2009 Kasm Anneleri

tubisim üzülme canim kilosu disinda hersey yolundaymis cok sükür
bol proteinli gidalar al, kalsiyumlu seyleri ihmal etme
en cok meyve kilo aldiriyo bebege gerci anneyede alidiyo ama meyve cok ise yariyo canim..az ye sIk ye kuruyemis ceviz findik gibi seylerde yemeye özen göster....

offf krispimm çok canım sıkıldı yaaa
bu zamana kadarda çok tombik değeldi ama hep normal gidiyodu bu ay niye böle oldu anlamadımm :çok üzgünüm:

bak çok yorma kendini bacım bu aralar evi aldın götürdün sen bırak şu işleri bu ay sadece bebeğine adapte ol her yönüyle beslenmenle dinlenmenle bak doktorunda dinlen demiş sana ama sen maşşallah dinlenmek ne keli,me kaç gündür cirit atıyon evde bırakıyoısun işleri kendine bi plan yap beslen ve dinlen bacım sola yat sürekli bak göreceksin bir dahaki gidişinde kızında arayı kapatacak taammmı kuzum sakın kendini suçlma o senin elinde olan bişe değel sağlığı yerinde olsun yeter yorma kendini okiiişşş ŞenizŞeniz

canım sıkma canını o kadar zayıf deil sadece sınırda bence..pekmez,bol süt,ceviz ve meyve ye..ve sol tarafına yatmaya çalış ve bol bol dinlen hem daha çok vaktin var..en az 3 kilo doğar hiç merak etme:ecrin_bebek:

ayyy annem geldi temizlikçi gene ekti bizi !!!! giremedim inş herkes iyidir...

sağol ebişim
şimdi anneme dedim aşure yapsın banaa
içinde buğday nohut fasülye waryaa bebeğe yarar diye düşünüyom doğru mu acabaa :uhm:

tuğbacımmmmmm üzülme hemen daha çok vakit var tatlımm... 40 haftaya kadar nasıl olsa alır... ayrıca sağlıklı doğsun da doğduktan sonra da hemen toparlanıyolar...kilo sağlık göstergesi diil biliyosun hemen moralini bozma bitanemmm....
bence aşure yeme boşuna şeker yemiş olucaksınn....onun yerine pekmez,ceviz, fındık, bol taze yeşillik (dere otu vs), et balık, süt ürünleri, baklagil gibi şeyler ye...

teyzem geliyomuş kızlar çıkıyorummm ...öptümm hepinizi....

anam bu da bi daa çağırmasın deiye diye gidiio nan sen gittikçe daha çok çağırıyo kadın iki kere gitme bak bi daa çağırcakmı
anam benim kaynanamı tanımıyonuz gelemem dedikçe gel diye ısrar edip durur
bak bugün gittim perşembe yine günü varmış oraya gel dese bile gelmem diyecem
çünkü bugün çok kötü oldum mevlütten soora kaynanama geçtik kociş geldi
bi taraftan sancı giriyoo ve ben rahat yatamıyom illa yat diolar yatınca kalkamıyomm
hatta bi cenaze vardı oraya gidecek oldular bende kocişe kızdım benim oturcak halim yok diye
orda kalsam yemek ye felan derken 10dan aşağı eve gelemicez ben o kadar oturamam dedüm
kaçıp geldükk eve kociş şimdi gitti cenazeye birasdan gelecek
dayısının kızı var oda hamiş benden 3 hafta önde
hazırlık yapiilermiş oraya gidecez oturmaya
canım gözün aydın ama bence eve tartı almak pek iyi fikir değil
takıntı haline getirip sürekli gözetim altında tutacaksın çocuğu
şimdiden bu kadar sıkma bence

ayy benimde hep adet olacam zaman bacaklarım sızlardı öle oluyoo
niye böle ki acep arada da rahmimden bişe çekiyolar gibi oluyo
sancı bumu acaba

canım sıkma tatlı canını hem kızlar daha narin olur vede kendini asla suçlama
hamur işinin bebişe heeç yararı yok en az yemeye çalış
sebze meyve et balık ağırlıklı beslen bulguru haşla yoğurtla karıştır yee
bide fındık ceviz felan tüket inş alır kilo

ayyy annem geldi temizlikçi gene ekti bizi !!!! giremedim inş herkes iyidir...
teyzem geliyomuş kızlar çıkıyorummm ...öptümm hepinizi....
anaa sen başka temizlikçi bul canım yaaaaa

hee git bak bakalım faydası olduysa bende senin yolundan ilerleyem

desteğiniz için hepinize çok teşekkür ederim kızlar opuyorumnanaktan
tavsiyelerinizi dinlicem inş el birliğiylen aradaki farkı kapatıcaz :teytey:

slm mileettttttttt a.s.a.s.
sonundaa düşebildim burayaaaa kaydirigubbakcemile3
herkesler nasıl bakalım,ben hala yorgunum gece 3 te girdik eveee kaydirigubbakcemile3 düğünü atlattık doğurmadan kaydirigubbakcemile3
amaa o kadar çok oynadımkii halay bilem çektiiimm :lepi:

selam teker teker ekim annesi olan ve olmaya aday kasım annelerüüüüüüüüüüüü
napiyonus bakiimmm

selam teker teker ekim annesi olan ve olmaya aday kasım annelerüüüüüüüüüüüü
napiyonus bakiimmm
şükür kavuşturana nerdesiniz nan 3 gündür hadi edoş düüne gitti nan cerenimo sen neen uğramiin :mymeka: ayrıca her ne kaa ekimde de doorcak olsak bizi bu topıcten kimse atamass taammııııı

edoşş gııı ii bişe olmamış o kaa onanırmı düğünün orta yerinde doğuruverseydin bariiiiiii
ösledim nan sizi delü qarılarr

yaaaaaa bişi mi dedik karrrrrrrrrrdişimmmmmm neenn vurisinnnnnnn :1closedeyes:

deme nan lülülülülülülülülülülülü

şükür kavuşturana nerdesiniz nan 3 gündür hadi edoş düüne gitti nan cerenimo sen neen uğramiin :mymeka: ayrıca her ne kaa ekimde de doorcak olsak bizi bu topıcten kimse atamass taammııııı

ayy ebişimm bende özledim gıı aklım hep burdadı haaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bizi kimse kovamaz kızzz bakma sen bunnaraaa :lepi:

edoşş gııı ii bişe olmamış o kaa onanırmı düğünün orta yerinde doğuruverseydin bariiiiiii
ösledim nan sizi delü qarılarr

abuuu ebişkoo ne oynadım ne oynadım kızzzzz :dance::dance::dance:
karnımı tuta tutaa :roflol::roflol::roflol:
herkeş beni deli sanmuşturrr :roflol:
faceye bakk resimlerimeeeee :lepi:

abuuu ebişkoo ne oynadım ne oynadım kızzzzz :dance::dance::dance:
karnımı tuta tutaa :roflol::roflol::roflol:
herkeş beni deli sanmuşturrr :roflol:
faceye bakk resimlerimeeeee :lepi:

ancak kendine geldin demi oynak kari seni iyiki oynarken dogurmadinkaydirigubbakcemile3
baktim resimlerine gelinle yarismissin kuzzuuummmyerimseniben

yaaa kızımmmmmmmmm hanfendi çizgimden kaydırmayın ulen beniiiiiiiii aaaaaaaaaaaaaaaaaa size giden deyin mi oldu beeeeeeeeeeeeeeeee vereliniortak gitmeye niyeti olanı zati önce ben fururum nan delikafadulden

ancak kendine geldin demi oynak kari seni iyiki oynarken dogurmadinkaydirigubbakcemile3
baktim resimlerine gelinle yarismissin kuzzuuummmyerimseniben

Şeniz cnm benimm sağol elifimmm opuyorumnanaktan
top gibiyim ama demiiii :sinifsinif::sinifsinif:

ezel baslamis karilar bakmiyonuz mu cok güzel dizi

bakmammı heç yaaaa süperrrr
:lepi::lepi:

kızzz bayıldım odanızaa heeeee akannehirakannehir

çoktan baktım hacııı falla gelin gibi olmuşun gıııııı bi duvaan eksik
yaaa kızımmmmmmmmm hanfendi çizgimden kaydırmayın ulen beniiiiiiiii aaaaaaaaaaaaaaaaaa size giden deyin mi oldu beeeeeeeeeeeeeeeee vereliniortak gitmeye niyeti olanı zati önce ben fururum nan delikafadulden
hangi çizgi o pardonn göremedim dee :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…