2009 Kasm Anneleri

kız mothercareden alma gıı git normal bi bebiş mağazasındna al 10 15 falan onnar
valla ayakta durana kaa yıkarız onda benim teyzemin oğluşunu 9 aylıkken bildiğimiz küvette yıkıyoduk tosuncukdu ayyy ne tatlı bi de suyu seviyolarkii
oooh hallettin haa
ayy benim kapı süsüm yoook
gıı benim yiğenimin park yatağı vardı vallahi kaldı diğerinede eğer iyi bişe alırsan dayanır canım abim kraftın almıştı hala sapasağlam yenisini almadılar vallahi

neyse yaa ikinci oğlan olurmu bilmem artık kız olursa no problem kaydirigubbakcemile2

kızlar ben kaçar kayınvalidemlerin orda mevlüt varmış gidemde baree kadın bana bi daha biyere gel demesin hepinizi öpüyrm

selam kızlar ne var ne yok
dün de giremedim herkes iyi dimi:)
yeni bebemiz yok heralde:)
nehir de eklememiş sanırık foto filan ama vakti olmamıştır kızcağızın

ben de iki gündür pek hantalım kalkamıyorum yerimden. dün bütün gün uzandım kociş de evdeydi ya yemeği de o yaptı saolsun sabah da erken kalktım onu geçirdim ama bilg başında oturcak halde deildim ben de kitap okudum nasılsa bundan sonra pek okumaya fırsatım olmıcak dedim öğlen yemeğimi yedim geçmişe üstün körü bi baktım atlaya atlaya o kaaa

çamaşır asıcam daha offf

midem bulanıyor karnım bi tuhaf
gece sol yana yatıyorum karnımın altına aystık koyup da ama karnımın sol tarafı nası acıyo sağ tarafa yükleniyo bebiş sağ tarafı da acıyo gece kaç kez wcye kalkıyorum zar zor
of biraz uyusam mı acep

bilmiyorumartık doktorum bir hafta daha çalış dedi. ona göre sonra değerlendiririz dedi. dier taraftanda maddi olarak biraz sıkıntılı bi dönemdeyiz çalışabildiğim kadar çalışmak istiyorum da bebeğimin sağlığı herşeyden önce geliyor yine
ona bişey olmasında biz bişekilde bu zorlukları atlatırız artık

zeytinyağına başladın mı gııı
ben daa başlamadım perş. doktora gidem de duruma göre davranırız
amaaan millete bakmaa herkes bi laf sölüyooo
ya benim 2 ay önce dedi kadının biri bu niye aşada diye halbuki hala inmedi bebişim herkes bi yorum yapioo klava:
kızlar ben kaçar kayınvalidemlerin orda mevlüt varmış gidemde baree kadın bana bi daha biyere gel demesin hepinizi öpüyrm
anam bu da bi daa çağırmasın deiye diye gidiio nan sen gittikçe daha çok çağırıyo kadın iki kere gitme bak bi daa çağırcakmı

işi tamamen mi bırakcaksınki canım izne ayrılınca maaşın yatmaya devam ediyo 32yi de dolduruyon sanırım

herkeste bir mislinlik bi halsizlik var hayir olsun insallah
kimse kendini iyi hissetmiyo

brn bomba gibiyimm :lepi:
derrmiişiiiimmm
ay ben de sabahları bi halsizlik oluyo kafaltıdan soora bi de akşama kadar sırtım ağrıyo o kadar şimdilik daha nolsun dimi :roflol:

yok canım işi tamamen bırakmıyorum ama 37. haftaya kadar çalışayım istiyordum. ben özel şirkette çalışıyorum ssk lıyım doğumdan sonra işe dönünce alıcam paramı toplu olarak ama ufak bi ayrıntı var normalde asgari ücretin üstünde almama ramen ssk asgari ücret üzerinden yatırılıyor yani almam gerekenden daha az ücret alıcam onuda tekrar işe başladığımda alıcam 4 ay ücret almıycam ve sadece eşimi maaşına kalıcaz. bu bizi biraz zorlıycak tabi hayırlısı artık

amaaan millete bakmaa herkes bi laf sölüyooo
ya benim 2 ay önce dedi kadının biri bu niye aşada diye halbuki hala inmedi bebişim herkes bi yorum yapioo klava:
bende kendimi iyi hissetmiyorum ama dakka basi tuvalete gidiyorum idrar ihiyacim olmamasinda ragmen yürüyünce sanki bacak aramda top tasiyomus gibi hissediyorum, bunlar dogumun yaklastginin belirtileriymis.kasilmam sancim yok ama baska belirtiler var belim kopuyo agrindan

brn bomba gibiyimm :lepi:
derrmiişiiiimmm
ay ben de sabahları bi halsizlik oluyo kafaltıdan soora bi de akşama kadar sırtım ağrıyo o kadar şimdilik daha nolsun dimi :roflol:

sen izine baslamadin mi dahaakannehirhala calisiyorum deme bayilirim suraciktaakannehir

hıı anladım şimdiiii
bizim maaş yatmaya devam ediyomuş sonra sskdan alıp şirkete veriyomuşuz bi de tam maaşımızdan yattığı için no problem yani o zaman 4 ay biraz sıkıntılı olacak senin için allah yardımcınız olsun

ya kızlar tam lazım oldukları zaman yoklar iyimi.canliz mureda nerdesiniz yaaa size bişey soracaktım..........

niye onnarı soruyon gıı bize sorsanaa :mymeka:

bayılma kuzum emmee hala çalışıyom gıı emmee böğünü saymazsak son iki günüm kaldııı kaydirigubbakcemile2

heyyy maşallahhh kızlar gece kaça kadar kaynatmışlarrrr
derin konulara dalmışlar yine...
valla nazlıcımmm bu saatten sonra ekim annelerine gitseniz bileee
alışabileceğinizi hiç zannetmiyorum,
o yüzden sen nehir mureda,ve ekimde doğum yapacaklarrrrr
hiç bi yere gitmeye niyetlenmeyinnn burdan aynen devammmm
bizz ne yapacazzz siz olmadan yaaa bana neeee
bende belki ekim sonlarında doğururm hiç belli olmas amaaa
burayı bırakmayı hiç düşünmem valla...

kartanesiii park yatak almışsınnn hayırlı olsunnnn
nasıl bişi aldın???
birde içine yatak aldın mıııı
yaa biz ortapedik yatak aldık ama o alt kat için çok geniş old.için üste
uymuyooo, üst kat için ince şilteler var ayrıca bide ondan almak istemiyorum
sonra nereye koycammm işim bitince evim küçük zatennn
ilk kata uyku setinin altına şöyle yorgan morgan yumuşak bişeyler sersem
olmaz mı ki acaba bi zararı olur mu,nasılsa 4-5 ay yatacak o katta..sen ne edicen???

slm yazmıştım ama görünmedi neyse nasılsınız kızlar ya bende şimdi epidural normal doğuma bakıyorum aranızda sakaryada oturan vardı değilmi normal doğumu epidural düşünen varmı yada siz ne düşünüyosunuz kızlar CADIARZU

sadece merak ettim geçici felçlikte yaratabiliyomuş ama ben zaten sadece normal düşünüyorum tabi daha bişiy söyleyen olmadı dahaa:gitme:

bayılma kuzum emmee hala çalışıyom gıı emmee böğünü saymazsak son iki günüm kaldııı kaydirigubbakcemile2

bayildimmmmakannehirakannehirakannehir

kim gidiyomus kizz dogum tarihi alanlar ekim analarina mi transfer oluyomus:dilcikar:
kimse almaz onlari bu saatten sonralaelaelaelaelae....

ben normal dogurcam insallah ne epidural ne bisey sanciyi cekmek istiyorum:lepi:

ya kızlar bide bebişin doğum gününü de dr.danmı? hesapladınız hani şafak saymaya yazıyosunuz ya onun için sordum nasıl biliniyoki başka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…