ben 2 aydır hiç kilo almadım bu ay bi 2 kg alsam yeter sonra yemem zaten son 1 ay iyi besliyim kelebeğimi napam yoksa ben buğday nohut fasulye özellikle yemiom zaten
ayyy çikolata en dayanılmazım yaaaaa
ŞİİİİTTTTTT ben geldümmmmmmmm
hoşgeldüüüüüüün opuyorumnanaktan
CANLİZ kuşum bu antalyada bebek şekeri malzemeleri felan nerde satılıo
kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş nan sanki o biliyoda:roflol::roflol:
nan o antalyalı o bilmicekte kim bilecek
demekki çakma antalyalı
ben bulamadığını hatırlıyom sankim
aboooo tüh o bulamadıysa ben hiç bulamam
amaaan almayı ver sende canım şeker neyyynnnn
inş cnm ama gittim geldim öldüm yorgunluktan bi daha pazar mazar yok çamaşır kısmına hiç geçmedim bile ay çok sıcak bayılcaktım zor attım kendimi eve duş aldım akşam yemeğimi hazırladım geldimmmm ay ne bilem tanıyamadık sizii diyolar içim bi fena oluyohadi bulursun insallah gonlune gore bisiler. aman laf soyleyenleride takma, sen hamilesin ve harikasin.opuyorumnanaktan gerisi bos.
yemekteyiz deki karı beee dün diyodunuz ya ne biçim bu karı yaşını yalan söylüyo die ondan dedim ayolll. benim kociş giyer saolsun kirlenene kaa hatta ben giyme at kirliye diyom da giyiyo gene:)prensese nazire ne kiz?kaydirigubbakcemile3
bende aksine esimin zor utulenen gomleklerini hic utulemiyorum. napim ya utule utule bitmiyo, bide bi giydiklerini ertesi gun giymiyorlar.
yok cnm en son sf da normaller yazıyyyyav bu ekim analarının hepsi sezeryanla doğurmuş :1shok: biz normal yapıcaz diye boşa mı konuşuyoruz acaba kafamçokkarıştı
şekil aaabaslarda cok almistim valla, ama bazi arkadaslar beni solladi da rahat ettim.kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol:
hayırlısı cnm maşallah kızzzz bence iyi kilosu kimseyle kıyaslama ama bebek alsın istiyosan süt iç pekmez ye cnm bi de boğazdan kısma kilo alıyom deyü annem bana sakın az yeme sonra doğumda gücün olmaz dedi haklı valla napalım sonra vercez bu kiloları artıkkızlar biz dün 4 boyutluya gittik benim minik prensesim aynı babası yahu yav bu kuzuyu ben taşıyorum. sen git hık de babanın burnundan düş iyimi......bide 1940 gr geldi dr biraz az dedi haftasına göre.....sizce çokmu zayıf arkadaşlar............
çatlak bi anda oluıyomuş en son hafta bile çıkıyomuş hatta doğumdan sonra çıkanlar da varmış çatlamayan yok güzelim boşverrr bebelerimizden bi iz kalsın ayol doğuran doğurmayan belli olsunnnnn krem sürüyom ben lierac ama ne denli işe yarar bilmemslm kızlar ben geldim nasılsınız?
ya dün akşam yine sancım girdi sabahta artık sıklaşmaya başladı sanırım iki hafta daha sabretseydi kuzum?33 günümüz kaldı zaten normal şartlarda..
kızlar ya bende çok fazla çatlak oldu bu zmana kadar göbegimde yoktu ama birden bire çogaldı alt kımımda göbegimin çizgi çizgi oldular.canım sıkıldı bacaklarımı falan geçmiştim neredeyse ilk aylardan başlamıştı ama göbegimi görünce tırstım..siz ne yaptınız acaba dogumdan hemen sonra kullanacagım bir krem varmıdır? henüz çatlaklar yeniyken?
cnm kıyamam ben de sıkılıyorum gir mutfğa bişiler dene ben öyle atıyom sıkıntımıcok sıkılıyorum yaa
kız doğurmak öyle kolay olsa ohooo nası yetişçez hast.ye derdik 8-10 saat sürüyo açılmalar başladıktan sonraaaaanaaaaaaaaam bu kaa uzun mu sürüyo nan bu doğum bahsi ben sancılanacaz gidecez hadi yallahh saniidiimm akannehir suni sancı etkisini yeni gösterii gaaba
he bide ben çak ortak:)aman canım yavaş yavaş yapalımm bende başlıcam işlere ama gözüm yemı yaa
he annem çok kılo alanlardan biride benımmmkaydirigubbakcemile3
anam 36, haftada başlayan var mıakannehir daha ben beişin çamaşırlarını yıkamadım ya çok iş var çokk
kızlar bende bebek şekeri baktım ama ben hazır alacam.karar veremedım yaa yoruldumda bişiler yedim şimdi az dinleneyım.çamaşır asılcak,ütü yapılcak,yemeğim yok...eşimede msj cektım akşama süpürge yapıver diye gözüm yemı
yarında arkadaşla pazara gittcem hastanede için ucuz gecelık ve pijama alcam.eşofman altı bakcam,mevlüt takımı bulamadım şöle güsel bişi...
yarın akşamda kayınvalidemle,görümcemı çağırdım gelın yaprak saralım diye...
ayy gene yoğunluk başlıyı ya ben hep yatmak istiimm ama yaaa :sinifsinif:
özgeyi aradım ama acan olmadı ayy inşş doğuruveriri kolaycacık yaa inşş şuan asrın kucağındadır....opuyorumnanaktan[/B]
oh maşallah cnm selam hoşgeldin benm de doğum ihtimalim yok daha eyleniyom işte burda:) ne güzel kız belli olmuş tarihin hayde gözünaydınselam arkdaşlar
yeni doktordan geldim...........Allahıma şükürler olsun bebeğim gayet sağlıklı.... İri bir bebek olcacağı kesinleşti .büggün itibarı ile 35+1 oldum VE bebeğim 2983 yani 3000 kilo suyu seli de iyi dedi. bebek kanala girmemiş bugünlerde doğurmazsın dedi.kasılmalarımın çok olduğunu soyledim ve nst istedi çok şükür ondana sorun cıkmadı kalp atışları iyi ve sancın yok dedi. ayın 30 alalım bebeği dedi. ay ayın 30 diyince çok heyecanlandım .a ama ben yokkk dedi 6 kasım olsun dedim. eğer ben o güne kadar doğurma gibi bir eylemde bulıunmazsam 6 KASIMDA minik oğluşum geliyor.............
hee ben de 7. aydan sonra aldım bu kiloları zatiiinan ebru şallı 7 aylık doğurdu erken doğum yaptı
hatta çatlamamak için erken doğurdu die söylüolar
he benm de aynennbenımde canım hep çikolata cekıyıı ama hakım olmaya çalışıyorum kendıme yaaa
maşallah kız nası beslendin bakembende bu ay 2 kilo almışım bebek en son gittiğimde 2300 dü bugün gittim 3000 olmuş yani 700 gram bebeğin 1300 gram benimlmaz: lmaz:
hoşgeldinnnn çıtır karuuuŞİİİİTTTTTT ben geldümmmmmmmm
nan şekersiz olurmu hiiiiç alcez
kız çok yemeyin çekirdek zararlıymış yaa yazık valla bebeğe ben hiç yemedim ben de hastasıyımdır ama doğurmayı bekliyorumööfff ben bu ara çekirdeğe fena daldım yaaaa paket paket gidiyo kociş artık battal boy paket aldı:roflol:
yok daha haber cnm suni sancı veriylermişkızlarrr nehirr doğurdumuuu ben geride kaldım konunun...
haberı olan yokmuuuu????
kız çok yemeyin çekirdek zararlıymış yaa yazık valla bebeğe ben hiç yemedim ben de hastasıyımdır ama doğurmayı bekliyorum
yok daha haber cnm suni sancı veriylermiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?