2009 Kasm Anneleri

oh maşallah kızına canım ya bizde alalım kızlar tartı bencede daha iyi olur ayyyyy rabbim bizim meleklerimizide kavuştursun inşallah ya ben meleğimi daha görmeden özlüyorum onun için ağlıyorum sadece kucağımda yok bi o eksik ya hayırlısıyla bizde kavuşalım inşallah:Saruboceq:

ben doktordan geldim arkadaşlar:çok üzgünüm:
bebeğim daha 1900grmış.mafoldumben doktor biras küçük dedi mafoldumben1 ayda sadece 400gr almış mafoldumben
ne yesem kilo alır dedim çok yemene gerek yok dengeli beslen bol bol istirahat et dedi
bunun yanında başka herşey yolunda. suyum iyi bebeğin başı aşağıda normal doğum yapabilirsin dedi. ama kilo konusu kafama çok takıldı yaaa mafoldumben ne yesem bebeğim kilo alır :uhm:

ayy kızlar anca bitti işlerim
saclarımı kurutup hemen cıkmam lazım
hadi optum ii aksamlar sizeeee

masallah tatlım meleginee

canım üzülme herşey yolundaymışş ama kilo almak içinde üzüm pekmezii tüket şekerli şeyler yee hamur işi ama sağlıklı beslenmen en doğrusu tabii moralini bozma sakınn klava: herşey yolundaa

tubacım bence cokta kucuk deil melegin sıkma canını hem o ultrason % 100 dogru olcum yapmıyoki
bebişe kilo aldırmak için kırmızı et
ceviz
pekmez
valla sanırım bide baklava :) işe yarıyor hee tabi bide en onemlisi sut
mandalina bol tuket bak kendinde sasıracaksın

canım ya haberler iyi bak bebek zaten alacağı kadar kilo alırmış öle diyolar bizim pekte elimizde değil yani sağlıklı olsunda canım ya bak ne güzel doğumunda normal doğum inşallah benimde öle olur ya
ayy kızlar anca bitti işlerim
saclarımı kurutup hemen cıkmam lazım
hadi optum ii aksamlar sizeeee

görüşürüz canım hayırlı akşamlar

Tuğbamm öncelikle gözyaşlarını siliyorsun kural 1
2- Ballı süt-peynir-zeytin-yumurta güzel bir kahvaltı
3-Yoğurt
4-sebze
5-Balık yiyemezsen et-tavuk ürünlerinden biri
6-Mercimek vs gibi baklagillerden oluşam yemekler ve çorbalar
7-meyva
8-sıksık azar azar yiyebilirsin yedikten sonra sindirim için dinlenirsen iyi olur
9-Bulunduğun haftada en az (1850- en çok 3200) gram! olmasıda oldukça normal diğer herşey yolunda hiç mi hiçççççççç endişelenme canım emin ol azıcık titiz bir beslenmeyle kilosunu alır zaten bana göre şuanda herşey yolunda çok şükür Maşallahhhhhhh :asigim::1hug:

tubiş sıkma canını bebeeemm aaaa kısarım bakk
canısı buğday haşla ye bi de yeşil mercimek yemeği balık haftada 1 mutlaka bol yoğurt ve sütt sakın hamurişi tatlı vs yeme çocuğa hiçbi faydası yokk

canım ya haberler iyi bak bebek zaten alacağı kadar kilo alırmış öle diyolar bizim pekte elimizde değil yani sağlıklı olsunda canım ya bak ne güzel doğumunda normal doğum inşallah benimde öle olur ya

çok sağolun kızlar yaaaaa ama işte elimde değil napıyimm üzüldüm yaniii :çok üzgünüm:
15gün sonra kontrolum war o zamana kadar bebeği toparlamam lazımm o yüzden bebeğimi ve kendimi kampa alıyorum

sağol ebişim
şimdi anneme dedim aşure yapsın banaa
içinde buğday nohut fasülye waryaa bebeğe yarar diye düşünüyom doğru mu acabaa :uhm:

iyi akşamlar kızlar.
tuğbacım yemek yedikten sonra soluna yat dinlen. iş çok yapma enerjini harcama birde meyveyi bol tüket. ben böyle yapıyom bacım. ama zaten çokta zayıf değilmiş bebişin. ölçümlerede her zaman güvenme. benim dr um diyo ki bebeği kucağına almadan tam olarak kilosunu ve boyunu bilemeyiz

tubişim aşkitooomm ayyy tatlım üzme kendini canın benim bak doktorunda demiş beslenmeyle alakası yok kendini niye suçluyosunki ne kadarsa ne kadar hem küçük dediğin yani 1900 ise 1 ay sonra doğuracün bacım 40 haftaya çıkarsan dahada fazla o bebek 3 kiloyu geçer o zman tatlım yetmezmi bebişler son ayda kilo alırlar sen üzme kendini sakın kendinide suçlama 3 kilo doğar tatlım oda yeter yani önemli olan sağlığı yerindeyse bi sıkmıntısı yoksa en büyük hediye bu doğumdan sonra şişirirsin bacım hade bakem silkelen kendine gel böle üzülürsen hi,ç olmaza.sa.s

sağol canım benim opuyorumnanaktan yapıcaz bişeyler artık
aradaki farkı kapatmam lazımm

offf krispimm çok canım sıkıldı yaaa
bu zamana kadarda çok tombik değeldi ama hep normal gidiyodu bu ay niye böle oldu anlamadımm :çok üzgünüm:

karakız canım maaşalalh kızınaaa ama dilini ısırrr herkese de söylemee
nazar değmesin prensese....

tuğbacım üzülmee canımmm doğuma daha çok varrrrr nasılsa alır kilooo
ama sen tatlıyı vee hamur işini azalttt onlar sana kilo yapıyooo
10 günönce gittiğimdee kendime 3 kilo almıştım ama bebişee 1 ayda ala ala 250-300 gr almışım,10 günden beri balık tavuk köftee bu hafta bol miktarda yeşillik tükettim
ekmeği ve hamurişini makarna pilavı enalt sınıra indirdim
pekmez yumurta süt ceviz ve fındık yedim bol miktar daaa
yarın kontrolüm varrr bakalım nee kadar farkedicekkk
10 gündür kendimeee hiç almamışım bende ki tartıyaaa göre,,
hee birde kurufasulyee ve yeşik mercimektee önemli canımmm
aşure yerinee bence buunları tüket aşure tatlı sonuçtaaa...

Son düzenleme:
offf krispimm çok canım sıkıldı yaaa
bu zamana kadarda çok tombik değeldi ama hep normal gidiyodu bu ay niye böle oldu anlamadımm :çok üzgünüm:

bence bi önceki kontrolün deee kilosu iyi diyee bu ay pek dikkat etmedin yediklerineee o yüzden böyle olmuş olabilirrrr
ben öylee yaptıydım çünküüü kilosu iyi diyee dikkat etmedim
1 ayda ala ala 300 gr almışşş nasıl üzüldüm anlatamam
yaa aslında niye takıyoruz kiii kiloları iyiiiii yinedeee ama
işteee 1 ay içinde neden o kadar aldı diye takıyoruz kafayaa
o yüzden sen sen ollll yediklerine dikkat et canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…