2009 Kasm Anneleri

oynarken doğurabilirr akannehir
cerin aramış ama teli meşgule almışş dahada ses etmemiş :1no2:

edoş sora aradı gııı kuaförden yeni çıktım gidiom didiiiiiiiiiii çok oynama didim tamam didi ama duyda inanma artıkınnn kaydirigubbakcemile3

kartanesi hani kuaföre gidecediik gıııı neen ses çıkmadı senden bööönn
hee gıı gelemedim beeen kafamçokkarıştı
delüüü neyse atlatmışın :jeyyar:
nbr kıslar
sonunda benimde tekerlekli bebek sepetim oldu
annemi suluhana yolladım almış bisürü şey zemuszemus
oo süpeeer sen de bizdensin gaarii kaydirigubbakcemile2
hakkaten çok güzel ya etrafınada otriş geçicek anacım
ben kızımı minik kelebeğim die seviorum kelebek süs almış
suluhanda nevar ne yok toplamış kaydirigubbakcemile3
ne kadar ucuzmuş yahu

otriş miiiii
nassı yaaneeee çok kokoş olcek gııı
kızlar yaa benim iki hastane çıkışındn başka zıbın takımım yok gııı ay almam lazımmıııı
pek mi az oldu annamadım patikli donlar ve bodyler var bi de tulumlar

ayy benim de zıbın tkm yok naapsak gıııı

nbr kıslar
sonunda benimde tekerlekli bebek sepetim oldu
annemi suluhana yolladım almış bisürü şey zemuszemus
bebel şekeri malzemesi almış mı gıı
yana yakına aranıyodun yaa
edoş sora aradı gııı kuaförden yeni çıktım gidiom didiiiiiiiiiii çok oynama didim tamam didi ama duyda inanma artıkınnn kaydirigubbakcemile3

bana daha dünden dediydii oynıcam diyee bilmiyim artıkkaydirigubbakcemile3

ayy benim de zıbın tkm yok naapsak gıııı

ayy netcez alakmıkiiii ben ulustaki özelcandan bi dene beğendimdi kimse ilgilenmedi sinir oldum çıktıydım böğün gördüm bi dene tulum çok tatlıdu ama minnaacık ve 20 lira giyemez onu diye almadım sen gelecünmü gıı ulusaa gelirsen öğlen gidek ben daa 3 gün oralardayım-tatlicadiarzu-

kokoş olsun yahu
hastane odası süsleme malzemelerinin hepsini almış
nasıl mutlu anlatamam benden daha hevesli vallaha

iyi akşamlar kızlar. hastane çıkışı benimde kayınvalidemin aldığı bi tane var ama beğenmedim. çok minik ü tane tulum geldi hediye bana onlardan birini giydiricem inşallah. battaniyelerimizden birinede sarıcaz zaten :))

o önce doktora sonra kuaföree ordan resim çektirmeye ordanda kınaya gidicekti
abaaaaaooovvvv desenize edadan bu gece hayır yokkaydirigubbakcemile3
aboooww kimler varmış kimleeer krispim tubik cerenimoo burdaa edoş düğüne mi gitti gııı
nan benimde kaynanam geldi çıkmak zorunda kaldım allahtan erken gittti haaaaaaaaa

yok nan oynayamaz o önce dötünü yerinden oynatsın demi:roflol::roflol::roflol:

bende 5 parçalardan aldım 2 tane onları hastanede giydircem topitoş battaniyem var ona sarcam tam takım 20 parça falan almak istemedim

slm kızlarr a.s.
dün giremedim yetişemedim sizleree :kedi:
dr.a gittik dün oğluşum 2750 gr.47 cm olmuş herşey yolunda suyumuz,plesntamız ve nstde herhangi bi sancım çıkmadı
Veeeeeeeeeee 29 ekim 2009 saat 07:30 da kavuşuyorum oğlumaa :Saruboceq::Saruboceq: :lepi: sezeryana karar verdik izmirde olacağı için en sağlıklı bunu bulduk.inşallah hayırlısı olur darısı hepinizin başınaaa :Saruboceq:

Bugünde düğün var şimdi kuaför için çıkıyorum ancak yarın girerim artık öptüm hepiniziiiiii

aaaa kirk yilin basi sabah erken kalktim kimsecikler yok hayret:1shok:
ben gec kalkinca sayfalar dolusu yazisiyosunuz simdi kimse yok:bbo:
noldu hepiniz dogurdunuz mu nereye kayboldunuz bacilarkaydirigubbakcemile

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…