2009 Kasm Anneleri

nan ben tickerimi değiştirdim 36+2 olceedi emme 36+ 1 gösteriyy gıı akannehir anamm herkes ileri gidiy ben geri geri sayıyom zaaarrr görün yani benim oğlan da ki inadı çıkmıcak ordan heralde

saol asebam anneminde okadar işi varkii yük olamk istemiyorum hiç fiizksel engelli delikanlı kardeşim var onun fizyoterapisi zaten annemi maf ediyor yinede saolsun hiç bişeyden kaçınmazz bende kahvaltı ediyim arada evi toparliyim dağınık yakalamasınlar

sen yinede diret normal diye. evet normaldede dikiş oluyo ama 1 hafta içinde geçiyo. sezeryanın tam olarak iyileşmesi 2-3 yılı buluyo. benim ablam 2.5 yıl oluyo hala ara ara sızlar diyo dikiş yeri.

aslında biz rahattıkta dr um çok evhamlı çok büyüttü. yoksa ben erken olmayacağını hissediyordum

valla benimkide dediki altta dikiş olunca kadınlar popolarının üstüne 15 gün oturamıyo.
ne bilem kafam karıştı bende en son ana kadar karar vermeden gircem doğuma hangisi olursa artık hayırlısı canım ya
Hepinize günaydın,
Nasılsınız??? Karakız ve nehir den baska doğuran halen yok degil mi?
günaydın canım.
yok şimdilik beklemedeyiz
nan ben tickerimi değiştirdim 36+2 olceedi emme 36+ 1 gösteriyy gıı akannehir anamm herkes ileri gidiy ben geri geri sayıyom zaaarrr görün yani benim oğlan da ki inadı çıkmıcak ordan heralde

yok kız 36+2 görünüyo işte

günaydın mart doğuran yok destnayla dilmuh da burda olduuna göre asayiş berkemal demektir

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
hee benim zilli arda azizi bekliyo gaaba :roflol:
ay babası duymasın beele yazdıımı keser beni kaydirigubbakcemile3

anaa nası yaaneee benneyaptımki
hee beklesin alacağuzz oniiiii gelin kızım o benim
Hepinize günaydın,
Nasılsınız??? Karakız ve nehir den baska doğuran halen yok degil mi?
günaydın cnm yok daa tutuyos kendimizi şafak kaçç mart?

benimde görümcem sezeryan olmuştu diyoki hala dikiş yerleri uyuşuk daha yeni yeni hissetmeye başlıyom 4 yıl falan oldu.
ben zaten normal istiyorum tabi bi aksilik olmazsa dedim.

ay her gören daa gitmedin mi diyo yaa ayyyh bayılazaaam hee akannehir
takma onnarı gıı bilmeyen senin hamiş olduunu bile annamaz mok yemiş onnarr :dilcikar: hani kocamaaan bi göbişin olurda sölerler annarım emme karnında kocaman diil ki ...
töbe töbe kız falla demin 36+1 di gıcıkk oldum yaaa beni yalancı çıkarıyy bu ticker değiştirsemmi ki :umursamaz:

benimde görümcem sezeryan olmuştu diyoki hala dikiş yerleri uyuşuk daha yeni yeni hissetmeye başlıyom 4 yıl falan oldu.
ben zaten normal istiyorum tabi bi aksilik olmazsa dedim.

artık hangisi denk gelirse öyle yapacaz. ben illa normal veya sezeryan demiyom. bekleyip görecez.
benim oğlanın kafasıda büyükmüş haftaya gittiğimde dr sezeryanda diyebilir yani bilemiyom.
birde benim dr çatı muayanesi yapmayacak sanırım hiç bahsetmedi. sadece anne normal mi yapmış dedi . CADIARZU

aman boşver bacım ne olacak

hee öle demi gııı :hulya:

benim perşembe yapıcak çatı gaaba yaaa

he ya hayırlısı olsun ya.ben normal istiyorum ama illede normal değil tabi.
doktor ne derse artık ne yapayım.
benmkide çatı muayenesinden hiç bahsetmedi inşallah yapmaz ya

günaydın hatunlarrrrrrrrr a.s.

bende bu hafta sonu dr kontrolüme gidecem nasipse bakalım bebem kaç gram almış olcak.

bu arada bişey soram son zamanlarda bende ısı oranı acayip arttı bedenim çok sıcak birde geceleri çok terliyorum.

Ben sezeryana gün aldığım için artıkın net olarak gün sayabiliyorum ve bugün itibarı ile tam 10 günüm var:)

benii muayene yaptıı ama çatın dar ve ya geniş demedii bağırttı bei sadece okadar açılman yok dedii anam kadın olmada ne olursan ol ne olsa bizim bşımıza geliyiiakannehir

kızlar kanal d yi açın.
soğuk buhar makinasıyla ilgili konuşuyo doktor.
kalorifer peteklerine su koyun diyo.
bide buhar makinası burun tıkanıklığı yapıyomuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…