2009 Kasm Anneleri

ben 2 aydır hiç kilo almadım bu ay bi 2 kg alsam yeter sonra yemem zaten son 1 ay iyi besliyim kelebeğimi napam yoksa ben buğday nohut fasulye özellikle yemiom zaten
ayyy çikolata en dayanılmazım yaaaaa

bende bu ay 2 kilo almışım bebek en son gittiğimde 2300 dü bugün gittim 3000 olmuş yani 700 gram bebeğin 1300 gram benim lmaz:lmaz:

ööfff ben bu ara çekirdeğe fena daldım yaaaa paket paket gidiyo kociş artık battal boy paket aldı:roflol:

hadi bulursun insallah gonlune gore bisiler. aman laf soyleyenleride takma, sen hamilesin ve harikasin.opuyorumnanaktan gerisi bos.
inş cnm ama gittim geldim öldüm yorgunluktan bi daha pazar mazar yok çamaşır kısmına hiç geçmedim bile ay çok sıcak bayılcaktım zor attım kendimi eve duş aldım akşam yemeğimi hazırladım geldimmmm ay ne bilem tanıyamadık sizii diyolar içim bi fena oluyo
prensese nazire ne kiz?kaydirigubbakcemile3
bende aksine esimin zor utulenen gomleklerini hic utulemiyorum. napim ya utule utule bitmiyo, bide bi giydiklerini ertesi gun giymiyorlar.
yemekteyiz deki karı beee dün diyodunuz ya ne biçim bu karı yaşını yalan söylüyo die ondan dedim ayolll. benim kociş giyer saolsun kirlenene kaa hatta ben giyme at kirliye diyom da giyiyo gene:)
yav bu ekim analarının hepsi sezeryanla doğurmuş :1shok: biz normal yapıcaz diye boşa mı konuşuyoruz acaba kafamçokkarıştı
yok cnm en son sf da normaller yazıyyy
baslarda cok almistim valla, ama bazi arkadaslar beni solladi da rahat ettim.kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol:
şekil aaa
hayırlısı cnm maşallah kızzzz bence iyi kilosu kimseyle kıyaslama ama bebek alsın istiyosan süt iç pekmez ye cnm bi de boğazdan kısma kilo alıyom deyü annem bana sakın az yeme sonra doğumda gücün olmaz dedi haklı valla napalım sonra vercez bu kiloları artık
çatlak bi anda oluıyomuş en son hafta bile çıkıyomuş hatta doğumdan sonra çıkanlar da varmış çatlamayan yok güzelim boşverrr bebelerimizden bi iz kalsın ayol doğuran doğurmayan belli olsunnnnn krem sürüyom ben lierac ama ne denli işe yarar bilmem
cok sıkılıyorum yaa
cnm kıyamam ben de sıkılıyorum gir mutfğa bişiler dene ben öyle atıyom sıkıntımı
anaaaaaaaaam bu kaa uzun mu sürüyo nan bu doğum bahsi ben sancılanacaz gidecez hadi yallahh saniidiimm akannehir suni sancı etkisini yeni gösterii gaaba
kız doğurmak öyle kolay olsa ohooo nası yetişçez hast.ye derdik 8-10 saat sürüyo açılmalar başladıktan sonraaaa
he bide ben çak ortak:)
kız çok yorma kendinii o kaa iş bi günde yapılırmı delüüü... ben de alcam gecelik bi de hiçbi eşofmanım olmuyo ya ucuz yollu bişi alam diyorummm ne işin var sarmayla kız başka şey mi bulamadın yapçak inş özge çabuk doğurur cnmmm
oh maşallah cnm selam hoşgeldin benm de doğum ihtimalim yok daha eyleniyom işte burda:) ne güzel kız belli olmuş tarihin hayde gözünaydın
nan ebru şallı 7 aylık doğurdu erken doğum yaptı
hatta çatlamamak için erken doğurdu die söylüolar
hee ben de 7. aydan sonra aldım bu kiloları zatiii
benımde canım hep çikolata cekıyıı ama hakım olmaya çalışıyorum kendıme yaaa
he benm de aynenn
bende bu ay 2 kilo almışım bebek en son gittiğimde 2300 dü bugün gittim 3000 olmuş yani 700 gram bebeğin 1300 gram benim lmaz:lmaz:
maşallah kız nası beslendin bakem
ŞİİİİTTTTTT ben geldümmmmmmmm
hoşgeldinnnn çıtır karuuu

ööfff ben bu ara çekirdeğe fena daldım yaaaa paket paket gidiyo kociş artık battal boy paket aldı:roflol:
kız çok yemeyin çekirdek zararlıymış yaa yazık valla bebeğe ben hiç yemedim ben de hastasıyımdır ama doğurmayı bekliyorum
kızlarrr nehirr doğurdumuuu ben geride kaldım konunun...
haberı olan yokmuuuu????
yok daha haber cnm suni sancı veriylermiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…