ya kızlar bide bebişin doğum gününü de dr.danmı? hesapladınız hani şafak saymaya yazıyosunuz ya onun için sordum nasıl biliniyoki başka
valla canım ben alttaki ticker var yaa çizelge ordan takip ediyorum ama
doğum tarihini de baza alabilirsin...
ya kızlar bide bebişin doğum gününü de dr.danmı? hesapladınız hani şafak saymaya yazıyosunuz ya onun için sordum nasıl biliniyoki başka
gelsinlerde cekek kulaklarini:mymeka:varmi öyle dokuz ay burda bizimle yazissinlar sonra biz ekimde dogurucaz deyip kacsinlarEliFatihEFU canım vallaa heran herşey olabilirrrr
o yüzden şimdiden kulaklarını çekmek lazım hepberaber....
canımcım biz üst taraf için olan ince yataklardan aldık alta geçince nederiz bilmiyom yaa üste kalın koysan çok yüksek olur bebe düşer gııkartanesiii park yatak almışsınnn hayırlı olsunnnn
nasıl bişi aldın???
birde içine yatak aldın mıııı
yaa biz ortapedik yatak aldık ama o alt kat için çok geniş old.için üste
uymuyooo, üst kat için ince şilteler var ayrıca bide ondan almak istemiyorum
sonra nereye koycammm işim bitince evim küçük zatennn
ilk kata uyku setinin altına şöyle yorgan morgan yumuşak bişeyler sersem
olmaz mı ki acaba bi zararı olur mu,nasılsa 4-5 ay yatacak o katta..sen ne edicen???
sadece merak ettim geçici felçlikte yaratabiliyomuş ama ben zaten sadece normal düşünüyorum tabi daha bişiy söyleyen olmadı dahaa:gitme:
canımcım biz üst taraf için olan ince yataklardan aldık alta geçince nederiz bilmiyom yaa üste kalın koysan çok yüksek olur bebe düşer gıı
bizde bi yatak var kayınvalidem önceden yaptırmış o sığarsa alta onu koyup bu yatağı da üstüne koyarız diye düşünüyoz sonrası için
bilgilerini ver bana yapayim sana özelden yollarim yada
LimeTwists.com - TTC, Pregnancy, Baby Age, and Wedding Tickersbenim yaptigim yer burasi cok cesit var sen sec kendin yap nasil istersen
sayfanin e assasindan bir adim sonraya gidebilirsin canim
canım ben de epidural normal istiyordum vazgeçtim korktum ya..hem tv de izledim İst.özel bi hastane kadının birini felç etmiş..bi de ailemde sakın olma paşa paşa doğur diyolar:bbo:
hadi ya aslı var bak bende öle istiyom rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah
canım son adet tarihinden eminsen gebelik sitelerinde hesaplayıcılar var,onlardan da öğrenebiliosun..
canım satını söylemen lazımmmm
birde kızının adı belliyse onuda söyle istersen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?