2009 Kasm Anneleri

yok tatlım yaaa kızmadımmm ben onu önce yazmıştımm sen sonra gördün heralde :))))
profiline yolladım bi baksanaaaa
olmadıysaaa söylebaşka bişi yollıcam..

bişey değil canımmmm
hep neresinin kopyalandığını unutuyorummm
o yüzden sana da denettim ikincide ancak oldu :))))
güle güle kullannn
gerçi az bi zaman kaldı amaaa olsunnnn
bi daha kkine dee bebişlerin kaç aylık old..gösteren çizelgeden yaparızzzz :)))
hade ben kaçarrrr ve öper hepinizii....

olsun o günleride görürüz inşallah bende çıkıyorum Allaha emanet olun kibŞeniz

kızlar ya çok mutluyum hemen size bildirmek istedim
teyzoşları gecen perşembe kontrole gittiğimizde kızım hiç kilo almmaıştı hatta 55 gr da vermişti çok üzülmüştüm ağlamıştım dr sütümü sağıp 2 saatte bir 30 cc vermemi söyledi perşembeden beri bu şekilde veriyorum
bu sabah sağlık ocağına gidip tarttık kızımı kızım kilo almış nasıl sevindim mutlu oldum anlatamam ya
zaten eve bebek tartısı siparişi verdik
kızımı sık sık dışarı çıkarmak istemiyorum evde takip edeceğim kilosunu

karakız canım allah duru bebeğe sağlıklı ömür versin anneli babalı büyüsün inşallah.çok tatlı bişey o ya ben bayıldım o fındık kurduna bide o kırmızı badili resmi yokmu.ısırmak geldi içimden cadıyı....maşallah ona daha iyi olacak inşallah annesi..........

canliz sana bişey sorcam.şu kapı süsü için malzemeleri aldım dedin yaa nereden buldun onları ben birkaç yere bakacağım ama sen biliyorsan gezdirme beni yahuuu............

slm hatunlar yapıyonuss nasılsınız
hazırlıklar nası gidiyoo
ben kendime çok olağanüstü geliyorumm inanamıyorumm
aynada bakıyom bakıyomm akannehir
Allahım resmen mucize karnımda bebişim büyüyo

selam kızlarr narçiçeği inanmak zor dimi mucize bu gerçektenn

kızlar bende bakıyorum şimdi zıplıyo resmen karnımda oğluşum,hala daha inanamıyorum ben bu mucizeye:ecrin_bebek:zaten doğunca bi şok olup kalıcam kesin bu benim bebişim mi diyeakannehir
herkes doğana kadar anlamazsın diyooo..

slm kızlar bende bi çorba yaptım pc ye attım kendimi müzik dinledim yaparken birazda kıvırdım bebişimde bi yandan vuruyo ben oynuyom o kıpırdıyo bende çoooooooook merak ediyom nası bişiy diyesi geliyo insanın hadi başkasınınkine neysede inanıyosunda ben hala inanamıyorum ya kıpır kıpır içimde bişiy var nasıl bişiy meleğim yaaaaaopuyorumnanaktan

alkisalkisalkis ohh karakız cok sevindim duru nazımız büyüyor desene daha güzel günlerını görcez tombiş tombiş kocaman abla olcak inşalah Şeniz

meleklerimize sağlıcakla kavuşalım hayırlısıyla benim doğum sancılarım başladı yavaş yavaş kızlar ama ben çok seviniyorum sancılarıma bel ağrılarımda başladı kasık felan hep adet olucak gibiyim sankiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…