2009 Kasm Anneleri

doktorun sihirli kuresine bakicakti ya.delikafadulden

dilmuhum kızma ama güldürdü kız bu teyzen benııı kaydirigubbakcemile3 alkisalkisalkis kaydirigubbakcemile3 :roflol:

doktorun sihirli kuresine bakicakti ya.delikafadulden

yok bakmıyo anam ne yapam ben.doktor bi yandan küresine bakmıyo,teyzem bi yandan anlamıyo.ben ne etcem bunlarla bilmiyom.
ya 3 çocuk doğurmuş 57 yaşında bi kadın bişeyde diyemiyom sanki bilmiyo doğum bu ne zaman olur belli olmaz.ama anlamıyo valla sabah sabah alem yaaaaakötükedihüso

ooofff ben de korkmaya başladım yaa normal doğumdan ((((((( zaten belirsizlik hiç bana göre bişey diil acaip stres oluyorumm...bi de senin saydığın nedenler de var...
en iyisi hiç düşünmemek galiba 19 unda kontrole gidicem o zaman daha net olur heralde herşey....

kıs ufak tefek şey yapsan neyse koltuk silmek kolay mı ben normal zamanda bile yapınca şaftım kayıyo ((

kiz bir iki sayfa geride yaziyo ya haber. azcik bakiver tembel hatun.lülülülülülü

:roflol::roflol:
olmaz öle 2 ileri bi geri yapamam geçmişi okumaya en baştan başladım...septik bi insan var karşınızda eccük idare ediverin :roflol::roflol:

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden:roflol::roflol::roflol: hala orda mı o ????

yok canım sende ne özrü biz merak ederik öle işte meraklı melahatlarız biz bacım
tabi insan babasının evinde kendini güvende hisseder inşallah seninde hayırlı haberlerini alırız kuşum
yavv sende doğurdum de nan olsun bitsin gelmene gerek yok de artık :roflol::roflol:

dilmuhum kızma ama güldürdü kız bu teyzen benııı kaydirigubbakcemile3 alkisalkisalkis kaydirigubbakcemile3 :roflol:

yok bacım gül ben sinirlendiğim için gülemiyomki ne edem.anlamıyo inatla acaba bana bi gıcıklığı varda bile bilemi sinir ediyo diye düşünmeye başladım

he ya hala orda.yemiş kafayı

sen koltuklari cek, sil, ordan camlara tirman canim. bu arada bebek dogunca da koyarsin bi kenara islere devam edersin.klava:

ya kızma vannacım vakit geçsin napiyim :kedi: yormadan otura otura yapıyorum bakkopuyorumnanaktan

annem bir melek saol canım hepimiz hayırlısyla kolaylıkla alırız bebişlerimizi kucağımızaa

öyle yapcam artık ne edem kaydirigubbakcemile3

selam kızlar.
dilmuh senin bu teyzen iyi bi sopa istiyor zaar deli etti bizi valla.
destna bugün nette okudum kaan kocatepenin sitesinde bu haftada ev işlerini bırakın diyo adam yapma bişey, uzan dinlen yorulunca sancılarında artar hem.

yok bacım gül ben sinirlendiğim için gülemiyomki ne edem.anlamıyo inatla acaba bana bi gıcıklığı varda bile bilemi sinir ediyo diye düşünmeye başladım

he ya hala orda.yemiş kafayı

boşver tatlım gül geç sende doğurunca arayıverisin sende bikaç gün önceden haber vermeye gerek yokkk:roflol:

he ya sorma istiyo valla.hepimizi deli ettikaydirigubbakcemile3

kıss melekkk ne kadar güzelmişsin sen yaa...ayy bi de yok aynaya bakmış da ayı yogi gibiymiş de yok bilmem ne klava: valla dayak istiyosun yaaa klava:

METE ASRINIMIZ dünyaya geldi :teytey:
az önce nehiriverin eşi aradı müjdeyi verdi sezeryan olmuş annemizde bebeğimizde iyiymiş çok şükür :Saruboceq:
ayyy bebeğin ağlama sesi geliyoduu kızlarrrr
anaaaam hadi gözümüz aydı arkdaşlar:))
nehirimiz de mete asrınımız da ii olur inş
çok geçmiş olsun ya ikinci meleğimiz de katıldı aramıza

inş cnm ya... ay ne kaa iyi kız kilosu
anca mı aklına gelmiş dr n sez. yapmakkkk klava:
merhaba canım hoşgeldinnnn:))) a.s. bana da aşağıda diyler hanidir ama benm karnım hep böyleydi gibime geliyo belki de bebek böyle yerleşti başından ne bilemmm
hayirdir, acil bi durum yok di mi?
bana da az once kadin karnin baya asagi dusmus dedi. ayyy, bayilivercem.akannehirakannehir
der onlar boşver bacım he bu arada aşağıya da doğumdan bir hafta on gün önce iniyomuş genelde bebekler ben öyle duyduydum:)
ay öldük kız noldu noldu deyü kaç gündür sayıklıyoruz ama ii olduğuna sevindim cnm inş hayırlısı olur:) mantar da ağrı yapıyordur herhalde cnm benm ya geçecek hepsi merak etme az kaldı sık dişini
sez nerden çıkmış yaaa açılman yoksa yok daha sancıların düzgün gelmiyo ki suyun da yok nişan da gelmemiş bu drlar da saf birini bulup kandırabilir miyiz acep die bakıyolar ya eşine ayrı sana ayrı ne konuşuyo bu herif
bu arada doğumdan bikaç gün önce insanda bi enerji oluyomuşsende de o enerji var sakın bi iş yapma dinlen o enerjiyi boşa harcarsan eğer doğumda gücün kalmaz valla çok eziyet çekersin benden söylemesi bişi yapacaksan illa ki otur örgü ör o da oyalar ve enerji almaz en azından kız... sakın iş yapma.... ihtiyacın olcak sonra o güce.

ay bu karı da manyak heee gelcekse gelsin ne yaygara yapıyo gelcem die yoluvercem saçını başını sabah sabahhhh

ben de gece geç yatınca sabah da 7de kalkınca toparlayamadım kociş gidince bi daha yattım az önce annem uyandırdı tembel uyuma çok die:)

dilmuhum boşver kzuum kadın senin imtihanın duymazdaan gel salla gitsin başıyim silmeye bendee arada bakınırımm

boşver tatlım gül geç sende doğurunca arayıverisin sende bikaç gün önceden haber vermeye gerek yokkk:roflol:

valla bacım her arayışta ısrarla bikaç gün önceden haber ver dedikçe saçlarım havalanıyo.
ben kararımı verdim zaten ben doğuma girince kociş arayacak dilek doğuma girdi diycek olup bitcek.

napiyisinizz geveze karularr laelaelaelaelae
benim ev almış başını gidiyoduu yavaş yavaş yaparım bütün işleri diyodumm
ama şimdi tırstımm :1shok: ne olur ne olmazz diyee 2 gündür hızlandırılmış tura geçtimm işler bitsinnde soraa gelsin bebelerrr
hadi ben işlere devam edemmmmm

canım face de meryem b.... diye istek gönderen benim haberin ola.

tamam canim, acinca eklerim.a.s.

he he de gec sende bosver madem. teyze yavas yavas bunuyo herhalde.delikafadulden

olmaz öle 2 ileri bi geri yapamam geçmişi okumaya en baştan başladım...septik bi insan var karşınızda eccük idare ediverin :roflol:

ya kızma vannacım vakit geçsin napiyim :kedi: yormadan otura otura yapıyorum bakkopuyorumnanaktan

tamam, fazla yorma kendini. bak bende iki toz aliyorum, gelip iki lafliyorum. iyi oluyo.

ah bebeğim canım ya deli oldum deli.gelmek istemiyomudur nedir.ben gelme dedim gerçi o zamanda sen sahipsizmisin diyo.ayy gelde çıldırma bacım.
dilmuhum boşver kzuum kadın senin imtihanın duymazdaan gel salla gitsin başıyim silmeye bendee arada bakınırımm
valla ya rabbim bunla imtihan ediyo beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…