2009 Kasm Anneleri

selam cerinimm hoşgeldinnn

hoşgördümm zuzummmm
ya baksana senin şu melekli uyku seti geldi mi hani fiyatı uygun kendide çok şirin ya aklıma takıldı oooo eğer kumaşını kalitesini falan beğendisen ondan bende alacummm kıçzemeeeeee tizesii asyaylan takım olsunnaarr opuyorumnanaktan

bide link vermişin ya lastikli çarşaf için acep onun kumaşı ii mi bida fellik fellik aranmim ya beşiğin ölçüleri de zate 70 * 130 tam ona göre sipariş verem gelsinnn

oooo çoktan geldi :)))) yaaa ne biliyim o paraya gayet iyi... şimdi bak ben takıntılı bi insanım onu neden aldım kıssaaca açıklıyım :)))) 1. si uyku setlerinden çıkan beşik koruyucular var ya onlar çok desenli oluyo yani o uyku setini diil de başka bi şeyi kullandığında birbirine uymuyo...ama bunun beşik koruyucusu çok sade...pembe üzerinde beyaz kalpler var rahatlıkla pek çok şeye uyar...2.si uyku setlerinin yorganları desenli oluyo ya onu başka bi nevresime geçirsen altından görünebilir ..o yüzden düz beyaz bi yorgan daha alıcam... yani dedim ki buna çok para vermiyim nasıl olsa bi yorgan daha alıam... ayy daha yazsam deli diceksiniz susuyorum :lepi:

kıs ben ordan almadım çarşafları ama o mağazaya gittim güvenli bi yer ordan alabilirsiniz diye link verdim...

aman deli dicekmişizz kızım burda akıllı mı varrr hepimiz delürdükkk zateee delikafadulden
o uyku setinin linkini bi yollayıversene hacı bi bakam :jeyyar:

bu arada çarşafta % 100 pamuklu diiy iidir heral daha nolsunn laelaelaelaelae

ayy ne kahvaltiydi yaa resmen eltimin ogluyla savas verdik yeni yürümeye basladi hersey ilginc geliyo simdi ona jaluzilere bile ayyy cici yapiyokaydirigubbakcemile3
heryeri kurcaladikaydirigubbakcemile2 telefona varan akadar kaldirdik yerindendelikafaduldenbizimkide dogunca böyle heryeri kurcalicakmi acabaakannehir

unimm o carsaflardan bende iki tane var kesinlikle cok kullanisli toplanma derdi yok gerci bebek nekadar hareket edicekte carsafi toplucakk ama olsun yinede bana kullanisli gibi geldi daha yaymadim simdi takimlari serili ama ilerde kullanicam

kıs bütün ist.u talan ettim anca eskişehirde buldum o uyku setini ben..bi sürü sitede resmi var ama tükenmiştir diyip duruyo deli oldumm..
Seral Hali Sanal Magaza | Bebek Ürünleri burdan aldım bak bakim vardır inş...yoksa msj at çok ilgileniyolar...

iyidir bence de diilse yatak koruyucu gibi kullanırsın çarşafın altına serersin zaten çok pahalı bişey diil....

ayy ben de çok korkuyorum öyle her yeri karıştırmasından...ben hiç bişeyi karıştırmazmışım küçükken inş bana çeker... bana da geçenlerde bebekli misafir geldi kahvaltıya ufacık çocuğun eline bi parça ekmek verdiler dişleri kaşınıyo diye... her yere ıslak ıslak ekmek parçaları düşürdü sinir oldum...! acaba biz nasıl olucaz çok merak ediyorum :)

bu cocuk cok fena yaa 4 kadin basa cikamadik bi veletleakannehir eline ne versen durmuyo kurcalamaya bayiliyokafamçokkarıştı
ayy bende sinir oluyorum öyle misafir geliyolar eline bisey verip oyaliyolar bebegi heryeri batiriyo kirinti yapiyo salyasi akiyo bögghhhhakannehir
ben kendi evimde yaparim belki ama baskasinin evinde eline bisey verip dolastirmam ben nasil sinir oluyosam millette sonra bana sinir olucak:sinifsinif:

Seral Hali Sanal Magaza | Bebek Ürünleri | ÖZDİLEK TEDDY UYKU SETİ

bunu beğendimmmm
ya ama bizim beşiğin öllçüsü 70*130 bu uyku seti ona olucak mı ki acaba ???
oturma odamız kırmızı siyahh beşiği beyaz aldımmm sadece cibinlik kenarında kırmızı şerit var onun içine böyle bi odaya çok pembeli şeyler alamıyom yaa ama bu guzel dimi o beşik korumalardaki puatiyeler kırmızı gibi geldi bana acaba öyle mi görmeye çalışıyorum :))
ya bebek eşyalarında kırmızı bulmak nerdeyse imkansızz herşey pembe ve maviii gıcıkk oldumm haa

ikisi de güzel kuzum yaa... sen de benim gibisin herşeyi düşünme al gitsin...eve gelince çok güzel görünüyo onlar opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan ben herşeyi alırken öyle kırk tane şey düşünüyorum...bi battaniye alıcam yok arabasına uyuyo mu yok kıyafetlerine uyuyo mu... o kadar düşünmeye gerek yok... zaten ne kadar kullanıcaz ki............

yememi kodum geldim ocağa burda neler dönii bakiimmmm CADIARZU
ay ben de dün bi dünya mobilyacı gezdim süper oda takımları var yaaa insanın kafası karışıyooo
sonunda park yatamızı aldık bakalım şimdilik bunu denicezzz

cerenimoo güzelmiş gıı ikisi de ama o puantiyeli daha datlu sankimmm
ben de bebişin odasında yatacadum ya saçma geldi ondan park yatak alıp yatak odasına koyalım dedikk bakalım ilerleyen zamanlarda duruma göre davranırız artıkk ay şu yatak bi geleydi yaaa

selam kızlar...

çok konuşmuşunuz valla geçmişe bakamıyom nehirden ne haber....

bu arada ben bugün çok hastayım..sanırım sinüzitim azdı yine . :gitme:
neyseki kociş evde bana bakıyo... yarın da bebişime oda bakmaya gidecektik inşallah düzelirim yaa

bende o puanlı ayıcıklı olanı daha çok sevdim gıı yannız gözlerim beni yaniltmii deemi pembe ama içinde kırmızılarda varrr gözlerimden şuphe eder oldum daaa kaydirigubbakcemile3

nereleri gezdin kartanem. fiyatlar nasıldı

nehir doğurdu eve de çıkmış sanırsammm opuyorumnanaktan
bebemm sen hastamı oldun kıyamamm sanaaa zemuszemus sen 32 de çıktın mı izne gıı zeren CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…