2009 Kasm Anneleri

ya kızlar bide bebişin doğum gününü de dr.danmı? hesapladınız hani şafak saymaya yazıyosunuz ya onun için sordum nasıl biliniyoki başka

doktorun verdigi tarihle ticker tarihi birbirini tutuyo zaten ama senin ticker geri sayim yapmiyo, ayar yapman gerek...

EliFatihEFU canım vallaa heran herşey olabilirrrr
o yüzden şimdiden kulaklarını çekmek lazım hepberaber....
gelsinlerde cekek kulaklarini:mymeka:varmi öyle dokuz ay burda bizimle yazissinlar sonra biz ekimde dogurucaz deyip kacsinlarlmaz:

evet benimki günleri saymıyomafoldumbenbu tickeride arkadaş ayarlamıştı bana bilmiyomki zormu acep bi el atı vercenmi bana:kedi:

canımcım biz üst taraf için olan ince yataklardan aldık alta geçince nederiz bilmiyom yaa üste kalın koysan çok yüksek olur bebe düşer gıı
bizde bi yatak var kayınvalidem önceden yaptırmış o sığarsa alta onu koyup bu yatağı da üstüne koyarız diye düşünüyoz sonrası için

sadece merak ettim geçici felçlikte yaratabiliyomuş ama ben zaten sadece normal düşünüyorum tabi daha bişiy söyleyen olmadı dahaa:gitme:

canım ben de epidural normal istiyordum vazgeçtim korktum ya..hem tv de izledim İst.özel bi hastane kadının birini felç etmiş..bi de ailemde sakın olma paşa paşa doğur diyolar:bbo:
ya kızlar bide bebişin doğum gününü de dr.danmı? hesapladınız hani şafak saymaya yazıyosunuz ya onun için sordum nasıl biliniyoki başka

canım son adet tarihinden eminsen gebelik sitelerinde hesaplayıcılar var,onlardan da öğrenebiliosun..

yok canım üste olmadı zaten dediğin gibi bebiş düşer çok yüksek
direk alta koydum naylonunuda çıkarmadım tozlanmasın diyee
çok güzel oldu, diğer incelerden altta koysannn ilerde içinden bebişi almak çok zor olurduuu çok derin çünkü yatağın içi...
şindik kara kara düşünüyom işte üste ne koysam diyee
olmadı bişey bulamassamalır ince süngeryatklardan koyarım napim...

birde canım biliyosun değil mi yumuşak pamuklu yataklar sakıncalıymış
iyi dğeilmiş..kayınvalidenin yaptırdğı yatak pamuklu mu??

üfff yaaa işler hiç bitmiyoooo
çamaşır aastım onlaı toplıcam şimdii sonra ütülenecekk
renklileri atacam sonra onlar asılacak
yemek yapmam lazımmmmmmmmmmm
ayy fenalık bastı banaaaaa
yan gelip yatasım var vallaaa,gelde yatttt..

sat eminim ama sat ne göre değilde biraz daha farklı hesaplanıyo diye biliyorum taa kasımın 26 sı görünüyo adete göre bana değil gibi geliyo:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…