bende 34+1 oldu bebğim ters dok 35 hafta bitsin bakalım dedi ben 36 bekleyecem bir haftada ben müdedt vereyim dedim hemen sezeryan olsun istemiyom ama döneceği yok bence olduğu yerde duruyor kızım
kışlahana gıttım dün cersu ne güzeşl seyler vardı ilke bebede idil bebenın mallarını satıyodu hemde bayıldım delikafadulden sen naptın bebek sekerını
Aminnnnnnnnnnn aminnn canım benim Allahım hepimize hayırlısıyla kurtulmayı nasip etsin:Saruboceq:ayy canım ne güzel azıcık kalmıs bebişe kavusmana
benimde sata gore 28 gun var bakalım zamanında mı gelecek
Allah hayırlısı ile kurtulmayı nasip etsin inş.
zaman gecmek bilmiyor artık biran önce kucagına almak istiyor insan opuyorumnanaktan
amin canım sağolasınn
bu arada edacımda 29 ekimde sezeryan olacakmıs hayırlısıyla
nazlıımm az kalmış kıızz Allahım yardımcımız olsun :)Önümüzdeki Hafta Cuma canım ayın 23 bugünle 11 gün kaldı..Sanırım cuma sabahtan hemen doğuma girilir genelde öyle oluyor çünkü offfffffff hayırlısı ile sağsalim bir kurtulsak :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Allah kabul etsin cnm mevlüdünüzü :Saruboceq:
yohk yormadan yavaş yavaş yapiim kocişim aradı iş yapma deyi tembihliyy yok sadece oğluşun cicilerini yıkıyom dedim emme yalan efi de süpürüp silecemm cicişleri yıkıyıp ütülücem :) ne yapiim artık 36+ olduk ne olur ne olmaz evi mok götürüyodu e bebeşin cicileri de hazır diildi mecbur en son yardımcı çaardıımda bin pişman oldum hiçbişi yapmadı ki dooru düzgün usul usul yapıvecem gendim gariiiKolay gelsin ebisim yorma sakın kendini a.s. a.s.
dönermi gı inadını anasından almışş velett dr. daha zaman var diyy emme içimden bi ses sezaryana varır bu işin sonu dioo mafoldumbenebisce ne oldu senin bebek döndü mü seninde tersdi
anam ben 37. haftadayım hem ters hem midemde yannız diilsin edndişelenme cicimm...tüm kasım annelerine merhabalar... nasıl gidiyo vallahi bizim durumumuz şimdilik iyi ama benimde bebek hala ters 35 hafta oldu bakalım çarşamba dr gidecğim....
canım ben 36. haftamın bitiminde 1 hafta erken ayrıldım artık dayanamaz olmuştum daa doorusu 1 hafta daha sıkardım ya tatsız şeyler yaşadık bi kaç kişi ile ben de çıktım izne eğer çok kötüysen zorlama daha ilk izin günümdeyim ama inan ki ağrılarım sancılarım geçtiii..slm kızlar nasılsınız
ben bu sabah yine nts ye girdim ve yine kasılma çıktı haftaya tekrar çekelim dedi ama bu gidişle işten ayrıl artık çalışma diycek dahada zamanımız var
nazlıımm az kalmış kıızz Allahım yardımcımız olsun :)
yohk yormadan yavaş yavaş yapiim kocişim aradı iş yapma deyi tembihliyy yok sadece oğluşun cicilerini yıkıyom dedim emme yalan efi de süpürüp silecemm cicişleri yıkıyıp ütülücem :) ne yapiim artık 36+ olduk ne olur ne olmaz evi mok götürüyodu e bebeşin cicileri de hazır diildi mecbur en son yardımcı çaardıımda bin pişman oldum hiçbişi yapmadı ki dooru düzgün usul usul yapıvecem gendim gariii
dönermi gı inadını anasından almışş velett dr. daha zaman var diyy emme içimden bi ses sezaryana varır bu işin sonu dioo mafoldumben
anam ben 37. haftadayım hem ters hem midemde yannız diilsin edndişelenme cicimm...
canım ben 36. haftamın bitiminde 1 hafta erken ayrıldım artık dayanamaz olmuştum daa doorusu 1 hafta daha sıkardım ya tatsız şeyler yaşadık bi kaç kişi ile ben de çıktım izne eğer çok kötüysen zorlama daha ilk izin günümdeyim ama inan ki ağrılarım sancılarım geçtiii..
anaaaa ne işin var gıı pencereyle öle kalsın nolur sankii
ben
alışveriş yaptığımız yerden aldım küvet ama ne zamana kadar kullanılır bilemem
Görüşürüz mavişim a.s. a.s.
Yaremcim son ayda döndüveriyor bazen ama genelde 1-2 hafta kala bu ihtimal azalıyor Doğamda çok bekledim dönmedi inmedi aşağıya Şimdi Yağmurumda inmiyor olsun varsın sağlıklı olsun sağlıkla doğsunda hiç sorun diil
Hoşgeldin destnam bende annemleri bekliyorum heran kaçabilirim :)
senınde hayırlı olsun canım ohh senınkı bitmiş bile ne güzell opuyorumnanaktanhayırlı olsun canım benim kapı süsü yarım babamız silikon getirirse bitecek inş.
ayy ben oturduğum yerde kalkınca hemen düzelemiyom accık bekliyom soora yürüyom
ayy benimde daha gözüm aç kıyafete ama annem ve kaynanamda aldı
bide değişik bişeler görürsem alırım diyeee almadımm
ayycanım dikkat et yorma kendini hayırlısı olsun
slm canım
kolay gelsin bende bi kalkıp evi süpürsem eyüü olcek
ben özdilek idil bebeden aldım bazı şeyleri
bebek şekerini sanırım sipariş vercez ay çok heves ettim kendim yapıym die
elimde yatkın ama napalım kısmet işte diğer kapı süsü yastık sepet annem
ankaradan almış ya aslında çok az maliyetli şeyler ama kazık satılıo naparsın
hoşbulduk nazlıcımm nasılsınnopuyorumnanaktan senin yağmurla kavuşma günün ne zamandıı hayırlsııylaa şu meleklerii bi kucaklasak annenler gelşiyormuş gözün aydınn ...
heyecanla girdim mete asrın fotosuda belkim eklenmiştir diyee ama yok sanırsam
cersucum kışlahana gıtmedın mı hıc bak dedım yer uygun verıyo ve modellerı cok güzel bana yakın özdilek ben yenı acıldıgında bakmısdım begenmemısdım burdakı magzadan ama ordakı modellerı cok begendım
güle güle canımkızlar benim kaçmam gerek komşum gelcek ..evet yaren dönmedi hala ters duruyor bebgim doktorum zor döner dedi sezeryan olacak benimki hala dönmedi hissediyorum...10 kasım gün verdi doktorum ama bu gidişimizde tekrar hatırlatacaz doktora kesin degilmi bu tarih falan diye...neyse ben kaçıyorum aseba cnm cicileri gördüm yazamadım çok hoşlar allah hayırlısı ile giydirmek nasip etsin...kendinize ii bakın fıstıklarım..
ayy nazlım sana baya az kalmış yaa hayırlısıyla doğurursun inş.Az kaldı valla :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
Aman canım bak sakince yap baktın yoruldum hemencikk atıver kendini yatağa dik ayaklarını dinlen ..Kolay gelsinnn birtanesiii çok öperim a.s. a.s.
siyah olsun gıı boşver kendini ne yoruyon evi temizletebileceğin biri yokmu çağırsanakız camlar simsiyah olmuş dışarsı görünmüo hesp et artık is kokusuda cabası
aslında tepem attı ama napcan panjurlarda erimiş ben kabasını aldım cifle sildim duruladım
yoldan geçen arabalar aaaaa eve bakın falan dio kömür olmuş 8. kat çok fena şok oldum
bende gidip o küveti alcam artık napıym oturmaya başlayınca oturtarak yıkarız ozamanda uzun zaman kullanılır yani 1 yaşına kadar falan
evet canım alma işi bitti bide yıkayıp ütülersem rahatlıyacam inş.senınde hayırlı olsun canım ohh senınkı bitmiş bile ne güzell opuyorumnanaktan
siyah olsun gıı boşver kendini ne yoruyon evi temizletebileceğin biri yokmu çağırsana
evet küvetleri dah soorada oturarak kullanabilirler galiba
yok canım son 3 günüm :lepi:slm nasılsınız kartanesi izine ayrıldın mı kız
ay ben de öleydim ama sanki şimdi biraz hafifledi galiba benimki bu hafta aşağıya doğğru inişe geçti -tatlicadiarzu-slm kızlar güzel bir hafta diliyorum hepinize....kızlar acayip nefes darlıgı çekiyorum oturamıyorum uzanamıyorum farklı pozisyon deniyorum ama yok yok zor oluyor artık...perşembe doktoruma söyleyecegim.bazen diyorum artık gelsin berram hem özledim hem hiç keyfim yok..ama bazende diyorum erken daha hiç degilse 37 bitsin anne yüregi sanırım 1 gün bile kalsa kar kardır ....
Önümüzdeki Hafta Cuma canım ayın 23 bugünle 11 gün kaldı..Sanırım cuma sabahtan hemen doğuma girilir genelde öyle oluyor çünkü offfffffff hayırlısı ile sağsalim bir kurtulsak :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Allah kabul etsin cnm mevlüdünüzü :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?