2009 Kasm Anneleri

valla koçişe dedım gelınce süpürge tutuver deyı olur dedi.sağolsun çok içime sinmiyo ama napcaksın yaa...
çok mu gezdun kız pazarda....bakalım işte yarın çıkıp alayım hazır olsun...valal ben azcık yavaş yavaş sarcam onlar fazla sarsınlar bi işin ucundan tutuversınler.hiçbi işe dokundukları yok herbişeyını ben hazırlıım dadamın....
görümcem dün arıyo diyo kı ya bebeğin eksiği emzik,biberon varsa ben alayım ikisinden birini diyo bende sinir oldum sağol cnaım ben gidip aldım eksiklerini dedim...:umursamaz:

:roflol::roflol::roflol::roflol:
ay çokmu pahalıydıki emzik biberon da ikisinden birini alacamış:uhm::uhm:

kız çekirdeğin nesi sakıncalı anlamadım ben:uhm:
kız ablama doktoru söylemiş de o da doğum yaptı yaaa zar kısmı sanırım beyni etkiliyomuş ben ürktüm vala yemiyorum yoksa en sevdiğim meşgalemdir
ben de yapmiim gıı çak krispii vereliniortak
bende bebek şekeri yapmıcam bi kutu çikolata alıp kendim yicem
kız yok ay bir saat sürmüş toplam ama pazar arabsıyla da olsa bayır çık in ağır oldu gelirken çek getir zorladı valla bi daha çıkamıcam olsun cnm kocişler de accık bi iş yapsınlar sanki her gün mü istiyoz çalışırken ben de sürekli uğraşırdım valla kociş gelmeden de sofram hazır olurdu yane ay ben burda kimsem yok deyü herşeyimi kendim yapmaya çalışıyodum sizin var da bari yardm etsinler kız emzikle biberonmu kalır bu güne nası görümceymiş o he sen de gidip en kalitesinden siteseydin de gıcıklığına kullanmasaydın kızz
heee çokmu pahalı bişeymişşş getirip emzik taksın altın yerine utanmazzzzzz

heee kendin al çikolatayı kendin ye en iyisi a.sa.sa.s enerji olsun sağaa.sa.s

heee kendin al çikolatayı kendin ye en iyisi a.sa.sa.s enerji olsun sağaa.sa.s

heee en sev diğimden aldırcam kocamaaa nasılsa gelen olmıcak oh oturur yirim kendim diyom:) cokacimcoook sonra da mızıklanırım size uyyy ben daha veremedim kilo milo hem de alıyorummmm die :roflol:

valla kızlar öle diyoya bana sinir oldum yaa eşime de anlattım böle dedi diye .emizk mi alcakmış ala ala dedi.eşim de dedi bari annemlere söyleyelım buhar makınesini onlar alsın dedi.olur dedim bende...aman ya valla bişi istemıyorum çoçuğumun herşeyını ben yaparım elimden geldiğince...şimdi bi işin ucundan tutumuyolar bebek olunca da sevmeye gelırler ev işleri bana bakar yıne ucundan tutmazlar sinir oluyorum yaa...
Allahım sen bana sabır ver...
ben böle tek başıma daha huzurluyum ya napayım varıp başıma gelmesınler....
gene actım kaynanan görümce konusunu...
Yarabbım bende kayınvalide olucam ama bu kadar düşüncesiz olmam heralde....

cnm yaaa bebek olunca sen de kota koy alla alaaaa
sen bebeği al kucağına otur bi köşeye onlar yapsın işleri az naz yapın kızlar yaaa hamarat gelin olmayın
ütüyü onlara yaptır mesela ya ütü yapıcam ama sancım var de gelsinler madem
valla kayınvaldem bana bi iş yaptırmadı bayramda, gerçi kendisi de yapamıyo ama sen yapma dedi öbürleri yapsın dedi:) otur uzan dedi eğer size böyle demiyolarsa siz dedirtin..

gorumcen cok masrafa girmesin bir emzik veya biberonla. bende cok kizarim boyle soyleyenlere. al gel iste icinden ne koparsa, niye sorarlar.

yok kara çekirdek cnm ablam öyle söyledi

kabak cekirdekte sorun yok mu o zaman?

anaaam emzik veya biberon muuu laelaelaelaelae
gerçi bizimkiler hiçbişe sormuyolar yaa ne biçim iş annamadımmm -tatlicadiarzu-
bi de bizimki en küçük yanii ben olsam neler yapardım yaaaa

:roflol: :roflol: :roflol:
bende paket paket kabak cekirdegi yiyorum. zararlimiymis, bunu da mi yemiycez?mafoldumben
kabak çekirdeği çok faydalımııışş :lepi: günde 1 avuç yemek lazımışş
hee ben de yapmamm :dilcikar:

seni cadi seni.kaydirigubbakcemile3

ben normalde de hic yapmam, kaldi ki simdi hic yapamam.

gorumcen cok masrafa girmesin bir emzik veya biberonla. bende cok kizarim boyle soyleyenlere. al gel iste icinden ne koparsa, niye sorarlar.

kabak cekirdekte sorun yok mu o zaman?
yok cnm hatta midenin suyunu emdiğinden iyi bilem geliymişş ama abartmayalım gene de
he yapmıcaz tabii naza çekin ya kendi kıymetinizi kendiniz bilin bacılarrrr
he bana da kayınvalde almış örmüş bişiler diğerlerinde daha ses yok bakalım görümcede eltide:) ne soruyolar ne bişibiz de herbişeyini aldık zati bu saate kalırmı ayollll kızlar aralık analarından ikisi doğurmuşşşşş

benim de kayınvalide örmüş bissürü sağolsun 3 abi var kimseden ses yok anam sonra da siz zaten almışınız derler kaydirigubbakcemile3 napalım onnarı mı beklicez yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…