slm kızlarr a.s.
dün giremedim yetişemedim sizleree :kedi:
dr.a gittik dün oğluşum 2750 gr.47 cm olmuşherşey yolunda suyumuz,plesntamız ve nstde herhangi bi sancım çıkmadı
Veeeeeeeeeee 29 ekim 2009 saat 07:30 da kavuşuyorum oğlumaa :Saruboceq::Saruboceq: :lepi: sezeryana karar verdik izmirde olacağı için en sağlıklı bunu bulduk.inşallah hayırlısı olur darısı hepinizin başınaaa :Saruboceq:
Bugünde düğün var şimdi kuaför için çıkıyorum ancak yarın girerim artık öptüm hepiniziiiiii
ooh asebam sen de hallettin alışveriş işini hadi gözün aydın bacım zemuszemus
tam hoşgeldin aseba.. gözünüz aydın sağlıkla büyüsün yeğenin... yeni cicileriniz de hayırlı olsun canım
hoşgeldin asebammm Şeniz
anam yat dinlen bugun pasoooo anca şişin iner gıı kaydirigubbakcemile3
sağolun kızlar daha güzelleri sizlerin olsunayy hadi gözünüz aydın canımmm...allah analı babalı büyütsün darısı başımıza... yaa böyle birinin bebeği oldu diyince ne kadar kolay geliyo insana :roflol::roflol::roflol:
alışveriş işini de halletmişin çok şükür alkisalkisalkisalkisalkisalkis şimdi yıkama yerleştirme kaldı o da en zevkli kısmı zaten....
canını sıkma moral bozukluğu da sütü azaltırcanlarım merhaba
herkes nasıl bakalım
kızımla vakit geçirmekten sizlerle pek konuşamıyorum kusura bakmayın ama o daha minnacıkkkk
ya birde moralim bozuk perşembe günü dr a gittik kontrole kızım hiç kilo almamış bide üstüne 50 gr vermiş o kadar üzüldümki ağlayıp durdum
dr sütümü sağıp 2 saatte bir 30 cc vermemi söyledi
suanda öyle yapıyoruz ve sanırım stresten sütüm azaldı
zar zor cıkarıyoruz 30 cc sütü düşünün
önceden böyle değildi sütüm maşallah iyiydi nazaramı geldi bilmem
ama kızımın kilo almadığını duymak beni yıktı
yarın sağlık ocağına götürücem kilosuna tekrar baktırmak için
inşallah perşembeden beri kilo almıştır kızlar ya
hayırlı olsun canım güle güle kullaniyi pazarlar kızlarrrr geçmişe bakmadan yazıyorum
başka doğuran yok heralde dimi :)))
bende az önce alışferişten ggeldim kızıma ortapedik yatak
antibakteriyel uyku seti, bide anakucağı ısmarlamıştık onları kapıp geldik
gelir gelmez uyku setini çamaşır mak.attım yıkanıyo şu an çok sabırsızım yaa :)))
siz neler yapıosunuz???
slm kızlar nasılsın ?pazar günü ay sıkıldım evde havada sıcak ama dışarı çıkmak için...sizler neler yaptınız?
cnm üsülme ve takılma dua et yatarkennkızlarrrr söylesem mi diye çok düşündüm ama dayanamıcam söylicemmm
gece çok zor bi gece geçirdim uykusuz ağrılı sancılı bi geceee
bunu üzerinee birde galiba karabasan gördüm bennn çok kötüydü yyaaa
hiç gitmiyo gözümünönündennn sabahı zor ettim sürekli duaaa okudum...
böyle bişey yaşayan oldu mu hiç ???
efet yaa edoşş da ekimde sanırım ben de ekimde doorcam gibi bakalımanammm mureda da mı ekimde doğuruyoooo
bunca zaman sonraaa herkesss ekim topiğine mi gidicekkk((
bana neee bende ekimde doğurucam o zaman..:)
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyytslm kızlarr a.s.
dün giremedim yetişemedim sizleree :kedi:
dr.a gittik dün oğluşum 2750 gr.47 cm olmuşherşey yolunda suyumuz,plesntamız ve nstde herhangi bi sancım çıkmadı
Veeeeeeeeeee 29 ekim 2009 saat 07:30 da kavuşuyorum oğlumaa :Saruboceq::Saruboceq: :lepi: sezeryana karar verdik izmirde olacağı için en sağlıklı bunu bulduk.inşallah hayırlısı olur darısı hepinizin başınaaa :Saruboceq:
Bugünde düğün var şimdi kuaför için çıkıyorum ancak yarın girerim artık öptüm hepiniziiiiii
pazar günü yaa herkes kocasının koynundaa gııı :jeyyar:aaaa kirk yilin basi sabah erken kalktim kimsecikler yok hayret:1shok:
ben gec kalkinca sayfalar dolusu yazisiyosunuz simdi kimse yok:bbo:
noldu hepiniz dogurdunuz mu nereye kayboldunuz bacilarkaydirigubbakcemile
nee kaa çok seviyin kız kaynananıı kaydirigubbakcemile3günaydin canimmm opuyorumnanaktan
demi yaa bugün pazarkafamçokkarıştı ben unutmusum pazar oldugunu
fatih uyatti beni sabah sabah sinir oldum zaten
simdi de kaynanamlar kahvaltiya geliyolarmis :lepi:yalniz kahvalti etmekte´n kurtuldum:dance:
özgenin doğum hikayesinden soora normal yimedii herhal delikafaduldenunii gıı neen sıkılıyoooonnn
edoş sezeryan mı olcaamıış anaaam herkes sonlara dooru sezeryana karar verdiii
bu gidişle egede beraydan önce gelecekk
napıyin gıı cerenimoo opuyorumnanaktanselam milettttttttt
hanii gı sen daha internetten bişii almıcaadın :mymeka:
artık bebekinin bi yatağı war öle miiiii hihoyyytyememi kodum geldim ocağa burda neler dönii bakiimmmm CADIARZU
ay ben de dün bi dünya mobilyacı gezdim süper oda takımları var yaaa insanın kafası karışıyooo
sonunda park yatamızı aldık bakalım şimdilik bunu denicezzz
slm canısı naberr?slm kızlar nasılsın ?pazar günü ay sıkıldım evde havada sıcak ama dışarı çıkmak için...sizler neler yaptınız?
bağa diyin gı ne yiyonuss ayy bakkala gidecem şinci cnm isterse alarım söleyin hade kaydirigubbakcemile3cerenimooooooooooooo ne yiyoooonnnnnnnnnnn ???
cerenimooooooooooooo ne yiyoooonnnnnnnnnnn ???
sanırım senin şu paketini yarım bıraktığın şeydennn :jeyyar::jeyyar::jeyyar: :roflol:
uniiiiiiiiiiiiiiiii sewnin yuzunden evde buldum tum zararlı şeyleri yiyom nan sıraylann delikafadulden
kızlarrrr söylesem mi diye çok düşündüm ama dayanamıcam söylicemmm
gece çok zor bi gece geçirdim uykusuz ağrılı sancılı bi geceee
bunu üzerinee birde galiba karabasan gördüm bennn çok kötüydü yyaaa
hiç gitmiyo gözümünönündennn sabahı zor ettim sürekli duaaa okudum...
böyle bişey yaşayan oldu mu hiç ???
slm canısı naberr?
bağa diyin gı ne yiyonuss ayy bakkala gidecem şinci cnm isterse alarım söleyin hade kaydirigubbakcemile3
klava: sölesene nannn o yediin şeyy işallah löp löp et pıt pıt yağ olur sağaaa:tomato:
sanırım senin şu paketini yarım bıraktığın şeydennn :jeyyar::jeyyar::jeyyar: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?