2009 Kasm Anneleri

bende 34+1 oldu bebğim ters dok 35 hafta bitsin bakalım dedi ben 36 bekleyecem bir haftada ben müdedt vereyim dedim hemen sezeryan olsun istemiyom ama döneceği yok bence olduğu yerde duruyor kızım

merhaba kızlar eve yeni geldim büsürü işim var önce size bakiyim dediimm benim ağılarım sancılarım oluyor az gelip geçiyor başka doğuran varmı hepiniz iyisiniz inşş

yaremcim 37.haftada olan benimle birlikte olan bi arkadaşınki döndü son ana kadar dönebiğliyor eşte problem yoksaa düşünme daha zamanın var

kışlahana gıttım dün cersu ne güzeşl seyler vardı ilke bebede idil bebenın mallarını satıyodu hemde bayıldım delikafadulden sen naptın bebek sekerını

ben özdilek idil bebeden aldım bazı şeyleri
bebek şekerini sanırım sipariş vercez ay çok heves ettim kendim yapıym die
elimde yatkın ama napalım kısmet işte diğer kapı süsü yastık sepet annem
ankaradan almış ya aslında çok az maliyetli şeyler ama kazık satılıo naparsın

Aminnnnnnnnnnn aminnn canım benim Allahım hepimize hayırlısıyla kurtulmayı nasip etsin:Saruboceq:
Kesinlikle kucağına alma konusunda hemfikirim seninle kokusunu hissediyorum burnumda yok böyle birşey sürekli yatıp kalkıp dua ediyorum :Saruboceq:
Kıyamammm Edayla konuşmuştum zaten 29 Ekim diyordu arada İzmir Marmaris mesafe var ne olur ne olmaz biz seçersek 29 Ekim demişti..Cumhuriyet çocuğu olacak Egemiz nasipse oyy oyy sırayla birer hafta birkaçgünlük periodlarla dünyaya gözlerini açacaklar yavrucaklar :Saruboceq::Saruboceq:

kızlar benim kaçmam gerek komşum gelcek ..evet yaren dönmedi hala ters duruyor bebgim doktorum zor döner dedi sezeryan olacak benimki hala dönmedi hissediyorum...10 kasım gün verdi doktorum ama bu gidişimizde tekrar hatırlatacaz doktora kesin degilmi bu tarih falan diye...neyse ben kaçıyorum aseba cnm cicileri gördüm yazamadım çok hoşlar allah hayırlısı ile giydirmek nasip etsin...kendinize ii bakın fıstıklarım..

nazlıımm az kalmış kıızz Allahım yardımcımız olsun :)
Kolay gelsin ebisim yorma sakın kendini a.s. a.s.
yohk yormadan yavaş yavaş yapiim kocişim aradı iş yapma deyi tembihliyy yok sadece oğluşun cicilerini yıkıyom dedim emme yalan efi de süpürüp silecemm cicişleri yıkıyıp ütülücem :) ne yapiim artık 36+ olduk ne olur ne olmaz evi mok götürüyodu e bebeşin cicileri de hazır diildi mecbur en son yardımcı çaardıımda bin pişman oldum hiçbişi yapmadı ki dooru düzgün usul usul yapıvecem gendim gariii
ebisce ne oldu senin bebek döndü mü seninde tersdi
dönermi gı inadını anasından almışş velett dr. daha zaman var diyy emme içimden bi ses sezaryana varır bu işin sonu dioo mafoldumben
tüm kasım annelerine merhabalar... nasıl gidiyo vallahi bizim durumumuz şimdilik iyi ama benimde bebek hala ters 35 hafta oldu bakalım çarşamba dr gidecğim....
anam ben 37. haftadayım hem ters hem midemde yannız diilsin edndişelenme cicimm...
slm kızlar nasılsınız
ben bu sabah yine nts ye girdim ve yine kasılma çıktı haftaya tekrar çekelim dedi ama bu gidişle işten ayrıl artık çalışma diycek dahada zamanımız var
canım ben 36. haftamın bitiminde 1 hafta erken ayrıldım artık dayanamaz olmuştum daa doorusu 1 hafta daha sıkardım ya tatsız şeyler yaşadık bi kaç kişi ile ben de çıktım izne eğer çok kötüysen zorlama daha ilk izin günümdeyim ama inan ki ağrılarım sancılarım geçtiii..

Görüşürüz mavişim a.s. a.s.
Yaremcim son ayda döndüveriyor bazen ama genelde 1-2 hafta kala bu ihtimal azalıyor Doğamda çok bekledim dönmedi inmedi aşağıya Şimdi Yağmurumda inmiyor olsun varsın sağlıklı olsun sağlıkla doğsunda hiç sorun diil

Hoşgeldin destnam bende annemleri bekliyorum heran kaçabilirim :)

ebiscecim nasılsınn evdesin artık demek sende benim gibi işlere sarıldın zorlamadan yvaş yavaş yap okmii bende evi süpürüp dışarı çıkıcam yemeklik bişiyler alıcam sonra çamaşır ütüydüü derken bitmzz bu işler hurma yemeye başladım zeytinyağı masajına birde defne tohumuyla bal yiyorum bakalım inş doğuma bir faydası olurr

Az kaldı valla :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
Aman canım bak sakince yap baktın yoruldum hemencikk atıver kendini yatağa dik ayaklarını dinlen ..Kolay gelsinnn birtanesiii çok öperim a.s. a.s.

anaaaa ne işin var gıı pencereyle öle kalsın nolur sankii

ben
alışveriş yaptığımız yerden aldım küvet ama ne zamana kadar kullanılır bilemem

kız camlar simsiyah olmuş dışarsı görünmüo hesp et artık is kokusuda cabası
aslında tepem attı ama napcan panjurlarda erimiş ben kabasını aldım cifle sildim duruladım
yoldan geçen arabalar aaaaa eve bakın falan dio kömür olmuş 8. kat çok fena şok oldum

bende gidip o küveti alcam artık napıym oturmaya başlayınca oturtarak yıkarız ozamanda uzun zaman kullanılır yani 1 yaşına kadar falan

hoşbulduk nazlıcımm nasılsınnopuyorumnanaktan senin yağmurla kavuşma günün ne zamandıı hayırlsııylaa şu meleklerii bi kucaklasak annenler gelşiyormuş gözün aydınn ...

heyecanla girdim mete asrın fotosuda belkim eklenmiştir diyee ama yok sanırsam

senınde hayırlı olsun canım ohh senınkı bitmiş bile ne güzell opuyorumnanaktan

cersucum kışlahana gıtmedın mı hıc bak dedım yer uygun verıyo ve modellerı cok güzel bana yakın özdilek ben yenı acıldıgında bakmısdım begenmemısdım burdakı magzadan ama ordakı modellerı cok begendım

İyiyim canım benim çok şükür 23 Ekimdi nasipse önümüzdeki hafta başı kontrol 3 gün sonrasıda doğum olacak..Annem yakınımda cnm gidip geliyor sürekli kıyamam yollarda telef oluyor anneannem yüzünden öyle kızgınımki aslında ama neyse deyip geçiyorum evdede oturuyor gel kal işte burada bak annemde hergün gidip geliyor yok.Allahım diyorum yani ne varsa gerçekten annende eşinde var gerisi bi varrr bir yok çokta önemsemiyorum artık annemin dediğini zorda olsa yapacağım artık!
Ne kadar ekmek okadar köfte:)naniknanik
Yanlızda bırakamıyor aklı hep burada annemin napsın ben yanarım kuzuma o yanar kuzusuna bu işler böyle:lepi:
Bu arada geldiler ben kaçtımmm :1hug:

ordaki bebek mağazalarını gördüm ama pek gezmedim
ya antalyayı hiç sevmiyorum aradığım hiçbişeyi bulamıyorum
insanları belli şeyleri almaya zorlayan bi memleket

güle güle canım
teşekkürler bu arada
Az kaldı valla :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
Aman canım bak sakince yap baktın yoruldum hemencikk atıver kendini yatağa dik ayaklarını dinlen ..Kolay gelsinnn birtanesiii çok öperim a.s. a.s.
ayy nazlım sana baya az kalmış yaa hayırlısıyla doğurursun inş.

siyah olsun gıı boşver kendini ne yoruyon evi temizletebileceğin biri yokmu çağırsana
evet küvetleri dah soorada oturarak kullanabilirler galiba

senınde hayırlı olsun canım ohh senınkı bitmiş bile ne güzell opuyorumnanaktan
evet canım alma işi bitti bide yıkayıp ütülersem rahatlıyacam inş.

siyah olsun gıı boşver kendini ne yoruyon evi temizletebileceğin biri yokmu çağırsana
evet küvetleri dah soorada oturarak kullanabilirler galiba

bizim güvenlik görevlisinin ablası varmış onu çağırcam
umarım memnun kalırım ben kabasını alıymda
çünki boya tadilat işleri var onlar bitince alcam kadını yoksa 10 kez iş çıkıo

selam kasim sekerleriiiia.s.
nasilsinizzz ne var ne yok doguran eden oldu mu
ben son günlerde hic iyi degilim pc karsisa gecince cok yoruluyorum, elim ayagim kalkmiyo resmen is güc yapamiyorum,dün birazcik biseyler yapayim dedim belim tutuldu simdi sürahi hanim forumunda dolaniyorum ne saga ne sola dönebiliyorum, yürümeye mecalim yok..sizi merak ettimde girdim,beni her görende karnin cok assada duruyo bu bebk gününü beklemez erken dogar diyolar onada canim sikiliyo...off su ay bi ciksaydi kasim basi dogsun dogacaksa
bu arada odamiz tamamen bitti cok sükür ama onun resimlerini bile cekemiyorum belim yüzünden..azcik iyileseyim eklicem resimleri

slm nasılsınız kartanesi izine ayrıldın mı kız
yok canım son 3 günüm :lepi:
ay ben de öleydim ama sanki şimdi biraz hafifledi galiba benimki bu hafta aşağıya doğğru inişe geçti -tatlicadiarzu-

ayyy nazlıııımmmm sayılı gün çok az kalmıııışşş çabucak geçecek akannehir

slm kızlarrrr...
sabah erkenden kalkıp işlerimi hallettim kızımın uyku setini ütüledim
serdim beşiğineee, çok şükür pek bişey kalmadı artık
ıvır zıvır işler var,alınacaklar felan onları da bu hafta halledersem tamamdır...
ben bi geçmişeee göz atıp geliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…