ayy ben perş. gitcem inmemiş olsun yaahayırlısı olsun canım.
ay benimki inmişmi acaba kanala hiç haberim yok.
yarın soram doktora unutmadan bari..
anaam bi de bu var demedin diiler yaaa pişman mişman olma ii demişin yaa kimseden ses çıkmıyo sonra da sen bişey demedin diyolar ayh bayılazaaam akannehirnaberin kızlar bende 7 den beri ayaktayım evi toparladım baya eşim kahvaltı etti yolculadım bugün annemle teyzem gelicekler camları falan silmeye görümcemler biz doğumdan önce gelip temizliycez sen bişey yapma demişlerdii arayan soran yok dün akşam arayınca bi tanesii bende dedim annemler yarın gelicekler diyee biz gelicektik sen bişey demedin dedii arayıp temizliğemi gelin diycektim dedim bende sonrada dedğime pişman oldum hiç bişey diyemiyom yaa gıcık oldum akşam eşimle hem ezeli izledik hemde ben sancı çektim böyle gidecek heral doğuma kadar
yarın son gıı ay durdursun ya bananeee 40dan önce olmasıngünaydın canım.
kız sen hala çalışıyonmu anaaaaaam bi çıkamadın izne ha.
canım bendede sancı mancı yok.
hem senin bebiş gelmeye kalksa doktorlar durdurmazki doğumu artık normal oluyo senin günün.
kız o ilaç çok kötü yapıyo. kalbin dışarı fırlayacakmış gibi oluyo.
sen doğuramayacan sanki 40 haftadan sonra gelcek gibi senin kız:kedi:
ayyy çok geçmiş olsun güzelimm şimdi iyisindir inşallahh kıyamam sana yaaaa :1hug:
hade gösün aydın gı az kaldı datlu prenses nasıll?
ayy ben perş. gitcem inmemiş olsun yaa
ama sanki ben bu hafta değişiklikler hissediyom hareket ettikçe şeyime de vuruyo bi de sürekli wcye gidiyom kafamçokkarıştı
anaam bi de bu var demedin diiler yaaa pişman mişman olma ii demişin yaa kimseden ses çıkmıyo sonra da sen bişey demedin diyolar ayh bayılazaaam akannehir
yarın son gıı ay durdursun ya bananeee 40dan önce olmasın
ay sezeryana da gerek kalmasın zamanında gelsin işte ne erken ne geç gelmesin diip duruyom ya bi de korkuyom gelmez gelmez sezeryan olmak zorunda kalırız diyee akannehir
ahh bacım yok ya yeşil sivri biber benimki.
ya şimdiye kadar bişey olmamıştı gerçi bikaç aydır biber kızartmasını kociş yapardı.
doktor bu dönemde hassaslık olabilir dedi ama bilmiyorumki perişan oldum.
günaydın naber kız dur az daha sabret doğurma.
sen doktora gittinmi yakın zamanda ne kadar olmuş kuzun
iyii canım seni sormalı yağızımız nasıllopuyorumnanaktan geçen hafta çarş.doktordaydım ama ultrasonla bakmadı en son 34.haftada 2900 düü şimdii kaç oldu bilmiyoorum eğer bu haftayı atlatabilirsek doğurmaadan kontrolum 19 ekim hayırlısı bakalım çokta kilo almasa barii biizm doktor hanım sezeryana heves etmeye başladıı
datlu prensesimiz berayımız ii teyzesii sabahları babasını tekmeleyip duruyoo :roflol: kötükedihüsoayyy çok geçmiş olsun güzelimm şimdi iyisindir inşallahh kıyamam sana yaaaa :1hug:
hade gösün aydın gı az kaldı datlu prenses nasıll?
bende bazen bebiş vurdukça şeyimde acı hissediyom benimki inmişmi bakalım yarın öğrenemde söyleyem sana.
kız maşallah seninkide 37.haftasında ya durdurmazlar.
aman hayırlısı olsunda az beklesin bakalım
hoşgeldin cnm ay iyi olmuş dediğin boşverr kıs insan kimseye bişi diyemiyos kendileri akıl etmeli hadi bakalım doğurda bize de annatt anamm çok bekletme ama taammıı hemen yaz bizenaberin kızlar bende 7 den beri ayaktayım evi toparladım baya eşim kahvaltı etti yolculadım bugün annemle teyzem gelicekler camları falan silmeye görümcemler biz doğumdan önce gelip temizliycez sen bişey yapma demişlerdii arayan soran yok dün akşam arayınca bi tanesii bende dedim annemler yarın gelicekler diyee biz gelicektik sen bişey demedin dedii arayıp temizliğemi gelin diycektim dedim bende sonrada dedğime pişman oldum hiç bişey diyemiyom yaa gıcık oldum akşam eşimle hem ezeli izledik hemde ben sancı çektim böyle gidecek heral doğuma kadar
kız öle deme panic yapar şimdi bu delü qarı yok kartanem daa doormassın senn sancı yok bebiş yukarda ... teeeee 41 de anca doorursun..günaydın canım.
kız sen hala çalışıyonmu anaaaaaam bi çıkamadın izne ha.
canım bendede sancı mancı yok.
hem senin bebiş gelmeye kalksa doktorlar durdurmazki doğumu artık normal oluyo senin günün.
ayy ben perş. gitcem inmemiş olsun yaa
ama sanki ben bu hafta değişiklikler hissediyom hareket ettikçe şeyime de vuruyo bi de sürekli wcye gidiyom kafamçokkarıştı
anaam bi de bu var demedin diiler yaaa pişman mişman olma ii demişin yaa kimseden ses çıkmıyo sonra da sen bişey demedin diyolar ayh bayılazaaam akannehir
yarın son gıı ay durdursun ya bananeee 40dan önce olmasın
ay sezeryana da gerek kalmasın zamanında gelsin işte ne erken ne geç gelmesin diip duruyom ya bi de korkuyom gelmez gelmez sezeryan olmak zorunda kalırız diyee akannehir
:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:hoşgeldin cnm ay iyi olmuş dediğin boşverr kıs insan kimseye bişi diyemiyos kendileri akıl etmeli hadi bakalım doğurda bize de annatt anamm çok bekletme ama taammıı hemen yaz bize
kız öle deme panic yapar şimdi bu delü qarı yok kartanem daa doormassın senn sancı yok bebiş yukarda ... teeeee 41 de anca doorursun..
ya sorma canım uyuz oldum bende bi anaormallikmi var annamadım gitti kıss 40.haftada inat etme hayırlısı ne zamansa oazaman gelsinn kızın inşş senin bebekte aşağıya iniş yapmış ben ne zamandır öyleyimm yürürken ara sıra sanki ordançıkacakmış gibi oluyorr normal yanii
datlu prensesimiz berayımız ii teyzesii sabahları babasını tekmeleyip duruyoo :roflol: kötükedihüso
ya bi de kendini titretiyo gibi bişiler yapıyoo silkiniyo mu ne :roflol:
iyi bakalım sen öğren de gel ben de perş gidicem hem nst hem vajinal muayene varmış yaaa akannehir
bizim dr. da hiç bekletme meraklısı değil falla hemen alıveriri o karuu
bi de benle aynı hafta olan çok hastası varmış azalsın hastalar diye alı alıverecek herhal akannehir
geçmiş olsun canımmmgünaydın canım.
ben iyiyim işte dün korkunç bi gündü ama bugün iyiyim şükürler olsun.
şaka gibi ama dün sabah biber temizledim meğer acıymış.
bendede alerjimi vardı neydi ellerim yandı alel acele hastaneye gittik krem falan verdi.
ama geçmedi akşam 10 a kadar ellerim suyun içinde oturdum
sonra isyanlarda sudan çıkardım bekledim falan şükür geçti
aman siz sakın ha acı biberle falan uğraşmayın son dönem ondanmı nedir
perişan etti beni ağla ağla sinirden acıdan bi hal oldum.
günaydın canımcım
yok bende daha tık yok bekliyoz oğluşu sabırsızlıkla
bnede 7de kalktım canım kocişi yolladım kahvaltıyı kaldırdım felan şincikte temizliğe giriştimhoşgeldin cnm... sen de bizdensin demekk baksana gurbette saat 7 deyince hortlayanlardanmışş hadi yap işlerini de tembel tayfası gelince laflayakk aman bişi kaçırmayalımmdelikafadulden
6. aydan beri korkuttu yanee sizi neyse zamanında hayırlısıyla gelir inş. canımgünaydın
sancılar bende çok erken başladı biz 6. aydan itibaren erken doğum olacak diye bekliyoz ama sanırım tam 40 ta doğuracam:kedi:
benim dr ta erken gelebilir dedi. başı kanala inmiş. heran gelebilir dedi ama ben öyle hissetmiyom 2 hafta daha bekler gibi düşünüyom.
günaydın canımmdilmuhcum gurbetcim ve asebacım size de günaydınnaaa
gurbet sen doğurmazsan daa ben de doğurmam demekki sancım mancım yok çünkü ay sancı gelince baa da ilaç versinler yaa ertelesinler doğumu :kedi:
kolay gelsin canımm amann anan olduktan soora gerisine ne gerek varnaberin kızlar bende 7 den beri ayaktayım evi toparladım baya eşim kahvaltı etti yolculadım bugün annemle teyzem gelicekler camları falan silmeye görümcemler biz doğumdan önce gelip temizliycez sen bişey yapma demişlerdii arayan soran yok dün akşam arayınca bi tanesii bende dedim annemler yarın gelicekler diyee biz gelicektik sen bişey demedin dedii arayıp temizliğemi gelin diycektim dedim bende sonrada dedğime pişman oldum hiç bişey diyemiyom yaa gıcık oldum akşam eşimle hem ezeli izledik hemde ben sancı çektim böyle gidecek heral doğuma kadar
hoşgeldin cnm ay iyi olmuş dediğin boşverr kıs insan kimseye bişi diyemiyos kendileri akıl etmeli hadi bakalım doğurda bize de annatt anamm çok bekletme ama taammıı hemen yaz bize
kız öle deme panic yapar şimdi bu delü qarı yok kartanem daa doormassın senn sancı yok bebiş yukarda ... teeeee 41 de anca doorursun..
çok şükür bizde iyiyiz yarın nst var bakalım ne diycek doktorumuz.
hayırlısı canım seninki maşallah büyüktü ya ondan sordum.
benim doktor efendide sezeryandan yana geçen hafta öyle konuştu valla kafamı karıştırdı.
gerçi normal doğum yapan hastasıda çok ama bilemedim.
ayyy bide o var dimi ben antaları atam arabanın arkasına doğurursam falan kociş panik yapar valla çanta manta alamaz eve gelipgeçen bi arkadaşla konuştuk da eşi 8 ay 13 günlükken doğurmuş geçen ay, ölesine muayeneye gitmişler nstden sizin doğum başlamış demişler arkadaş 7 saat bekledim kapıda diyoo
kociş de o kadar uzun mu sürüyo yaa diyo ne sandın dedim 2 gün bekleyen var akannehir
geçmiş olsun canımmm
neyse daha zamanı var onu bekliyodur senin oğluş
bnede 7de kalktım canım kocişi yolladım kahvaltıyı kaldırdım felan şincikte temizliğe giriştim
6. aydan beri korkuttu yanee sizi neyse zamanında hayırlısıyla gelir inş. canım
hazırlıkları tamamlamış senin ki bekliii gününü
günaydın canımm
anaaa senin kızda tembel haa kızlar aceleci olur derler bide bu kız erkeklere öncelik verii
acep erkek kızdan küçük olmasın deyüü erkeklerin önce gelmesini mi bekliyo
kolay gelsin canımm amann anan olduktan soora gerisine ne gerek var
hadi bakalımm hayırlı haberlerle gel sendee inş herşey yolunda gider dün bi haber okmuştum kadın duş alırken banyoda doğum yapmışş haber verememiş kimseye ikiside gayet sağlıklıymışş bizde öyle anlamadan doğuruversek ne iyi olur banyoda deelldeekaydirigubbakcemile5
hoşgeldin cnm ay iyi olmuş dediğin boşverr kıs insan kimseye bişi diyemiyos kendileri akıl etmeli hadi bakalım doğurda bize de annatt anamm çok bekletme ama taammıı hemen yaz bize
hee benim zilli arda azizi bekliyo gaaba :roflol:günaydın canımm
anaaa senin kızda tembel haa kızlar aceleci olur derler bide bu kız erkeklere öncelik verii
acep erkek kızdan küçük olmasın deyüü erkeklerin önce gelmesini mi bekliyo
anaa nası yaaneee benneyaptımkihadi bakalımm hayırlı haberlerle gel sendee inş herşey yolunda gider dün bi haber okmuştum kadın duş alırken banyoda doğum yapmışş haber verememiş kimseye ikiside gayet sağlıklıymışş bizde öyle anlamadan doğuruversek ne iyi olur banyoda deelldeekaydirigubbakcemile5
bende haftaya adanadaki druma muayne olcam kadın bizim hem aile dostumuz yaaaman ya ne rahatlar bu doktorlar.
benim doktorun normal doğum yapan hastası var baya ama geçen hafta konuştuk sezeryan daha iyi dedi resmen ya.
ne bilem hayırlısı dedim saldım artık ne yapayım.
çünkü benim doktorun dediğine göre normaldede baya dikiş oluyomuş.
o yüzden artık nasıl gelirse son anda belli olcak benimki galiba
hee saniyede çıkıyoo deseydin kocişine o kaddar kolaymıymış çocuk doğurmakgeçen bi arkadaşla konuştuk da eşi 8 ay 13 günlükken doğurmuş geçen ay, ölesine muayeneye gitmişler nstden sizin doğum başlamış demişler arkadaş 7 saat bekledim kapıda diyoo
kociş de o kadar uzun mu sürüyo yaa diyo ne sandın dedim 2 gün bekleyen var akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?