2009 Kasm Anneleri

Kızlar yaa nehirin doğumunu ekim annelerinede yazmıştım haber vermek maksadıyla orayada yazıyordu sonra listelerindede ismi vardı haberleri olsun die..Nasıl iştir bu yazdığımda sadece biri hayırlı olsun demiş gerisi tık yok kaideye bile almamışlar .Doğum listesine bile yok halbuki haberleri var çok ilginç geldi bana Nehir burada aktifti sanırım o yüzden böyle onu bekliyorlar desem doğum bu yaa tanıdık tanımadık herkeze Allah kurtarsın tebrik ederim derim ne olursa olsun ben cidden çok ilginç geldi..
Napıyorlar acaba ondan da bir daha ses seda çıkmadı inşallah bebeğide kendine iyidir

slm kızlar güzel bir hafta diliyorum hepinize....kızlar acayip nefes darlıgı çekiyorum oturamıyorum uzanamıyorum farklı pozisyon deniyorum ama yok yok zor oluyor artık...perşembe doktoruma söyleyecegim.bazen diyorum artık gelsin berram hem özledim hem hiç keyfim yok..ama bazende diyorum erken daha hiç degilse 37 bitsin anne yüregi sanırım 1 gün bile kalsa kar kardır ....

Canım son aylardaki genel durum bu burnumu kullanmıyorum desem yeri var nefes alamıyorum çünkü gerçekten çok zorlaşıyor herşey zor ayda ama şükür bugünlerede ama gerçekten 37 haftanız bitsin azıcık daha dayansın berracık annesi az kaldı cnm benim sağlıkla kurtulacağız inşallah sırasıyla :Saruboceq::Saruboceq:

Selam kenyaacımm a.s. a.s.
Neolsun gözümüz yatakta..Biryandan yeğenimle annemi bekliyorum öyle gidiyor..Sen nasılsın cnm?

cnm sık dişini 37 olsun gelir annesii
aaa nasıl yani kız çok ayıp lmaz: göndermiyek nehiri bi daaa o bizim ösgemisssssss:1hug:
slm kızlar
nasılsınız bakalım
slm kenyoşş

slm kızlar
nasılsınız bakalım
sanada slm kendi aıma idare ediyorum akşamları uyuyamıyorum of ya

aynı durumdayız uyku haram oturmak bile zor geliyor bu bütün arkadaşlarda var iki berrada bizi yoruyor

Selam kenyaacımm a.s. a.s.
Neolsun gözümüz yatakta..Biryandan yeğenimle annemi bekliyorum öyle gidiyor..Sen nasılsın cnm?

kac gun kaldı canım senin doguma
bende iyiyim temizlik yapıcam bişiler atıstırıp kk ya bi bakayım dedim
aksama dedemin yıl mevludu var oraya gidicez aksama kadar işleri halletmem lazım

nan bi park yatak alana kadar gece rüyalarınamı girdi kabusa çevirmişsin olayı heeeee
:roflol::roflol:
ya taten bu beşikler çok fazla kullanılmıyo mesela buse 6 ay yatabildi zira dönmeye başlayınca düşecek gibi geldi bağa o yüzden ben 7,8 ay kullanabildim sonra takım aldım
hoşgeldin canım
kız bende nefes alamıyom gece bi bakmışım nefes nefese sanki yük taşıyomö bazen ter içinde kalıyom yaaa ama işte bebek ne kadar kalsa iyi bacım içerde keyfi yerinde onun biz kaşınıyoz birazkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
slm kızlar
nasılsınız bakalım
hoşgeldin şekerim
slm nasılsınız kartanesi izine ayrıldın mı kız

sende hoşgeldin

sanada slm kendi aıma idare ediyorum akşamları uyuyamıyorum of ya

aynı durumdayız uyku haram oturmak bile zor geliyor bu bütün arkadaşlarda var iki berrada bizi yoruyor

ayy bende uyuyorum ama nasıl uyuyorum bide bana sor 100 kez uyanıyorum ee alıstırma bunlar opuyorumnanaktan

kac gun kaldı canım senin doguma
bende iyiyim temizlik yapıcam bişiler atıstırıp kk ya bi bakayım dedim
aksama dedemin yıl mevludu var oraya gidicez aksama kadar işleri halletmem lazım

Önümüzdeki Hafta Cuma canım ayın 23 bugünle 11 gün kaldı..Sanırım cuma sabahtan hemen doğuma girilir genelde öyle oluyor çünkü offfffffff hayırlısı ile sağsalim bir kurtulsak :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Allah kabul etsin cnm mevlüdünüzü :Saruboceq:

ayy canım ne güzel azıcık kalmıs bebişe kavusmana
benimde sata gore 28 gun var bakalım zamanında mı gelecek
Allah hayırlısı ile kurtulmayı nasip etsin inş.
zaman gecmek bilmiyor artık biran önce kucagına almak istiyor insan opuyorumnanaktan
amin canım sağolasınn

bu arada edacımda 29 ekimde sezeryan olacakmıs hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…