nehir doğurdu eve de çıkmış sanırsammm opuyorumnanaktan
bebemm sen hastamı oldun kıyamamm sanaaa zemuszemus sen 32 de çıktın mı izne gıı zeren CADIARZU
selamün aleyküüm garılaa
selamün aleyküüm garılaa
hadi bakalım artık dökülücez galiba... nehriverin gözü aydın.. şimdi oğluşuna sarılıp kokluyodur ne güzelopuyorumnanaktan
sorma canım çok fenayım hem de... gece 2 de kalktım terlemişim üzerimi değiştirdim... saat 6 da anca uyuyabildim....
32 de izne ayrıldım ama işyerimde bu kadar yorulmuyodum haaa.. evde iş hiç bitmiyo ben de rahat duramıyom yerimde sonra da böle oluyo işte
hee kırmızılı bence de oobende o puanlı ayıcıklı olanı daha çok sevdim gıı yannız gözlerim beni yaniltmii deemi pembe ama içinde kırmızılarda varrr gözlerimden şuphe eder oldum daaa kaydirigubbakcemile3
zerencim oda alacaksan sitelere git kuzum bi sokak var baştan sona bebe mobilyacısınereleri gezdin kartanem. fiyatlar nasıldı
a.s hatın gız nediyoonn yarın iş yok saa ne güzel fallaaaselamün aleyküüm garılaa
aman boşversene şu istediğim an yatağa devrilebilmek varyaaa dunyalara bedelll ne o işyerinde kazık çakmış gibi geberene kaa oturmak zorundasınn ıyyyyyyy aklıma geldikçe deli olim haaa laelaelaelaelae
:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
nan ben varya cuma izin aldım öğlene kaa uyudum öğlen 12de bi kafaltı yapıp bi daa yattım 3e kaa :roflol: hergün bele olursa uyurken doğururum gıı ben:roflol:
aman boşversene şu istediğim an yatağa devrilebilmek varyaaa dunyalara bedelll ne o işyerinde kazık çakmış gibi geberene kaa oturmak zorundasınn ıyyyyyyy aklıma geldikçe deli olim haaa laelaelaelaelae
zerencim oda alacaksan sitelere git kuzum bi sokak var baştan sona bebe mobilyacısı
çok tatlı modeller var yaa 1700e de var 2500e de valla bazı mağazalar pahalı bazıları uygun
biz beşik bakıyoduk baya uygunlar da vardı ama ucuz olanın boyası falan zararlıysa deyü korktuk bebişler bi müddet sınra ısırıyolarmış kenarları yaa dikkat etmek lazım
asıl süper olanlar masifler ama onnar da çok pahalı yaaa :kedi:
:çok üzgünüm: :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
nan ben varya cuma izin aldım öğlene kaa uyudum öğlen 12de bi kafaltı yapıp bi daa yattım 3e kaa :roflol: hergün bele olursa uyurken doğururum gıı ben:roflol:
ya ilk bi kaç gun buldumcuk oliy insan mokunu çıkarana kaa yatiy ama sora bi duzene giri zate merak etme kaydirigubbakcemile3
tüm gün evde olunca tabiki de evde bi suru iş çıkarıyo insan kendine ama azcık bi yerin arısa hemen uzanıyon hopp dinleniyon insanın evi giibi varmı yaaa zemuszemus
evet haklısın aslında.. iki gün önce sabahtan akşama kadar yorgan sırıdım, halen bacaklarım ağrııııyy.. evde hiç yatmiim gııı yoksa ben deli miyim neyim-tatlicadiarzu-
masif tamamen ahşap olanlar varya onnar işte mdf diil yaaneeevet haklısın aslında.. iki gün önce sabahtan akşama kadar yorgan sırıdım, halen bacaklarım ağrııııyy.. evde hiç yatmiim gııı yoksa ben deli miyim neyim-tatlicadiarzu-
heee biz de sitelere gitmeyi düşünüyoruz... tabii bu halde adım atamam dşarıya yarına kadar iyileşirsem gider gezerik kocişle... orta halli bişeler alırız biz de zaten.. masif ne oluyo hiç duymamıştım... nese gidiince öğrenirim artık
ayyy bide ben uyuyabilsem öyle... gözümde çöp var gibi bi türlü uyuyamıyom yaw.saatlerce bi o yana bi bu yana dönüp duruyom. uyuyabiliyosan tadını çıkar anacım bol bol uyu
yorgan mı sırıdın :1shok::1shok::1shok:akannehirakannehirakannehir
manyak mısın nan nası becerdin o işi karnın burnundaaa delü mü neeee ben o işleri sağlamken bile yapamim gıı hatın doğuma yakın yapmış peh peh pehhh kadın var kadıncık var işteeeeeeeee :tomato::tomato::tomato:
anam sorma şu son günner ben kafayı yedim resmen sürekli bişe yiyesim varyaaaa beray indi kesin aşşaaa heeayy sıkıntıdan mı ne surekli bişiler tırtıklamak istiom ama canım ne istio onu bile bilmiomm :bbo:
slm canlar nabersiniz ben geldim yiğenim oldu sağ salim işlerimide hallettim ama bitmiş durumdayım dün akşama kadar çarşıdaydım bebişimin eşyalarını aldım kendime gecelik felan aldım işte bütün hepsini hallettim sayılır ufak tefek şeyler kaldı
dün bide işlerimizi bitirince akşam 8 gibi çıktık yola düştük düğün varmış osmaniyede akannehir neyse 9 da geldik ama benim oturacak halim kalmamıştı ayaklarım felaket durumda şişti ee o kadar gez sonra yola düş bide düğüne git hangi ayak dayanır
eve geldim yattım ama hala ayaklarım balon gibi ve anormal bi şişlik hiç böle şişmemişti
makinemizin şarjı bitti dolsun bebişimin cicilerinin fotoğrafını ekliyecem teyzoşlar
ee bizden bu kadar sizler nasılsınız
yorgan mı sırıdın :1shok::1shok::1shok:akannehirakannehirakannehir
manyak mısın nan nası becerdin o işi karnın burnundaaa delü mü neeee ben o işleri sağlamken bile yapamim gıı hatın doğuma yakın yapmış peh peh pehhh kadın var kadıncık var işteeeeeeeee :tomato::tomato::tomato:
slm canlar nabersiniz ben geldim yiğenim oldu sağ salim işlerimide hallettim ama bitmiş durumdayım dün akşama kadar çarşıdaydım bebişimin eşyalarını aldım kendime gecelik felan aldım işte bütün hepsini hallettim sayılır ufak tefek şeyler kaldı
dün bide işlerimizi bitirince akşam 8 gibi çıktık yola düştük düğün varmış osmaniyede akannehir neyse 9 da geldik ama benim oturacak halim kalmamıştı ayaklarım felaket durumda şişti ee o kadar gez sonra yola düş bide düğüne git hangi ayak dayanır
eve geldim yattım ama hala ayaklarım balon gibi ve anormal bi şişlik hiç böle şişmemişti
makinemizin şarjı bitti dolsun bebişimin cicilerinin fotoğrafını ekliyecem teyzoşlar
masif tamamen ahşap olanlar varya onnar işte mdf diil yaanee
boyası moyası olmii çok sağlıklıı ağır oluyo zaten bizim evdeki mobilyalar öle ama bebninkiler çok pahalı gıı bi beşik 1200 falan diiler :1shok:
anam yorgan sırımak ne demek nan ben onu bile bilmiim -tatlicadiarzu-
tam olarak yorgan sırımak denmez aslında... eski bir battaniyem vardı ona yüz yaptım sırır gibi her bi tarafını diktim,çok sıkı bişe oldu fallaa.. bide rekli nevresim aldım onu diktim makineye verdiricem o kadar...
bu işleri kadınlıktan mı delilikten mi yapıyom garii karar veremiyom:roflol::roflol:
hoşgeldin aseba.. gözünüz aydın sağlıkla büyüsün yeğenin... yeni cicileriniz de hayırlı olsun canım
pahalıymış hakkaten yaa.. biz masif falan alamayız o zaman bacım bize gelmez..
yorgan sırımak anlatılmaz yaşanır:roflol:
aboo hatına bak maşallaahhh zeytin 2 bu da heee :sm_cool:
hee bize de gelmedi zaten masif :roflol:
ama varya kafanız acaip karışacak hee her dükkanda bişe çıkıyooo çok güzel şeyler var vallaaa dolabımız falan olmasaydı biz de alsaydık keşkeeee :kedi: bi de yatakları büyüyo ya uzun süre kullanılır onnar yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?