çoktan baktım hacııı falla gelin gibi olmuşun gıııııı bi duvaan eksik
hangi çizgi o pardonn göremedim dee :roflol:
hangi çizgi o pardonn göremedim dee :roflol:
nann yiğidin malı meydan da olur burda göster daadimek hangi çizgi heeeeeeeeee :mymeka: sen benlen az tenhaya gelsene bi gösterem sağaaa :tomato:
kurtar beni edoşşş bu qarı beni yer nannnndelikafaduldendelikafadulden delülerr düellomu yapisinizzzz delikafaduldendelikafadulden
günaydın kızlaaarrr
anam son aylar olduuna mı dır nedir eskisi gibi kalabalık diilizz bi de doorunca heralde kimse olmass burda kaydirigubbakcemile3
ayyyyyy ben hayatt uyuyamam o kadar 2 gün oldu izne çıkalı ama uyuyamıyorum ay zaten de çok semem uyku sanki ömrüm uykuda geçiomuş gibi geliyo bi de huyumdur muhakkak kalkıp eşime kahvaltı hazırlayıp uğurlarım aç göndermeye gönlüm razı olmuyo çok yoruluyo çünkü yerimsenibengünaydın ebic
sabahın bu saatinde kimse olmuyo pek 10-11 gibi gelirler
ayyyyyy ben hayatt uyuyamam o kadar 2 gün oldu izne çıkalı ama uyuyamıyorum ay zaten de çok semem uyku sanki ömrüm uykuda geçiomuş gibi geliyo bi de huyumdur muhakkak kalkıp eşime kahvaltı hazırlayıp uğurlarım aç göndermeye gönlüm razı olmuyo çok yoruluyo çünkü yerimseniben
gurbet oğluş nasıl cnm? doğum tarihin belli mi?
ben en iyisi oğluşun cicilerini ütüliyimm dün yıkamıştım da ara ara gelirim gurbrtcim görüşürüss
günaydın kızlar.nasılsınız.
ştttttt doğurmadınız dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?