- 9 Ekim 2008
- 3.386
- 13
- 73
tubisim üzülme canim kilosu disinda hersey yolundaymis cok sükürben doktordan geldim arkadaşlar:çok üzgünüm:
bebeğim daha 1900grmış.mafoldumben doktor biras küçük dedi mafoldumben1 ayda sadece 400gr almış mafoldumben
ne yesem kilo alır dedim çok yemene gerek yok dengeli beslen bol bol istirahat et dedi
bunun yanında başka herşey yolunda. suyum iyi bebeğin başı aşağıda normal doğum yapabilirsin dedi. ama kilo konusu kafama çok takıldı yaaa mafoldumben ne yesem bebeğim kilo alır :uhm:
offf krispimm çok canım sıkıldı yaaa
bu zamana kadarda çok tombik değeldi ama hep normal gidiyodu bu ay niye böle oldu anlamadımm :çok üzgünüm:
ben doktordan geldim arkadaşlar:çok üzgünüm:
bebeğim daha 1900grmış.mafoldumben doktor biras küçük dedi mafoldumben1 ayda sadece 400gr almış mafoldumben
ne yesem kilo alır dedim çok yemene gerek yok dengeli beslen bol bol istirahat et dedi
bunun yanında başka herşey yolunda. suyum iyi bebeğin başı aşağıda normal doğum yapabilirsin dedi. ama kilo konusu kafama çok takıldı yaaa mafoldumben ne yesem bebeğim kilo alır :uhm:
sağol ebişim
şimdi anneme dedim aşure yapsın banaa
içinde buğday nohut fasülye waryaa bebeğe yarar diye düşünüyom doğru mu acabaa :uhm:
anam benim kaynanamı tanımıyonuz gelemem dedikçe gel diye ısrar edip dururanam bu da bi daa çağırmasın deiye diye gidiio nan sen gittikçe daha çok çağırıyo kadın iki kere gitme bak bi daa çağırcakmı
canım gözün aydın ama bence eve tartı almak pek iyi fikir değilkızlar ya çok mutluyum hemen size bildirmek istedim
teyzoşları gecen perşembe kontrole gittiğimizde kızım hiç kilo almmaıştı hatta 55 gr da vermişti çok üzülmüştüm ağlamıştım dr sütümü sağıp 2 saatte bir 30 cc vermemi söyledi perşembeden beri bu şekilde veriyorum
bu sabah sağlık ocağına gidip tarttık kızımı kızım kilo almış nasıl sevindim mutlu oldum anlatamam ya
zaten eve bebek tartısı siparişi verdik
kızımı sık sık dışarı çıkarmak istemiyorum evde takip edeceğim kilosunu
ayy benimde hep adet olacam zaman bacaklarım sızlardı öle oluyoomeleklerimize sağlıcakla kavuşalım hayırlısıyla benim doğum sancılarım başladı yavaş yavaş kızlar ama ben çok seviniyorum sancılarıma bel ağrılarımda başladı kasık felan hep adet olucak gibiyim sankiii
canım sıkma tatlı canını hem kızlar daha narin olur vede kendini asla suçlamaben doktordan geldim arkadaşlar:çok üzgünüm:
anaa sen başka temizlikçi bul canım yaaaaaayyy annem geldi temizlikçi gene ekti bizi !!!! giremedim inş herkes iyidir...
teyzem geliyomuş kızlar çıkıyorummm ...öptümm hepinizi....
hee git bak bakalım faydası olduysa bende senin yolundan ilerleyemtuğbacım üzülmee canımmm doğuma daha çok varrrrr nasılsa alır kilooo
ama sen tatlıyı vee hamur işini azalttt onlar sana kilo yapıyooo
10 günönce gittiğimdee kendime 3 kilo almıştım ama bebişee ala ala 300 gr almışım,10 günden beri balık tavuk köftee bu hafta bol miktarda yeşillik tükettim
ekmeği ve hamurişini makarna pilavı enalt sınıra indirdim
pekmez yumurta süt ceviz ve fındık yedim bol miktar daaa
yarın kontrolüm varrr bakalım nee kadar farkedicekkk
10 gündür kendimeee hiç almamışım bende ki tartıyaaa göre,,
hee birde kurufasulyee ve yeşik mercimektee önemli canımmm
aşure yerinee bence buunları tüket aşure tatlı sonuçtaaa...
bence bi önceki kontrolün deee kilosu iyi diyee bu ay pek dikkat etmedin yediklerineee o yüzden böyle olmuş olabilirrrr
ben öylee yaptıydım çünküüü kilosu iyi diyee dikkat etmedim
1 ayda ala ala 300 gr almışşş nasıl üzüldüm anlatamam
yaa aslında niye takıyoruz kiii kiloları iyiiiii yinedeee ama
işteee 1 ay içinde neden o kadar aldı diye takıyoruz kafayaa
o yüzden sen sen ollll yediklerine dikkat et canım...
tubisim üzülme canim kilosu disinda hersey yolundaymis cok sükür
bol proteinli gidalar al, kalsiyumlu seyleri ihmal etme
en cok meyve kilo aldiriyo bebege gerci anneyede alidiyo ama meyve cok ise yariyo canim..az ye sIk ye kuruyemis ceviz findik gibi seylerde yemeye özen göster....
bak çok yorma kendini bacım bu aralar evi aldın götürdün sen bırak şu işleri bu ay sadece bebeğine adapte ol her yönüyle beslenmenle dinlenmenle bak doktorunda dinlen demiş sana ama sen maşşallah dinlenmek ne keli,me kaç gündür cirit atıyon evde bırakıyoısun işleri kendine bi plan yap beslen ve dinlen bacım sola yat sürekli bak göreceksin bir dahaki gidişinde kızında arayı kapatacak taammmı kuzum sakın kendini suçlma o senin elinde olan bişe değel sağlığı yerinde olsun yeter yorma kendini okiiişşş ŞenizŞeniz
canım sıkma canını o kadar zayıf deil sadece sınırda bence..pekmez,bol süt,ceviz ve meyve ye..ve sol tarafına yatmaya çalış ve bol bol dinlen hem daha çok vaktin var..en az 3 kilo doğar hiç merak etme:ecrin_bebek:
tuğbacımmmmmm üzülme hemen daha çok vakit var tatlımm... 40 haftaya kadar nasıl olsa alır... ayrıca sağlıklı doğsun da doğduktan sonra da hemen toparlanıyolar...kilo sağlık göstergesi diil biliyosun hemen moralini bozma bitanemmm....
bence aşure yeme boşuna şeker yemiş olucaksınn....onun yerine pekmez,ceviz, fındık, bol taze yeşillik (dere otu vs), et balık, süt ürünleri, baklagil gibi şeyler ye...
desteğiniz için hepinize çok teşekkür ederim kızlar opuyorumnanaktancanım sıkma tatlı canını hem kızlar daha narin olur vede kendini asla suçlama
hamur işinin bebişe heeç yararı yok en az yemeye çalış
sebze meyve et balık ağırlıklı beslen bulguru haşla yoğurtla karıştır yee
bide fındık ceviz felan tüket inş alır kilo
selam teker teker ekim annesi olan ve olmaya aday kasım annelerüüüüüüüüüüüü
napiyonus bakiimmm
:mymeka::mymeka: bizi istemiymisiniz nan sizzz :mymeka::mymeka:
buraları size bırakıp gitmem nan biyereeeee :mymeka::mymeka:
slm mileettttttttt a.s.a.s.
sonundaa düşebildim burayaaaa kaydirigubbakcemile3
herkesler nasıl bakalım,ben hala yorgunum gece 3 te girdik eveee kaydirigubbakcemile3 düğünü atlattık doğurmadan kaydirigubbakcemile3
amaa o kadar çok oynadımkii halay bilem çektiiimm :lepi:
şükür kavuşturana nerdesiniz nan 3 gündür hadi edoş düüne gitti nan cerenimo sen neen uğramiin :mymeka: ayrıca her ne kaa ekimde de doorcak olsak bizi bu topıcten kimse atamass taammıııııselam teker teker ekim annesi olan ve olmaya aday kasım annelerüüüüüüüüüüüü
napiyonus bakiimmm
sus bakiimm hakkettinn nannnyaaaaaa bişi mi dedik karrrrrrrrrrdişimmmmmm neenn vurisinnnnnnn :1closedeyes:
yaaaaaa bişi mi dedik karrrrrrrrrrdişimmmmmm neenn vurisinnnnnnn :1closedeyes:
şükür kavuşturana nerdesiniz nan 3 gündür hadi edoş düüne gitti nan cerenimo sen neen uğramiin :mymeka: ayrıca her ne kaa ekimde de doorcak olsak bizi bu topıcten kimse atamass taammııııı
edoşş gııı ii bişe olmamış o kaa onanırmı düğünün orta yerinde doğuruverseydin bariiiiiii
ösledim nan sizi delü qarılarr
slm mileettttttttt a.s.a.s.
sonundaa düşebildim burayaaaa kaydirigubbakcemile3
herkesler nasıl bakalım,ben hala yorgunum gece 3 te girdik eveee kaydirigubbakcemile3 düğünü atlattık doğurmadan kaydirigubbakcemile3
amaa o kadar çok oynadımkii halay bilem çektiiimm :lepi:
abuuu ebişkoo ne oynadım ne oynadım kızzzzz :dance::dance::dance:
karnımı tuta tutaa :roflol::roflol::roflol:
herkeş beni deli sanmuşturrr :roflol:
faceye bakk resimlerimeeeee :lepi:
şükür kavuşturana nerdesiniz nan 3 gündür hadi edoş düüne gitti nan cerenimo sen neen uğramiin :mymeka: ayrıca her ne kaa ekimde de doorcak olsak bizi bu topıcten kimse atamass taammııııı
ancak kendine geldin demi oynak kari seni iyiki oynarken dogurmadinkaydirigubbakcemile3
baktim resimlerine gelinle yarismissin kuzzuuummmyerimseniben
ezel baslamis karilar bakmiyonuz mu cok güzel dizi
çoktan baktım hacııı falla gelin gibi olmuşun gıııııı bi duvaan eksikdeme nan lülülülülülülülülülülülü
ayy ebişimm bende özledim gıı aklım hep burdadı haaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bizi kimse kovamaz kızzz bakma sen bunnaraaa :lepi:
abuuu ebişkoo ne oynadım ne oynadım kızzzzz :dance::dance::dance:
karnımı tuta tutaa :roflol::roflol::roflol:
herkeş beni deli sanmuşturrr :roflol:
faceye bakk resimlerimeeeee :lepi:
hangi çizgi o pardonn göremedim dee :roflol:yaaa kızımmmmmmmmm hanfendi çizgimden kaydırmayın ulen beniiiiiiiii aaaaaaaaaaaaaaaaaa size giden deyin mi oldu beeeeeeeeeeeeeeeee vereliniortak gitmeye niyeti olanı zati önce ben fururum nan delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?