ayy kızlar gene isyanlardayım bu teyzem beni deli ediyo anaam saçımı başımı yolcam artık.
aradı sağolsun nasılsın diye soruyo.ne yaptın doğurdun falan sandım dedi.bende yok daha doğurmadım doğurursam haber veririm dedim.
diyoki yok doğurmadan bir iki gün önce haber ver.dedimki kız niye anlamıyon allah aşkına ne bilem ne zaman doğuracam iyi sen ararsın dedi bende hehe dedim kapattık teli.
yahu karı bilerekmi yapıyo sizce
sen koltuklari cek, sil, ordan camlara tirman canim. bu arada bebek dogunca da koyarsin bi kenara islere devam edersin.klava:
ayy kızlar gene isyanlardayım bu teyzem beni deli ediyo anaam saçımı başımı yolcam artık.
aradı sağolsun nasılsın diye soruyo.ne yaptın doğurdun falan sandım dedi.bende yok daha doğurmadım doğurursam haber veririm dedim.
diyoki yok doğurmadan bir iki gün önce haber ver.dedimki kız niye anlamıyon allah aşkına ne bilem ne zaman doğuracam iyi sen ararsın dedi bende hehe dedim kapattık teli.
doktorun sihirli kuresine bakicakti ya.delikafadulden
kızlar bugün gezmedeydimmmm
amcamın kızı hamileymiş onun haberini aldımmm dolayısıyla bütün gün konu hamilelik ve doğumdu ben hep normal doğum istiyodum bu aya kadar
ama yaklaştıkçaaa tırsmaya başladımmm veee normal doğumdan sonraaa kendi psikolojimide ortaya koyarakkk benim içinnnn pek hayırlı olmayacağına karar verdimmm vee herkeste bana sen kendini biliyosannn
o zaman sezeryan yapppp psikolojik olarak hazır olup olmamak çok önemli dedilerr
nehirin durumu malummm eee etraftan da duuuyuyorum heppp normal doğum yapanlardaann çok kolay oldu şöyle böyle oldu diyene hiç rastlamadım...dolayısıylaaa sanırım ben vazgeçicem bu gidişleee
normal doğurmaktan, bu psikolojiyle doğurursam birde doğumum dikişli olursaaa eşimlee aramızın bileee bozulacağını
düşünüyorum her açıdan hem de...çünkü çok hassas bi yapım var bundan eminim..
doğru diyosun canım yaaa
evet bazıalrı tek dikişlee bile atlatabiliyoooo
ama benim görümcemin 25 dikişi felan vardıııı
kii o bölgee sürekli nemli ıslakkkk sezeryanaa göre iyileşme süreci
daha da uzundur bana göreee verdiği acıyı düşünmüyorum bileee
insan cinsellikten herbişeyden soğur gibi geliyooo kiii
görümcemde öyle olmuştuuu..
ama en iyisi düşünmemek dediğin gibiiii
düşündükçee yapranıyosun resmennn
oluruna bırakmak en doğrusu....
ama napim uniqcim öylede sancı gelsin bekliyim durumunda daha fazla stres oluyorsun bişeylerle uğraşmak iyi geliyor düşünmüyorsun fazlaa şimdi koltukları silicem makineylede çekelbilirsem çekerim wannabeby yi dileklerin için saol tatlım hepimiizn doğumu kolaycana olur inşş
krispii belirsiizlikçok fena hakikaten olsada bitsde bi an önce diyosun ama herşeyin bi vaktii saati var iştee hepiniiz endişelendirmişim özürr napiyim köyde hiçç olmassa annemler var hemde şehire 10 dk mesafede orda kendimi güvende hiisediyom baba evii iştee
kiz bir iki sayfa geride yaziyo ya haber. azcik bakiver tembel hatun.lülülülülülü
yok canım sende ne özrü biz merak ederik öle işte meraklı melahatlarız biz bacımama napim uniqcim öylede sancı gelsin bekliyim durumunda daha fazla stres oluyorsun bişeylerle uğraşmak iyi geliyor düşünmüyorsun fazlaa şimdi koltukları silicem makineylede çekelbilirsem çekerim wannabeby yi dileklerin için saol tatlım hepimiizn doğumu kolaycana olur inşş
krispii belirsiizlikçok fena hakikaten olsada bitsde bi an önce diyosun ama herşeyin bi vaktii saati var iştee hepiniiz endişelendirmişim özürr napiyim köyde hiçç olmassa annemler var hemde şehire 10 dk mesafede orda kendimi güvende hiisediyom baba evii iştee
yavv sende doğurdum de nan olsun bitsin gelmene gerek yok de artık :roflol::roflol:ayy kızlar gene isyanlardayım bu teyzem beni deli ediyo anaam saçımı başımı yolcam artık.
dilmuhum kızma ama güldürdü kız bu teyzen benııı kaydirigubbakcemile3 alkisalkisalkis kaydirigubbakcemile3 :roflol:
ooofff ben de korkmaya başladım yaa normal doğumdan((((((( zaten belirsizlik hiç bana göre bişey diil acaip stres oluyorumm...bi de senin saydığın nedenler de var...
en iyisi hiç düşünmemek galiba 19 unda kontrole gidicem o zaman daha net olur heralde herşey....
kıs ufak tefek şey yapsan neyse koltuk silmek kolay mı ben normal zamanda bile yapınca şaftım kayıyo((
:roflol::roflol:
olmaz öle 2 ileri bi geri yapamam geçmişi okumaya en baştan başladım...septik bi insan var karşınızda eccük idare ediverin :roflol::roflol:
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden:roflol::roflol::roflol: hala orda mı o ????
sen koltuklari cek, sil, ordan camlara tirman canim. bu arada bebek dogunca da koyarsin bi kenara islere devam edersin.klava:
yok canım sende ne özrü biz merak ederik öle işte meraklı melahatlarız biz bacım
tabi insan babasının evinde kendini güvende hisseder inşallah seninde hayırlı haberlerini alırız kuşum
yavv sende doğurdum de nan olsun bitsin gelmene gerek yok de artık :roflol::roflol:
yok bacım gül ben sinirlendiğim için gülemiyomki ne edem.anlamıyo inatla acaba bana bi gıcıklığı varda bile bilemi sinir ediyo diye düşünmeye başladım
he ya hala orda.yemiş kafayı
selam kızlar.
dilmuh senin bu teyzen iyi bi sopa istiyor zaar deli etti bizi valla.
destna bugün nette okudum kaan kocatepenin sitesinde bu haftada ev işlerini bırakın diyo adam yapma bişey, uzan dinlen yorulunca sancılarında artar hem.
anaaaam hadi gözümüz aydı arkdaşlar:))METE ASRINIMIZ dünyaya geldi :teytey:
az önce nehiriverin eşi aradı müjdeyi verdi sezeryan olmuş annemizde bebeğimizde iyiymiş çok şükür :Saruboceq:
ayyy bebeğin ağlama sesi geliyoduu kızlarrrr
inş cnm ya... ay ne kaa iyi kız kilosuŞükür Yarabbi Allah analı babalı büyütsün Asrın bebeğimizi....
demın benıde özge aradı bebiş geldı sezeryan oldum diyo.bebiş 3400 grmış kıme benziyo dedım bana dedi özgem.
oyy ne güsel benım yerime öpüver kokusunu cek içine dedim....
özgem diyo grıp mısın sesin kötü gelıyo yok dedim uyuyodum bu güsel haberler uyandım dedim...Ay nasıl mutlu oldum...
inş hepimiz sırasıyla yaşarız kızlar bu duyguları....
ay maşllah canımmm ne güsel yaaa
merhaba canım hoşgeldinnnn:))) a.s. bana da aşağıda diyler hanidir ama benm karnım hep böyleydi gibime geliyo belki de bebek böyle yerleşti başından ne bilemmmMerhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım, yazılarınızı okudukça bunca zaman nerdeydim diyorum benide kabul edin aranıza :çok üzgünüm:
Bebeğim çok aşağıda olduğu için korkuyla geldim bu günlere ama çok şükür herşeyi Rabbim belirliyo hiç bişey için bu güzel günlerin keyfini kaçırmayın, Allah hepimizi bir sancıda bebeğimize kavuşturur inşallah..
Yeni doğan bebişler hayırlı olsun darısı tüm bekleyenlerin başına...
der onlar boşver bacım he bu arada aşağıya da doğumdan bir hafta on gün önce iniyomuş genelde bebekler ben öyle duyduydum:)hayirdir, acil bi durum yok di mi?
bana da az once kadin karnin baya asagi dusmus dedi. ayyy, bayilivercem.akannehirakannehir
ay öldük kız noldu noldu deyü kaç gündür sayıklıyoruz ama ii olduğuna sevindim cnm inş hayırlısı olur:) mantar da ağrı yapıyordur herhalde cnm benm ya geçecek hepsi merak etme az kaldı sık dişinislm kızlar merakta bıraktım çok özür dilerimm nehirivercim doğurmuşş rabbim huzurla büyütsün gözümüz aydınn olsun benii geçtii durumları nasıl bebişimizin kilosu falan haber varmıı benimde çarş.doktora gitiğimde durumu anlattım hemen nst ve idrar tahlili verdii nstye girdim çok sancım vardı gözlerimden yaşlar nasıl boşalıyor ebe yanıma geldii sancın çok fazla dedii meğersem sancı butonunu takmamışş bi daha çelkildii sonra toparlan doktorun yanına gidelim dedii doktor baktı sancın çok fazla erken doğummu olucak felen derken apar topar muayeneye alındım çatala çıktım spekulum ne o aletii soktu bana kıyametii koardımm çok fazla mantar varmış bendee doktor bu ne böyle dedii sonra rahimaçıklığına baktıı açılma yok dedii çıkarkende seezeryanı düşünelim falan dedii eşimede nazan kuzenin doğumundan çok korktu sezeryan yapalım dedmişş bende herşey normalde niye sezeryan dedimm sen bilirsin dedi bu sefer eve git sancın çoklaştığında suyun geldiğinde hemen gel dedii durum bu beklemedeyizzz bende annemlere gittim çıkışta köye çıktım yine sancılarım oluyor bugün evi toparlamak çamaşır falan maksadıyla indim yine çıkıcam sizlerde durum nasıl iyisisniz inşş
boşver tatlım gül geç sende doğurunca arayıverisin sende bikaç gün önceden haber vermeye gerek yokkk:roflol:
canım face de meryem b.... diye istek gönderen benim haberin ola.
yok bakmıyo anam ne yapam ben.doktor bi yandan küresine bakmıyo,teyzem bi yandan anlamıyo.ben ne etcem bunlarla bilmiyom.
ya 3 çocuk doğurmuş 57 yaşında bi kadın bişeyde diyemiyom sanki bilmiyo doğum bu ne zaman olur belli olmaz.ama anlamıyo valla sabah sabah alem yaaaaakötükedihüso
:roflol::roflol:
olmaz öle 2 ileri bi geri yapamam geçmişi okumaya en baştan başladım...septik bi insan var karşınızda eccük idare ediverin :roflol:
ya kızma vannacım vakit geçsin napiyim :kedi: yormadan otura otura yapıyorum bakkopuyorumnanaktan
anaaaam hadi gözümüz aydı arkdaşlar:))
nehirimiz de mete asrınımız da ii olur inş
çok geçmiş olsun ya ikinci meleğimiz de katıldı aramıza
inş cnm ya... ay ne kaa iyi kız kilosu
anca mı aklına gelmiş dr n sez. yapmakkkkklava:
merhaba canım hoşgeldinnnn:))) a.s. bana da aşağıda diyler hanidir ama benm karnım hep böyleydi gibime geliyo belki de bebek böyle yerleşti başından ne bilemmm
der onlar boşver bacım he bu arada aşağıya da doğumdan bir hafta on gün önce iniyomuş genelde bebekler ben öyle duyduydum:)
ay öldük kız noldu noldu deyü kaç gündür sayıklıyoruz ama ii olduğuna sevindim cnm inş hayırlısı olur:) mantar da ağrı yapıyordur herhalde cnm benm ya geçecek hepsi merak etme az kaldı sık dişini
sez nerden çıkmış yaaa açılman yoksa yok daha sancıların düzgün gelmiyo ki suyun da yok nişan da gelmemiş bu drlar da saf birini bulup kandırabilir miyiz acep die bakıyolar ya eşine ayrı sana ayrı ne konuşuyo bu herif
bu arada doğumdan bikaç gün önce insanda bi enerji oluyomuşsende de o enerji var sakın bi iş yapma dinlen o enerjiyi boşa harcarsan eğer doğumda gücün kalmaz valla çok eziyet çekersin benden söylemesi bişi yapacaksan illa ki otur örgü ör o da oyalar ve enerji almaz en azından kız... sakın iş yapma.... ihtiyacın olcak sonra o güce.
ay bu karı da manyak heee gelcekse gelsin ne yaygara yapıyo gelcem die yoluvercem saçını başını sabah sabahhhh
ben de gece geç yatınca sabah da 7de kalkınca toparlayamadım kociş gidince bi daha yattım az önce annem uyandırdı tembel uyuma çok die:)
valla ya rabbim bunla imtihan ediyo beni.dilmuhum boşver kzuum kadın senin imtihanın duymazdaan gel salla gitsin başıyim silmeye bendee arada bakınırımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?