slm kızlar güzel bir hafta diliyorum hepinize....kızlar acayip nefes darlıgı çekiyorum oturamıyorum uzanamıyorum farklı pozisyon deniyorum ama yok yok zor oluyor artık...perşembe doktoruma söyleyecegim.bazen diyorum artık gelsin berram hem özledim hem hiç keyfim yok..ama bazende diyorum erken daha hiç degilse 37 bitsin anne yüregi sanırım 1 gün bile kalsa kar kardır ....
cnm sık dişini 37 olsun gelir annesiislm kızlar güzel bir hafta diliyorum hepinize....kızlar acayip nefes darlıgı çekiyorum oturamıyorum uzanamıyorum farklı pozisyon deniyorum ama yok yok zor oluyor artık...perşembe doktoruma söyleyecegim.bazen diyorum artık gelsin berram hem özledim hem hiç keyfim yok..ama bazende diyorum erken daha hiç degilse 37 bitsin anne yüregi sanırım 1 gün bile kalsa kar kardır ....
aaa nasıl yani kız çok ayıpKızlar yaa nehirin doğumunu ekim annelerinede yazmıştım haber vermek maksadıyla orayada yazıyordu sonra listelerindede ismi vardı haberleri olsun die..Nasıl iştir bu yazdığımda sadece biri hayırlı olsun demiş gerisi tık yok kaideye bile almamışlar .Doğum listesine bile yok halbuki haberleri var çok ilginç geldi bana Nehir burada aktifti sanırım o yüzden böyle onu bekliyorlar desem doğum bu yaa tanıdık tanımadık herkeze Allah kurtarsın tebrik ederim derim ne olursa olsun ben cidden çok ilginç geldi..
Napıyorlar acaba ondan da bir daha ses seda çıkmadı inşallah bebeğide kendine iyidir
slm kenyoşşslm kızlar
nasılsınız bakalım
sanada slm kendi aıma idare ediyorum akşamları uyuyamıyorum of yaslm kızlar
nasılsınız bakalım
slm kızlar güzel bir hafta diliyorum hepinize....kızlar acayip nefes darlıgı çekiyorum oturamıyorum uzanamıyorum farklı pozisyon deniyorum ama yok yok zor oluyor artık...perşembe doktoruma söyleyecegim.bazen diyorum artık gelsin berram hem özledim hem hiç keyfim yok..ama bazende diyorum erken daha hiç degilse 37 bitsin anne yüregi sanırım 1 gün bile kalsa kar kardır ....
Selam kenyaacımm a.s. a.s.
Neolsun gözümüz yatakta..Biryandan yeğenimle annemi bekliyorum öyle gidiyor..Sen nasılsın cnm?
nan bi park yatak alana kadar gece rüyalarınamı girdi kabusa çevirmişsin olayı heeeeeyaa öbür renkleri beğenmedik fazlaa
amaan bilmiyom fatom bunu alana kaa ne çektik iki gecedir rüyamda :roflol: :roflol:
zaten park yatağın ikinci çocuğa dayanabilceni sanmıyom :roflol: :roflol: hoplayıp zıplarsa yaln olur o yatak
ben de hasırı yaptırcadım 130a ama vazgeçtim sonra yaa az kullancak deyüü
hoşgeldin canımslm kızlar güzel bir hafta diliyorum hepinize....kızlar acayip nefes darlıgı çekiyorum oturamıyorum uzanamıyorum farklı pozisyon deniyorum ama yok yok zor oluyor artık...perşembe doktoruma söyleyecegim.bazen diyorum artık gelsin berram hem özledim hem hiç keyfim yok..ama bazende diyorum erken daha hiç degilse 37 bitsin anne yüregi sanırım 1 gün bile kalsa kar kardır ....
hoşgeldin şekerimslm kızlar
nasılsınız bakalım
slm nasılsınız kartanesi izine ayrıldın mı kız
sanada slm kendi aıma idare ediyorum akşamları uyuyamıyorum of ya
aynı durumdayız uyku haram oturmak bile zor geliyor bu bütün arkadaşlarda var iki berrada bizi yoruyor
kac gun kaldı canım senin doguma
bende iyiyim temizlik yapıcam bişiler atıstırıp kk ya bi bakayım dedim
aksama dedemin yıl mevludu var oraya gidicez aksama kadar işleri halletmem lazım
ayy kızlar sormayın valla sıkıyorum dişimi 37 olsun bitsin diye hayırlısı bakalım...
Önümüzdeki Hafta Cuma canım ayın 23 bugünle 11 gün kaldı..Sanırım cuma sabahtan hemen doğuma girilir genelde öyle oluyor çünkü offfffffff hayırlısı ile sağsalim bir kurtulsak :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Allah kabul etsin cnm mevlüdünüzü :Saruboceq:
sağol canım daha iyileri sizlerin olsunhepsi çok güzel allah güle güle giymeyi nasip etsin
nasıl diktirecem kııı terzi onunla uğraşırmı :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?