ayy kızlar sormayın valla sıkıyorum dişimi 37 olsun bitsin diye hayırlısı bakalım...
sağol canım daha iyileri sizlerin olsun
uğraşır tabee parayı ver herbişeynen uğraşırlar delüü
krispim sorma valla bizde dayanamıyoruz ama belli kızımda çok sıkışıyor..geçen fena kudurdu çıkacak gibiydi karnımda poziyon degiştirmeye çalışıyordu sanırım ama beceremedi kıpırdandı durdu benimde canım çok yandı...
ay kızlar yazdım ya ben hiö degilse 37 olsun diyorum doktorumun dedigi birşey yok yani öyle bir tarih yok..ciger gelişimi 37demi ne tamamlanıyormuş ya benim derdim o haftayı geçirebilmek önemli bi sıkıntı olmasa doktor zaten kasımın 10 kadar almazda ama şimdi bi sıkıntı olunca ciger gelişimini düşünüyoruz hep...37 bitince en aqzından sıkıntı bebk açısından daha aza iner diye öyle dedim..
slm kızlar bende geldümm pek keyfim yok bu aralar hamılelıkden galıba agırlık var üstümde
dün bızde bebegın eksıklerını tammaladık şükürr ayy ınsan hersey almak ıstıyor ya hele kıyafete doymadım gitti kaydirigubbakcemile3 kapı süsünün malzemelrınıde aldım bı onu yapmak kaldı
ay kızlar yazdım ya ben hiö degilse 37 olsun diyorum doktorumun dedigi birşey yok yani öyle bir tarih yok..ciger gelişimi 37demi ne tamamlanıyormuş ya benim derdim o haftayı geçirebilmek önemli bi sıkıntı olmasa doktor zaten kasımın 10 kadar almazda ama şimdi bi sıkıntı olunca ciger gelişimini düşünüyoruz hep...37 bitince en aqzından sıkıntı bebk açısından daha aza iner diye öyle dedim..
bende öleim zorluyorum kendimi ama enerjim çok az
yedek bataryaya geçmek lazzım kuzum
nan hemen büyüyyolar okadar kıyafeti napcan
ben öle çok almışımki çok pişmanım hepside 0-3 ay
toptan alınca öle oldu ondan bekledim yaahiç bişe değel kuşum orda baya mal var anacım
bende 3 sene önce beşiği 80 tl ye almıştım bu ara çok moda o beşikler yav ortalık kayniiiii
benim ablamda aldı onlardan 130 tl samsundan
gıı benim yiğenimin park yatağı vardı vallahi kaldı diğerinede eğer iyi bişe alırsan dayanır canım abim kraftın almıştı hala sapasağlam yenisini almadılar vallahiyaa öbür renkleri beğenmedik fazlaa
amaan bilmiyom fatom bunu alana kaa ne çektik iki gecedir rüyamda :roflol: :roflol:
zaten park yatağın ikinci çocuğa dayanabilceni sanmıyom :roflol: :roflol: hoplayıp zıplarsa yaln olur o yatak
ben de hasırı yaptırcadım 130a ama vazgeçtim sonra yaa az kullancak deyüü
he gıı yiğenimide 7. aydan soora yatıramadık dömeye başladı aşağı sarkıyodunan bi park yatak alana kadar gece rüyalarınamı girdi kabusa çevirmişsin olayı heeeee
:roflol::roflol:
ya taten bu beşikler çok fazla kullanılmıyo mesela buse 6 ay yatabildi zira dönmeye başlayınca düşecek gibi geldi bağa o yüzden ben 7,8 ay kullanabildim sonra takım aldım
hoşgeldin canım inşallah sabırla bekler berra hanımslm kızlar güzel bir hafta diliyorum hepinize....kızlar acayip nefes darlıgı çekiyorum oturamıyorum uzanamıyorum farklı pozisyon deniyorum ama yok yok zor oluyor artık...perşembe doktoruma söyleyecegim.bazen diyorum artık gelsin berram hem özledim hem hiç keyfim yok..ama bazende diyorum erken daha hiç degilse 37 bitsin anne yüregi sanırım 1 gün bile kalsa kar kardır ....
slm kızlar
nasılsınız bakalım
sizlerde hoşgeldiniz kızlarslm nasılsınız kartanesi izine ayrıldın mı kız
ayy bu gece bende heeç uyuyamadım kociş şimdi yemekte diookiayy bende uyuyorum ama nasıl uyuyorum bide bana sor 100 kez uyanıyorum ee alıstırma bunlar opuyorumnanaktan
çok yorma canım kendini bende süpürsem eyüü olur emmekızlar evi bi süpirim de gelimm öptüm sizi
anaaaa ne işin var gıı pencereyle öle kalsın nolur sankiiselam kızlar
nan gözümü açtım hemen 2 cam sildim
ruh hastasımıyım neyim yaw
benayyyy bebek küvetini ne aldınız
ben dün mother care de baktım
0-6 aya kadar kullanılıo hepsi
şöle aradığım gibi bulamadım
şimdi bu küvetleri ne kadar zaman kullanıoruz
bi akıl verin yahuuuuu CADIARZU
hee sanki farkedecekmi bebiş rengiiaman beeee buse 7,8 ay yatabildi içinde oğluşumda yatıversin pembe yatağa napam
bende mavi çarşaf felan kamufle ederim beşiği:roflol::roflol:
slm kızlar nasılsınız
ben bu sabah yine nts ye girdim ve yine kasılma çıktı haftaya tekrar çekelim dedi ama bu gidişle işten ayrıl artık çalışma diycek dahada zamanımız var
tüm kasım annelerine merhabalar... nasıl gidiyo vallahi bizim durumumuz şimdilik iyi ama benimde bebek hala ters 35 hafta oldu bakalım çarşamba dr gidecğim....
hayırlı olsun canım benim kapı süsü yarım babamız silikon getirirse bitecek inş.slm kızlar bende geldümm pek keyfim yok bu aralar hamılelıkden galıba agırlık var üstümde
dün bızde bebegın eksıklerını tammaladık şükürr ayy ınsan hersey almak ıstıyor ya hele kıyafete doymadım gitti kaydirigubbakcemile3 kapı süsünün malzemelrınıde aldım bı onu yapmak kaldı
ayy ben oturduğum yerde kalkınca hemen düzelemiyom accık bekliyom soora yürüyomheeee kııı çok fena kuduruyolar içerde ama 38 hafta dururlarsa daha eyi olur
inan ben wc yeee iki büklüm gidiyom kesinlikle dimdik gidemiyom öle kasıyorki geriyo kendini benide kasıyo çok zorlanıyoz emme olsun bacım az kaldıa.s
ayy benimde daha gözüm aç kıyafete ama annem ve kaynanamda aldıbende öleim zorluyorum kendimi ama enerjim çok az
yedek bataryaya geçmek lazzım kuzum
nan hemen büyüyyolar okadar kıyafeti napcan
ben öle çok almışımki çok pişmanım hepside 0-3 ay
ayycanım dikkat et yorma kendini hayırlısı olsunslm kızlar nasılsınız
ben bu sabah yine nts ye girdim ve yine kasılma çıktı haftaya tekrar çekelim dedi ama bu gidişle işten ayrıl artık çalışma diycek dahada zamanımız var
slm canımtüm kasım annelerine merhabalar... nasıl gidiyo vallahi bizim durumumuz şimdilik iyi ama benimde bebek hala ters 35 hafta oldu bakalım çarşamba dr gidecğim....
kolay gelsin bende bi kalkıp evi süpürsem eyüü olcekkızlar ben çıkıyom evi toplayacam ve yemek yapacam sonra gelürüm okkiiişşşşşşşşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?