yaa evdeyim iş yapamıyorum eşim süpürdü falan ama içime sinmiyo gozlerim o kadar kotu yanıyo ki anlatamam
uykumu almadım desem onuda aldım
anneme gitsem hep evde olmaktan sıkılıyorum cunku esim gece ggeliyor saatlerce yalnız kalıcam offfffffffff öle işte
hoşgeldin arzucum opuyorumnanaktan
benim kontrolüm nasipse c.tesi zemuszemuszemuszemus
sanada çok geçmiş olsun baş ağrın için hemen hap alsaydın çok fazla artmadann :kedi:
insallah testlerinde normal çıkar cnm :Saruboceq::Saruboceq:
hee benim kociş ondan kıskanii dimekkii
çünküm behlül beni görse anında furulur :roflol: :roflol:
bihter haltetmiş :roflol: :roflol:
ne demek istisin nan sen banaaaa :mymeka::mymeka: beni görünce vurulmaz diyemi rahat nan benim kocaamm :mymeka::mymeka::mymeka:
küstüm nan sağaaa :dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:
naan ben bişe mi didim kendin yazmışın gelse beni nedecek deyüü ondan kıskanmıyo deyüü ben de ordan tümevarım yaptım demekki benimki ondan kıskanii dedim gıı :roflol: :roflol: benimki en çok george clooney den kıskanii adam çıkıp gelecek mi yaanee :roflol: :roflol:
aman canım yavaş yavaş yapalımm bende başlıcam işlere ama gözüm yemı yaaayy iyice tirsiyorum artik ya. enerji harcamadan da is olmuyor. valla yarin isim var, cumartesi son alinacaklari almaya gidicem, pazarteside kuafor isim var. Insallah dayanirim.akannehir
afiyet olsun bu arada.cokacimcoook
ahh bende çamaşır yıkıyom ütüler birikiyi.dünakşam yaptım bugünde var off yaa hiç sevmım ütüyü benbi dünya ütüm birikti...hiç yapıcak halim yok...:umursamaz:
kahvaltı sonrası sendromu mide bulantım başladı...nefes alamıyorum gene ... otura otura da iyice hamladım... hiçbişey yapasım yok((
he annem çok kılo alanlardan biride benımmmkaydirigubbakcemile3baslarda cok almistim valla, ama bazi arkadaslar beni solladi da rahat ettim.kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol:
ayy negüsel ya maşallahhh...canım biraz bebişe yarıcak şeyler ye olmazsa daha düzenlı beslen...kızlar biz dün 4 boyutluya gittik benim minik prensesim aynı babası yahu yav bu kuzuyu ben taşıyorum. sen git hık de babanın burnundan düş iyimi......bide 1940 gr geldi dr biraz az dedi haftasına göre.....sizce çokmu zayıf arkadaşlar............
evt tatlım artık Asrın gelıyı yakındır...kızlar benim jeton geç düşüyo yaaaa...nehir doğurmayamı gitti gerçekten....................benmi yanlış anladım
anam 36, haftada başlayan var mıakannehir daha ben beişin çamaşırlarını yıkamadım ya çok iş var çokknormaql dogum yapanların en erkeni 36+5 te olmus
ekim analarında
bakalım bizlerin neler olacak
hadi tatlım güle güle git gel hayırlısıyla güsel haberlerle dön...nan kalkıp oynayam iki göbek atem deme soluğu doğumhanede alırsın tatlımmmopuyorumnanaktankızlarr ben kaçıyorum artık izmire doğru yola çıkıcazzz.
c.tesi kontrol var. ve c.tesi pazar kankimin düğünü varr :lepi: bolbol tepinmek isticem ama kalkamıcamm laelaelaelaelae
hepinizi öptüm kocamannnn opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Kızlar yarın sabahta benim dr kontrolüm var. Hepiniz sabahtan bize bol bol dua edin lütfen...
doğumda 7 kg almış ya ondan didimmm.......
oy maşallahhh cnaım herseyın yolunda olmasına sevındım sende yakınladın desene.hayırlısıyla gelsın tatlımmm....selam arkdaşlar
yeni doktordan geldim...........
Allahıma şükürler olsun bebeğim gayet sağlıklı.... İri bir bebek olcacağı kesinleşti .büggün itibarı ile 35+1 oldum VE bebeğim 2983 yani 3000 kilo suyu seli de iyi dedi. bebek kanala girmemiş bugünlerde doğurmazsın dedi.kasılmalarımın çok olduğunu soyledim ve nst istedi çok şükür ondana sorun cıkmadı kalp atışları iyi ve sancın yok dedi. ayın 30 alalım bebeği dedi. ay ayın 30 diyince çok heyecanlandım .a ama ben yokkk dedi 6 kasım olsun dedim. eğer ben o güne kadar doğurma gibi bir eylemde bulıunmazsam 6 KASIMDA minik oğluşum geliyor.............
akannehirnan ebru şallı 7 aylık doğurdu erken doğum yaptı
hatta çatlamamak için erken doğurdu die söylüolar
benımde canım hep çikolata cekıyıı ama hakım olmaya çalışıyorum kendıme yaaaiidir cersuu
iyi valla aşuree
ay bizim buraya da kantin açıldı gidip gidip çikolata yiyesim vaar akannehir
hee benim kociş ondan kıskanii dimekkii
çünküm behlül beni görse anında furulur :roflol: :roflol:
bihter haltetmiş :roflol: :roflol:
aman canım yavaş yavaş yapalımm bende başlıcam işlere ama gözüm yemı yaa
he annem çok kılo alanlardan biride benımmmkaydirigubbakcemile3
oy maşallahhh cnaım herseyın yolunda olmasına sevındım sende yakınladın desene.hayırlısıyla gelsın tatlımmm....
benımde canım hep çikolata cekıyıı ama hakım olmaya çalışıyorum kendıme yaaa
iidir cersuu
iyi valla aşuree
ay bizim buraya da kantin açıldı gidip gidip çikolata yiyesim vaar akannehir
selam arkdaşlar
yeni doktordan geldim...........
Allahıma şükürler olsun bebeğim gayet sağlıklı.... İri bir bebek olcacağı kesinleşti .büggün itibarı ile 35+1 oldum VE bebeğim 2983 yani 3000 kilo suyu seli de iyi dedi. bebek kanala girmemiş bugünlerde doğurmazsın dedi.kasılmalarımın çok olduğunu soyledim ve nst istedi çok şükür ondana sorun cıkmadı kalp atışları iyi ve sancın yok dedi. ayın 30 alalım bebeği dedi. ay ayın 30 diyince çok heyecanlandım .a ama ben yokkk dedi 6 kasım olsun dedim. eğer ben o güne kadar doğurma gibi bir eylemde bulıunmazsam 6 KASIMDA minik oğluşum geliyor.............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?