2009 Kasm Anneleri

slm annişler nasılsınız bakalımmm
benım canım çok sıkılıyo buakşam ya ezele baktım oda bitti...
napsam bilemedım yaaa
sizler neler yaptınız bakemmm...
ne var ne yok bugünn

günaydın kızlaaarrr
anam son aylar olduuna mı dır nedir eskisi gibi kalabalık diilizz bi de doorunca heralde kimse olmass burda kaydirigubbakcemile3

günaydın ebic
sabahın bu saatinde kimse olmuyo pek 10-11 gibi gelirler
ayyyyyy ben hayatt uyuyamam o kadar 2 gün oldu izne çıkalı ama uyuyamıyorum ay zaten de çok semem uyku sanki ömrüm uykuda geçiomuş gibi geliyo bi de huyumdur muhakkak kalkıp eşime kahvaltı hazırlayıp uğurlarım aç göndermeye gönlüm razı olmuyo çok yoruluyo çünkü yerimseniben

gurbet oğluş nasıl cnm? doğum tarihin belli mi?
ben en iyisi oğluşun cicilerini ütüliyimm dün yıkamıştım da ara ara gelirim gurbrtcim görüşürüss

gurbet oğluş nasıl cnm? doğum tarihin belli mi?
ben en iyisi oğluşun cicilerini ütüliyimm dün yıkamıştım da ara ara gelirim gurbrtcim görüşürüss

bende uyuyamıyom canım 7 de ayaktayım. ilkokuldan beri böyleyim ben.

oğlan iyi canım. geçen cumartesi gittik dr.a. 3 kilo olmuş. suyum falan çok iyiymiş. yalnız bizimki biraz koca kafalıymışkaydirigubbakcemile3. doğumda biraz zorlarmış beni ama sorun değil dedi dr.
nst ye giirdim. sancı çıktı hemde %80 oradaki ebe çok şaşırdı bu doğum sancısı dedi. ben bunu 6 aydan beri yaşıyom dedim.
dr sonuca baktı sancın kuvvetli ve uzun sürüyo dedi bir ilaç vardı içtidim devam edelim ona dedi.
şimdi doğsa bir sorun olmaz küveze girmeden yaşar ama kaliteli bir sağlığı olmaz çabuk hastalanır, bağışıklığı düşük olur dedi. öyle deyince bende hemen doğurayım hevesinden vazgeçtim gününü beklesin diyorum şimdi zaten az kaldı.
normal doğumu bekleyeceğiz eğer bir sıkıntı olursa o zaman sezeryana alırız dedi dr. bizde tamam dedik. sezeryan istesek 24 ünde yapacaktık ama normal istedik. bu cumartesi bi daha gidecez artık her hafta kontrolümüz var canım. benden haberler böyle.
senin oğlan nasılgamyoncuiremsu çoktandır gitmedin dr değilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…