2009 Kasm Anneleri

ayy cnm benim dışarı çıkın annenle dolaşın biraz hava almak iyi gelirrr opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

EBİŞİM arasana bi destnayı yaa varsa teli sendeee opuyorumnanaktan hade dünm ağrım var dr.a gidebilirim dediydi sankiii :sinifsinif:

anaa vergi dairesine gittim geldim hap almayı unuttum gııı :mymeka:
nan bi de bizim bura öle bi sıcakki annatamam sabah kaloriferi yakmış mannahlaarr :1shok:
camı açamıyoz karşıda inşaat var kafamıza kafamıza vuruyoo yaa piştim fallaaa kafamçokkarıştı

hee benim kociş ondan kıskanii dimekkii
çünküm behlül beni görse anında furulur :roflol: :roflol:
bihter haltetmiş :roflol: :roflol:

ne demek istisin nan sen banaaaa :mymeka::mymeka: beni görünce vurulmaz diyemi rahat nan benim kocaamm :mymeka::mymeka::mymeka:
küstüm nan sağaaa :dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:

ne demek istisin nan sen banaaaa :mymeka::mymeka: beni görünce vurulmaz diyemi rahat nan benim kocaamm :mymeka::mymeka::mymeka:
küstüm nan sağaaa :dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:

naan ben bişe mi didim kendin yazmışın gelse beni nedecek deyüü ondan kıskanmıyo deyüü ben de ordan tümevarım yaptım demekki benimki ondan kıskanii dedim gıı :roflol: :roflol: benimki en çok george clooney den kıskanii adam çıkıp gelecek mi yaanee :roflol: :roflol:

yapma nan tümevarım felan :mymeka::mymeka:
:roflol::roflol: benimki kıskanmaz öle sanal seyleri nan :roflol: gerçi sanal olmayanlarıda kıskanmazz :roflol::roflol:
akrep burcu kıskanç olu derler nan bideeee naniknaniknaniknanik

anam otur otur sıkıldım falla..berrayıda hıçkırık tuttu şimdi tık tık atıyor ..yazık kuşuma uzun sürüyorda....yarem dedim ya ters duruyor diye dönmesi zor ihtimal bakalım artık zaten gönlüm sezeryandan yanaydı..neyse ben azcık kaçayım gelirim sonra inşallah...

kızlarr ben kaçıyorum artık izmire doğru yola çıkıcazzz.
c.tesi kontrol var. ve c.tesi pazar kankimin düğünü varr :lepi: bolbol tepinmek isticem ama kalkamıcamm laelaelaelaelae
hepinizi öptüm kocamannnn opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Kızlar yarın sabahta benim dr kontrolüm var. Hepiniz sabahtan bize bol bol dua edin lütfen...

ayy iyice tirsiyorum artik ya. enerji harcamadan da is olmuyor. valla yarin isim var, cumartesi son alinacaklari almaya gidicem, pazarteside kuafor isim var. Insallah dayanirim.akannehir

afiyet olsun bu arada.cokacimcoook
aman canım yavaş yavaş yapalımm bende başlıcam işlere ama gözüm yemı yaa
bi dünya ütüm birikti...hiç yapıcak halim yok...:umursamaz:

kahvaltı sonrası sendromu mide bulantım başladı...nefes alamıyorum gene ... otura otura da iyice hamladım... hiçbişey yapasım yok ((
ahh bende çamaşır yıkıyom ütüler birikiyi.dünakşam yaptım bugünde var off yaa hiç sevmım ütüyü ben
baslarda cok almistim valla, ama bazi arkadaslar beni solladi da rahat ettim.kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol:
he annem çok kılo alanlardan biride benımmmkaydirigubbakcemile3
ayy negüsel ya maşallahhh...canım biraz bebişe yarıcak şeyler ye olmazsa daha düzenlı beslen...
kızlar benim jeton geç düşüyo yaaaa...nehir doğurmayamı gitti gerçekten....................benmi yanlış anladım
evt tatlım artık Asrın gelıyı yakındır...
normaql dogum yapanların en erkeni 36+5 te olmus
ekim analarında
bakalım bizlerin neler olacak
anam 36, haftada başlayan var mıakannehir daha ben beişin çamaşırlarını yıkamadım ya çok iş var çokk
hadi tatlım güle güle git gel hayırlısıyla güsel haberlerle dön...nan kalkıp oynayam iki göbek atem deme soluğu doğumhanede alırsın tatlımmmopuyorumnanaktan
Kızlar yarın sabahta benim dr kontrolüm var. Hepiniz sabahtan bize bol bol dua edin lütfen...

hadi tatlım hayırlısıyla güsel haberlerle gel...
kızlar bende bebek şekeri baktım ama ben hazır alacam.karar veremedım yaa yoruldumda bişiler yedim şimdi az dinleneyım.çamaşır asılcak,ütü yapılcak,yemeğim yok...eşimede msj cektım akşama süpürge yapıver diye gözüm yemı
yarında arkadaşla pazara gittcem hastanede için ucuz gecelık ve pijama alcam.eşofman altı bakcam,mevlüt takımı bulamadım şöle güsel bişi...
yarın akşamda kayınvalidemle,görümcemı çağırdım gelın yaprak saralım diye...
ayy gene yoğunluk başlıyı ya ben hep yatmak istiimm ama yaaa :sinifsinif:
özgeyi aradım ama acan olmadı ayy inşş doğuruveriri kolaycacık yaa inşş şuan asrın kucağındadır....opuyorumnanaktan

nbr kıslaaaaaaar
bu aralar kendimi aşure yemeye verdim
çok besleyici die yoksa benim buğday nohut yiyeceğim yok

selam arkdaşlar

yeni doktordan geldim...........
Allahıma şükürler olsun bebeğim gayet sağlıklı.... İri bir bebek olcacağı kesinleşti .büggün itibarı ile 35+1 oldum VE bebeğim 2983 yani 3000 kilo suyu seli de iyi dedi. bebek kanala girmemiş bugünlerde doğurmazsın dedi.kasılmalarımın çok olduğunu soyledim ve nst istedi çok şükür ondana sorun cıkmadı kalp atışları iyi ve sancın yok dedi. ayın 30 alalım bebeği dedi. ay ayın 30 diyince çok heyecanlandım .a ama ben yokkk dedi 6 kasım olsun dedim. eğer ben o güne kadar doğurma gibi bir eylemde bulıunmazsam 6 KASIMDA minik oğluşum geliyor.............

iidir cersuu
iyi valla aşuree
ay bizim buraya da kantin açıldı gidip gidip çikolata yiyesim vaar akannehir

oy maşallahhh cnaım herseyın yolunda olmasına sevındım sende yakınladın desene.hayırlısıyla gelsın tatlımmm....
nan ebru şallı 7 aylık doğurdu erken doğum yaptı
hatta çatlamamak için erken doğurdu die söylüolar
akannehir
iidir cersuu
iyi valla aşuree
benımde canım hep çikolata cekıyıı ama hakım olmaya çalışıyorum kendıme yaaa

hee benim kociş ondan kıskanii dimekkii
çünküm behlül beni görse anında furulur :roflol: :roflol:
bihter haltetmiş :roflol: :roflol:

:roflol::roflol:

aman canım yavaş yavaş yapalımm bende başlıcam işlere ama gözüm yemı yaa

he annem çok kılo alanlardan biride benımmmkaydirigubbakcemile3

yavas yavas yapalim canim, zaten yapmadan olmuyor. keske olsa.:sinifsinif:

evet, sonradan kilo alanlar beni sollayinca benim kilolar goze batmaz oldu.kaydirigubbakcemile3

inalllahhhhhhhhhhhhhhhhhh

benimde canım cekiyor ama bende şeker var çok dayanamadığım zaman atıyor kücük bir parca ağrımza .......lmaz::sinifsinif:

iidir cersuu
iyi valla aşuree

ben 2 aydır hiç kilo almadım bu ay bi 2 kg alsam yeter sonra yemem zaten son 1 ay iyi besliyim kelebeğimi napam yoksa ben buğday nohut fasulye özellikle yemiom zaten
ayyy çikolata en dayanılmazım yaaaaa

hayırlısı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…