2009 Kasm Anneleri

bacım ben bu gidişle biraz zor doğururum.
oğluşun keyfi yerinde hiç çıkmaya niyeti yok valla.kaydirigubbakcemile3

valla banada öyle geliyo. bizde kamera siparişi verdik eşim diyo ki gelsin ondan sonra doğurdelikafadulden
aman boşver zamanında doğsunlar. bağışıklık sistemleri daha kuvvetli oluyormuş.

valla banada öyle geliyo. bizde kamera siparişi verdik eşim diyo ki gelsin ondan sonra doğurdelikafadulden
aman boşver zamanında doğsunlar. bağışıklık sistemleri daha kuvvetli oluyormuş.

hayırlı olsun canım bekle sende kırma adamıkaydirigubbakcemile3
ya öylede işte bende sabır kalmadı sanki.artık sabırsızlanıyorum bide bu hareket edememek varya deli etti beni

hayırlı olsun canım bekle sende kırma adamıkaydirigubbakcemile3
ya öylede işte bende sabır kalmadı sanki.artık sabırsızlanıyorum bide bu hareket edememek varya deli etti beni

canım şurda 15-20 günümüz kaldı. az daha sabret. bak ben bütün gün oturup oğlanla konuşup zamanı tüketiyom. birde son 4 gündür hareketleri arttı bebişin ne söylesem tepki veriyo gamyoncuiremsu

maşallahh paşama hayırlısı olsun canım. ben geçen cumartesi gitim dr. a 2.600 gr.dı nst 2. girişim sancı mancı bişi yokk :kedi: oğlan taa midemde ve dönmemiş naapçaz bilmiomm cuma günü tekar gidicemm bakalım büyümüşmüyüz... :)
günaydın kızlar.nasılsınız.
ştttttt doğurmadınız dimi
günydın dilmuhcum yok falla doğuran falan kıçımızı tutuyoz şimdilik kaydirigubbakcemile3 senden naberr?
aseba günaydıınn

günaydın millet kalktım daha bişe yapmadan size göz atam dedim
accık evi temizleyemde gelirim soora lafcılar gelmeden bitirem
hem işimi onlar gelince ayrılamayom

günaydın bende burdayım yaaa bende kocişi yolladım daldım hemen buraya

aboo senin sancı 6. aydan beri var mı
maşallah kocaman olmuş senin oğluşunda

günaydın kızlar.nasılsınız.
ştttttt doğurmadınız dimi
günaydın canımm doğuracakların başında sen geliyon sen ve destna doğurmadıysanız tamamdır

canım şurda 15-20 günümüz kaldı. az daha sabret. bak ben bütün gün oturup oğlanla konuşup zamanı tüketiyom. birde son 4 gündür hareketleri arttı bebişin ne söylesem tepki veriyo gamyoncuiremsu

maaşallah oğluşuna.
ya bende diyorumki bi hafta sonra gelsin.
ne bilem işte son günler daha bi sabırsız oluyo insan.
tabi ne kadar kalsa o kadar iyi.
bakalım yarın nst ye gircem doktor ne diycek bakalım.
geçen hafta gittiğimde yakın zamanda gelmez gibi görünüyo dedi bakalım hayırlısı

hoşgeldin cnm... sen de bizdensin demekk baksana gurbette saat 7 deyince hortlayanlardanmışş hadi yap işlerini de tembel tayfası gelince laflayakk aman bişi kaçırmayalımmdelikafadulden

günaydın canım.
ben iyiyim işte dün korkunç bi gündü ama bugün iyiyim şükürler olsun.
şaka gibi ama dün sabah biber temizledim meğer acıymış.
bendede alerjimi vardı neydi ellerim yandı alel acele hastaneye gittik krem falan verdi.
ama geçmedi akşam 10 a kadar ellerim suyun içinde oturdum
sonra isyanlarda sudan çıkardım bekledim falan şükür geçti
aman siz sakın ha acı biberle falan uğraşmayın son dönem ondanmı nedir
perişan etti beni ağla ağla sinirden acıdan bi hal oldum.

günaydın canımcım
yok bende daha tık yok bekliyoz oğluşu sabırsızlıkla

amanınnn ne hatınna var kocam duymasın gııı akannehir
hoşgeldin cnm... sen de bizdensin demekk baksana gurbette saat 7 deyince hortlayanlardanmışş hadi yap işlerini de tembel tayfası gelince laflayakk aman bişi kaçırmayalımmdelikafadulden
tembel tayfası mıı akannehir yani ben :roflol: evde olsam öğlene kaa uyurdum nan nasıl kalkıyonuz annamış deelim heee
kartanesi günaydııınn şafak 1 mi kaldı bacımm?

günaydın ebişimm hee gıı şafak 1 :lepi:

arda yada maşallah canım
38. haftada bile dönen oluyormuş canım beklemekten başka yapacak bişey yok.

günaydın
sancılar bende çok erken başladı biz 6. aydan itibaren erken doğum olacak diye bekliyoz ama sanırım tam 40 ta doğuracam:kedi:

benim dr ta erken gelebilir dedi. başı kanala inmiş. heran gelebilir dedi ama ben öyle hissetmiyom 2 hafta daha bekler gibi düşünüyom.

dilmuhcum gurbetcim ve asebacım size de günaydınnaaa
gurbet sen doğurmazsan daa ben de doğurmam demekki sancım mancım yok çünkü ay sancı gelince baa da ilaç versinler yaa ertelesinler doğumu :kedi:

hayırlısı olsun canım.
ay benimki inmişmi acaba kanala hiç haberim yok.
yarın soram doktora unutmadan bari..

kız oraların biberi çok acı olur. şu kırmızı olanlardan değilmi. bende urfaya ilk gittiğimde yaptım o hatayı elimde eldiven olmasına rağmen yanmıştım buzlu suyun içinde tutuyordum devamlı. bizim komşular 5 eldiven üstüste takıp yapardı

naberin kızlar bende 7 den beri ayaktayım evi toparladım baya eşim kahvaltı etti yolculadım bugün annemle teyzem gelicekler camları falan silmeye görümcemler biz doğumdan önce gelip temizliycez sen bişey yapma demişlerdii arayan soran yok dün akşam arayınca bi tanesii bende dedim annemler yarın gelicekler diyee biz gelicektik sen bişey demedin dedii arayıp temizliğemi gelin diycektim dedim bende sonrada dedğime pişman oldum hiç bişey diyemiyom yaa gıcık oldum akşam eşimle hem ezeli izledik hemde ben sancı çektim böyle gidecek heral doğuma kadar

gurbet sen doğurmazsan daa ben de doğurmam demekki sancım mancım yok çünkü ay sancı gelince baa da ilaç versinler yaa ertelesinler doğumu :kedi:

günaydın canım.
kız sen hala çalışıyonmu anaaaaaam bi çıkamadın izne ha.
canım bendede sancı mancı yok.
hem senin bebiş gelmeye kalksa doktorlar durdurmazki doğumu artık normal oluyo senin günün.

kız o ilaç çok kötü yapıyo. kalbin dışarı fırlayacakmış gibi oluyo.
sen doğuramayacan sanki 40 haftadan sonra gelcek gibi senin kız:kedi:

ayyy çok geçmiş olsun güzelimm şimdi iyisindir inşallahh kıyamam sana yaaaa :1hug:
hade gösün aydın gı az kaldı datlu prenses nasıll?

ahh bacım yok ya yeşil sivri biber benimki.
ya şimdiye kadar bişey olmamıştı gerçi bikaç aydır biber kızartmasını kociş yapardı.
doktor bu dönemde hassaslık olabilir dedi ama bilmiyorumki perişan oldum.

günaydın naber kız dur az daha sabret doğurma.
sen doktora gittinmi yakın zamanda ne kadar olmuş kuzun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…