anam yorgan sırımak ne demek nan ben onu bile bilmiim -tatlicadiarzu-
hoşb. cnm geçmiş olsunhoşgeldin ebişş
nabr cicim görüşemios bayaadırvayyyy aleyküm selam hacııı hoşgeldiiiiiiiinnn buyrunnnnnnnnn
ayy sıkıntıdan mı ne surekli bişiler tırtıklamak istiom ama canım ne istio onu bile bilmiomm :bbo:
slm canlar nabersiniz ben geldim yiğenim oldu sağ salim işlerimide hallettim ama bitmiş durumdayım dün akşama kadar çarşıdaydım bebişimin eşyalarını aldım kendime gecelik felan aldım işte bütün hepsini hallettim sayılır ufak tefek şeyler kaldı
dün bide işlerimizi bitirince akşam 8 gibi çıktık yola düştük düğün varmış osmaniyede akannehir neyse 9 da geldik ama benim oturacak halim kalmamıştı ayaklarım felaket durumda şişti ee o kadar gez sonra yola düş bide düğüne git hangi ayak dayanır
eve geldim yattım ama hala ayaklarım balon gibi ve anormal bi şişlik hiç böle şişmemişti
makinemizin şarjı bitti dolsun bebişimin cicilerinin fotoğrafını ekliyecem teyzoşlar
ee bizden bu kadar sizler nasılsınız
masif tamamen ahşap olanlar varya onnar işte mdf diil yaanee
boyası moyası olmii çok sağlıklıı ağır oluyo zaten bizim evdeki mobilyalar öle ama bebninkiler çok pahalı gıı bi beşik 1200 falan diiler :1shok:
anam yorgan sırımak ne demek nan ben onu bile bilmiim -tatlicadiarzu-
tam olarak yorgan sırımak denmez aslında... eski bir battaniyem vardı ona yüz yaptım sırır gibi her bi tarafını diktim,çok sıkı bişe oldu fallaa.. bide rekli nevresim aldım onu diktim makineye verdiricem o kadar...
bu işleri kadınlıktan mı delilikten mi yapıyom garii karar veremiyom:roflol::roflol:
yorgan sırımak anlatılmaz yaşanır:roflol:
hoşb. cnm geçmiş olsun
nabr cicim görüşemios bayaadır
:roflol: :roflol: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: port bebe ne gııııııııı :roflol::roflol::roflol:
ayy çok zararlı bişey yedim biraz önce... :kedi::kedi: bi de kaçak kaçak yedim ya hiç zevk alamadım tadı damağımda kaldı :kedi::kedi::kedi:
ayy hadi gözünüz aydın canımmm...allah analı babalı büyütsün darısı başımıza... yaa böyle birinin bebeği oldu diyince ne kadar kolay geliyo insana :roflol::roflol::roflol:
alışveriş işini de halletmişin çok şükür alkisalkisalkisalkisalkisalkis şimdi yıkama yerleştirme kaldı o da en zevkli kısmı zaten....
evt ben de baktım onlara bizim mobilyalar country tarzı diye geçiyo bebiş için de country bebek odaları varmış meğer bi baktımmm bayıldıımmmm...ama 5000-7000 tl arası :1shok:: baktığımla kaldım yani :roflol::roflol:
yav ben onu cerenimo yanlış yazmış sandımmmm :roflol::roflol::roflol: sırımak diye bişey gerçekten varmış yani :kedi::roflol:
biz kadınlıktan diyelim zerenim sen anla :lepi:
ben de popişi kaldırabilirsem bulaşık mak.ını boşaltıcam bi kaç parça da ütü var lülülülülülü
:roflol: :roflol: :roflol:
ne yedin nan :mymeka:
biz anca bulaşık mak. boşaltıp ütü yaparuz uniiimmm baksana bu hatınnaa daha adını sanını duymadıımız işler yapiler :roflol:
karakızııımmmmmm hoşgeldinnn canımmm Şeniz
napıyo durucukkkk opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canlarım merhaba
herkes nasıl bakalım
kızımla vakit geçirmekten sizlerle pek konuşamıyorum kusura bakmayın ama o daha minnacıkkkk
ya birde moralim bozuk perşembe günü dr a gittik kontrole kızım hiç kilo almamış bide üstüne 50 gr vermiş o kadar üzüldümki ağlayıp durdum
dr sütümü sağıp 2 saatte bir 30 cc vermemi söyledi
suanda öyle yapıyoruz ve sanırım stresten sütüm azaldı
zar zor cıkarıyoruz 30 cc sütü düşünün
önceden böyle değildi sütüm maşallah iyiydi nazaramı geldi bilmem
ama kızımın kilo almadığını duymak beni yıktı
yarın sağlık ocağına götürücem kilosuna tekrar baktırmak için
inşallah perşembeden beri kilo almıştır kızlar ya
ye gitsin bacımmayy sıkıntıdan mı ne surekli bişiler tırtıklamak istiom ama canım ne istio onu bile bilmiomm :bbo:
selam cnm bizden iyilik sizden naber bakemmselam kızlar, nasılsınız opuyorumnanaktan
ne yedin gııııı? ayy ben de balkonda cigara gahfe keyfü yapmaa özledim gıııııayy çok zararlı bişey yedim biraz önce... :kedi::kedi: bi de kaçak kaçak yedim ya hiç zevk alamadım tadı damağımda kaldı :kedi::kedi::kedi:
ayy hadi gözünüz aydın canımmm...allah analı babalı büyütsün darısı başımıza... yaa böyle birinin bebeği oldu diyince ne kadar kolay geliyo insana :roflol::roflol::roflol:
alışveriş işini de halletmişin çok şükür alkisalkisalkisalkisalkisalkis şimdi yıkama yerleştirme kaldı o da en zevkli kısmı zaten....
evt ben de baktım onlara bizim mobilyalar country tarzı diye geçiyo bebiş için de country bebek odaları varmış meğer bi baktımmm bayıldıımmmm...ama 5000-7000 tl arası :1shok:: baktığımla kaldım yani :roflol::roflol:
yav ben onu cerenimo yanlış yazmış sandımmmm :roflol::roflol::roflol: sırımak diye bişey gerçekten varmış yani :kedi::roflol:
biz kadınlıktan diyelim zerenim sen anla :lepi:
ben de popişi kaldırabilirsem bulaşık mak.ını boşaltıcam bi kaç parça da ütü var lülülülülülü
gorkutma nann beniii:mymeka: daa izne çıkalı 1 gün oldu emme de çok işim var heeeayy nossun ebiş yaaa bi sıkıntı var ki sormaaa
hava acaip guzel eme bi yere çıktığım da yok :umursamaz:
canlarım merhaba
herkes nasıl bakalım
kızımla vakit geçirmekten sizlerle pek konuşamıyorum kusura bakmayın ama o daha minnacıkkkk
ya birde moralim bozuk perşembe günü dr a gittik kontrole kızım hiç kilo almamış bide üstüne 50 gr vermiş o kadar üzüldümki ağlayıp durdum
dr sütümü sağıp 2 saatte bir 30 cc vermemi söyledi
suanda öyle yapıyoruz ve sanırım stresten sütüm azaldı
zar zor cıkarıyoruz 30 cc sütü düşünün
önceden böyle değildi sütüm maşallah iyiydi nazaramı geldi bilmem
ama kızımın kilo almadığını duymak beni yıktı
yarın sağlık ocağına götürücem kilosuna tekrar baktırmak için
inşallah perşembeden beri kilo almıştır kızlar ya
ne yedin gııııı? ayy ben de balkonda cigara gahfe keyfü yapmaa özledim gııııı
iyi pazarlar kızlarrrr geçmişe bakmadan yazıyorum
başka doğuran yok heralde dimi :)))
bende az önce alışferişten ggeldim kızıma ortapedik yatak
antibakteriyel uyku seti, bide anakucağı ısmarlamıştık onları kapıp geldik
gelir gelmez uyku setini çamaşır mak.attım yıkanıyo şu an çok sabırsızım yaa :)))
siz neler yapıosunuz???
selamm kızlar nabersınız?karakız canım sakın moralını bozma oluyomus bole arada sırada,kuru börülce ye soğan ye bol bol bıde dut kurusu haşla suyunu iç manyak süt getiriyomuş))efenim bendeniz ve oğluşlar dun dr a gıttık bebişlerimin biri 33+4 ıtıbarı ile 1950 diğeri 2000 kilo olmusbaşları yukarda yanı mecvur sezaryan donse coktan donerdi artık donmez zaten ıkızlerı rıske atmıuyoruz sezaryan yapıyoruz dedı dr.daha rahatları yerındeymıs ben eylul 25 fln alır demıstım ama kasım 9-10 u bulurmus.yanı en azından kasım başını.boylar 45 cm.isim olarak sımdılık babamızla ortak kararımız DENİZ-RÜZGAR bakalım.belim ağrıyo son gunlerde cok bide uyumak ınanılmaz zor....yazamasamda hepınızı takıp edıorum canlarım.eşim yurt dısındaydı o geldi cok şukur bu yüzden pek yazamıyorum sızlere...hepınızı kocaman öpüyorummmmmmmmmmmmmmŞeniz
uniiiiiiiiiiiiiiiii sewnin yuzunden evde buldum tum zararlı şeyleri yiyom nan sıraylann delikafadulden
slm kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?