktı telefona nehiriver müsait değil dedi hala sancı çekiyomuş daha doğum olmamış anlıcağınızz
anaaaaaaaaam bu kaa uzun mu sürüyo nan bu doğum bahsi ben sancılanacaz gidecez hadi yallahh saniidiimm akannehir suni sancı etkisini yeni gösterii gaaba
ayy niye kıskansınkii çıkıp gelcek hali yok yaaa :roflol::roflol:
hemi gelsede beni napssınnn :roflol::roflol:
hee benim kociş ondan kıskanii dimekkii
çünküm behlül beni görse anında furulur :roflol: :roflol:
bihter haltetmiş :roflol: :roflol:

nehiriver şu an itibariynen doğurmaya çalışiii
destnadan haber alamadık belkim o da doğurmuştur
umarım senin tahliller de temiz çıkar
benim başım ağrıyoo iki gündürüü kafamçokkarıştı
bu kaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…