2009 Kasm Anneleri

edoşuummm bebeemm oğluşa maşallahh koca adam olmuş gıııııııııııı ama neen sezayan istedin kuzumm? düğünü bitir bir an evverl de gel konuşak emi kuzumm
aaaa kirk yilin basi sabah erken kalktim kimsecikler yok hayret:1shok:
ben gec kalkinca sayfalar dolusu yazisiyosunuz simdi kimse yok:bbo:
noldu hepiniz dogurdunuz mu nereye kayboldunuz bacilarkaydirigubbakcemile
elifciiim günaydın kuzum

Canım öğren ben tecrübe ettim pazar bu karılar tembel oli pazartesi tam gaz devam o yüzden pazarları çok heveslenip açma topici zira kendi kendine konuşuyon

elifciiim günaydın kuzum
günaydin canimmm opuyorumnanaktan

Canım öğren ben tecrübe ettim pazar bu karılar tembel oli pazartesi tam gaz devam o yüzden pazarları çok heveslenip açma topici zira kendi kendine konuşuyon

demi yaa bugün pazarkafamçokkarıştı ben unutmusum pazar oldugunu
fatih uyatti beni sabah sabah sinir oldum zaten
simdi de kaynanamlar kahvaltiya geliyolarmis :lepi:yalniz kahvalti etmekte´n kurtuldum:dance:

Afiyet olsun benim kocam sağolsun hafta sonları hazırlıyor bende afiyetle yiyom yanlız yenmio demi ya kalabalık ii olicokacimcoook

unii gıı neen sıkılıyoooonnn
edoş sezeryan mı olcaamıış anaaam herkes sonlara dooru sezeryana karar verdiii
bu gidişle egede beraydan önce gelecekk

unii gıı neen sıkılıyoooonnn
edoş sezeryan mı olcaamıış anaaam herkes sonlara dooru sezeryana karar verdiii
bu gidişle egede beraydan önce gelecekk

ne bilim yaa...eve tıkıldım kaldım... hiç bana göre diil... kociş çalışıyo bugün...annemler gelicekti onlar da vazgeçmiş...canım eskisi gibi dışarı çıkıp alışveriş merkezlerinde falan dolaşmak istiyo... tek başıma çıkmaya da tırsıyorum artık bizim eve uzak kalıyo gitmek istediğim yerler ...belim de iyi değil zaten... depresife bağladım anlıycağın :)

ayy pazar çalışması kötü olmuş eşininn
ben de sıkıldım yaa park yatak aldık dün onun gelmesini bekliyoz yapcak ufak tefek şeyler var ama canım istemiyoo bi de bi halsizlik var üzerimdee
uni sen de park yatak almıştın dimi uyku seti aldınmı içine ben bi tane aldım bi de nevresim alsam diyom taçta varmış heralde sen aldını??

kasım annelerine iyi pazarlar diliyorum..bişi sormak istiyorum bebek kıyafetlerini yıkamak için hangi deterjanı kullanıyorsunuz??

benim de var ufak tefek işer ama hiç iş yapıcak modda diilim bugün... gerçi ne istediğimi de bilmiyorum... neyse...........

evt cnm park yatak aldım ama içine uyku seti almayı düşünmüyorum...uyku setleri hep desenli park yatak da renkli pek güzel gelmiyo o görüntü gözüme... bi de bu kış ne yorgan ne de yastık kullanıcaz... yatağın içine boşuna onları doldurmak mantıklı gelmedi... bizim park yatak kırmızı içi de giri üstüne kırmızı beyaz füme puantiyeli falan ..resmini koymuştum gerçi... ben onun içine düz renk bi kaç tane lastikli çarşaf aldım...yku tulumu aldım torba gibi olanlardan bi de tulum olan battaniyelerden aldım ...
ama odasında karyolası olduğu için onun içine uyku seti aldım...
bizim karyola çok küçük (60-120) olduğu için taçın uyku setleri çok büyük geliyo...bi de baya bi baktım kurdeleli falan çok süslü şeyler vardı beğenmedim...sonra netten buldum.. dur resmini koyim da bak...

kasım annelerine iyi pazarlar diliyorum..bişi sormak istiyorum bebek kıyafetlerini yıkamak için hangi deterjanı kullanıyorsunuz??
dalin sıvı deterjan ve yumuşatıcı

unimm bebiş için lastikli çarşaflar mı var gıı anam ben de onnardan alem o zaman yorgan kullanmıcamışız zaten başta ne kullancaz uyku tulumu olan battaniyelerden miki ay bi tane aldımdı polar gibi bi tane daha alem bari yaa

ayrıca yumusatıcı falan kullanıyor musunuz? kullan diyende var kullanılmaz diyende kafam karıştı..

ben kullanıyorum canım...dalinin yumuşatıcısı da var... pek de gerekli diil heralde...zaten bütün çamaşırlar pamuklu ama kokusu çok güzel...kullansan iyi olur opuyorumnanaktan

var tabiii minnacııık o kadar güzel ki opuyorumnanaktan

yorgan da yastık da kullanmıycaz şimdi ... 3-4 aylık olduklarında kış bitiyo zaten... ben bi tane kadife battaniye aldım tulum olanlardan...bi de torba gibi uyku tulumları var ya ondan aldım ama onun da kolları yok ya kolları üşümez mi acaba diye düşünüyorum CADIARZU

bi tane yeter yaa başka battaniyesi de vardır kalın onu da kullanırsın... zaten hemen büyücekler bana çok fazla şey aldık gibi geliyo...gerçi hala bakınıyorum ne alsam ne alsam diye :roflol:
montlara taktım çok fena ama almıcam ...bakalım ne kadar tutucam kendimi kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…