2009 Kasm Anneleri

ayy sıkıntıdan mı ne surekli bişiler tırtıklamak istiom ama canım ne istio onu bile bilmiomm :bbo:

ayy çok zararlı bişey yedim biraz önce... :kedi::kedi: bi de kaçak kaçak yedim ya hiç zevk alamadım tadı damağımda kaldı :kedi::kedi::kedi:

ayy hadi gözünüz aydın canımmm...allah analı babalı büyütsün darısı başımıza... yaa böyle birinin bebeği oldu diyince ne kadar kolay geliyo insana :roflol::roflol::roflol:
alışveriş işini de halletmişin çok şükür alkisalkisalkisalkisalkisalkis şimdi yıkama yerleştirme kaldı o da en zevkli kısmı zaten....

evt ben de baktım onlara bizim mobilyalar country tarzı diye geçiyo bebiş için de country bebek odaları varmış meğer bi baktımmm bayıldıımmmm...ama 5000-7000 tl arası :1shok:: baktığımla kaldım yani :roflol::roflol:

yav ben onu cerenimo yanlış yazmış sandımmmm :roflol::roflol::roflol: sırımak diye bişey gerçekten varmış yani :kedi::roflol:

biz kadınlıktan diyelim zerenim sen anla :lepi:

ben de popişi kaldırabilirsem bulaşık mak.ını boşaltıcam bi kaç parça da ütü var lülülülülülü

karakızııımmmmmm hoşgeldinnn canımmm Şeniz
napıyo durucukkkk opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: port bebe ne gııııııııı :roflol::roflol::roflol:
:roflol: :roflol: :roflol:

ne yedin nan :mymeka:
biz anca bulaşık mak. boşaltıp ütü yaparuz uniiimmm baksana bu hatınnaa daha adını sanını duymadıımız işler yapiler :roflol:

canlarım merhaba
herkes nasıl bakalım
kızımla vakit geçirmekten sizlerle pek konuşamıyorum kusura bakmayın ama o daha minnacıkkkk
ya birde moralim bozuk perşembe günü dr a gittik kontrole kızım hiç kilo almamış bide üstüne 50 gr vermiş o kadar üzüldümki ağlayıp durdum
dr sütümü sağıp 2 saatte bir 30 cc vermemi söyledi
suanda öyle yapıyoruz ve sanırım stresten sütüm azaldı
zar zor cıkarıyoruz 30 cc sütü düşünün
önceden böyle değildi sütüm maşallah iyiydi nazaramı geldi bilmem
ama kızımın kilo almadığını duymak beni yıktı
yarın sağlık ocağına götürücem kilosuna tekrar baktırmak için
inşallah perşembeden beri kilo almıştır kızlar ya

:roflol: :roflol: :roflol:

ne yedin nan :mymeka:
biz anca bulaşık mak. boşaltıp ütü yaparuz uniiimmm baksana bu hatınnaa daha adını sanını duymadıımız işler yapiler :roflol:

yok kıs sölemimm bi de canın ister... ben hala yalanıp duruyom zaten.. gidip biraz daha mı yesemmm lmaz:
kartanemm ne diyosun bulaşık mak. nan ütü bilem ağır iş sınıfına giriyo artık benim için :roflol::roflol::roflol: yatakta yardımsız sağa sola dönmeyi bile iş olarak görmeye başladımmm :roflol::roflol::roflol:

canıım stres olma yaaa bak maşallah ne güzel de büyüyodu kızımız sen rahat ol ki o da rahat büyüsün
o kadar badire atlattı artk daha da bişe olmaaaz

ayy canımm benim üzülme... bu süt de ne nazlı bişey yaa hiç strese gelmiyo... ( sen bol bol sıvı şeyler tüketmeye bak... bazen süt tamamen kesilse bile yeniden gelmeye başlıyomuş...inş bir iki güne kadar toparlanır durucukkk......

ayy sıkıntıdan mı ne surekli bişiler tırtıklamak istiom ama canım ne istio onu bile bilmiomm :bbo:
ye gitsin bacımm
selam kızlar, nasılsınız opuyorumnanaktan
selam cnm bizden iyilik sizden naber bakemm
ne yedin gııııı? ayy ben de balkonda cigara gahfe keyfü yapmaa özledim gııııı
ayy nossun ebiş yaaa bi sıkıntı var ki sormaaa
hava acaip guzel eme bi yere çıktığım da yok :umursamaz:
gorkutma nann beniii:mymeka: daa izne çıkalı 1 gün oldu emme de çok işim var heee

iyi pazarlar kızlarrrr geçmişe bakmadan yazıyorum
başka doğuran yok heralde dimi :)))
bende az önce alışferişten ggeldim kızıma ortapedik yatak
antibakteriyel uyku seti, bide anakucağı ısmarlamıştık onları kapıp geldik
gelir gelmez uyku setini çamaşır mak.attım yıkanıyo şu an çok sabırsızım yaa :)))

siz neler yapıosunuz???

selamm kızlar nabersınız?karakız canım sakın moralını bozma oluyomus bole arada sırada,kuru börülce ye soğan ye bol bol bıde dut kurusu haşla suyunu iç manyak süt getiriyomuş))efenim bendeniz ve oğluşlar dun dr a gıttık bebişlerimin biri 33+4 ıtıbarı ile 1950 diğeri 2000 kilo olmusbaşları yukarda yanı mecvur sezaryan donse coktan donerdi artık donmez zaten ıkızlerı rıske atmıuyoruz sezaryan yapıyoruz dedı dr.daha rahatları yerındeymıs ben eylul 25 fln alır demıstım ama kasım 9-10 u bulurmus.yanı en azından kasım başını.boylar 45 cm.isim olarak sımdılık babamızla ortak kararımız DENıZ-RÜZGAR bakalım.belim ağrıyo son gunlerde cok bide uyumak ınanılmaz zor....yazamasamda hepınızı takıp edıorum canlarım.eşim yurt dısındaydı o geldi cok şukur bu yüzden pek yazamıyorum sızlere...hepınızı kocaman öpüyorummmmmmmmmmmmmmŞeniz

uniiiiiiiiiiiiiiiii sewnin yuzunden evde buldum tum zararlı şeyleri yiyom nan sıraylann delikafadulden

kız stres yapma bol bol sıvı tüket süt olur durumuz kilo alacaktır sen zaten kilo aldığını fark etmezsin

ne yedin gııııı? ayy ben de balkonda cigara gahfe keyfü yapmaa özledim gııııı

sorup durmasanıza bee sanki bilmiyosunuz şeyinizin huyunu şimdi sızlanmaya başlıcaksınız canım istedi diye alla allaaaaaaa delikafaduldendelikafaduldenlülülülülülü

ayyy ne güzellll....güle güle kullanın canımmm alkisalkisalkisalkisalkisalkis

oohhh maşallahhh kocaman olmuşlarrr evt ikizleri genelde sezeryanla alıyolar bi de 8 ay dolunca alıyolar genelde...maşallah seninkiler o kadar beklicekse alkisalkisalkisalkisalkisalkis

uniiiiiiiiiiiiiiiii sewnin yuzunden evde buldum tum zararlı şeyleri yiyom nan sıraylann delikafadulden

hadi len senin zaten yiyesin vardı lülülülülülülülülülülülü:lepi::lepi: ama ben şimcik senden aldığım güçle pakedin kalan yarısını götürmeye gidiyommm :sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

slm yaremmm...hg

kızlarrrr söylesem mi diye çok düşündüm ama dayanamıcam söylicemmm
gece çok zor bi gece geçirdim uykusuz ağrılı sancılı bi geceee
bunu üzerinee birde galiba karabasan gördüm bennn çok kötüydü yyaaa
hiç gitmiyo gözümünönündennn sabahı zor ettim sürekli duaaa okudum...

böyle bişey yaşayan oldu mu hiç ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…