edoşuummm bebeemm oğluşa maşallahh koca adam olmuş gıııııııııııı ama neen sezayan istedin kuzumm? düğünü bitir bir an evverl de gel konuşak emi kuzummslm kızlarr a.s.
dün giremedim yetişemedim sizleree :kedi:
dr.a gittik dün oğluşum 2750 gr.47 cm olmuşherşey yolunda suyumuz,plesntamız ve nstde herhangi bi sancım çıkmadı
Veeeeeeeeeee 29 ekim 2009 saat 07:30 da kavuşuyorum oğlumaa :Saruboceq::Saruboceq: :lepi: sezeryana karar verdik izmirde olacağı için en sağlıklı bunu bulduk.inşallah hayırlısı olur darısı hepinizin başınaaa :Saruboceq:
Bugünde düğün var şimdi kuaför için çıkıyorum ancak yarın girerim artık öptüm hepiniziiiiii
elifciiim günaydın kuzumaaaa kirk yilin basi sabah erken kalktim kimsecikler yok hayret:1shok:
ben gec kalkinca sayfalar dolusu yazisiyosunuz simdi kimse yok:bbo:
noldu hepiniz dogurdunuz mu nereye kayboldunuz bacilarkaydirigubbakcemile
günaydin canimmm opuyorumnanaktanelifciiim günaydın kuzum
Canım öğren ben tecrübe ettim pazar bu karılar tembel oli pazartesi tam gaz devam o yüzden pazarları çok heveslenip açma topici zira kendi kendine konuşuyon
günaydin canimmm opuyorumnanaktan
demi yaa bugün pazarkafamçokkarıştı ben unutmusum pazar oldugunu
fatih uyatti beni sabah sabah sinir oldum zaten
simdi de kaynanamlar kahvaltiya geliyolarmis :lepi:yalniz kahvalti etmekte´n kurtuldum:dance:
unii gıı neen sıkılıyoooonnn
edoş sezeryan mı olcaamıış anaaam herkes sonlara dooru sezeryana karar verdiii
bu gidişle egede beraydan önce gelecekk
ne bilim yaa...eve tıkıldım kaldım... hiç bana göre diil... kociş çalışıyo bugün...annemler gelicekti onlar da vazgeçmiş...canım eskisi gibi dışarı çıkıp alışveriş merkezlerinde falan dolaşmak istiyo... tek başıma çıkmaya da tırsıyorum artık bizim eve uzak kalıyo gitmek istediğim yerler ...belim de iyi değil zaten... depresife bağladım anlıycağın :)
ayy pazar çalışması kötü olmuş eşininn
ben de sıkıldım yaa park yatak aldık dün onun gelmesini bekliyoz yapcak ufak tefek şeyler var ama canım istemiyoo bi de bi halsizlik var üzerimdee
uni sen de park yatak almıştın dimi uyku seti aldınmı içine ben bi tane aldım bi de nevresim alsam diyom taçta varmış heralde sen aldını??
kasım annelerine iyi pazarlar diliyorum..bişi sormak istiyorum bebek kıyafetlerini yıkamak için hangi deterjanı kullanıyorsunuz??
dalin kullanıyoruz egemmm....
dalin sıvı deterjan ve yumuşatıcıkasım annelerine iyi pazarlar diliyorum..bişi sormak istiyorum bebek kıyafetlerini yıkamak için hangi deterjanı kullanıyorsunuz??
ayrıca yumusatıcı falan kullanıyor musunuz? kullan diyende var kullanılmaz diyende kafam karıştı..
dalin sıvı deterjan ve yumuşatıcı
unimm bebiş için lastikli çarşaflar mı var gıı anam ben de onnardan alem o zaman yorgan kullanmıcamışız zaten başta ne kullancaz uyku tulumu olan battaniyelerden miki ay bi tane aldımdı polar gibi bi tane daha alem bari yaa
uniii nerden aldın sen lastiklileri
ben kullanıyorum canım...dalinin yumuşatıcısı da var... pek de gerekli diil heralde...zaten bütün çamaşırlar pamuklu ama kokusu çok güzel...kullansan iyi olur opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?