2009 Kasm Anneleri

krispim sorma valla bizde dayanamıyoruz ama belli kızımda çok sıkışıyor..geçen fena kudurdu çıkacak gibiydi karnımda poziyon degiştirmeye çalışıyordu sanırım ama beceremedi kıpırdandı durdu benimde canım çok yandı...

ayyyy bebek küvetini ne aldınız
ben dün mother care de baktım
0-6 aya kadar kullanılıo hepsi
şöle aradığım gibi bulamadım
şimdi bu küvetleri ne kadar zaman kullanıoruz
bi akıl verin yahuuuuu CADIARZU

ay kızlar yazdım ya ben hiö degilse 37 olsun diyorum doktorumun dedigi birşey yok yani öyle bir tarih yok..ciger gelişimi 37demi ne tamamlanıyormuş ya benim derdim o haftayı geçirebilmek önemli bi sıkıntı olmasa doktor zaten kasımın 10 kadar almazda ama şimdi bi sıkıntı olunca ciger gelişimini düşünüyoruz hep...37 bitince en aqzından sıkıntı bebk açısından daha aza iner diye öyle dedim..

slm kızlar bende geldümm pek keyfim yok bu aralar hamılelıkden galıba agırlık var üstümde

dün bızde bebegın eksıklerını tammaladık şükürr ayy ınsan hersey almak ıstıyor ya hele kıyafete doymadım gitti kaydirigubbakcemile3 kapı süsünün malzemelrınıde aldım bı onu yapmak kaldı

heeee kııı çok fena kuduruyolar içerde ama 38 hafta dururlarsa daha eyi olur
inan ben wc yeee iki büklüm gidiyom kesinlikle dimdik gidemiyom öle kasıyorki geriyo kendini benide kasıyo çok zorlanıyoz emme olsun bacım az kaldıa.s

hııımmmm bende bi sorun varda 37 alınacak sandım yane öle desene delü karu :roflol:

bende öleim zorluyorum kendimi ama enerjim çok az
yedek bataryaya geçmek lazzım kuzum
nan hemen büyüyyolar okadar kıyafeti napcan
ben öle çok almışımki çok pişmanım hepside 0-3 ay

canım bekle biraz daha kalsın sezeryan mı olacan.benim ki başı yukarıda haftaya gitmem gerek dönmüş mü diye ben bekleyecem 36 hafta olsun ondan sonra gidrim

kışlahana gıttım dün cersu ne güzeşl seyler vardı ilke bebede idil bebenın mallarını satıyodu hemde bayıldım delikafadulden sen naptın bebek sekerını

slm kızlar nasılsınız
ben bu sabah yine nts ye girdim ve yine kasılma çıktı haftaya tekrar çekelim dedi ama bu gidişle işten ayrıl artık çalışma diycek dahada zamanımız var

tüm kasım annelerine merhabalar... nasıl gidiyo vallahi bizim durumumuz şimdilik iyi ama benimde bebek hala ters 35 hafta oldu bakalım çarşamba dr gidecğim....

hiç bişe değel kuşum orda baya mal var anacım

bende 3 sene önce beşiği 80 tl ye almıştım bu ara çok moda o beşikler yav ortalık kayniiiii
benim ablamda aldı onlardan 130 tl samsundan
toptan alınca öle oldu ondan bekledim yaa
daha ucuzada vardı emme çok beğenmedim ben bu en güzeliydi içlerinde

gıı benim yiğenimin park yatağı vardı vallahi kaldı diğerinede eğer iyi bişe alırsan dayanır canım abim kraftın almıştı hala sapasağlam yenisini almadılar vallahi
he gıı yiğenimide 7. aydan soora yatıramadık dömeye başladı aşağı sarkıyodu
gündüz oturma odasında eyüü olii deyü aldım park yatağıda kendi odama koyacam
canım nerde isterse orda yatarım artık

hoşgeldin canım inşallah sabırla bekler berra hanım

slm kızlar
nasılsınız bakalım

slm nasılsınız kartanesi izine ayrıldın mı kız
sizlerde hoşgeldiniz kızlar

ayy bende uyuyorum ama nasıl uyuyorum bide bana sor 100 kez uyanıyorum ee alıstırma bunlar opuyorumnanaktan
ayy bu gece bende heeç uyuyamadım kociş şimdi yemekte diooki
gece çok zorlandın galiba uyuyamadın hele sabah ben kahvaltı istemiyomm sen yat dedüydü

kızlar evi bi süpirim de gelimm öptüm sizi
çok yorma canım kendini bende süpürsem eyüü olur emme
heeç halim yokk evim kirli deel sadece dün aşam kociş bana ceviz kırmıştı accık onlar sıçramış

selam kızlar
nan gözümü açtım hemen 2 cam sildim
ruh hastasımıyım neyim yaw
anaaaa ne işin var gıı pencereyle öle kalsın nolur sankii

ben
alışveriş yaptığımız yerden aldım küvet ama ne zamana kadar kullanılır bilemem
aman beeee buse 7,8 ay yatabildi içinde oğluşumda yatıversin pembe yatağa napam
bende mavi çarşaf felan kamufle ederim beşiği:roflol::roflol:
hee sanki farkedecekmi bebiş rengii

slm kızlar nasılsınız
ben bu sabah yine nts ye girdim ve yine kasılma çıktı haftaya tekrar çekelim dedi ama bu gidişle işten ayrıl artık çalışma diycek dahada zamanımız var

bol bol dinlen arkadaşım kendine dikkat et hiç olmazsa birkaç hafta daha geçsin....

tüm kasım annelerine merhabalar... nasıl gidiyo vallahi bizim durumumuz şimdilik iyi ama benimde bebek hala ters 35 hafta oldu bakalım çarşamba dr gidecğim....

bende 34+1 oldu bebğim ters dok 35 hafta bitsin bakalım dedi ben 36 bekleyecem bir haftada ben müdedt vereyim dedim hemen sezeryan olsun istemiyom ama döneceği yok bence olduğu yerde duruyor kızım

hayırlı olsun canım benim kapı süsü yarım babamız silikon getirirse bitecek inş.

ayy ben oturduğum yerde kalkınca hemen düzelemiyom accık bekliyom soora yürüyom

ayy benimde daha gözüm aç kıyafete ama annem ve kaynanamda aldı
bide değişik bişeler görürsem alırım diyeee almadımm

slm kızlar nasılsınız
ayycanım dikkat et yorma kendini hayırlısı olsun

slm canım

kızlar ben çıkıyom evi toplayacam ve yemek yapacam sonra gelürüm okkiiişşşşşşşşşşş
kolay gelsin bende bi kalkıp evi süpürsem eyüü olcek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…