geçmiş olsun canımmm
neyse daha zamanı var onu bekliyodur senin oğluş
bnede 7de kalktım canım kocişi yolladım kahvaltıyı kaldırdım felan şincikte temizliğe giriştim
6. aydan beri korkuttu yanee sizi neyse zamanında hayırlısıyla gelir inş. canım
hazırlıkları tamamlamış senin ki bekliii gününü
günaydın canımm
anaaa senin kızda tembel haa kızlar aceleci olur derler bide bu kız erkeklere öncelik verii
acep erkek kızdan küçük olmasın deyüü erkeklerin önce gelmesini mi bekliyo
kolay gelsin canımm amann anan olduktan soora gerisine ne gerek var
sen yinede diret normal diye. evet normaldede dikiş oluyo ama 1 hafta içinde geçiyo. sezeryanın tam olarak iyileşmesi 2-3 yılı buluyo. benim ablam 2.5 yıl oluyo hala ara ara sızlar diyo dikiş yeri.aman ya ne rahatlar bu doktorlar.
benim doktorun normal doğum yapan hastası var baya ama geçen hafta konuştuk sezeryan daha iyi dedi resmen ya.
ne bilem hayırlısı dedim saldım artık ne yapayım.
çünkü benim doktorun dediğine göre normaldede baya dikiş oluyomuş.
o yüzden artık nasıl gelirse son anda belli olcak benimki galiba
geçmiş olsun canımmm
neyse daha zamanı var onu bekliyodur senin oğluş
bnede 7de kalktım canım kocişi yolladım kahvaltıyı kaldırdım felan şincikte temizliğe giriştim
6. aydan beri korkuttu yanee sizi neyse zamanında hayırlısıyla gelir inş. canım
hazırlıkları tamamlamış senin ki bekliii gününü
günaydın canımm
anaaa senin kızda tembel haa kızlar aceleci olur derler bide bu kız erkeklere öncelik verii
acep erkek kızdan küçük olmasın deyüü erkeklerin önce gelmesini mi bekliyo
kolay gelsin canımm amann anan olduktan soora gerisine ne gerek var
bende haftaya adanadaki druma muayne olcam kadın bizim hem aile dostumuz yaa
ben sezeryanı tercih ederim dedi alttaki dikiş daha zor dedi
bana bakacak eğer çok müsaitsem normale normal olcak
ama değilse hemen gün ayarlıyacaz galiba
hee saniyede çıkıyoo deseydin kocişine o kaddar kolaymıymış çocuk doğurmak
günaydın canım.Hepinize günaydın,
Nasılsınız??? Karakız ve nehir den baska doğuran halen yok degil mi?
nan ben tickerimi değiştirdim 36+2 olceedi emme 36+ 1 gösteriyy gıı akannehir anamm herkes ileri gidiy ben geri geri sayıyom zaaarrr görün yani benim oğlan da ki inadı çıkmıcak ordan heralde
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisebiscem valla insanlarla iletişim kurmakta hiç zorlanmayan ben şu ankii ruhsal halimdenmi ney anlamadım ne desem yanlış anlaşılıyomuş gibii hissediyom pişman oluyom habiree doğumada gelince bi hemen olsun istiyom bide ödüm kopuyorr hayırlsıı bu kadar insan hayvanat nasıl doğurduysa doğurcaz iştee büyütmeye ne gerenk varr demiiopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3
hee beklesin alacağuzz oniiiii gelin kızım o benimhee benim zilli arda azizi bekliyo gaaba :roflol:
ay babası duymasın beele yazdıımı keser beni kaydirigubbakcemile3
anaa nası yaaneee benneyaptımki
günaydın cnm yok daa tutuyos kendimizi şafak kaçç mart?Hepinize günaydın,
Nasılsınız??? Karakız ve nehir den baska doğuran halen yok degil mi?
benimde görümcem sezeryan olmuştu diyoki hala dikiş yerleri uyuşuk daha yeni yeni hissetmeye başlıyom 4 yıl falan oldu.sen yinede diret normal diye. evet normaldede dikiş oluyo ama 1 hafta içinde geçiyo. sezeryanın tam olarak iyileşmesi 2-3 yılı buluyo. benim ablam 2.5 yıl oluyo hala ara ara sızlar diyo dikiş yeri.
aslında biz rahattıkta dr um çok evhamlı çok büyüttü. yoksa ben erken olmayacağını hissediyordum
takma onnarı gıı bilmeyen senin hamiş olduunu bile annamaz mok yemiş onnarr :dilcikar: hani kocamaaan bi göbişin olurda sölerler annarım emme karnında kocaman diil ki ...ay her gören daa gitmedin mi diyo yaa ayyyh bayılazaaam hee akannehir
töbe töbe kız falla demin 36+1 di gıcıkk oldum yaaa beni yalancı çıkarıyy bu ticker değiştirsemmi ki :umursamaz:valla benimkide dediki altta dikiş olunca kadınlar popolarının üstüne 15 gün oturamıyo.
ne bilem kafam karıştı bende en son ana kadar karar vermeden gircem doğuma hangisi olursa artık hayırlısı canım ya
günaydın canım.
yok şimdilik beklemedeyiz
yok kız 36+2 görünüyo işte
benimde görümcem sezeryan olmuştu diyoki hala dikiş yerleri uyuşuk daha yeni yeni hissetmeye başlıyom 4 yıl falan oldu.
ben zaten normal istiyorum tabi bi aksilik olmazsa dedim.
takma onnarı gıı bilmeyen senin hamiş olduunu bile annamaz mok yemiş onnarr :dilcikar: hani kocamaaan bi göbişin olurda sölerler annarım emme karnında kocaman diil ki ...
töbe töbe kız falla demin 36+1 di gıcıkk oldum yaaa beni yalancı çıkarıyy bu ticker değiştirsemmi ki :umursamaz:
hee öle demi gııı :hulya:takma onnarı gıı bilmeyen senin hamiş olduunu bile annamaz mok yemiş onnarr :dilcikar: hani kocamaaan bi göbişin olurda sölerler annarım emme karnında kocaman diil ki ...
töbe töbe kız falla demin 36+1 di gıcıkk oldum yaaa beni yalancı çıkarıyy bu ticker değiştirsemmi ki :umursamaz:
artık hangisi denk gelirse öyle yapacaz. ben illa normal veya sezeryan demiyom. bekleyip görecez.
benim oğlanın kafasıda büyükmüş haftaya gittiğimde dr sezeryanda diyebilir yani bilemiyom.
birde benim dr çatı muayanesi yapmayacak sanırım hiç bahsetmedi. sadece anne normal mi yapmış dedi . CADIARZU
artık hangisi denk gelirse öyle yapacaz. ben illa normal veya sezeryan demiyom. bekleyip görecez.
benim oğlanın kafasıda büyükmüş haftaya gittiğimde dr sezeryanda diyebilir yani bilemiyom.
birde benim dr çatı muayanesi yapmayacak sanırım hiç bahsetmedi. sadece anne normal mi yapmış dedi . CADIARZU
he ya hayırlısı olsun ya.ben normal istiyorum ama illede normal değil tabi.
doktor ne derse artık ne yapayım.
benmkide çatı muayenesinden hiç bahsetmedi inşallah yapmaz ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?