günaydın.
seni bekliyom ben sende hemen sonra doğuracam
bacım ben bu gidişle biraz zor doğururum.
oğluşun keyfi yerinde hiç çıkmaya niyeti yok valla.kaydirigubbakcemile3
valla banada öyle geliyo. bizde kamera siparişi verdik eşim diyo ki gelsin ondan sonra doğurdelikafadulden
aman boşver zamanında doğsunlar. bağışıklık sistemleri daha kuvvetli oluyormuş.
hayırlı olsun canım bekle sende kırma adamıkaydirigubbakcemile3
ya öylede işte bende sabır kalmadı sanki.artık sabırsızlanıyorum bide bu hareket edememek varya deli etti beni
maşallahh paşama hayırlısı olsun canım. ben geçen cumartesi gitim dr. a 2.600 gr.dı nst 2. girişim sancı mancı bişi yokk :kedi: oğlan taa midemde ve dönmemiş naapçaz bilmiomm cuma günü tekar gidicemm bakalım büyümüşmüyüz... :)bende uyuyamıyom canım 7 de ayaktayım. ilkokuldan beri böyleyim ben.
oğlan iyi canım. geçen cumartesi gittik dr.a. 3 kilo olmuş. suyum falan çok iyiymiş. yalnız bizimki biraz koca kafalıymışkaydirigubbakcemile3. doğumda biraz zorlarmış beni ama sorun değil dedi dr.
nst ye giirdim. sancı çıktı hemde %80 oradaki ebe çok şaşırdı bu doğum sancısı dedi. ben bunu 6 aydan beri yaşıyom dedim.
dr sonuca baktı sancın kuvvetli ve uzun sürüyo dedi bir ilaç vardı içtidim devam edelim ona dedi.
şimdi doğsa bir sorun olmaz küveze girmeden yaşar ama kaliteli bir sağlığı olmaz çabuk hastalanır, bağışıklığı düşük olur dedi. öyle deyince bende hemen doğurayım hevesinden vazgeçtim gününü beklesin diyorum şimdi zaten az kaldı.
normal doğumu bekleyeceğiz eğer bir sıkıntı olursa o zaman sezeryana alırız dedi dr. bizde tamam dedik. sezeryan istesek 24 ünde yapacaktık ama normal istedik. bu cumartesi bi daha gidecez artık her hafta kontrolümüz var canım. benden haberler böyle.
senin oğlan nasılgamyoncuiremsu çoktandır gitmedin dr değilmi
günydın dilmuhcum yok falla doğuran falan kıçımızı tutuyoz şimdilik kaydirigubbakcemile3 senden naberr?günaydın kızlar.nasılsınız.
ştttttt doğurmadınız dimi
günaydın bende burdayım yaaa bende kocişi yolladım daldım hemen burayaayyyyyy ben hayatt uyuyamam o kadar 2 gün oldu izne çıkalı ama uyuyamıyorum ay zaten de çok semem uyku sanki ömrüm uykuda geçiomuş gibi geliyo bi de huyumdur muhakkak kalkıp eşime kahvaltı hazırlayıp uğurlarım aç göndermeye gönlüm razı olmuyo çok yoruluyo çünkü yerimseniben
aboo senin sancı 6. aydan beri var mıbende uyuyamıyom canım 7 de ayaktayım. ilkokuldan beri böyleyim ben.
oğlan iyi canım. geçen cumartesi gittik dr.a. 3 kilo olmuş. suyum falan çok iyiymiş. yalnız bizimki biraz koca kafalıymışkaydirigubbakcemile3. doğumda biraz zorlarmış beni ama sorun değil dedi dr.
nst ye giirdim. sancı çıktı hemde %80 oradaki ebe çok şaşırdı bu doğum sancısı dedi. ben bunu 6 aydan beri yaşıyom dedim.
dr sonuca baktı sancın kuvvetli ve uzun sürüyo dedi bir ilaç vardı içtidim devam edelim ona dedi.
şimdi doğsa bir sorun olmaz küveze girmeden yaşar ama kaliteli bir sağlığı olmaz çabuk hastalanır, bağışıklığı düşük olur dedi. öyle deyince bende hemen doğurayım hevesinden vazgeçtim gününü beklesin diyorum şimdi zaten az kaldı.
normal doğumu bekleyeceğiz eğer bir sıkıntı olursa o zaman sezeryana alırız dedi dr. bizde tamam dedik. sezeryan istesek 24 ünde yapacaktık ama normal istedik. bu cumartesi bi daha gidecez artık her hafta kontrolümüz var canım. benden haberler böyle.
senin oğlan nasılgamyoncuiremsu çoktandır gitmedin dr değilmi
günaydın canımm doğuracakların başında sen geliyon sen ve destna doğurmadıysanız tamamdırgünaydın kızlar.nasılsınız.
ştttttt doğurmadınız dimi
canım şurda 15-20 günümüz kaldı. az daha sabret. bak ben bütün gün oturup oğlanla konuşup zamanı tüketiyom. birde son 4 gündür hareketleri arttı bebişin ne söylesem tepki veriyo gamyoncuiremsu
hoşgeldin cnm... sen de bizdensin demekk baksana gurbette saat 7 deyince hortlayanlardanmışş hadi yap işlerini de tembel tayfası gelince laflayakk aman bişi kaçırmayalımmdelikafaduldengünaydın millet kalktım daha bişe yapmadan size göz atam dedim
accık evi temizleyemde gelirim soora lafcılar gelmeden bitirem
hem işimi onlar gelince ayrılamayom
günaydın bende burdayım yaaa bende kocişi yolladım daldım hemen buraya
aboo senin sancı 6. aydan beri var mı
maşallah kocaman olmuş senin oğluşunda
günaydın canımm doğuracakların başında sen geliyon sen ve destna doğurmadıysanız tamamdır
maşallahh paşama hayırlısı olsun canım. ben geçen cumartesi gitim dr. a 2.600 gr.dı nst 2. girişim sancı mancı bişi yokk :kedi: oğlan taa midemde ve dönmemiş naapçaz bilmiomm cuma günü tekar gidicemm bakalım büyümüşmüyüz... :)
günydın dilmuhcum yok falla doğuran falan kıçımızı tutuyoz şimdilik kaydirigubbakcemile3 senden naberr?
aseba günaydıınn
günaydın millet kalktım daha bişe yapmadan size göz atam dedim
günaydın canımm doğuracakların başında sen geliyon sen ve destna doğurmadıysanız tamamdır
amanınnn ne hatınna var kocam duymasın gııı akannehirayyyyyy ben hayatt uyuyamam o kadar 2 gün oldu izne çıkalı ama uyuyamıyorum ay zaten de çok semem uyku sanki ömrüm uykuda geçiomuş gibi geliyo bi de huyumdur muhakkak kalkıp eşime kahvaltı hazırlayıp uğurlarım aç göndermeye gönlüm razı olmuyo çok yoruluyo çünkü yerimseniben
tembel tayfası mıı akannehir yani ben :roflol: evde olsam öğlene kaa uyurdum nan nasıl kalkıyonuz annamış deelim heeehoşgeldin cnm... sen de bizdensin demekk baksana gurbette saat 7 deyince hortlayanlardanmışş hadi yap işlerini de tembel tayfası gelince laflayakk aman bişi kaçırmayalımmdelikafadulden
kartanesi günaydııınn şafak 1 mi kaldı bacımm?
arda yada maşallah canımmaşallahh paşama hayırlısı olsun canım. ben geçen cumartesi gitim dr. a 2.600 gr.dı nst 2. girişim sancı mancı bişi yokk :kedi: oğlan taa midemde ve dönmemiş naapçaz bilmiomm cuma günü tekar gidicemm bakalım büyümüşmüyüz... :)
günydın dilmuhcum yok falla doğuran falan kıçımızı tutuyoz şimdilik kaydirigubbakcemile3 senden naberr?
aseba günaydıınn
günaydıngünaydın millet kalktım daha bişe yapmadan size göz atam dedim
maaşallah oğluşuna.
ya bende diyorumki bi hafta sonra gelsin.
ne bilem işte son günler daha bi sabırsız oluyo insan.
tabi ne kadar kalsa o kadar iyi.
bakalım yarın nst ye gircem doktor ne diycek bakalım.
geçen hafta gittiğimde yakın zamanda gelmez gibi görünüyo dedi bakalım hayırlısı
arda yada maşallah canım
38. haftada bile dönen oluyormuş canım beklemekten başka yapacak bişey yok.
günaydın
sancılar bende çok erken başladı biz 6. aydan itibaren erken doğum olacak diye bekliyoz ama sanırım tam 40 ta doğuracam:kedi:
benim dr ta erken gelebilir dedi. başı kanala inmiş. heran gelebilir dedi ama ben öyle hissetmiyom 2 hafta daha bekler gibi düşünüyom.
günaydın canım.
ben iyiyim işte dün korkunç bi gündü ama bugün iyiyim şükürler olsun.
şaka gibi ama dün sabah biber temizledim meğer acıymış.
bendede alerjimi vardı neydi ellerim yandı alel acele hastaneye gittik krem falan verdi.
ama geçmedi akşam 10 a kadar ellerim suyun içinde oturdum
sonra isyanlarda sudan çıkardım bekledim falan şükür geçti
aman siz sakın ha acı biberle falan uğraşmayın son dönem ondanmı nedir
perişan etti beni ağla ağla sinirden acıdan bi hal oldum.
günaydın canımcım
yok bende daha tık yok bekliyoz oğluşu sabırsızlıkla
dilmuhcum gurbetcim ve asebacım size de günaydınnaaa
gurbet sen doğurmazsan daa ben de doğurmam demekki sancım mancım yok çünkü ay sancı gelince baa da ilaç versinler yaa ertelesinler doğumu :kedi:
dilmuhcum gurbetcim ve asebacım size de günaydınnaaa
gurbet sen doğurmazsan daa ben de doğurmam demekki sancım mancım yok çünkü ay sancı gelince baa da ilaç versinler yaa ertelesinler doğumu :kedi:
ayyy çok geçmiş olsun güzelimm şimdi iyisindir inşallahh kıyamam sana yaaaa :1hug:günaydın canım.
ben iyiyim işte dün korkunç bi gündü ama bugün iyiyim şükürler olsun.
şaka gibi ama dün sabah biber temizledim meğer acıymış.
bendede alerjimi vardı neydi ellerim yandı alel acele hastaneye gittik krem falan verdi.
ama geçmedi akşam 10 a kadar ellerim suyun içinde oturdum
sonra isyanlarda sudan çıkardım bekledim falan şükür geçti
aman siz sakın ha acı biberle falan uğraşmayın son dönem ondanmı nedir
perişan etti beni ağla ağla sinirden acıdan bi hal oldum.
günaydın canımcım
yok bende daha tık yok bekliyoz oğluşu sabırsızlıkla
hade gösün aydın gı az kaldı datlu prenses nasıll?amanınnn ne hatınna var kocam duymasın gııı akannehir
tembel tayfası mıı akannehir yani ben :roflol: evde olsam öğlene kaa uyurdum nan nasıl kalkıyonuz annamış deelim heee
günaydın ebişimm hee gıı şafak 1 :lepi:
kız oraların biberi çok acı olur. şu kırmızı olanlardan değilmi. bende urfaya ilk gittiğimde yaptım o hatayı elimde eldiven olmasına rağmen yanmıştım buzlu suyun içinde tutuyordum devamlı. bizim komşular 5 eldiven üstüste takıp yapardı
naberin kızlar bende 7 den beri ayaktayım evi toparladım baya eşim kahvaltı etti yolculadım bugün annemle teyzem gelicekler camları falan silmeye görümcemler biz doğumdan önce gelip temizliycez sen bişey yapma demişlerdii arayan soran yok dün akşam arayınca bi tanesii bende dedim annemler yarın gelicekler diyee biz gelicektik sen bişey demedin dedii arayıp temizliğemi gelin diycektim dedim bende sonrada dedğime pişman oldum hiç bişey diyemiyom yaa gıcık oldum akşam eşimle hem ezeli izledik hemde ben sancı çektim böyle gidecek heral doğuma kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?